Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 405 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

ΓΕΩΤΕΕ: Οι αγρότες έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται και να αγωνίζονται

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας επισημαίνει για ακόμη μια φορά την χωρίς κανένα σχέδιο και καμιά προοπτική πολιτική που συνεχίζει να ακολουθεί στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας η πολιτική ηγεσία της χώρας μας.


Ανακοίνωση στήριξης των αγροτικών κινητοποιήσεων από την ΠΟΓΕΔΥ

Στο πλευρό των αγροτών που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, τάσσεται με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ). Ταυτόχρονα καλεί σε παναττική απεργία και συγκέντρωση έξω από το ΥπΑΑΤ την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας συμπαρίσταται στους αγώνες των αγροτών

Το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Νομού Λάρισας παρακολουθώντας με έντονο προβληματισμό τις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


ΠΟΓΕΔΥ: Το δασολόγιο είναι ένα έργο απολύτως απαραίτητο

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΓΕΔΥ με αφορμή τις αναρτήσεις των Δασικών Χαρτών, διατυπώνει προς κάθε κατεύθυνση, τη στήριξη της Ομοσπονδίας στην προσπάθεια της πολιτείας και των συναδέλφων Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, να ολοκληρώσουν ένα έργο απολύτως απαραίτητο για την προστασία της Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας. 


Απαραίτητο το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην χωροθέτηση δασών

Απαραίτητο το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην χωροθέτηση δασών

Το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με αφορμή την ανάρτηση των δασικών χαρτών για πολλές περιοχές της χώρας μας, ανάμεσα στις οποίες και σε πολλούς νομούς της περιοχής του Παραρτήματος, προέβη σε παρέμβαση προς τους αρμοδίους σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε πλήθος συμπολιτών.


Το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών

Το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση την οποία αναφέρει τα εξής:


Η Πανελήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων πραγματοποιεί εκπαιδευτικό ταξίδι στην Πολωνία

Η Πανελήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ.) τα τελευταία 4 έτη συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα ERASMUS+.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του συνδέσμου γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, η ημερίδα του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τίτλο: «Γεωπόνος Πορεία στο Χρόνο: Συμβολή και προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤΕΕ παρ. Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.


Με τον βουλευτή Ευβοίας Γ. Ακριώτη συναντήθηκε η ΠΕΠΤΕΓ

Tην Πέμπτη 19/1/2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΠΤΕΓ με τον Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κο Ακριώτη Γιώργο. Στην συνάντηση εκ μέρους της ΠΕΠΤΕΓ συμμετείχαν μέλη του Προεδρείου του ΤΤ Αττικής και του ΚΔΣ  αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιανννόπουλο Γιώργο, Παπάζογλου Γιώργο και Καλαβρέζο Μιχάλη.


ΑΔΕΔΥ και ΠΟΓΕΔΥ στηρίζουν τους αγώνες των αγροτών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η ΠΟΓΕΔΥ, εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύη της στους φτωχομεσαίους αγρότες, που ξαναβγήκαν σήμερα στους δρόμους και τα μπλόκα του αγώνα για να αντισταθούν στην αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ένωσης - μνημονίων - κεφαλαίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,84375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version