Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1221 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 123

Εκλογές την Παρασκευή στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών βάση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμό πρακτικού Δ.Σ. Νο 41, καλεί τα μέλη του σε εκλογική γενική συνέλευση.


Β. Κόκκαλης: Ομάδες Παραγωγών θα φέρουν λύσεις στο βαμβάκι, υπογράφηκε η σχετική απόφαση, ποια τα κριτήρια και η διαδικασία αναγνώρισης

Β. Κόκκαλης: Ομάδες Παραγωγών θα φέρουν λύσεις στο βαμβάκι, υπογράφηκε η σχετική απόφαση, ποια τα κριτήρια και η διαδικασία αναγνώρισης

Την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει το βαμβάκι, επεσήμανε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, που αφορούσε την αναγκαιότητα εθνικού σχεδίου στην παραγωγή βάμβακος. Μάλιστα τόνισε ότι πριν τρεις ημέρες υπογράφτηκε υπουργική απόφαση για την οργάνωση των Ομάδων Παραγωγών (αν και το περιεχόμενό της δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα ούτε στη «Διαύγεια», ούτε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης), που δίνει κίνητρα στον αγρότη να περιορίσει το κόστος του.


Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης, κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα λύσει

Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης, κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα λύσει

Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης αντιμετωπίζει ο Αγροτικός Συνεταιρισµός Κηπευτικών Μεγάρων. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γ. Παπαβασίλης «το ελληνικό κράτος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί. Με τη νέα προκήρυξη για αλλοδαπούς εργάτες ζήτησα 300 θέσεις για παράτυπα διανέμοντες και αυτοί έβαλαν για μετακλητούς από τρίτες χώρες. Χρειάστηκε πολύ χρόνος και σειρά ενεργειών για να λυθεί το πρόβλημα από την Περιφέρεια».


Απεβίωσε ο επικεφαλής της μεγαλύτερης αγροτοσυνδικαλιστικής οργάνωσης της Γαλλίας

Τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της, Xavier Beulin, ανακοίνωσε την Κυριακή, η FNSEA (Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Αγροτών της Γαλλίας).


Καταγγελίες Ένωσης Αγρινίου κατά Gaia για παράνομες πιστοποιήσεις φορέων ΟΣΔΕ και αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρόγραμμα βιολογικών χρησιμοποιώντας στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Με μία αρκετά αιχμηρή ανακοίνωση η Ένωση Αγρινίου καταφέρεται εναντίον της Gaia Επιχειρείν, προχωρώντας και σε σημαντικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Συνεταιρισμός, η Gaia Επιχειρείν ανέλαβε πρωτοβουλία να διανείμει σε όλη τη χώρα συμβάσεις προς υπογραφή, μέσω των οποίων ουσιαστικά αναλαμβάνει αυτή να πιστοποιήσει νέους φορείς για το ΟΣΔΕ, κάτι που είναι υπεύθυνος ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η δεύτερη είναι ότι πήρε τα προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων χιλιάδων παραγωγών, τους οποίους και φρόντισε να προσκαλέσει στα κατά τόπους ΚΕΑ που συνεργάζεται για το πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας. Σε δηλώσεις στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΑΣ Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, επισημαίνει τα εξής:


Εκλογές κάνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών, βάση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, καλεί τα μέλη του στην πρώτη γενική εκλογική συνέλευση.


Στο 34,1 τοις εκατό οι εισφορές στον ΕΦΚΑ μελών συνεταιρισμών

Στο 34,10% ανέρχεται το ποσοστό εισφορών που θα καλούνται εφεξής να καταβάλλουν στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) τα μέλη διοικητικών συμβουλίων ανωνύμων εταιρειών και αγροτικών συνεταιρισμών, εφόσον λαμβάνουν αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ.


Λήγει 26 Απριλίου 2017 η τροποποίηση καταστατικών στους συνεταιρισμούς, ένα μήνα χρειάζεται να βγει η απόφαση του Ειρηνοδικείου

Η προθεσμία, για την τροποποίηση των καταστατικών των συνεταιρισμών πλησιάζει στην λήξη του. Η έναρξη ισχύος του νόμου είναι η 26 Απριλίου 2016 και η λήξη στις 26 Απριλίου 2017.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του συνδέσμου γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, η ημερίδα του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τίτλο: «Γεωπόνος Πορεία στο Χρόνο: Συμβολή και προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤΕΕ παρ. Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.


Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων ΕΝΩΣΗ αγροτών: Κάλεσμα για την συγκέντρωση της Τετάρτης έξω από την περιφέρεια Ηπείρου

Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Γ.Α.Σ.) Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών», στηρίζει τους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων και τους καλεί να στηρίξουν και  πλαισιώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα την Τετάρτη (1η Φλεβάρη), με προσυγκεντρώσεις μία στον κόμβο Ελεούσας έξω από την Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» και την άλλη στον κόμβο Ανατολής στο δρόμο Ιωαννίνων - Αθηνών έξω από το Πανηπειρωτικό στάδιο και ώρα 10 το πρωί.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,0625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version