Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις γεωτεχνικών

Βρέθηκαν 573 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 58

ΠΕΠΤΕΓ: Δεν έχει απαντηθεί η επιστολή μας προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Αναπάντητη η επιστολή της ΠΕΠΤΕΓ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων) από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ, για τον αποκλεισμό των Γεωπόνων ΤΕ από το οργανόγραμμα του ΕΛΓΑ και το εκτιμητικό έργο του.


Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δύσκολο αγώνα των αγροτών που αυτές τις μέρες βρίσκονται για μια ακόμα φορά στους δρόμους.


Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας

Στις 11 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας, στον χώρο του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέλευση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:


Εκδήλωση ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου με Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και βράβευση Αθηνάς Τραχήλη και Τμήμα Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους γεωτεχνικών, εκπροσώπων φορέων και  πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, η εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γεωπόνος.


Συμφωνία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ΓΕΩΤΕΕ με στόχο την προστασία της ελαιοπαραγωγής

Οι δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), με στόχο την προστασία της ελαιοπαραγωγής εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με αντιπροσωπεία του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος του ΓΕΩΤΕΕ.


Όλοι οι φορείς της κτηνοτροφίας ζητάνε ισχυρή και στελεχωμένη Δημόσια Κτηνιατρική Υπηρεσία

Την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της έδρας της μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ε.Κ.Δ.Υ.), σύσκεψη με τους φορείς που εμπλέκονται στο τομέα της κτηνοτροφίας και της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων Ζωικής προέλευσης.


Μόλις 394.500 ευρώ πάνε στο Νότιο Αιγαίο για προκήρυξη βιολογικής γεωργίας, περισσότερα κονδύλια ζητά το ΓΕΩΤΕΕ

Μόλις 394.500 ευρώ πάνε στο Νότιο Αιγαίο για προκήρυξη βιολογικής γεωργίας, περισσότερα κονδύλια ζητά το ΓΕΩΤΕΕ

Αύξηση των κονδυλίων για την βιολογική γεωργία στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζητά η Διοικούσα Επιτροπής (ΔΕ) του ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Αιγαίου. Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΔΕ, Παναγιώτης Κατσαβέλλης, «στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατανέμονται μόλις 394.500 ευρώ για το σύνολο του Μέτρου, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,32% του συνολικού ποσού του προγράμματος πανελλαδικά».


Με επιτυχία ημερίδα στο Αίγιο για προβλήματα ελαιοκαλλιέργειας, προτάσεις ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς

Με επιτυχία ημερίδα στο Αίγιο για προβλήματα ελαιοκαλλιέργειας, προτάσεις ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) και υπό την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα με θέμα: «Προβλήματα και Προοπτικές ανάπτυξης της Ελαιοκαλλιέργειας στην Αχαΐα».


Με επιτυχία έγινε το Συνέδριο του ΓΕΩΤΕΕ για την κλιματική αλλαγή

Με επιτυχία έγινε το Συνέδριο του ΓΕΩΤΕΕ για την κλιματική αλλαγή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Συνέδριο με θέμα «Κλιματική Αλλαγή, Επιστήμη, Πολιτεία και Πολίτες» που διοργάνωσε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, το Σάββατο (19 Ιανουαρίου).


Η ΠΕΚΔΥ ζητά να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας της κτηνιατρικής υπηρεσίας και στρέφεται κατά της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ

Η ΠΕΚΔΥ ζητά να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας της κτηνιατρικής υπηρεσίας και στρέφεται κατά της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ

Η Πανελλήνια Ένωση Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΚΔΥ) ανακοίνωσε ότι ξεκινά αγώνα για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της κτηνιατρικής υπηρεσίας της χώρας. Στο πρόσφατο ΔΣ της οργάνωσης αποφάσισε να προχωρήσει σε ενημερωτικές περιοδείες, σε όλη τη χώρα, με στόχο τη μαζική συμμετοχή των κτηνιάτρων στην προσεχή Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει για μαζικές κινητοποιήσεις.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,25 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version