Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 524 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 53

Επίσημη Συνέντευξη για την 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση εκπροσώπων τύπου, ΜΜΕ, blogs, και φορέων, πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Συνέντευξη για την παρουσίαση της 1ης Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού ) Γαστρονομίας και Οίνου που θα διοργανωθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ), στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019.


Εννιά ημέρες απομένουν για δηλώσεις συμμετοχής στον μεγάλο αγροδιατροφικό διαγωνισμό Trophy - Τροφή Challenge

Παρατείνεται μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019 η προθεσμία συμμετοχής στον Διαγωνισμό "Trophy - Τροφή Challenge". Μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο www.trophychallenge.gr.


Πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο Aquaculture Stewardship Council η ΝΗΡΕΥΣ

Η «ΝΗΡΕΥΣ» έγινε η πρώτη εταιρεία μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας στην Ευρώπη, της οποίας οι φάρμες τσιπούρας και λαβρακιού είναι πλέον πιστοποιημένες κατά το πρότυπο Aquaculture Stewardship Council (ASC).


Συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Πέμπτη ενόψει της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου

Συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Πέμπτη ενόψει της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου

Επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου πραγματοποιούν οι διοργανωτές της, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στις 12 το μεσημέρι.


O Μανώλης Παναγιωτόπουλος, νέος Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

O Μανώλης Παναγιωτόπουλος, νέος Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

Η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, ότι από την 1η Ιουνίου 2019, ο κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα η εταιρεία ενημερώνει ότι στις 31 Μαΐου 2019, ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης αποχώρησε από τον όμιλο Bayer, συνεχίζοντας την καριέρα του στο εξωτερικό.


Μέχρι 20 Ιουνίου αιτήσεις στην Περιφέρεια Αττικής για συμμετοχή σε έκθεση τροφίμων στη Σουηδία

Δόθηκε παράταση μέχρι και την 20η Ιουνίου 2019, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair» που θα πραγματοποιηθεί  από 13–14 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμε της Σουηδίας.


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Asia Fruit Logistica

Από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 θ’ ανοίξει τις πύλες της στο κοινό η Διεθνής Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά, ASIA FRUIT LOGISTICA, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Χονγκ Κονγκ.


Εθελοντική δράση εργαζομένων της INTERAMERICAN στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Εθελοντική δράση εργαζομένων της INTERAMERICAN στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η INTERAMERICAN οργάνωσε και υποστήριξε οικονομικά εξωρραϊστική δράση εργαζομένων της εταιρείας για τη βαφή και αποκατάσταση επιφανειών σε κτηριακές εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου μητροπολιτικού Πάρκου της Αττικής, «Αντώνης Τρίτσης».


Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε το φετινό σεμινάριο της Syngenta Family

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε το φετινό σεμινάριο της Syngenta Family

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Syngenta, πιστή όπως πάντα στις δεσμεύσεις της, πραγματοποίησε στις Σέρρες στις 17 Μαΐου, το 6ο σεμινάριο του Syngenta Family, ένα καινοτόμο πρόγραμμα της εταιρείας, με στόχο την κατάρτιση της νέας γενιάς των συνεργατών της.


Νέα διοίκηση στην Πανελλήνια Ένωση Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

Πραγματοποιήθηκε, στις 5/6/2019, Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων και μετά από εκλογές εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,394531 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version