Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 410 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα ορθής υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 στη Μαγνησία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, με θέμα την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για γεωπόνους και παραγωγούς σχετικά με την ορθή υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.


Με τον Γενικό Γραμματέα ΥπΑΑΤ Χαράλαμπο Κασίμη συναντήθηκαν οι γεωπόνοι, στα μέσα Απριλίου η προδημοσίευση για τα Σχέδια Βελτίωσης

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και  Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, κ. Χ. Κασίμη συναντήθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων. Στη συνάντηση το προεδρείο της ΠΟΣΓ συζήτησε και το χρονοδιάγραμμα και άλλα ζητήματα επερχόμενων προγραμμάτων όπως τα Σχέδια Βελτίωσης, η Νιτρορύπανση κ.ά.


Οι προτάσεις του ΓΕΩΤΕΕ για να λυθούν τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

Οι προτάσεις του ΓΕΩΤΕΕ για να λυθούν τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

«Το θέμα της σύνταξης των δασικών χαρτών αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα θέματα της σύγχρονης ελληνικής πολιτείας, καθώς οι δασικοί χάρτες αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο σήμερα για να μπορέσουμε να καταγράψουμε αρχικά και να αποτυπώσουμε και να χαρακτηρίσουμε τόσο τη δημόσια όσο και τη μη δημόσια περιουσία, την ιδιωτική περιουσία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπυρίδων Μάμαλης, μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα: «Δασικοί Χάρτες: Προβλήματα και προτάσεις αντιμετώπισής τους».


ΠΟΓΕΔΥ για Βιολογικά: Οι αυθαιρεσίες, τα βοσκοτόπια και άλλα τραγελαφικά

Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΓΕΔΥ, σχετικά με την τρίτη τροποποίηση του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014-2020, αναφέρει τα εξής:


ΠΟΓΕΔΥ: Συνέχεια της αντιαγροτικής πολιτικής η CETA

Ως «μη μεμονωμένο περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε σειρά αντιαγροτικών μέτρων που κλιμακώνονται διαχρονικά» χαρακτηρίζει τη CETA η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) επιρρίπτοντας ευθύνες στην παρούσα αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις για το γεγονός ότι η φέτα έμεινε απροστάτευτη ενώ όπως υποστηρίζει, η εν λόγω συμφωνία θα αποτελέσει προπομπός για άλλες συμφωνίες που θα έρθουν μελλοντικά.  Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΠΟΓΕΔΥ αναφέρει:


ΓΕΩΤΕΕ: Οι αγρότες έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται και να αγωνίζονται

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας επισημαίνει για ακόμη μια φορά την χωρίς κανένα σχέδιο και καμιά προοπτική πολιτική που συνεχίζει να ακολουθεί στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας η πολιτική ηγεσία της χώρας μας.


Ανακοίνωση στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από την ΠΟΓΕΔΥ

Στο πλευρό των αγροτών που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, τάσσεται με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ). Ταυτόχρονα καλεί σε παναττική απεργία και συγκέντρωση έξω από το ΥπΑΑΤ την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας συμπαρίσταται στους αγώνες των αγροτών

Το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Νομού Λάρισας παρακολουθώντας με έντονο προβληματισμό τις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


ΠΟΓΕΔΥ: Το δασολόγιο είναι ένα έργο απολύτως απαραίτητο

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΓΕΔΥ με αφορμή τις αναρτήσεις των Δασικών Χαρτών, διατυπώνει προς κάθε κατεύθυνση, τη στήριξη της Ομοσπονδίας στην προσπάθεια της πολιτείας και των συναδέλφων Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, να ολοκληρώσουν ένα έργο απολύτως απαραίτητο για την προστασία της Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας. 


Απαραίτητο το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην χωροθέτηση δασών

Απαραίτητο το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην χωροθέτηση δασών

Το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με αφορμή την ανάρτηση των δασικών χαρτών για πολλές περιοχές της χώρας μας, ανάμεσα στις οποίες και σε πολλούς νομούς της περιοχής του Παραρτήματος, προέβη σε παρέμβαση προς τους αρμοδίους σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε πλήθος συμπολιτών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version