Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 452 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 46

Η ΠΕΓΔΥ θα συμμετέχει στην Παναττική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ) αναφέρει τα εξής:


Συνάντηση γεωπόνων με υφυπουργό Β. Κόκκαλη για τα προβλήματα στη συνταγογράφηση

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Νομού Λάρισας και την ΠΟΣΓ ανακοινώνεται ότι μαζί με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας και του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειο Κόκκαλη, στον οποίο και  παρέθεσαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα της εφαρμογής συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων (πιστοποιητικά ορθολογικής χρήσης - επαγγελματίες χρήστες, ειδική ψηφιακή υπηρεσία του Υπουργείου), που καθιστούν στην παρούσα φάση αδύνατη την λειτουργία της από την 18η Σεπτεμβρίου  2017.


ΓΕΩΤΕΕ: Να γίνει με κάθε τρόπο και μέσο έλεγχος της πετρελαιοκηλίδας

Την ανησυχία του για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΓΕΩΤΕΕ και ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να επικεντρωθούν στον με κάθε τρόπο και μέσο έλεγχο, κατ’ αρχάς, της πετρελαιοκηλίδας και, στη συνέχεια, στον πλήρη καθαρισμό και αποκατάσταση της θάλασσας και των ακτών που έχουν πληγεί από την καταστροφή.


Συνεργασία Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνής Έκθεσης  Θεσσαλονίκης, η  Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ. ) και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνυπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου, τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 14, Academia Education Fair.


Η ΠΟΓΕΔΥ αντίθετη στο νέο Οργανόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής

Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΓΕΔΥ αναφέρει τα εξής:


Είναι αδύνατη η εφαρμογή της συνταγογράφησης στην παρούσα φάση λένε οι γεωπόνοι

Είναι αδύνατη η εφαρμογή της συνταγογράφησης στην παρούσα φάση λένε οι γεωπόνοι

Σημαντικά προβλήματα ανακύπτουν από την εφαρμογή της συνταγογράφησης γεωργικών φαρμάκων. Αυτό τονίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη, που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου, στα  γραφεία του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, παρόντων πολλών μελών του συλλόγου, του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Κ. Ελλάδος και εκπροσώπων όλων των γεωπονικών συλλόγων της Θεσσαλίας.


Εκδήλωση ΓΕΩΤΕΕ για την κτηνοτροφία την Πέμπτη στα Ιωάννινα

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές για την κτηνοτροφία στις ορεινές περιοχές», διοργανώνει το Παράρτημα Ηπείρου του ΓΕΩΤΕΕ.


Σύσκεψη των Γεωπόνων της Λάρισας για την Συνταγογράφηση

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Νομού Λάρισας ανακοινώνεται ότι εν όψει της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την έναρξη της Συνταγογράφησης των Γεωργικών Φαρμάκων, στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, και δεδομένου των προβλημάτων της εφαρμογής της θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το εν λόγω θέμα στα γραφεία του συλλόγου, την ερχόμενη Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ.


Αλλαγή στη φορολόγηση του εισοδήματος από την οικοτεχνία ζητά η ΠΟΓΕΔΥ

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου από το τρέχον φορολογικό έτος να θεωρείται το εισόδημα από την οικοτεχνία ως αγροτικό, ζητά με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ). Όπως επισημαίνει εξομοιώνεται ως προς την φορολογική αντιμετώπιση ο επαγγελματίας αγρότης που μεταποιεί την δική του παραγωγή με μία βιοτεχνική επιχείρηση που αγοράζει και μεταποιεί τα πρωτογενή προϊόντα τρίτων.


Χρειάζεται χρόνος για να υπάρξει εξοικείωση με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Με αφορμή την ολοκλήρωση και έναρξη, στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, της λειτουργίας της εφαρμογής συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ, σε επιστολή του προς τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητάει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί χρόνος στους συνταγογράφους για να εξοικειωθούν με την ηλεκτρονική εφαρμογή και τον τρόπο λειτουργίας της.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,703125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version