Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνεταιρισμοί

Βρέθηκαν 1301 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 131

ΘΕΣγάλα: Πλάνο δημιουργίας 30 νέων καταστημάτων μέσω franchise στην Αθήνα, έρχεται και η διανομή στο σπίτι

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.


Σε Γενική Συνέλευση καλεί ο Συνεταιρισμός Θρακών Αμνός

Την Παρασκευή (23/6/2017) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο (Δημαρχείο Σουφλίου), ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Θρακών Αμνός.


Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία εισφορά στον ΕΛΓΑ και λύσεις στα προβλήματα αδειοδότησης γεωτρήσεων ζητούν οι παραγωγοί κηπευτικών στα Μέγαρα

Ενιαία ασφαλιστική εισφορά και αποζημίωση της παραγωγής από τον ΕΛΓΑ για όλα τα κηπευτικά και λύσεις στα προβλήματα της αδειοδότησης των γεωτρήσεων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, κατά την επίσκεψη του υπουργού, Βαγγέλη Αποστόλου, στα γραφεία της οργάνωσης στα Μέγαρα, τη Δευτέρα (19 Ιουνίου).


Συνάντηση του Υφυπουργού Β. Κόκκαλη με εκπροσώπους του συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών η Νέα Ένωση

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης συναντήθηκε την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στο γραφείο του, με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών «Η Νέα Ένωση».


Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ προς ΥπΑΑΤ και πολιτικά κόμματα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για αποδοχής μιας ιδιωτικής εταιρείας στις Copa Cogeca

Με επιστολή - παρέμβαση προς τα πολιτικά κόμματα, το σύνολο των βουλευτών και την ηγεσία του ΥπΑΑΤ, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της, αλλά και μια σειρά από προβληματισμούς, σχετικά με την εξέλιξη της αποδοχής μιας ιδιωτικής εταιρείας στις κορυφαίες συνεταιριστικές οργανώσεις της Ευρώπης (Copa - Cogeca).


Επίσημη ανακοίνωση από GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ότι είναι μέλος των COPA και COGECA

Στις συνεδριάσεις των Προεδρείων των COPA και COGECA, που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Ιουνίου 2017, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έγινε ομόφωνα και πανηγυρικά δεκτή στους κόλπους των σημαντικών αυτών οργανώσεων.


Εκπρόσωποι ελληνικών συνεταιριστικών οργανώσεων επισκέφτηκαν το Τυρόλο και την Βαυαρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας

Στον απόηχο επίσκεψης εκπροσώπων ελληνικών αγροτικών συνεταιρισμών στο Νότιο Τιρόλο και την περιοχή της Βαυαρίας, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία στον τομέα παραγωγής τους με τοπικούς φορείς, αρχίζουν να διαφαίνονται νέες και ενδιαφέρουσες προοπτικές ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα. Τα κύρια θέματα που απασχόλησαν την ατζέντα της επίσκεψης ήταν η συνέργειες ανάμεσα σε όλους τους κρίκους της παραγωγικής αλυσίδας, η διενέργεια ελέγχων στην οικονομική λειτουργία των συνεταιρισμών, η εξιδείκευση των στελεχών αλλά και το νομικό πλαίσιο που διέπει τη δραστηριότητα των αγροτικών συνεταιρισμών.


Μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία δεν μπορεί να είναι µέλος των Copa Cogeca

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, Παύλος Σατολιάς, για την εγγραφή της ΓΑΙΑ Επιχειρείν ως μέλους της Copa Cogeca. «Αυτή είναι η κατάντια των θεσμών που υπάρχει στην Ευρώπη. Μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί αγροτική οργάνωση και δεν μπορεί να είναι µέλος των Copa Cogeca», τονίζει.


Εξελίξεις στο θέμα της Ελιάς Καλαμών υποσχέθηκε ο Αντώνογλου στην Ένωση Αγρινίου

Στα γραφεία του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου βρέθηκε την Τρίτη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Συνεταιρισμού και να συζητήσει με τη διοίκηση θέματα βασικών προτεραιοτήτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.


Ο ΣΑΣΟΕΕ καταγγέλλει τον ειδικό εκκαθαριστή της πρώην ΑΤΕ για τα εξώδικα που στέλνει στους αγρότες

 Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) καταγγέλλει «ως απαράδεκτη την πρωτοφανή επίθεση από πλευράς της εταιρείας «PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ», η οποία ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση της πρώην ΑΤΕ και προχωρεί σε αποστολή απειλητικών εξώδικων καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων Ελλήνων αγροτών, για δάνεια που τους χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,929688 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version