Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 419 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 42

Τις θέσεις του για το πολυνομοσχέδιο απέστειλε το ΓΕΩΤΕΕ στη Βουλή

Τις θέσεις του για το πολυνομοσχέδιο απέστειλε το ΓΕΩΤΕΕ στη Βουλή

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας απέστειλε στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής τις παρατηρήσεις και προτάσεις του επί των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου. Στην επιστολή του, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο επέρχεται σημαντική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που θα κληθούν να καταβάλλουν, από το έτος 2018 και μετά, οι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες και ζήτησε την απόσυρση των σχετικών διατάξεων.


Ημερίδα για την Αειφορία στο Πράσινο θα γίνει στο Γεωπονικό Αθηνών

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.) διοργανώνει μια νέα επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «Αειφορία στο Πράσινο».


ΓΕΩΤΕΕ: δυναμική συμμετοχή στη γενική απεργία της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2017, κατά των νέων μέτρων

Συνάντηση για το συντονισμό των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων κατά των νέων ρυθμίσεων για το ασφαλιστικό που επιβαρύνουν υπέρμετρα το σύνολο των ασφαλισμένων και οδηγούν σε κατάρρευση το ασφαλιστικό σύστημα, πραγματοποιήθηκε στις 11/05/2017 στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας.


Σε αποχή διαρκείας από εργασίες εκτός ωραρίου οι γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ από 14 Μαϊου

Απεργία και αποχή διαρκείας από εργασίες εκτός ωραρίου, Σάββατα, Κυριακές και αργίες εξήγγειλε ότι ξεκινά από Δευτέρα 14/5/2017 η ΠΟΓΕΔΥ.  Στην απόφαση αυτή, όπως ανακοίνωσε η ΠΟΓΕΔΥ, οδηγείται από την άρνηση της κυβέρνησης να καταθέσει σε νομοσχέδιο την τροπολογία, που έχει υπογραφεί από τους αρμόδιους Υπουργούς, και αφορά την καταβολή στους δικαιούχους γεωτεχνικούς των αποζημιώσεων για τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου ή κατά τις Κυριακές και αργίες, αλλά και για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γεωτεχνικοί στη διεκπαραίωση των αρμοδιοτήτων τους.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η ημερίδα για τις εφαρμογές των GIS στους γεωτεχνικούς κλάδους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 26 Απριλίου 2017, η δεύτερη ημερίδα με θέμα: «Δυνατότητες και εφαρμογές των GIS στους γεωτεχνικούς κλάδους», που διοργάνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με τη Marathon Data Systems, προκειμένου να ενημερωθούν και τα μέλη του που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ημερίδα του Δεκεμβρίου του 2016 λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας.


Βιολογικά: Στην Λακωνία από 1.293 αιτήσεις εγκρίθηκαν λόγω NATURA μόλις 138, τα κριτήρια που προτείνει ο Σύλλογος Γεωπόνων του νομού για τη νέα προκήρυξη

Βιολογικά: Στην Λακωνία από 1.293 αιτήσεις εγκρίθηκαν λόγω NATURA μόλις 138, τα κριτήρια που προτείνει ο Σύλλογος Γεωπόνων του νομού για τη νέα προκήρυξη

«Πασχαλιάτικο δώρο» έκανε η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  στους Λάκωνες Βιοκαλλιεργητές. Την περασμένη Πέμπτη, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα Βιολογικές Καλλιέργειες 2017-2021 (με το κριτήριο NATURA). Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Λακωνίας κ. Θεοφάνης Λάζαρης, «τα αποτελέσματα αυτά είναι καταστροφικά για το νομό Λακωνίας».


ΓΕΩΤΕΕ: Υπέρ τεχνικής λύσης για την φέτα και τροποποίηση φακέλου ΠΟΠ για μεγαλύτερη κατοχύρωση

ΓΕΩΤΕΕ: Υπέρ τεχνικής λύσης για την φέτα και τροποποίηση φακέλου ΠΟΠ για μεγαλύτερη κατοχύρωση

Την τεχνητή λύση που προτείνουν οι κτηνοτρόφοι για την φέτα ζητά και το ΓΕΩΤΕΕ από την κυβέρνηση. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπυρίδων Μάμαλης, «αυτό μπορεί να συμβεί πριν έρθει προς ψήφιση η εμπορική συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης με Καναδά (CETA) στην ελληνική Βουλή. Όμως εμείς πάμε και ένα βήμα παραπέρα και ζητάμε να υπάρξει τροποποίηση του φακέλου ΠΟΠ και να συμπεριληφθεί σε αυτή η μικροβιακή χλωρίδα η οποία είναι απαραίτητη για τη γαλακτική ζύμωση που λαμβάνει χώρα κατά την παρασκευή της φέτας. Έτσι θα έχουμε την πλήρη προστασία της φέτας». 


ΠΟΣΕΓ: Πως διασφαλίζεται ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των ΚΥΔ της Gaia Επιχειρείν και των ανεξαρτήτων ΚΥΔ

ΠΟΣΕΓ: Πως διασφαλίζεται ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των ΚΥΔ της Gaia Επιχειρείν και των ανεξαρτήτων ΚΥΔ

Στην προβληματική σχέση των εμπλεκομένων φορέων με την συμπλήρωση και υποβολή Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης στα πλαίσια του ΟΣΔΕ 2017, αναφέρεται σε νέα επιστολή που έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων (ΠΟΣΕΓ) προς τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την ηγεσία του ΥπΑΑΤ. Στην επιστολή, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Ιακωβάκης και ο Γ. Γραμματέας κ. Δημήτριος Καρακώστας, απευθύνονται συγκεκριμένα ερωτήματα και επισημαίνεται ότι η «Gaia Επιχειρείν» επιβάλλει τους όρους της χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ισχυροποιεί την θέση της, αποκτά δεσπόζουσα θέση στην αγορά και μηδενίζει τον ανταγωνισμό για τα επόμενα χρόνια.


Ανταποδοτικά τέλη, θέματα κινητικότητας, σχέδια νόμου και δασικοί χάρτες, συζητήθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΓΕΔΥ

Τα ανταποδοτικά τέλη, θέματα κινητικότητας, τα σχέδια νόμου που βρίσκονται σε διαβούλευση και οι δασικοί χάρτες, ήταν τα θέματα συζήτησης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΓΕΔΥ, που έγινε στις 30/3/2017, παρουσία των προέδρων των πρωτοβάθμιων σωματείων της.


Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα ορθής υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 στη Μαγνησία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, με θέμα την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για γεωπόνους και παραγωγούς σχετικά με την ορθή υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,078125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version