Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2180 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 218

Συναγερμός στις κτηνιατρικές υπηρεσίες λόγω εμφάνισης Αφθώδους Πυρετού στα τουρκικά παράλια, τι πρέπει να προσέχουν οι κτηνοτρόφοι

Σύμφωνα με πρόσφατη πληροφόρηση εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στις 08/05/2017, κοινοποιήθηκαν εστίες Αφθώδους Πυρετού στα τουρκικά παράλια, απέναντι από τα ελληνικά νησιά. Αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις κτηνιατρικές υπηρεσίες των Περιφερειών, που φοβούνται μην περάσει η ζωονόσος και στην χώρα μας.


Συνεργασία ΕΣΥΦ και Δήμου Φαρκαδόνας για εφαρμογή προγράμματος διαχείρισης κενών συσκευασίας

Ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 17/5/2017, η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Φαρκαδόνας και του ΕΣΥΦ για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος διαχείρισης υλικών συσκευασίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην περιφέρεια του Δήμου.


Κήρυξη της Πέλλας ως ακριδόπληκτης περιοχής

Με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κηρύχθηκε η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Πέλλας ως ακριδόπληκτη περιοχή.


Στις υπογραφές η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του νερού άρδευσης

Δασικοί χάρτες, αρδευτικά έργα, βιολογικοί καθαρισμοί και η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του αρδευτικού νερού, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη σύσκεψη εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλου, με το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). «Στις υπογραφές βρίσκεται η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του νερού», τόνισε ο κ. Φάμελλος. Και πρόσθεσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι το κόστος τιμολόγησης να προέλθει μέσα από τη μείωση του κόστους λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων κι όχι με αύξηση της τιμής.


Στη συνεδρίαση των Περιφερειών ο Φάμελος για τους δασικούς χάρτες

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος θα μετάσχει αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου και ώρα 14.00 στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Φόρουμ Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

Με την Διακήρυξη των Ιωαννίνων ολοκληρώνονται σήμερα, με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 2ου Φόρουμ της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).


Πολλά τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα, σημαντικότερο οι δασικοί χάρτες

Πολλά τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα, σημαντικότερο οι δασικοί χάρτες

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στον αγροτικό τομέα είναι οι δασικοί χάρτες, τόνισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό κ. Ε. Αποστόλου. «Σε αυτό πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην καταστρέψουμε τον πρωτογενή τομέα», πρόσθεσε.


Από το ΠΑΑ θα δοθούν στους αγρότες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 112,45 εκατ. ευρώ

Η ταχύτερη ενεργοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, που θα ενισχύσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με 112,45 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία θα δοθούν στην αγροτική παραγωγή και στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, αποτελεί βασικό στόχο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας.


Τσίπρας σε Περιφερειάρχες: μείζον εθνικό ζήτημα η παραγωγική ανασυγκρότηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας και με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με αντικείμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στην παραγωγική ανασυγκρότηση.


Ρύθμιση καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών σε Σκόπελο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Υπογράφηκε από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η υπουργική απόφαση με την οποία ρυθμίζονται τα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη κατά τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΕΔΕ και του ΚΦΔ σε εικοσιτέσσερις (24) ίσες μηνιαίες δόσεις, χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής που αντιστοιχούν σε αυτά των φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Σκοπέλου της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, ο οποίος κηρύχτηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,0625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version