Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2430 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 243

Διαγραμμίσεις στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι διαγραμμίσεις σε λαϊκές αγορές των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και των περιαστικών περιοχών από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες διαγράμμισης, τις οποίες επιβλέπει ο πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Χριστόπουλος, αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.


Με επίκεντρο την ασφάλεια τροφίμων το φετινό συνέδριο ERIAFF στη Φινλανδία, μεγάλο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα της Κεντρικής Μακεδονίας

Στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου της ERIAFF -European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry που έλαβε χώρα στο Σέιναγιoκι της Φινλανδίας, στις 11-13 Ιουνίου 2018, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Απ. Κατσιφάρας για Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Δυτικής Ελλάδας: Ένας χρόνος λειτουργίας ένας χρόνος δημιουργίας

Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με την συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών, την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018. Στην συζήτηση που είχε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τα στελέχη του υπουργείου Λεωνίδα Κωνσταντινίδη και Μάνο Μαρκιανό, αναλύθηκε το πλαίσιο δράσης της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης, που αποτελεί, όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας, απόδειξη της συνεργασίας και της συνέργειας των ανθρώπων του αγροτοδιατροφικού τομέα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την επιτυχημένη πορεία του νέου θεσμού που λειτουργεί με απτά αποτελέσματα.


Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες βαμβακιού στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών

Μία πρωτοφανή καταστροφή αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Δήμου Μαρώνειας Σαπών στην ΠΕ Ροδόπης, κυρίως οι βαμβακοπαραγωγοί, αφού χιλιάδες είναι φέτος τα χωράφια που φύτρωσαν είτε μερικώς είτε καθόλου, παρά τις επίπονες καλλιεργητικές φροντίδες και τα συνεπακόλουθα υπέρογκα έξοδα. Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών, Γιάννης Σταυρίδης, επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Δντή του ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΜΘ, Νικόλα Γαλάνη, ενώ συναντήθηκε με τα στελέχη του ΕΛΓΑ, κ.κ. Δ. Πανταζή και Γ. Πλουμίδη, προκειμένου να τους ενημερώσει και να ζητήσει την υπηρεσιακή συνδρομή τους.


Αλέξανδρος Καχριμάνης στον ΑγροΤύπο: Έξι φορές πάνω το κόστος για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης με τις προτάσεις Τσιρώνη

Αλέξανδρος Καχριμάνης στον ΑγροΤύπο: Έξι φορές πάνω το κόστος για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης με τις προτάσεις Τσιρώνη

Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης κρούει ο περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα και τη δυσμενή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αιγοπροβατοτρόφοι της χώρας, λόγω των εισαγωγών.


Αναδείχτηκαν τα τοπικά προϊόντα Μακεδονίας και Θράκης στην 4η Θρακο Mακεδονική Synergia

Αναδείχτηκαν τα τοπικά προϊόντα Μακεδονίας και Θράκης στην 4η Θρακο Mακεδονική Synergia

Θετικά αποτιμάται η 4η Θρακο-Mακεδονική Synergia Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σάββατο 9 Ιουνίου στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.


ΠΕ Ηπείρου: Μεγάλη η ανταπόκριση των επιχειρηματιών για τα προγράμματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Την ανταπόκριση εκατοντάδων επιχειρηματιών, βρήκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας, για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020.


Οι Λάκωνες συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου 2018 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και θέμα: «Αγροτικός τομέας στη Λακωνία – προβλήματα και προοπτικές».


Αν ο καιρός είναι ευνοϊκός στις 11 Ιουνίου ξεκινούν οι δολωματικοί ψεκασμοί για τη δακοκτονία στο Ηράκλειο

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί την έναρξη εφαρμογής των δολωματικών ψεκασμών του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2018.


Οικονομικές ενισχύσεις σε πληγέντες του δήμου Μεσολογγίου

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη έγινε γνωστό, ότι έχει αρχίσει να καταβάλλεται τμηματικά η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις πλημμύρες της 21ης και 22ης Οκτωβρίου 2016, για την αντιμετώπιση επισκευαστικών εργασιών των κατοικιών καθώς επίσης την αντικατάσταση της οικοσκευής τους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,984375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version