Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1320 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 132

Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.: Η παράταση δεν αρκεί για τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

«Αναφορικά με το θέμα της ανάρτησης των δασικών χαρτών, το Υπουργείο Περιβάλλοντος έδωσε νέα παράταση του χρόνου υποβολής αντιρρήσεων, έως την 7η Σεπτεμβρίου, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στη διαδικασία, ωστόσο εκτιμούμε ότι, ούτε η κίνηση αυτή θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν αντιμετωπίζει τις παθογένειες της διαδικασίας απλά μεταθέτει το πρόβλημα για μερικές εβδομάδες», αναφέρει ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και προσθέτει:


Βεντέμα 2017: Μια γιορτή αφιερωμένη στη δύναμη της συλλογικότητας

Βεντέμα 2017: Μια γιορτή αφιερωμένη στη δύναμη της συλλογικότητας

Συμπίπτοντας με την επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, η φετινή Γιορτή της Βεντέμας - που παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη του τρύγου στη Σαντορίνη - ήταν μια λαμπρή γιορτή αντάξια της ιστορίας και του έργου της SantoWines.


ΣΑΣΟΕΕ: Να αποζημιωθούν άμεσα οι ποικιλίες των ροδάκινων που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις του Ιουλίου

Η καταβολή αποζημιώσεων στους ροδακινοπαραγωγούς οι οποίοι επλήγησαν από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις του Ιουλίου ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια του τρίτου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Ιουλίου, στο Βελβεντό Κοζάνης.


Αποστόλου για συνεταιρισμούς: Σε διαπραγμάτευση με την ΕΕ για τα 500 εκατ. ευρώ, έχουμε δρομολογήσει την επαναφορά του αφορολόγητου των αποθεματικών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, προσκεκλημένος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σαντορίνη, όπου και μίλησε στις εκδηλώσεις για το κρασί  (Γιορτή της Βεντέμας). Όπως δήλωσε ο Υπουργός «ήδη έχουμε δρομολογήσει την επαναφορά του αφορολόγητου των αποθεματικών των συνεταιρισμών. Περιμένω την απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που θα είναι, όπως πιστεύω θετική και τότε θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών».


Μειώθηκε στα 21 άτομα ο ελάχιστος αριθμός για σύσταση Δασικού Συνεταιρισμού

Δύο αλλαγές επέρχονται στις διατάξεις για τον ελάχιστο αριθμό των μελών στους δασικούς συνεταιρισμούς, με τροπολογία που έχει ενσωματωθεί ως άρθρο 144 στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ, που ψηφίστηκε από την Βουλή, στις 26 Ιουλίου, και αναμένεται η δημοσίευσή του σε ΦΕΚ.


Από Σεπτέμβριο ξεκινά ο διάλογος για αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ

Σε σύσκεψη που συγκάλεσε την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, στο γραφείο του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης και στην οποία παρέστη ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές και αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Σουλιώτη, υπήρξε ταύτιση απόψεων για την αναγκαιότητα αποζημίωσης στο μέγιστο βαθμό των τοματοπαραγωγών που επλήγησαν από τις πρόσφατες καιρικές συνθήκες.


ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Ικανοποίηση από την παράταση στους Δασικούς Χάρτες έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την τροπολογία του που θα ενσωματωθεί στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Πέμπτη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με την οποία παρατείνεται η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις  7 Σεπτεμβρίου 2017.


Στη Γιορτή της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Π. Σατολιάς

Στη Γιορτή της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Π. Σατολιάς

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/7) ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς, για τον καθιερωμένο εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Προσκεκλημένος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο κ. Σατολιάς εκπροσώπησε στη Γιορτή της Δημοκρατίας το Συνεταιριστικό Κίνημα της χώρας, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στις δημοκρατικές αρχές πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η έννοια του συνεταιρίζεσθαι.


Ενίσχυση σε αγροτικούς συνεταιρισμούς από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities - IOCC, διενεργεί για τρίτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.


Σπάει η συνεργασία ΕΒΟΛ με LIDL, σε αποκλεισμό των καταστημάτων σε Βόλο και Λάρισα προχωρά ο συνεταιρισμός

Σε αποκλεισμό των καταστημάτων της αλυσίδας LIDL, στο Βόλο και στην Λάρισα, με γεωργικά μηχανημάτα, αλλά και ζώα, αποφάσισε να προχωρήσει η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, διαμαρτυρόμενη με αυτόν τον τρόπο, για τον αποκλεισμό προϊόντων της από την γερμανική αλυσίδα. Η συνεργασία σύντομα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, καθώς, όπως υποστηρίζεται από τον συνεταιρισμό, η γερμανική αλυσίδα δείχνει να αντιμετωπίζει με απαξίωση τα προϊόντα της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας, τα οποία δεν κατέχουν περίοπτη θέση στα ράφια της.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version