Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Δάση & περιβάλλον

Βρέθηκαν 3197 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 320

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σε ποιες περιοχές θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Βροχές και καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά με χαλαζοπτώσεις, αναμένεται να εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.


Κήρυξη της Πέλλας ως ακριδόπληκτης περιοχής

Με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κηρύχθηκε η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Πέλλας ως ακριδόπληκτη περιοχή.


Ρύθμιση 100 δόσεων και για το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών

Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει παραγωγοί της Φλώρινας, του Ρεθύμνου και της Λάρισας με το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών, υποστηρίζει σε ερώτησή του ο αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος ζητά να ενταχθούν οι αγρότες σε καθεστώς ρύθμισης 100 ή περισσότερων δόσεων των οφειλών. Μόνο έτσι οι οφειλέτες αγρότες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν χωρίς να κινδυνεύουν να δουν την περιουσία τους να κατάσχεται, τονίζει.


ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ Έβρου σε κίνδυνο, oι αγρότες σε απόγνωση

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε σήμερα (23/05) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β.


Β. Αποστόλου: Η κλιματική αλλαγή και οι υδάτινοι πόροι οι σημαντικότερες προκλήσεις για τη γεωργία

Στις 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στη Μάλτα, το άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας με θέμα συζήτησης την κλιματική αλλαγή και τους υδάτινους πόρους στην ΕΕ. Τη χώρα εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κασίμη.


Πώς θα γίνεται η τιμολόγηση του νερού άρδευσης, υποχρεωτική η τοποθέτηση μετρητών

Πώς θα γίνεται η τιμολόγηση του νερού άρδευσης, υποχρεωτική η τοποθέτηση μετρητών

Αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 1751/22-05-2017) η Απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων, με θέμα την «Έγκριση γενικών κανόνων κοστολόγησης και τιμολόγησης υπηρεσιών ύδατος. Μέθοδος και διαδικασίες  για την ανάκτηση κόστους των υπηρεσιών ύδατος στις διάφορες χρήσεις του». Με την απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, θεσμοθετείται το περιβαλλοντικό τέλος στο νερό άρδευσης, το οποίο αναμένεται να επιβληθεί πριν το 2020.


Σ. Φάμελλος: Η προστασία της φύσης δεν αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη

Στην επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων της Οδηγίας 92/43 /ΕΟΚ, του Δικτύου "Natura 2000" και του Life στην Ελλάδα, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, ανέφερε κατά την ομιλία του ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η επιτάχυνση στα θέματα άσκησης πολιτικής, όσον αφορά στην προστασία των υγροτόπων, της άγριας πανίδας και χλωρίδας και της άγριας ορνιθοπανίδας, ωστόσο δεν έχει ακόμα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έως, σήμερα, έχουν ενταχθεί 419 περιοχές στο δίκτυο Natura 2000 που αντιστοιχούν στο 27% της έκτασης της χώρας μας, ενώ λειτουργούν 28 Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, των οποίων οι περιοχές ευθύνης αντιστοιχούν περίπου στο 23% της έκτασης του δικτύου.


Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Σημαντικά προβλήματα παραμένουν στους δασικούς, παρά τις διορθωτικές κινήσεις της Κυβέρνησης

Πέντε άξονες πολιτικής του αναπτυξιακού σχεδίου των Περιφερειών που συναρτώνται με το Υπουργείο Περιβάλλοντος έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο, την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017.


Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Άγιο Ευστράτιο λόγω προβλήματος με ακρίδες

Μετά από αίτημα που υπέβαλε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε χθες Τετάρτη (15/5), σε κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Αγίου Ευστρατίου, λόγω του προβλήματος με τις ακρίδες που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί το νησί. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει προκληθεί μεγάλο πρόβλημα από την εισβολή ενός τεράστιου πληθυσμού ακριδών που ισοπεδώνει το φυτικό κεφάλαιο του νησιού.


Στις υπογραφές η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του νερού άρδευσης

Δασικοί χάρτες, αρδευτικά έργα, βιολογικοί καθαρισμοί και η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του αρδευτικού νερού, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη σύσκεψη εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλου, με το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). «Στις υπογραφές βρίσκεται η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του νερού», τόνισε ο κ. Φάμελλος. Και πρόσθεσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι το κόστος τιμολόγησης να προέλθει μέσα από τη μείωση του κόστους λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων κι όχι με αύξηση της τιμής.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version