Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2456 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 246

Έκτακτη ενίσχυση 1.920.000 ευρώ για την λειψυδρία, σε ποιους δήμους θα καταβληθεί

Ο Υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.920.000 ευρώ σε Δήμους της χώρας και τα νομικά πρόσωπα αυτών, αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτό τον λόγο. Τα χρήματα θα κατανεμηθούν στους ακόλουθους δήμους ως εξής:


Ψεκασμοί για τα κουνούπια στους ορυζώνες της Κεντρικής Μακεδονίας, καλούνται οι αγρότες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνονται οι πολίτες ότι από τα αποτελέσματα των παγίδων σύλληψης ακμαίων κουνουπιών, που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές των ορυζώνων του κάμπου της Θεσσαλονίκης, διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση του πληθυσμού ακμαίων κουνουπιών.


Σε βελτίωση πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με 8,8 εκατ. ευρώ

Στη χρηματοδότηση της βελτίωσης των προσβάσεων σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την ένταξη 16 έργων, συνολικού προϋπολογισμού 8.844.000 ευρώ, στο ΕΣΠΑ.


Χάνονται περιουσίες με τους δασικούς χάρτες υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και καλεί τους πολίτες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη

Χάνονται περιουσίες με τους δασικούς χάρτες υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και καλεί τους πολίτες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη

Στις επιπτώσεις που έχουν για τους πολίτες οι δασικοί χάρτες, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ζητώντας για μια ακόμη φορά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις. Μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:


Για δυνατότητα μείωσης των επιβαρύνσεων των Θεσσαλών για αγροτικό ρεύμα μέσω Ενεργειακής Κοινότητας, έκανε λόγο ο Κόκκαλης

Για τη δυνατότητα μείωσης του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνεται για να καλυφθούν οι ανάγκες αρδευτικού νερού χιλιάδων αγροτών της Θεσσαλίας, μέσω της δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας, μίλησε πριν από λίγες ημέρες, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


Στελέχη του TAP θα συναντήσουν τη δήμαρχο Καβάλας και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου

Με υψηλόβαθμα στελέχη του Διαδριατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – Τ.Α.Ρ.), θα συναντηθεί η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, στο γραφείο της, την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018.


SOS από Βουλγαρία για κίνδυνο πλημμύρων στον Έβρο

Η Βουλγαρία προειδοποίησε τις ελληνικές και τις τουρκικές αρχές για το ενδεχόμενο πλημμύρων τις προσεχείς ημέρες εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που αναμένεται να ανεβάσουν την στάθμη των ποταμών Άρδα και Έβρου. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Κων/νος Χουβαρδάς, προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, «μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει κίνδυνος πλημμύρων, μέχρι τις 2 Αυγούστου, στην περιοχή του Έβρου».


Α. Τζιτζικώστας: Επενδύουμε στον αγροδιατροφικό τομέα εισάγοντας την καινοτομία

Ημερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον, συνδιοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020), παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.


Περιφέρεια Αττικής προς Δήμους: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Την επιλογή της για στρατηγική στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των Ελλήνων γεωργών και κτηνοτρόφων επιβεβαιώνει η Περιφέρεια Αττικής με νέα πρόσκληση που απευθύνει στους Δήμους. Συγκεκριμένα, οι Δήμοι της Αττικής καλούνται να υποβάλουν προτάσεις για την ένταξη και χρηματοδότηση έργων που αφορούν τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη ή/και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις μέσω ασφαλτόστρωσης ή τσιμεντόστρωσης σε εκτός σχεδίου περιοχές στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Αττικής.


Να αποκαθιστά άμεσα τις βλάβες στα δίκτυα καλεί τη ΔΕΗ ο Αγοραστός για να μη μπαίνουν σε κίνδυνο οι καλλιέργειες

Άμεσες ενέργειες από τη ΔΕΗ για γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο οι καλλιέργειες των αγροτών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version