Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Τοπική Αυτοδιοίκηση

Βρέθηκαν 2345 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 235

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Μέχρι 26 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για την Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2018

Μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, καλούνται, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών (PROWEIN 2018) που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Ντίσελντορφ.


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Αίτημα κήρυξης του Λεπρέου, του Δήμου Ζαχάρως, σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Την κήρυξη του τοπικού διαμερίσματος Λεπρέου του δήμου Ζαχάρως Ηλείας σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με έγγραφο που απέστειλε προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα κατολισθητικό φαινόμενο που προκάλεσε ζημιές και καταστροφές σε μία οικία.


Κλιμάκιο της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας επισκέφτηκε τις περιοχές που έπληξε το χαλάζι

Κλιμάκιο γεωπόνων της ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας επισκέφτηκε πληγείσες, από την χαλαζόπτωση της 10ης Ιανουαρίου, περιοχές της νοτιοδυτικής Πυλίας, κυρίως των τοπικών κοινοτήτων Ευαγγελισμού, Λαχανάδας.


Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οι κτηνοτρόφοι μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για τα βοσκοτόπια

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της πως έχει υλοποιήσει εφαρμογή, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω του ιστότοπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή των επιλέξιμων βοσκότοπων των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τα έτη 2016 και 2017.


H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση για την επιδείνωση καιρού των επόμενων ημερών

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη (10 Ιανουαρίου 2018) έως και την Τρίτη (16 Ιανουαρίου 2018), ανακοινώνονται τα εξής:


Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 27,6 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για τα Σχέδια Βελτίωσης, ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ενημέρωσε για την δημοσίευση της πρόσκλησης που αφορά στην στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης), για την υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης και την υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.


Απολογισμός από ΔΑΟΚ Αργολίδας των ζημιών από τις δύο χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή, να προχωρήσει άμεσα ο ΕΛΓΑ σε εκτιμήσεις και αυτοψίες

Απολογισμός από ΔΑΟΚ Αργολίδας των ζημιών από τις δύο χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή, να προχωρήσει άμεσα ο ΕΛΓΑ σε εκτιμήσεις και αυτοψίες

Σημαντικές ζημιές είχαμε στην Αργολίδα από τις δύο χαλαζοπτώσεις (16 Ιουνίου και 8 Νοεμβρίου 2017), που ήταν μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης σφοδρότητας. Η ΔΑΟΚ ζητά από τον ΕΛΓΑ «να προχωρήσει σε αυτοψίες και εκτιμήσεις και να μη βασιστεί ο ΕΛΓΑ στις ποσότητες που θα οδηγηθούν στη χυμοποίηση».


ΔΑΟΚ Κιλκίς προς κτηνοτρόφους: Μέχρι 15/2/2018 οι πληρωμές για τη μίσθωση δημόσιων βοσκοτόπων

Ανακοινώνεται από τη ΔΑΟΚ Κιλκίς προς τους κτηνοτρόφους της περιοχής ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (4642 Β’ του 2017) η Υπουργική Απόφαση (2056/140051/29-12-2017), στην οποία προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι:


Γρήγορες εκτιμήσεις και δίκαιες αποζημιώσεις στους αγρότες ζητούν οι Περιφερειάρχες

Να διενεργηθούν χωρίς καθυστέρηση οι εκτιμήσεις και να καταβληθούν έγκαιρα δίκαιες αποζημιώσεις στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για τις ζημιές που υπέστησαν και εξακολουθούν να υφίστανται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ζητεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Παράλληλα, κρίνει αναγκαίο:


86 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης

Πρόσθετη χρηματοδότηση, ύψους 56 εκατ. ευρώ, για το πρόγραμμα «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών» του ΕΣΠΑ 2014-2020, ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,265625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version