Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Δάση & περιβάλλον

Βρέθηκαν 3559 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 356

Πώς χτίζεται αγροτική αποθήκη σε έκταση έως ένα στρέμμα με βάση τη νέα νομοθεσία

Πώς χτίζεται αγροτική αποθήκη σε έκταση έως ένα στρέμμα με βάση τη νέα νομοθεσία

Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί, που αρχίζουν να καλλιεργούν και πάλι τις αγροτικές τους εκτάσεις, προσδοκώντας σ’ ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Οι περισσότεροι εξ αυτών, όμως, διαπιστώνουν στην πορεία, ότι για να είναι ανταγωνιστικοί και σύγχρονοι και να ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς, πρέπει να διαθέτουν και τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους. Ο ΑγροΤύπος απευθύνθηκε στην κα Γραμματή Μπακλατσή, τοπογράφο-μηχανικό με έδρα στο Βόλο, ώστε να φωτίσει όλες εκείνες τις πτυχές και τα ζητήματα, που πρέπει να γνωρίζει ο παραγωγός, που θέλει να κατασκευάσει ένα τέτοιο κτίσμα.


Με fast track διαδικασίες οι βεβαιώσεις για αποκατάσταση πυρόπληκτων κατοικιών, τι γίνεται με τους δασικούς χάρτες

Διαδικασία fast track για τη χορήγηση της απαραίτητης βεβαίωσης για την αποκατάσταση των κατοικιών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού σε Μάτι και Νέο Βουτζά προβλέπει νομοθετική ρύθμιση, η οποία υπεγράφη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή.


Αποτελέσματα του PEFMED και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, αναδείχτηκαν σε ημερίδα του ΣΕΒΤ

Αποτελέσματα του PEFMED και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, αναδείχτηκαν σε ημερίδα του ΣΕΒΤ

Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λάρισα, η ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), με θέμα «Η Βιομηχανία Τροφίμων και οι σύγχρονες προκλήσεις του Κλάδου», στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PEFMED, που έχει ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εφαρμογή πράσινων καινοτομιών κατά μήκος της αλυσίδας τροφίμων και του οποίου βασικός εταίρος είναι ο ΣΕΒΤ.


Συνεργασία Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ΙΓΜΕ για κατολισθήσεις στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και σε συνέχεια σχετικού αιτήματος του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννης Ταφύλλης, ζήτησε με κατεπείγον έγγραφο την πραγματοποίηση τεχνικογεωλογικής αναγνώρισης από την Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης του ΙΓΜΕ, σε περιοχή του οικισμού Αγ. Νικολάου της Τ.Κ. Ελληνικών και στην περιοχή «Νησσιώτισα» της Τ.Κ. Νέου Πύργου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.


Εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων στην Πιερία

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 16/10/2018 έως και 26/10/2018 θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων. Για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και λόγω της σοβαρότητας της νόσου το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας υπενθυμίζει τα μέτρα διαχείρισης των εμβολιακών δολωμάτων:


Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών σε Ανατολική και Δυτική Αττική, Δράμα, Κυκλάδες και Κοζάνη

Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών σε Ανατολική και Δυτική Αττική, Δράμα, Κυκλάδες και Κοζάνη

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκινά νέο κύμα αναρτήσεων δασικών χαρτών υλοποιώντας ισχύουσες υπουργικές αποφάσεις, αλλά και ανακοινώσεις  του Αναπληρωτή Υπουργού,  Σωκράτη Φάμελλου,  που αφορούν τις δεσμεύσεις του ΥΠΕΝ για την πορεία του έργου. Σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, θα αναρτηθούν δασικοί χάρτες στις παρακάτω περιοχές:


Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα απορρύπανσης εδαφών και υδάτων

Τη Δευτέρα και Τρίτη (8 και 9 Οκτωβρίου) η Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε την 5η Προγραμματισμένη Συνάντηση των εταίρων του έργου ΤΑΝΙΑ στο Ηράκλειο. Το έργο TANIA «TreAting contamination through NanoremedIAtion» ανήκει στην οικογένεια των προγραμμάτων Interreg Europe, και επικεφαλής Εταίρος είναι ο Οργανισμός Ανάπτυξης Empolese Valdelsa (ΙΤ). Συμμετέχουν εκτός της Περιφέρειας Κρήτης άλλοι επτά (7) εταίροι από Γαλλία, Φινλανδία, Ουγγαρία, (Regional Council of Päijät-Häme, University of Helsinki, Regional Council of GrandEst, University of Lorraine, County Government of Baranya, Regione Toscana).


Εγκαίνια της επαναδημιουργίας της λίμνης Κάρλας

Τα εγκαίνια του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου των Βαλκανίων και της Ευρώπης της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ., στο Στεφανοβίκειο. Τα εγκαίνια θα τελέσει η Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. κ. Κ. Κρέτσου παρουσία του υπουργού Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση.


Στουρνάρας: Η γεωργία είναι ο τομέας που αναμένεται να πληγεί περισσότερο από την κλιματική αλλαγή

Το συνολικό κόστος για την ελληνική οικονομία είναι δυνατόν να φτάσει τα 701 δισ. ευρώ έως το 2100, τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε συνέδριο για την βιώσιμη ανάπτυξη.


Τις επόμενες ημέρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους, ποιες περιοχές θα πλήξουν

Τις επόμενες ημέρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους, ποιες περιοχές θα πλήξουν

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κακοκαιρία θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στην χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους. Πιο αναλυτικά:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,835938 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version