Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 426 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 43

Συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές διοργανώνει η Syngenta AG

Μια σειρά από συναντήσεις θα ξεκινήσει, από τις 9 Απριλίου, η μητρική εταιρεία Syngenta AG, με έδρα την Ελβετία, με διεθνείς τράπεζες με στόχο να προωθήσει την έκδοση ομολόγων για την χρηματοδότησή της.


ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

Η ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, μια μεγάλη Ελληνική εταιρεία εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της ένα πλήρη ψηφιακό τιμοκατάλογο - τεχνικό οδηγό για τη Φυτοπροστασία, τη Θρέψη, καθώς και το Πολλαπλασιαστικό Υλικό.


Στο τιμόνι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής εκ νέου ο Νίκος Μυρτάκης

Για μία ακόμα τετραετία στο τιμόνι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας θα βρίσκεται ο Νίκος Μυρτάκης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Μαρτίου με τον κ. Μυρτάκη να πετυχαίνει μία σαρωτική νίκη.


Το τμήμα Γεωργίας της DowDupont™ ανακοινώνει ότι η νέα εταιρεία, μετά τη διάσπαση που θα γίνει στις 1/6/2019, θα ονομάζεται Corteva Agriscience™

Το τμήμα Γεωργίας της DowDupont™ (NYSE: DWDP) ανακοίνωσε σήμερα το όνομα της νέας εταιρίας που θα προκύψει μετά την οριστική διάσπαση, η οποία αναμένεται να συμβεί την 1η Ιουνίου 2019. Η αναμενόμενη εταιρία γεωργίας θα ονομαστεί Corteva Agriscience™ (Κορτέβα), ονομασία η οποία  προκύπτει από το συνδυασμό λέξεων που σημαίνουν «καρδιά» και «φύση».


Syngenta και Nippon Soda συνάπτουν συμφωνία για νέα τεχνολογία επεξεργασίας σπόρων

Η χημική εταιρεία Nippon Soda και η πολυεθνική εταιρεία Syngenta, ανακοίνωσαν μια παγκόσμια συμφωνία αδειοδότησης προϊόντος επεξεργασίας σπόρων και ειδικότερα για το νέο προϊόν «PICARBUTRAZOX», που αντιμετωπίζει το παθογόνο Pythium. Το προϊόν αναμένεται να βγει στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά το 2019.


Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS στην AGROTICA

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS στην AGROTICA

Η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS ΕΠΕ στην 27η Διεθνή Έκθεση  «AGROTICA», την πιο δυναμική των τελευταίων χρόνων, ήταν μια εποικοδομητική και ολιστική παρουσία στον θεματικό τομέα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Καλλιεργειών με την παρουσίαση νέων καινοτόμων Μεθόδων και Προϊόντων, πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις και εξελίξεις τόσο σε επίπεδο επιχειρηματιών όσο και επαγγελματιών του αγροτικού κλάδου.


Στις 2 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών, την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, ώρα έναρξης 11:00, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) στην Αθήνα.


Η ΕΒΥΠ φέτος συμμετείχε για τέταρτη συνεχή φορά στην Agrotica

Η Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης (ΕΒΥΠ) φέτος συμμετείχε για τέταρτη συνεχή φορά στην Agrotica. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:


Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer με δυναμική παρουσία και φέτος στο Fruit Logistica

Ο τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer με δυναμική παρουσία και φέτος στο Fruit Logistica

Πιστή στη δέσμευση της για αειφορία, η Bayer αναδεικνύει ένα σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη των στόχων αυτών, που δεν είναι άλλος από την Συνεργασία  Στη φετινή Fruit Logistica παρουσίασε διαφορετικές πρωτοβουλίες και προγράμματα που συμβάλουν  στη αειφόρο γεωργία.


Με μικρή μείωση στις πωλήσεις κλείνει το 2017 η Sygenta

Η αγορά της Nidera Seeds και η αύξηση πωλήσεων σπόρων κατά 6% δεν κατάφερε να φέρει αύξηση των γενικών πωλήσεων στην μητρική εταιρεία Sygenta, η οποία έκλεισε το οικονομικό έτος 2017 με πτώση πωλήσεων της τάξεως του 1%.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6757813 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version