Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 447 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 45

Ετήσια Γενικής Συνέλευσης ΕΚΑΓΕΜ και ενημερωτική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία σε αγρότες

Στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων (ΕΚΑΓΕΜ) Ελλάδος διοργανώνεται Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων», το Σάββατο (20 Οκτωβρίου) και ώρα 12:30 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, στη Λάρισα.


ΣΕΑΜ απαντά σε Κασίμη για τα Σχέδια Βελτίωσης: τα κακά μαντάτα ήρθαν από τις δηλώσεις του Γενικού

ΣΕΑΜ απαντά σε Κασίμη για τα Σχέδια Βελτίωσης: τα κακά μαντάτα ήρθαν από τις δηλώσεις του Γενικού

Επανέρχεται ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ. Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κασίμης. Όπως επισημαίνει ο ΣΕΑΜ είναι ένας κλαδικός επιχειρηματικός φορέας, που δεν πολιτικοποιεί τα προβλήματά του, παρόλο που αυτά προέρχονται στο σύνολό τους, διαχρονικά και διακομματικά, από ολιγωρίες, καθυστερήσεις και αδιαφορία της Πολιτείας. Και προσθέτει ότι: «δεν προτίθεται να αντιπαρατεθεί με την Γενική Γραμματεία του ΥπΑΑΤ και προσωπικά με τον πολιτικό της προϊστάμενο κ. Κασίμη. Δεν μπορεί όμως να αφήσει αναπάντητα κάποια ερωτήματα με αιχμές που έθεσε ο ίδιος με ανακοίνωσή του:


Ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά

Ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά

Την Τετάρτη (17 Οκτωβρίου 2018) και ώρα 18:00, στα Φιλιατρά, στην αίθουσα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο ΕΣΥΦ (Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας) σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας - ΠΕ Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά.


Φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη της εταιρίας Μισσιριάν, κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές της με τους παραγωγούς

Φωτιά εκδηλώθηκε σε μία αποθήκη (Νο. 7-8) της εταιρίας «ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε.» στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Η φωτιά έγινε αντιληπτή αργά το απόγευμα της Τετάρτης 10/10/2018, περί τις 17:50 μ. μ. και έσβησε λίγο μετά τις 02:00 π.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης 11/10/2018. Παρόλα αυτά πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, ως είθισται, για καθαρά προληπτικούς λόγους.


Σχέδια Βελτίωσης: Ναυάγησε η εκχώρηση της ενίσχυσης από τον αγρότη στον προμηθευτή, από το 2020 θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους

Σχέδια Βελτίωσης: Ναυάγησε η εκχώρηση της ενίσχυσης από τον αγρότη στον προμηθευτή, από το 2020 θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους

Πραγματοποιήθηκε, στις 10/10/2018, η προγραμματισμένη συνάντηση του ΣΕΑΜ με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ κ. Χαράλαμπο Κασίμη, που είχε ως κυρίαρχο στόχο την ενημέρωση του Συνδέσμου για την εξέλιξη του μέτρου 4.1 του ΠΑΑ 2014-2020 (Σχέδια Βελτίωσης). Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής:


Ο Μιχαήλ Ανατολίτης πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Σποροπαραγωγών και Σποροφύτων

Στις 4/10/2018, το 7/μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Σποροπαραγωγών και Σποροφύτων (ΣΕΣΣΠ), που προέκυψε από τις εκλογές οι οποίες διενεργήθηκαν στις 28/9/2017, συγκροτήθηκε σε σώμα με σκοπό την κατανομή των αρχαιρεσιών και ομόφωνα αποφάσισε:


Με νέο εργοστάσιο στο Βόλο η Yara μπαίνει πιο δυναμικά στον εφοδιασμό των λιπασμάτων

Με νέο εργοστάσιο στο Βόλο η Yara μπαίνει πιο δυναμικά στον εφοδιασμό των λιπασμάτων

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Βόλο παρουσίασε στους δημοσιογράφους η Yara Ελλάς την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου (Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης στο τέλος της είδησης). Η ολοκλήρωση της κατασκευής του εργοστασίου έγινε πρόσφατα και, μετά από δοκιμαστική λειτουργία το καλοκαίρι, από το Σεπτέμβριο έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Η καλή οργάνωση και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με την απόλυτη τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες, είναι τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν εκ πρώτης όψεως, ενώ στις υποδομές υπάρχουν απεριόριστα περιθώρια για μελλοντικές επεκτάσεις. Ο στόχος της Yara Ελλάς σήμερα είναι με το εργοστάσιο αυτό να ανταποκριθεί με τον οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο, άμεσα, στην αυξημένη ζήτηση που έχουν τα λιπάσματά της στην ελληνική αγορά ενώ μελλοντικά στοχεύει να εξυπηρετεί και ανάγκες άλλων γειτονικών χωρών και να επεκταθεί και σε εργασίες blending για παραγωγή περισσότερων τελικών προϊόντων.


Η Syngenta διευρύνει την παρουσία της στα ανθοκομικά με την εξαγορά της Floranova

Η Syngenta ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Floranova, μίας σεβαστής επιχείρησης παραγωγής σπόρων ανθοκομικών φυτών και οικιακών λαχανικών, με διευρυμένη γκάμα προϊόντων και πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.


Χρηματοδοτήσεις COSME από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, αφορά μικρές, ή μεσαίες επιχειρήσεις

Σύμβαση  για το πρόγραμμα Εγγυήσεων Cosme ύψους 50 εκ. € υπέγραψε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), στο πλαίσιο του COSME Loan Guarantee Facility. Στόχος της συμφωνίας είναι η παροχή εγγυήσεων μέσω του Ταμείου σε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη στήριξη πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.


Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Syngenta, νέος πρόεδρος ο κ. Gaoning Frank Ning

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Syngenta, τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, ο κ. Gaoning «Frank» Ning εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Ning διορίστηκε πρόσφατα πρόεδρος της China National Chemical Corporation Limited (Chem China).

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version