Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Δάση & περιβάλλον

Βρέθηκαν 3403 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 341

Κατσιαντώνης σε Αποστόλου: Άδικος ο κόφτης στη νιτρορύπανση

Τις αδικίες και την ανησυχία των αγροτών για το τι μέλλει γενέσθαι στις παραγωγές τους, μετά τον σχεδόν καθολικό αποκλεισμό τους από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορά τη μείωση της νιτρορρύπανσης», επισημαίνει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.


Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τη γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος 3-7 ημερών που εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία .


ΥΠΕΝ: Νομιμοποιείται η εξαγορά εκχερσωμένων εκτάσεων εντός Natura

«Πράσινο φως» δίνει στους αγρότες το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) όσον αφορά τη δυνατότητα εξαγοράς εκχερσωμένων εκτάσεων, με βάση το σχεδίο νόμου «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή την Πέμπτη. Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής Υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος, «η αξιοποίηση των αιτήσεων εξαγοράς που γίνονται εντός των περιοχών Natura ισχύει σε περίπτωση που η γεωργική εκμετάλλευση υπήρχε πριν από την ένταξη της περιοχής».


Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BalkanRoad θα υλοποιηθεί σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ και Αλβανία

Το Perrotis College είναι εταίρος του προγράμματος «Αγροκτήματα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, αποβλήτων και νερού. Κατευθυντήριες οδηγίες για στρατηγικές αειφόρου διαχείρισης του Βαλκανικού γεωργικού τομέα - BalkanRoad», το οποίο θα υλοποιηθεί σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Π.Γ.Δ.Μ. και Αλβανία) από επτά οργανισμούς.


Κύπρος: Εκστρατεία καθαριότητας στον υδατοφράκτη Γερμασόγειας

Το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών (ΤΑΘΕ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9:30, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων διοργανώνει εκστρατεία καθαριότητας στον υδατοφράκτη Γερμασόγειας.


Να μην υπάρξουν αδικίες στη νιτρορύπανση ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος

Αν θα λάβει υπόψη «τις εύλογες επισημάνσεις του Δήμου Κιλελέρ, ώστε η μοριοδότηση στη δράση της «νιτρορύπανσης» να καταστεί πιο αντιπροσωπευτική για τους θιγόμενους αγρότες στο δήμο Κιλελέρ και ευρύτερα στον νομό Λάρισας», ρωτά ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.


Ανάγκη προσαρμογής της χώρας στην κλιματική αλλαγή

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΝ, με πρωτοβουλία του κ. Σωκράτη Φάμελλου, και τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων, με θέμα την προσαρμογή της χώρας στην κλιματική αλλαγή, ο Αν. ΥΠΕΝ τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης της δημόσιας πολιτικής, προκειμένου να μειωθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, οι οποίες είναι δεδομένες και επηρεάζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή των πολιτών.


H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση για την επιδείνωση καιρού των επόμενων ημερών

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη (10 Ιανουαρίου 2018) έως και την Τρίτη (16 Ιανουαρίου 2018), ανακοινώνονται τα εξής:


Ολοκληρώθηκε η αναθεώρηση της Διαχείρισης Υδάτων, απελευθερώνονται ευρωπαϊκά κονδύλια για επενδύσεις στην άρδευση

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα Αναθεωρημένα Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) για τα 14 Υδατικά Διαμερίσματα της χώρας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Οδηγίας Πλαίσιο για τα Ύδατα (2000/60/ΕΚ) και της εθνικής νομοθεσίας. Τα Αναθεωρημένα ΣΔΛΑΠ αφορούν στον 2ο Κύκλο Διαχείρισης (2015-2021) της Οδηγίας Πλαίσιο και αποτελούν μέρος της διαδικασίας αναθεώρησης, η οποία προβλέπεται κάθε έξι έτη.


Σ. Φάμελλος: Η ΣΕΚΑΠ αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, το 2019 το τέλος για την πλαστική σακούλα θα πάει στα 7 λεπτά συν ΦΠΑ

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ανακύψει με την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3144531 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version