Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Δάση & περιβάλλον

Βρέθηκαν 3225 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 323

ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου: μέτρα για τον έλεγχο της εξάπλωσης μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο

Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στο Παράρτημα Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. σχετικά με την ανησυχητική αύξηση του πληθυσμού μεδουσών (τσούχτρες) στον Κορινθιακό κόλπο πρέπει να γίνουν οι παρακάτω επισημάνσεις:


Δασικοί χάρτες: Παράταση μέχρι 27 Ιουλίου για να υποβάλουν αίτηση αλλαγής χρήσης όσοι είναι ενταγμένοι στο ΟΣΔΕ και η έκτασή τους είναι εκχερσωμένη

Δασικοί χάρτες: Παράταση μέχρι 27 Ιουλίου για να υποβάλουν αίτηση αλλαγής χρήσης όσοι είναι ενταγμένοι στο ΟΣΔΕ και η έκτασή τους είναι εκχερσωμένη

Με τροπολογία, που ψηφίστηκε την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, στην ολομέλεια της Βουλής παρατείνεται μέχρι τις 27 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών (αφορά τις περιπτώσεις όπου η προβλεπόμενη προθεσμία έληγε στις 12/6/2017) «Στις 27 Ιουλίου λήγει η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση αλλαγής χρήσης όσοι είναι ενταγμένοι στο ΟΣΔΕ και η έκτασή τους είναι εκχερσωμένη. Ο νόμος για τις αιτήσεις εξαγοράς παραμένει ανοιχτός για τις προ του 1975 τροποποιημένες εκτάσεις μέχρι το 2018», δήλωσε μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, «μέσα στο 2017 θα αναρτηθούν δασικοί χάρτες στο 17% των εκτάσεων της χώρας μας και ιδιαίτερα στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας, Σερρών και Ανατολικής Αττικής. Θα προκηρυχθεί, επίσης, και το υπόλοιπο 48% των δασικών χαρτών, μέσα στο 2017, για να είμαστε απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».


Γιατί η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των τεχνολογιών επαναχρησιμοποίησης νερού

Γιατί η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των τεχνολογιών επαναχρησιμοποίησης νερού

Το νερό είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη ζωή, τη φύση και την οικονομία. Αποτελεί έναν ανανεώσιμο, αλλά πεπερασμένο πόρο που δεν μπορεί να παραχθεί ή να αντικατασταθεί με άλλους πόρους. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε περίπου 200 λίτρα αυτού του πολύτιμου πόρου κάθε ημέρα! Οι γεωργοί χρειάζονται τεράστιες ποσότητες για να ποτίσουν τις καλλιέργειες και να ταΐσουν τα ζώα. Οι επιχειρήσεις, επίσης, έχουν ανάγκη σημαντικές ποσότητες νερού για την παραγωγή προϊόντων καθημερινής χρήσης, από την ενέργεια που χρησιμοποιούμε μέχρι τα ρούχα που φοράμε.


Νέα προθεσμία μέχρι 27 Ιουλίου για τους δασικούς χάρτες, σε κίνδυνο αγροτικές εκτάσεις εκτός ΟΣΔΕ

Νέα προθεσμία για τους δασικούς χάρτες, σε τροπολογία που κατατέθηκε μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, σημειώνεται πως επεκτείνεται η ρύθμιση για άλλες 45 ημέρες και συγκεκριμένα έως τις 27 Ιουλίου 2017, για την υποβολή αντιρρήσεων. Η ρύθμιση αφορά όσους έχουν περιουσία σε περιοχές, που η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων έληξε στις 12 Ιουνίου.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Το 2Ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον, που διοργανώθηκε 25 – 26 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Πιερία: Έναρξη του Προγράμματος Ενεργητικής Επιτήρησης της Λύσσας

Από το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με το Πρόγραμμα ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας:


ΝΔ: Σε τραγική κατάσταση το ΙΓΜΕ χωρίς Διοίκηση και με απλήρωτους εργαζόμενους

Στις τραγικές καταστάσεις και ελλείψεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εν γνώσει της κυβέρνησης αναφέρονται με ερώτησή τους, προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη και Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, 38 βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Σκρέκας, o Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Ιάσονας Φωτήλας.


Αντιπλημμυρικά έργα σε Στρυμόνα και Έβρο

Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών και κατασκευής νέων στις τρεις λεκάνες απορροής των ποταμών Στρυμόνα και 'Εβρου θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς εγκρίθηκε σχέδιο ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ από το πρόγραμμα Interreg Ελλάδα - Βουλγαρία.


Πρόγραμμα κωνωποκτονίας με επίγειους ψεκασμούς στο Δήμο Δέλτα

Πρόγραμμα κωνωποκτονίας με επίγειους ψεκασμούς, εφαρμόζεται στον Δήμο Δέλτα, στο πλαίσιο του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Σωκράτης Φάμελλος: 51 Δήμοι δεν έχουν στείλει τα απαραίτητα στοιχεία για τους δασικούς χάρτες

Επιστολή στους ΟΤΑ που καθυστερούν να αποστείλουν τα απαραίτητα στοιχεία για τους δασικούς χάρτες έστειλε, σήμερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, με τη λήξη του προβλεπόμενου χρόνου υποβολής των σχεδίων οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων, από τους ΟΤΑ στο Κτηματολόγιο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,609375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version