Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 434 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 44

Προτάσεις του ΓΕΩΤΕΕ Αν. Μακεδονίας για τα Τενάγη Φιλίππων

Όπως επισημαίνει το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας (Α.Μ.) του ΓΕΩΤΕΕ, αυτές τις ημέρες, είναι έντονη η «πίεση» που ασκείται από τους αγρότες για την άρδευση των καλλιεργειών τους από την κεντρική τάφρο Φιλίππων. Εντούτοις, οι ανάγκες σε νερό λόγω των φαινομένων της ξηρασίας και λειψυδρίας είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν και κατά συνέπεια υπάρχουν εντονότερα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές των Τεναγών Φιλίππων στους Ν. Καβάλας, Δράμας και Σερρών.


Νέο ΔΣ στην ΠΕΠΤΕΓ Εύβοιας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Τε.Γ.  Ευβοίας συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 13 Ιουλίου, έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 25ης Ιουνίου 2017 και την ανάδειξη των επιτυχόντων.


ΠΟΓΕΔΥ για τοποθέτηση προϊσταμένων των οργανικών Μονάδων των Υπουργείων ΥπΑΑΤ και ΥΠΕΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΠΟΓΕΔΥ, με αφορμή την διάχυτη φημολογία για παρεκκλίσεις από το ισχύον πλαίσιο για την τοποθέτηση προϊσταμένων των οργανικών Μονάδων των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών Ανάπτυξης, ανακοινώνει τα εξής:


Απάντηση από Τεχνολόγους στην ΠΟΓΕΔΥ για την εξίσωση των Γεωπόνων με τους αποφοίτους ΤΕΙ

Απάντηση στο κείμενο της ΠΟΓΕΔΥ, που ήταν κατά της εξίσωσης των Γεωπόνων με τους αποφοίτους ΤΕΙ, το οποίο είχε δημοσιεύσει ο ΑγροΤύπος, δίνει η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. ) «Δεν μας εκπλήσσουν ανακοινώσεις συνδικαλιστικού χαρακτήρα, όπως αυτή της 7ης Ιουλίου 2017, καθώς κατά κανόνα δεν έχουν καμία σχέση με την Ακαδημαϊκή πραγματικότητα», τονίζει.


ΠΟΓΕΔΥ κατά εξίσωσης Γεωπόνων με αποφοίτους ΤΕΙ

Η ΠΟΓΕΔΥ έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ότι αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη του πρωτογενούς και συναφούς δευτερογενούς τομέα της πατρίδας μας είναι οι Γεωτεχνικοί.


Tο Συντονιστικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤΕΕ πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης

Tο Συντονιστικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 28 και 29 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του συνόλου των μελών του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και 3 μελών από κάθε Διοικούσα Επιτροπή των Περιφερειακών Παραρτημάτων του Επιμελητηρίου.


Νέα διοίκηση στην Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων

Η Π.Ε.Π.Τε.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων) ενημερώνει τα μέλη της ότι μετά τις αρχαιρεσίες της 25ης Ιουνίου 2017 προέκυψε η παρακάτω σύνθεση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Κ.Δ.Σ.)  με ομόφωνη απόφαση:


Παρέμβαση των Γεωπόνων ΤΕ στην ημερίδα του ΥπΑΑΤ στη Χαλκίδα

Την  ημερίδα του ΥπΑΑΤ στην Χαλκίδα (αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας) με αντικέιμενο το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και τις δυνατότητές του παρακολούθησε αντιπροσωπεία του τοπικού τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (ΠΕΠΤεΓ) Ευβοίας, στις 26 Ιουνίου, στη Χαλκίδα, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Καρύδη, τον Γραμματέα Σπύρο Ακριώτη και το μέλος Γιώργο Παπαθανασίου.


Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ στο Ηράκλειο

Στις 28 και 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο ATRION HOTEL η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τη συμμετοχή 45 γεωτεχνικών, εκλεγμένων στα ανώτερα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου (Διοικητικό Συμβούλιο και Διοικούσες Επιτροπές).


ΠΟΓΕΔΥ: Στήριξη απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση

Η ΠΟΓΕΔΥ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «έχει κατ’ επανάληψη τονίσει την αναγκαιότητα στήριξης της απεργίας – αποχής από την προσπάθεια λειψής αξιολόγησης που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει την τρόικα ή θεσμούς.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version