Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1208 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 121

ΚΕΟΣΟΕ: Αναγκαία η χορήγηση παράτασης για την καταχώρηση στοιχείων των συνεταιρισμών στη νέα ψηφιακή εφαρμογή του ΥπΑΑΤ

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΟΣΟΕ, αν και τέθηκε σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2017 η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου για το Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων Συλλογικών Φορέων, η είσοδος στην ψηφιακή εφαρμογή για την προσθήκη ή τη διόρθωση των στοιχείων είναι προβληματική, τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα.


ΝΕΑ-ΠΑΣΕΓΕΣ: Συμμετοχή στη διαβούλευση για θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης ανώτατου φορέα εκπροσώπησης των αγροτικών συνεταιρισμών

Μετά την σύσκεψη που συγκάλεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  με θέμα: «την πορεία εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς», η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΕΑΣ-ΠΑΣΕΓΕΣ, αναφέρεται στην ανάγκη θεσμικού πλαισίου ίδρυσης ενός ανωτάτου φορέα εκπροσώπησης των αγροτικών συνεταιρισμών και τονίζει ότι θα συμμετέχει στην εξαγγελθείσα τακτική διαβούλευση του ΥπΑΑΤ. Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Θετικοί οι συνεταιρισμοί για τη συνάντηση στο ΥπΑΑΤ, τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Θετικά είδαν την κίνηση του υπουργείου να κληθούν σε συζήτηση για τα προβλήματα και το μέλλον τους, οι μεγαλύτεροι συνεταιρισμοί της χώρας. Ο ΑγροΤύπος συνομίλησε με αρκετούς εκπροσώπους των συνεταιρισμών και διέκρινε την ικανοποίησή τους για τη χθεσινή συνάντηση, την οποία περίμεναν, κατά δήλωση τους, εδώ και πολύ καιρό. Στον ΑγροΤύπο μίλησαν οι κ.κ. Παύλος Σατολιάς (Πρόεδρος ΕΑΣ Καλαβρύτων), Νίκος Προκοβάκης (Πρόεδρος ΕΑΣ Λακωνίας), Νικήστρατος Χαροκόπος (Πρόεδρος Α.Σ. Ρεθύμνου), Μάρκος Καφούρος (Πρόεδρος Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων) και η κα Αναστασία Χατζηστρατή (Πρόεδρος Α.Σ. Πέλλας).


Συνάντηση γνωριμίας συνεταιρισμών με ΥπΑΑΤ, έρχονται ρυθμίσεις για Ομάδες Παραγωγών και τριτοβάθμιο φορέα

Συνάντηση γνωριμίας συνεταιρισμών με ΥπΑΑΤ, έρχονται ρυθμίσεις για Ομάδες Παραγωγών και τριτοβάθμιο φορέα

Ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις των μεγαλύτερων συνεταιριστικών οργανώσεων από όλη την Ελλάδα είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Γ. Τσιρώνη, του Υφυπουργού Β. Κόκκαλη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χ. Κασίμη. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν την εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου για τους συνεταιρισμούς, θεσμική εκπροσώπηση των συνεταιρισμών καθώς και μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί. Αναλυτικότερα συζήτησαν για:


Με εμπόδια λόγω καιρού η συνάντηση Αποστόλου με συνεταιριστές

Με εμπόδια λόγω καιρού η συνάντηση Αποστόλου με συνεταιριστές

Απουσίες θα υπάρχουν στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού με τους εκπροσώπους των τριάντα οικονομικά ισχυρότερων συνεταιρισμών καθώς η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις. Μεταξύ άλλων, δεν θα παραστούν οι εκπρόσωποι των «ΘΕΣΓΑΛΑ» και «ΘΕΣΓΗ» καθώς όπως ενημέρωσαν τον ΑγροΤύπο είναι αδύνατη η μετάβασή τους στην Αθήνα λόγω του καιρού. Δηλώσεις στον ΑγροΤύπο παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαβρύτων κ. Π. Σατολιάς.


Στο 1,10 ευρώ η τιμή της σταφίδας από την Παναιγιάλειο

Στο 1,10 ευρώ το κιλό ορίστηκε από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών η τιμή της μαύρης κορινθιακής σταφίδας «Βοστίτσα». Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, η τιμή αυτή θα δοθεί από το πρώτο κιλό μέχρι και την ολοκλήρωση της παραλαβής.


Εκλογές στον Α.Σ. Καλαμπάκας ΜΕΤΕΩΡΑ

ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» με την υπ' αριθμ. 22/14-10-2016  πράξη Δ.Σ. αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών της Ενωσης - Αγροτικού Συν/μού Καλ/κας «Μετέωρα» ΣΥΝ.ΠΕ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού, Σιδηροδρόμου 17- Καλαμπάκα, για την 15η Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 το πρωΐ με μοναδικό θέμα: «Αρχαιρεσίες για ανάδειξη μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου καθώς και Αντιπροσώπων για την Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ».


Η ΕΑΣ Αγρινίου προειδοποιεί: μην δίνετε χρήματα σε αγνώστους που υπόσχονται επιδοτήσεις

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται, σύμφωνα με καταγγελίες, την καλή φήμη της Ένωσης Αγρινίου για να εξαπατήσουν ανυποψίαστα θύματα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΑΣ Αγρινίου, «άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι στελέχη του Συνεταιρισμού μας, επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, υποσχόμενοι επιδοτήσεις και ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα».


Οι συνεταιρισμοί στον Αποστόλου την Τετάρτη

Οι συνεταιρισμοί στον Αποστόλου την Τετάρτη

Τριάντα συνεταιρισμοί της χώρας, αυτοί με τον μεγαλύτερο τζίρο (άνω των 5 εκατ. ευρώ) έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συναντηθούν αύριο Τετάρτη 11/1 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου στο υπουργείο. Στόχος της συνάντησης είναι να γίνει αποτίμηση της πορείας εφαρμογής του νέου νόμου για τους συνεταιρισμούς. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις στο θέμα της ΚΥΑ για το καθεστώς λειτουργίας και αναγνώρισης των Οργανώσεων Παραγωγών, κάτι που αφορά τους Συνεταιρισμούς και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην ατζέντα των αυριανών συζητήσεων.


Σε ισχύ η νέα ψηφιακή εφαρμογή μητρώου Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων Συλλογικών Φορέων, έως 16/1 καταχώρηση στοιχείων

Τέθηκε σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2017 η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το «Εθνικό Μητρώο Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων Συλλογικών Φορέων», στο πλαίσιο εφαρμογής της νέας νομοθεσίας για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, δηλαδή του νόμου ν. 4384/2016.

16/1/2017

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,242188 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version