Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 372 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 38

Στις 5 Απριλίου το 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ διοργανώνει το 2ο Αγροτικό Συνέδριο με τίτλο Καλλιεργώντας την Ανάπτυξη ή «Αγρανάπαυση»;, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ΑγροΤύπος. Η βασική θεματολογία του συνεδρίου αναπτύσσεται σε τρεις άξονες:


Οπωροκηπευτικά: Περισσότερα κίνητρα για δημιουργία Ομάδων Παραγωγών θα δίνει ο νέος Κανονισμός της ΕΕ

Κίνητρα για δημιουργία Ομάδων Παραγωγών, απλούστευση του ρυθμιστικού πλαισίου, μείωση του διοικητικού φόρτου και αύξηση της χρηματοδοτικής στήριξης σε περιόδους κρίσης, περιλαμβάνονται στους νέους κανόνες για τους παραγωγούς οπωροκηπευτικών που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο επικαιροποιημένος και απλοποιημένος κανονισμός του τομέα φρούτων και λαχανικών στοχεύει στο να κάνει ακόμα πιο ελκυστικές τις Ομάδες Παραγωγών σε παραγωγούς που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτές.


Ο κ. Χρήστος Μεγάλου νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Χρήστο Μεγάλου ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας. Ο κ. Μεγάλου είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος που κατείχε υψηλές θέσεις ευθύνης στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.


Νέο site της Rijk Zwaan Hellas

Nέο δικτυακό τόπο (site) της εταιρείας Rijk Zwaan Hellas με ηλεκτρονική διεύθυνση www.rijkzwaan.gr


Και επίσημα στα 12 κιλά ανά στρέμμα η ελάχιστη υποχρεωτική ποσότητα πιστοποιημένου σπόρου στο σκληρό σιτάρι

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση που πριν από λίγους μήνες είχε προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των φορέων εκπροσώπησης των σποροπαραγωγών και εμπόρων σπόρων της χώρας (ΕΕΠΕΣ και ΣΕΣΣΠ) και προβλέπει ως ελάχιστη υποχρεωτική ποσότητα πιστοποιημένου σπόρου σποράς για το σκληρό σιτάρι τα 12 κιλά ανά στρέμμα. Σύμφωνα με κοινές ανακοινώσεις που είχαν εκδόσει οι δύο φορείς, η αιφνίδια αλλαγή που της ελάχιστης ποσότητας πιστοποιημένου σπόρου σποράς στο σκληρό σιτάρι που αποφάσισε το ΥπΑΑΤ, αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά την εγχώρια παραγωγή και να προκαλέσει οικονομικές απώλειες στις εταιρείες παραγωγής και εμπορίας σπόρων. Επίσης η απόφαση ορίζει τα ποσά συνδεδεμένης ενίσχυσης που θα χορηγηθούν για το εν λόγω καθεστώς για τα έτη 2015 έως 2020.


Ο Μ. Σάλλας εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας

Ως στρατηγικός επενδυτής εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, κατόπιν της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ελέγχων.


Εκδήλωση για τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η Bayer στην Λάρισα

Η Bayer πραγματοποίησε στο γήπεδο ΑΡΕΝΑ της Λάρισας εκδήλωση για τους συνεργάτες της στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την σταθερά ανοδική της πορεία κατά τα τελευταία τρία έτη.


Σύσκεψη στο Λασίθι με θέμα τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ιεράπετρας, καλώντας φορείς του αγροτικού τομέα σε σύσκεψη με θέμα τη μεταφορά αγροτικών αγαθών. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Χωρίς εγγυητική στο μητρώο οι έμποροι, υποχρεωτικό γεωτεχνικός να εργάζεται στα καταστήματα πώλησης λιπασμάτων

Καταργείται η υποχρέωση κατάθεσης εγγυητικής επιστολής για την εγγραφή των εμπόρων αγροτικών προϊόντων στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών. Αυτό αναφέρει το άρθρο 26 του νομοσχεδίου για την απλοποίηση της αδειοδότησης επιχειρήσεων, που ψηφίστηκε την Τρίτη στη Βουλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο Υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου, το Μητρώο Εμπόρων παρέμενε ουσιαστικά ανενεργό, με τους εγγεγραμμένους σε αυτό να ανέρχονται σε μόλις 200. Επίσης το άρθρο 27 υποχρεώνει σε κάθε σημείο πώλησης των λιπασμάτων να απασχολείται, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπεύθυνος επιστήμονας, ώστε να διασφαλίζεται η ορθή ενημέρωση των χρηστών-αγοραστών και να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος επιβάρυνσης ή υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Και τα δύο άρθρα αποτελούν συμμόρφωση στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.


Άμεσα και μετρητοίς θα πληρώνει η ΕΒΟΛ τους κτηνοτρόφους

Τοις μετρητοίς και κάθε μήνα θα πληρώνει η ΕΒΟΛ τους κτηνοτρόφους που παραδίδουν το γάλα τους στην γαλακτοβιομηχανία. Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΒΟΛ. Ειδικότερα σε συναντήσεις που έγιναν σε Βόλο και Λάρισα ανακοινώθηκε ότι η ΕΒΟλ υιοθετεί νέα πολιτική πληρωμών της πρώτης ύλης, που θα εφαρμοστεί άμεσα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,609375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version