Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 430 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 43

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, έγιναν τα εγκαίνια της AGROLAB RDS Cyprus στη Λευκωσία

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β’, του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν, στις 6 Ιουνίου 2016, τα εγκαίνια των εργαστηριακών εγκαταστάσεων της AGROLAB RDS Cyprus, στη Λευκωσία.


7 Ιουνίου κλείνει η αγορά της Monsanto απο τη Bayer

Η Bayer σκοπεύει να κλείσει την εξαγορά της Monsanto εντός εβδομάδος. Η προθέσεις της εταιρείας για την εξαγορά της Monsanto είχαν ξεκινήσει από τον Μάιο του 2016, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου, μετά την παραλαβή όλων των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές. Η εξαγορά της Monsanto αποτελεί την μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της επιχείρησης, η οποία αναμένεται να κρατήσει τόσο το όνομά της όσο και την ονομασία των προϊόντων της Monsanto. Ενώ η εταιρεία υποσχέθηκε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της σχετικά με την βιωσιμότητα αλλά και την συμπλοκή όλων των ενδιαφερόμενων.


Μετά την ολοκλήρωση των συμφωνημένων μεταβιβάσεων εγκρίνεται η εξαγορά Monsanto από τη Bayer

Πιο κοντά στο στόχο της φαίνεται πως βρίσκεται η Bayer, καθώς το υπουργείο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ενέκρινε την υπό όρους προτεινόμενη εξαγορά της Monsanto, το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθούν οι συμφωνημένες μεταβιβάσεις στη Basf.


Η τιμή στα καλής ποιότητας συμπύρηνα θα κυμανθεί φέτος στα 25 λεπτά το κιλό εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΚΕ, στόχος οι εξαγωγές στην κινέζικη αγορά

Η τιμή στα καλής ποιότητας συμπύρηνα θα κυμανθεί φέτος στα 25 λεπτά το κιλό εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΚΕ, στόχος οι εξαγωγές στην κινέζικη αγορά

Στα 25 λεπτά το κιλό εκτιμά ότι θα κυμανθεί φέτος η τιμή παραγωγού για τα καλής ποιότητας συμπύρηνα ροδάκινα ο κ. Κώστας Αποστόλου, πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (ΕΚΕ). Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΚΕ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φέτος αναμένουμε περισσότερη παραγωγή με μεγαλύτερα μεγέθη.


Συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές διοργανώνει η Syngenta AG

Μια σειρά από συναντήσεις θα ξεκινήσει, από τις 9 Απριλίου, η μητρική εταιρεία Syngenta AG, με έδρα την Ελβετία, με διεθνείς τράπεζες με στόχο να προωθήσει την έκδοση ομολόγων για την χρηματοδότησή της.


ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

Η ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, μια μεγάλη Ελληνική εταιρεία εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της ένα πλήρη ψηφιακό τιμοκατάλογο - τεχνικό οδηγό για τη Φυτοπροστασία, τη Θρέψη, καθώς και το Πολλαπλασιαστικό Υλικό.


Στο τιμόνι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής εκ νέου ο Νίκος Μυρτάκης

Για μία ακόμα τετραετία στο τιμόνι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας θα βρίσκεται ο Νίκος Μυρτάκης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Μαρτίου με τον κ. Μυρτάκη να πετυχαίνει μία σαρωτική νίκη.


Το τμήμα Γεωργίας της DowDupont™ ανακοινώνει ότι η νέα εταιρεία, μετά τη διάσπαση που θα γίνει στις 1/6/2019, θα ονομάζεται Corteva Agriscience™

Το τμήμα Γεωργίας της DowDupont™ (NYSE: DWDP) ανακοίνωσε σήμερα το όνομα της νέας εταιρίας που θα προκύψει μετά την οριστική διάσπαση, η οποία αναμένεται να συμβεί την 1η Ιουνίου 2019. Η αναμενόμενη εταιρία γεωργίας θα ονομαστεί Corteva Agriscience™ (Κορτέβα), ονομασία η οποία  προκύπτει από το συνδυασμό λέξεων που σημαίνουν «καρδιά» και «φύση».


Syngenta και Nippon Soda συνάπτουν συμφωνία για νέα τεχνολογία επεξεργασίας σπόρων

Η χημική εταιρεία Nippon Soda και η πολυεθνική εταιρεία Syngenta, ανακοίνωσαν μια παγκόσμια συμφωνία αδειοδότησης προϊόντος επεξεργασίας σπόρων και ειδικότερα για το νέο προϊόν «PICARBUTRAZOX», που αντιμετωπίζει το παθογόνο Pythium. Το προϊόν αναμένεται να βγει στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά το 2019.


Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS στην AGROTICA

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS στην AGROTICA

Η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS ΕΠΕ στην 27η Διεθνή Έκθεση  «AGROTICA», την πιο δυναμική των τελευταίων χρόνων, ήταν μια εποικοδομητική και ολιστική παρουσία στον θεματικό τομέα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Καλλιεργειών με την παρουσίαση νέων καινοτόμων Μεθόδων και Προϊόντων, πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις και εξελίξεις τόσο σε επίπεδο επιχειρηματιών όσο και επαγγελματιών του αγροτικού κλάδου.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,25 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version