Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1437 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 144

Τα σενάρια για την τύχη του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας που μελετά ο ειδικός εκκαθαριστής, απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία για συγχώνευση με Πίνδο

Τα σενάρια για την τύχη του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας που μελετά ο ειδικός εκκαθαριστής, απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία για συγχώνευση με Πίνδο

Τρία ή τέσσερα σενάρια για την τύχη του ταλανιζόμενου από οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ιδιαίτερη δυναμική στην αγορά του κοτόπουλου, Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑγροΤύπου, να προτείνει σύντομα για το μέλλον της Αρτινής συνεταιριστικής οργάνωσης, η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑΕ (ειδικός εκκαθαριστής), ως ο μεγαλύτερος εκ των πιστωτών της. Μεταξύ αυτών των σεναρίων, αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στελέχη του οποίου παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις είναι κι αυτό της συγχώνευσης (απορρόφησης) με τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος». Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να υπάρξει μεταξύ άλλων, νομοθετική πρωτοβουλία από τα συναρμόδια υπουργεία, μεταξύ αυτών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


Σε κίνδυνο το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας λόγω των βοσκοτόπων

Σε κίνδυνο το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας λόγω των βοσκοτόπων

Επιστολή έστειλε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ στον κ. Χαράλαμπο Κασίμη, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, στην οποία επισημαίνει την ανάγκη ανακατανομής των βοσκοτόπων, προκειμένου να αποφευχθούν αδικίες που μπορεί να ακυρώσουν στην πράξη το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας.


Μόνο με εγγραφή στο Μητρώο ο ευνοϊκός συντελεστής φόρου 13% στα κέρδη των αγροτικών συνεταιρισμών

Στον κωδικό 474 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που καλούνται να υποβάλλουν το επόμενο διάστημα, μεταξύ άλλων και οι αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις, ως νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαιίου, θα πρέπει να δηλώνονται τα ποσά των πλεονασμάτων, ώστε να τύχουν της προβλεπόμενης απαλλαγής από το φόρο εισοδήματος. Αυτό αναφέρει διευκρινιστική εγκύκλιος που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Παράλληλα, όπως τονίζεται, απαραίτητη προϋπόθεση για να φορολογηθούν τα δηλωθέντα κέρδη τους με τον ευνοϊκό συντελεστή φορολόγησης (13%), θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρά ο συνεταιρισμός ΑΛΜΜΕ

Σε πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας θα προχωρήσει η Κονσερβοποιία Α.Ε.Σ. ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ετιαρείας, οι προσλήψεις αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες:


Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί που εντάχθηκαν στο Μητρώο του ΥπΑΑΤ

Τον επικαιροποιημένο κατάλογο με τους ενήμερους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς που είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων συλλογικών φορέων δημοσιοποίησε στις 3 Απριλίου το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Νέο γάλα υψηλής παστερίωσης λανσάρει η ΕΒΟΛ

Ένα ακόμα γάλα, υψηλής παστερίωσης και διάρκειας 18 ημερών ετοιμάζεται για να διαθέτει στην εγχώρια αγορά η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ. Το νέο προϊόν, σύμφωνα με το σχετικό πλάνο, από την Πρωτομαγιά, θα βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα.


Κτηνίατρο ενδιαφέρεται να προσλάβει η Ένωση Αγρινίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου» γνωστοποίησε την απόφασή του να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη ενός κτηνιάτρου.


Πρόσθετη πληρωμή 2,5 λεπτών από την ΕΑΣ Τρικάλων για το FiberMax

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων (Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων) ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε τις προηγούμενες του Πάσχα, ημέρες τους βαμβακοπαραγωγούς που παρέδωσαν το βαμβάκι τους στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια και μετείχαν στο πρόγραμμα «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» της Bayer, ότι πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 2,5 λεπτά το κιλό, επιπρόσθετα της αρχικής τιμής.


Α.Σ. Ζαγοράς: Πρώτη πανελλαδική επιστημονική έρευνα για την Ελληνίδα Αγρότισσα

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, που είναι ευρέως γνωστός από το εμπορικό σήμα «ΖΑGORIN», διοργανώνουν την Παρασκευή (13 Απριλίου 2018) και ώρα 12:00, εκδήλωση για την πρώτη επίσημη παρουσίαση αποτελεσμάτων πανελλαδικής επιστημονικής έρευνας για την Ελληνίδα Αγρότισσα.


Μέσα στο 2019 ολοκληρώνεται η σύνταξη των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης, λέει η Τζάκρη

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε ενημερωτική συνάντηση στην Άρνισσα το Σάββατο (31/3/2018) με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Βεγορίτιδας, οι οποίοι κατά κύριο λόγο εκτρέφουν αιγοπρόβατα γαλακτοπαραγωγικού προσανατολισμού, για τα θέματα που αφορούν τον  κλάδο τους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version