Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2262 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 227

Νησί χωρίς Πλαστική Σακούλα είναι η Αλόνησος

«Νησί Χωρίς Πλαστική Σακούλα – Δράσεις Ανακύκλωσης» ήταν το θέμα ομιλίας και παρουσίασης του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη στη Διημερίδα σχετικά με τις «Νομοθετικές Εξελίξεις και Εφαρμογές στο χώρο της Ανακύκλωσης, της Κομποστοποίησης και της Πρόληψης», που συνδιοργάνωσαν ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το διάστημα 15 - 16 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με παραγωγικούς φορείς του Τυρνάβου

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συναντήθηκαν την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, με παραγωγικούς φορείς της περιοχής του Τυρνάβου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.


ΚΕΔΕ: Να μην καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά τους διαθέσιμα οι δήμοι

Να μην εφαρμόσουν την εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου με την οποία ζητείται από τους δήμους να καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά τους διαθέσιμα, κάλεσε όλους τους δήμους της χώρας ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας λίγο πριν  την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου  της ΚΕΔΕ.


Κονδύλια από το Πράσινο Ταμείο υπόσχεται το ΥπΑΑΤ στους Περιφερειάρχες για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

O Αναπληρωτής Υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης, συναντήθηκε την Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου) με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστό και Περιφερειάρχες της Ένωσης Περιφερειών, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την διασφάλιση μιας εύρυθμης λειτουργίας για την υλοποίηση εκπόνησης των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (ΔΣΒ). Οι Περιφερειάρχες πρότειναν η προκήρυξη των διαγωνισμών να είναι με κοινό τρόπο που θα τους υποδείξει το ΥΠΑΑΤ και συγκεκριμένα με πρότυπη προκήρυξη,  κοστολόγηση και προγραμματική σύμβαση.


Πιο απλές διαδικασίες για το ΠΑΑ ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης από τον Γεν. Γραμματέα ΥπΑΑΤ

Την απλοποίηση των διαδικασιών και την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα 2014-2020 ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στη σημερινή εκδήλωση-τεχνική συνάντηση που οργάνωσε στο Ηράκλειο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης-Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων με θέμα «Πρόσκληση σε τεχνική συνάντηση για την ευαισθητοποίηση δυνητικών δικαιούχων του
Μέτρου 16 «Συνεργασία» του ΠΑΑ στην Περιφέρεια Κρήτης».


Νέους αγρότες της Ηλείας συνάντησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Κοντά στους νέους αγρότες της Ηλείας, που μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδοτήθηκαν και έχουν ξεκινήσει καλλιέργειες, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.


Περιφέρεια Αττικής: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEX 2017

Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «19η Τροφίμων και Ποτών Foodex Retall 2017», η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, από 6-8 Νοεμβρίου 2017. Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία «Vertical Communications».


ΔΑΟΚ Λάρισας: Μέχρι 7/10/2017 ένταξη βοσκοτόπων στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπενθυμίζει ότι το αργότερο μέχρι 7/10/2017 θα πρέπει, όσοι ανήκουν στα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρο 2 παρ.3 , του Ν. 4351/2015(ΦΕΚ 164 Α¨), να δηλώσουν την επιθυμία ένταξης των εκτάσεων τους στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης που θα εκπονηθούν.


3,5 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στην Κρήτη

H νέα πρόσκληση που αφορά στη χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 παρουσιάστηκε από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης σε ημερίδα που οργανώθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.


Πρωτοβουλία Περιφέρειας Κρήτης για μείωση ενεργειακού κόστους των ΤΟΕΒ

Σε στοχευμένες δράσεις μείωσης του ενεργειακού κόστους με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών CO2 σε Δήμους και άλλους φορείς της Κρήτης, προχωρά η Περιφέρεια Κρήτης με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, και του Νίκου Καλογερή αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη για τα θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,21875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version