Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2146 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 215

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ψηφίσματα για Φέτα και Αναγκαστική Απαλλοτρίωση Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας

Στην έκδοση δύο ψηφισμάτων και συγκεκριμένα ψηφίσματος για τη Φέτα και ψηφίσματος για την Αναγκαστική Απαλλοτρίωση της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας, προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017.


Έφτασαν τις 165.000 οι ενστάσεις στους δασικούς χάρτες για εκτάσεις που συμμετέχουν στο ΟΣΔΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΝΠΕ

Συναντήσεις, αρχικά με τους εισηγητές των κομμάτων και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα ζητήσει Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τους δασικούς χάρτες.


Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον αγροδιατροφικό τομέα προωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το πρόγραμμα agroinnoeco

Ένα νέο σημαντικό έργο που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον αγροδιατροφικό τομέα, που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομίας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας, θα υλοποιήσει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Στα 40 λεπτά ανά στρέμμα το ετήσιο μίσθωμα για τον επιλέξιμο δημόσιο βοσκότοπο

Στα 40 λεπτά ανά στρέμμα το ετήσιο μίσθωμα για τον επιλέξιμο δημόσιο βοσκότοπο

Στα 40 λεπτά το στρέμμα διαμορφώνεται το ύψος του ετήσιου μισθώματος σε ό,τι αφορά τις δημόσιες και δημοτικές επιλέξιμες βοσκήσιμες γαίες. Επιπλέον το ετήσιο ποσό για τις μη επιλέξιμες για ενίσχυση βοσκήσιμες γαίες διαμορφώνεται στα 15 λεπτά. Το ύψος των προβλεπόμενων ποσών μίσθωσης ορίζεται με την υπ. αριθμ. 410/28408 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης (Γ. Τσιρώνης), Εσωτερικών (Π. Σκουρλέτης) και Οικονομικών (Α. Παπανάτσιου), η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (16/3/2017) και αφορά τη χρήση της βοσκής σε δημόσιες και δημοτικές βοσκήσιμες γαίες, κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης. Στην ίδια απόφαση δίνονται και διευκρινίσεις τεχνικής φύσεως για τον τρόπο καταβολής του μισθώματος.


Αγροδιατροφή, πολιτισμός και τουρισμός στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον Πρέσβη της Νότιας Κορέας

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Αν Γιονγκ Τζιπ, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3 στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν και τις δύο πλευρές και συγκεκριμένα η αγροδιατροφή, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, καθώς επίσης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της καινοτομίας.


Περιφέρεια Κρήτης: Ορίστηκαν οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες, ο Μανόλης Χνάρης αναλαμβάνει τον Πρωτογενή Τομέα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ορίστηκαν οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι.


Συνάντηση Τσιρώνη και Κόκκαλη με δημάρχους της Λάρισας για την περιαστική κτηνοτροφία

Συνάντηση με τους Δημάρχους Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση και Τεμπών, Κώστα Κολλάτο, είχε την Τρίτη, 14 Μαρτίου, το απόγευμα ο Αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης και ο Υφυπουργός, Βασίλης Κόκκαλης, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους θέματα της περιοχής και ειδικότερα προβλήματα που αφορούν στην περιαστική κτηνοτροφία, σε συνδυασμό με τα ζητήματα που ανακύπτουν από τα γενικά πολεοδομικά σχέδια των περιοχών.


Η Περιφέρεια Κρήτης στην Πάρμα για τα προϊόντα ΠΟΠ

H Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετάσχει στη Διεθνή συνάντηση Origo Business Lounge, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρμα της Ιταλίας στις 11,12 και 13 Απριλίου 2017. Πρόκειται για την διοργάνωση ενός διεθνούς φόρουμ αφιερωμένο στις παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες, των συστημάτων γεωγραφικών ενδείξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ).


Η Διακήρυξη των Έξυπνων Νησιών θα υπογραφεί στις Βρυξέλλες

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 28 Μαρτίου 2017, θα λάβει χώρα η εκδήλωση «Έξυπνα Νησιά – Χάραξη Νέων Δρόμων για τα Νησιά της Ευρώπης».


Διεθνές συνέδριο στη Μήλο για Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα

Tο 2ο διεθνές συνεδρίου με τίτλο «Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα: Περιβάλλον, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα», πραγματοποιείται στην Μήλο, στις 21-22 Απριλίου 2017.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version