Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2407 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 241

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την επέκταση των αρδευτικών δικτύων στο Ρέθυμνο

Την επέκταση των αρδευτικών δικτύων σε μία από τις πλέον εύφορες περιοχές του Ρεθύμνου συζήτησε αντιπροσωπεία της περιοχής με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.


Μικρό το πρόβλημα μέχρι στιγμής με τις ακρίδες στη Λέσβο, οι ζέστες το επόμενο διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του φαινομένου

Δεν αποτελούν πρόβλημα οι πληθυσμοί ακριδών που παρουσιάστηκαν στην Δυτική Λέσβο, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΔΑΟΚ της ΠΕ Λέσβου κ. Γιώργο Λαγουτάρη.


Στην Κρήτη έχουν πάρει μέχρι στιγμής άδεια 4.400 γεωτρήσεις, οι αναγκαίες ποσότητες ορθολογικής άρδευσης για τις κυριότερες καλλιέργειες του νησιού

Στην Κρήτη έχουν πάρει μέχρι στιγμής άδεια 4.400 γεωτρήσεις, οι αναγκαίες ποσότητες ορθολογικής άρδευσης για τις κυριότερες καλλιέργειες του νησιού

Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων και έχουν εκδοθεί οι αντίστοιχες άδειες σε περίπου 11.000 αιτήσεις στη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Εκτιμάται από την υπηρεσία ότι οι συνολικές αιτήσεις στην υπηρεσία θα ξεπεράσουν τις 15.000.


Σοβαρές ζημιές σε ελαιόδεντρα από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ηλεία

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ Πάτρας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφρειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, σήμερα Παρασκευή (20 Απριλίου 2018), όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του ΕΛΓΑ Πάτρας, Γιώργο Κεχαγιά.


Συνάντηση στο ΥΠΕΞ για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων της Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον εμπορικό ακόλουθο κ. Μανόλη Μαρκιανό, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, στο Υπουργείο Εξωτερικών.


Ανάδειξη του Αγροτουρισμού στην Κρήτη μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BRANDTOUR στη Λετονία

Η Περιφέρεια Κρήτης ανέδειξε τον Αγροτουρισμό στο νησί ως μια βέλτιστη πρακτική-μορφή εναλλακτικού τουρισμού, που συνδυάζει την αξιοποίηση της ενδοχώρας, της Κρητικής παράδοσης, την ανάδειξη των τοπικών κρητικών προϊόντων και της Κρητικής διατροφής, των εθίμων και του φυσικού περιβάλλοντος, ως μοναδικό τουριστικό προϊόν. στη 3η Διαπεριφερειακή Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg EU "BRANDTOUR, στην Ρίγα της Λετονίας.


Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 12,6 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας

Μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε την ένταξη 28 έργων αγροτικής οδοποιίας σε 19 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία θα αρχίσουν να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο διάστημα.


Δημοπρασία έκτασης 28 στρεμμάτων στο αγρόκτημα Μεσόβουνο Εορδαίας

Στη διεξαγωγή δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση έκτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 και 10 του Ν.4061/2012, ανακοίνωσε ότι προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Νέοι Αγρότες, Σχέδια Βελτίωσης και Ομάδες Παραγωγών, βασικά θέματα συζήτησης στην ημερίδα της Χαλανδρίτσας

Κλιμάκιο γεωπόνων συνόδευσε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, στην ενημερωτική εκδήλωση για τα εφαρμοζόμενα Μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 στο πρωτογενή τομέα, που  πραγματοποιήθηκε στη Χαλανδρίτσα της Αχαΐας, την Τετάρτη (11 Απριλίου 2018).


Περιφέρεια Κρήτης: Σύσκεψη για αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

Για συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης και των αρμόδιων Υπουργείων με στόχο την αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα κεντρικό κτίριο της Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπου Κασίμη και θεσμικών εκπροσώπων.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,09375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version