Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1280 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 128

Ενημέρωση των μαθητών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Συνεχίζει με όραμα, τις ποικίλες δράσεις του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς που έχει γίνει πανελλαδικά γνωστός από το εμπορικό σήμα «ZAGORIN». Το τελευταίο διάστημα επιλέχθηκε συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις επιστημονικού χαρακτήρα οι οποίες έχουν ως κεντρική στόχευση την συνεισφορά στην εκπαίδευση της νέας γενιάς της χώρας.


Με αγροτικούς φορείς της Κρήτης θα συναντηθεί ο Γιάννης Τσιρώνης

Περιοδεία, στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Λασιθίου ξεκινάει από την Τετάρτη 24 Μαΐου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα και από προσκλήσεις, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.


Συνάντηση είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χάλκης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χάλκης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» όπου συνάντησε τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Αποστόλη Νανούλη και τον γεωπόνο κ. Δημήτρη Στουκογιώργο.


Στις 26/5/2017 οι εκλογές για τη διοίκηση της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, αναζητείται ηγέτης χωρίς βαρίδια από το παρελθόν

Στις 26/5/2017 οι εκλογές για τη διοίκηση της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, αναζητείται ηγέτης χωρίς βαρίδια από το παρελθόν

Την Παρασκευή (26/5/2017) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για νέα διοίκηση της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ. Οι βασικοί συντελεστές του εγχειρήµατος έχουν προχωρήσει ήδη στις πρώτες συζητήσεις µε στόχο την αναζήτηση ενός νέου προσώπου χωρίς βαρίδια από το παρελθόν, που θα μπορεί να εµπνεύσει το νέο ξεκίνημα. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Γιώργος Ανέστης, «οι εκλογές γίνονται όπως προβλέπει το καταστατικό».


Ενημέρωση από Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και Σύνδεσμο Φωτοβολταϊκών για NET-METERING

Ο Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (AFO) συνδιοργανώνουν σε Λάρισα και Φάρσαλα ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο αγρότη, σχετικά με την αναμενόμενη προκήρυξη της δράσης 4.1.3. «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», γνωστή και ως NET-METERING.


Ομάδες Εργασίας, από μέλη του ΣΑΣΟΕΕ και τεχνοκράτες, με στόχο την χάραξη εθνικής στρατηγικής στήριξης ανά προϊόν και κλάδο

Κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, στο Βόλο, παρουσία εκπροσώπων συνεταιριστικών οργανώσεων από όλη τη Θεσσαλία.


Σε δημόσια διαβούλευση το Μέτρο 9 για Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών, η ετήσια στήριξη φτάνει μέχρι 100.000 ευρώ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014-2020 θέτει σε διαβούλευση το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020. Το Μέτρο, ύψους 25 εκατ. ευρώ (μειωμένο κατά 2 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό), απευθύνεται σε νέες ομάδες παραγωγών και οργανώσεις παραγωγών που έχουν αναγνωριστεί επίσημα μετά την 26η Απριλίου 2016 και ανήκουν στην κατηγορία των Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ).

2/6/2017


Οι Δήμοι ζητάνε τα περιουσιακά στοιχεία των ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών

Την παραχώρηση κατά κυριότητα των περιουσιακών στοιχείων των ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών στους οικείους δήμους ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Όπως αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του θέματος στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, σε κάθε τοπική κοινότητα υπάρχει αγροτικός συνεταιρισμός με έντονη δραστηριότητα στο παρελθόν.


Οι αγρότες ζούνε με ανασφάλεια, είναι σε απόγνωση, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει

Οι αγρότες ζούνε με ανασφάλεια, είναι σε απόγνωση, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει

Τις θέσεις του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) επί του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, που επικυρώνει τη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς παρέθεσε στην κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών την Τρίτη, 16 Μαΐου, ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος.


Σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Γερμανία και Ιταλία συμμετείχαν ελληνικοί συνεταιρισμοί

Σε πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για συνεταιρισμούς συμμετείχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου στη Γερμανία και την Ιταλία.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version