Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2097 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 210

Δήμος Σπάρτης: Μέχρι 25 Ιανουαρίου στον ΕΛΓΑ οι δηλώσεις ζημιάς από παγετό

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει ότι οι ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου θα δέχονται δηλώσεις ζημιάς από τον παγετό της 31ης Δεκεμβρίου 2016 και 1ης Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Τετάρτη (25/1/2017).


Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Μέχρι πότε οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του ότι, εξαιτίας των ζημιών που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση και τον παγετό των προηγούμενων ημερών στην ευρύτερη περιοχή, η Δημοτική Αρχή προχώρησε ήδη σε σχετική αναγγελία στον ΕΛΓΑ, καθώς αγροτικές περιουσίες υπέστησαν ζημιές.


Ενεργοποίηση του ΕΛΓΑ ζητά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση των Υπηρεσιών του ΕΛΓΑ, ώστε με γρήγορους ρυθμούς να ανακουφιστούν οι πληγέντες, καθόσον οι έντονες χιονοπτώσεις και ο παγετός έχουν προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές στη γεωργία και την κτηνοτροφία του νησιού της Λέσβου. Στην επιστολή της η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ, αναφέρει τα εξής:


Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας: σε 14 εκθέσεις με 12 στρατηγικούς στόχους προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων

Εγκρίθηκε  χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας το «Πρόγραμμα Προβολής Αγροδιατροφικών Προϊόντων για το έτος 2017», συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια. Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΠΚΜ θα συμμετάσχει φέτος σε 14 εκθέσεις, επτά του εσωτερικού και επτά του εξωτερικού, με στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και την εξεύρεση νέων αγορών προώθησης των προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής, ώστε να αυξηθούν οι εξαγωγές και να δημιουργηθεί εισόδημα στην αγροτική οικονομία.


Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Η διαδικασία για αποζημίωση των κτηνοτρόφων από τον ΕΛΓΑ, ενημερωτική εκδήλωση για την ευλογιά

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, ότι από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), αποζημιώνεται το ζωικό κεφάλαιο από φυσικούς κινδύνους αλλά και από ασθένειες σύμφωνα με τον αριθμ. 157501/27-7-2011 ( ΦΕΚ 1669 Β/27-7-2011 ) Καν. του ΕΛΓΑ.


Υποβολή δηλώσεων ζημιάς στον ΕΛΓΑ λόγω παγετού ανήγγειλε ο Δήμος Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποστεί ζημιά από τον παγετό της 2ης Ιανουαρίου 2017 σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών κ.λ.π. ότι έχει γίνει αναγγελία στον ΕΛΓΑ και μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημιάς, έως και την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στους ανταποκριτές ΕΛΓΑ των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου ως εξής:


Θεσπίζονται κανόνες για την ασφάλεια των φραγμάτων

Νομικό πλαίσιο με κανόνες για την ασφάλεια των φραγμάτων θέτει σε εφαρμογή, με υπουργική του απόφαση, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.


Περιφέρεια Πελοποννήσου: παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης αιτήσεων για Νέους Αγρότες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα (16/1/2017).


Ελέγχους για την ευλογιά των αιγοπροβάτων από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς, που εμφανίστηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γέρας, στις 9 /12 /2016, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου ανακοίνωσε ότι διενεργεί εντατικούς ελέγχους και αιμοληψίες για τον εντοπισμό εκτροφών, όπου ο ιός μπορεί να βρίσκεται σε επώαση χωρίς να έχει εκδηλώσει ακόμη κλινικά συμπτώματα της ευλογιάς, ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως εκτροφές φορείς της ασθένειας.


Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα δοθούν 9,45 εκατ. ευρώ για επενδυτικά σχέδια μέσω Leader

Τη συμμετοχή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜ-Θ ) στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. με το ποσό των 16.388 ευρώ, που αφενός θα αυξήσει τους οικονομικούς πόρους της εταιρείας και αφετέρου θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή στο κεφάλαιό των φορέων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το περιφερειακό συμβούλιο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,636719 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version