Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 440 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 44

Η Syngenta διευρύνει την παρουσία της στα ανθοκομικά με την εξαγορά της Floranova

Η Syngenta ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Floranova, μίας σεβαστής επιχείρησης παραγωγής σπόρων ανθοκομικών φυτών και οικιακών λαχανικών, με διευρυμένη γκάμα προϊόντων και πελάτες σε πάνω από 50 χώρες.


Χρηματοδοτήσεις COSME από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, αφορά μικρές, ή μεσαίες επιχειρήσεις

Σύμβαση  για το πρόγραμμα Εγγυήσεων Cosme ύψους 50 εκ. € υπέγραψε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), στο πλαίσιο του COSME Loan Guarantee Facility. Στόχος της συμφωνίας είναι η παροχή εγγυήσεων μέσω του Ταμείου σε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη στήριξη πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.


Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Syngenta, νέος πρόεδρος ο κ. Gaoning Frank Ning

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Syngenta, τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, ο κ. Gaoning «Frank» Ning εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Ning διορίστηκε πρόσφατα πρόεδρος της China National Chemical Corporation Limited (Chem China).


Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) κατά τη συνεδρίασή του στις 6 Ιουλίου 2018 έκανε δεκτή την αίτηση παραίτησης του μέλους του και ταμία του ΣΕΠΥ κ. Αθανασίου Τσούτσα, εκπροσώπου της εταιρείας μέλους του ΣΕΠΥ, Bayer Hellas


Για ενίσχυση της χρήσης πιστοποιημένου σπόρου μίλησε ο Υφυπουργός, Β. Κόκκαλης, με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Σπόρων και τον πρόεδρο του ΣΕΠΥ

Για ενίσχυση της χρήσης πιστοποιημένου σπόρου μίλησε ο Υφυπουργός, Β. Κόκκαλης, με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Σπόρων και τον πρόεδρο του ΣΕΠΥ

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης συναντήθηκε την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Σπόρων (International Seed Federetion-ISF) κ. Michael Keller. Στη συνάντηση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) κ. Θ. Ευθυμιάδης.


Στόχοι και προοπτικές στην τακτική Γενική Συνέλευση Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο συνεδριακό της κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Νέα ανεξάρτητη διευθύντρια στην Syngenta η Sophie Kornowski

Νέα ανεξάρτητη διευθύντρια στην Syngenta η Sophie Kornowski

Στη γενική συνέλευση της Syngenta, που έγινε στις 2 Ιουλίου 2018, η Δρ. Eveline Saupper, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου απο το 2013, αποχώρησε από την θέση της ανεξάρτητης διευθύντριας. Τη θέση της ανέλαβε η Δρ. Sophie Kornowski, που πρόσφατα εξελέγη στο Διοικητικό συμβούλιο ως ανεξάρτητη διευθύντρια.


Ένα εξέχον μέλος της Γεωπονικής οικογένειας έφυγε από κοντά μας

Ένα εξέχον μέλος της Γεωπονικής οικογένειας έφυγε από κοντά μας

Ο Δρ Φοίβος Λεγάκις (συνιδρυτής της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ με την αείμνηστη Φωτεινή Λεγάκι) υπήρξε ένας άρτια καταρτισμένος επιστήμονας αλλά παράλληλα και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που με το διορατικό μυαλό και το ανήσυχο πνεύμα του μπόλιαζε για δεκαετίες την ελληνική γεωργία με καινοτόμες λύσεις και πρωτότυπες πρακτικές.


Στενότερη συνεργασία του αγροτικού κολοσσού Syngenta με την Χαλβατζής Μακεδονική ABEE

Στενότερη συνεργασία του αγροτικού κολοσσού Syngenta με την Χαλβατζής Μακεδονική ABEE

Συνεργασία για την βελτιστοποίηση των καλλιεργειών κηπευτικών για τη σειρά «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Η Μακεδονική Χαλβατζής ΑΒΕΕ συνεχίζοντας την έντονη δραστηριοποίηση της στον τομέα των αγροτικών προϊόντων και με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των λαχανικών στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή, συνεργάζεται πλέον στενότερα με τη διεθνή πρωτοπόρα εταιρία  παραγωγής σπόρων κηπευτικών, Syngenta.


Ορόσημο για τον Έλληνα παραγωγό η εξαγορά Monsanto από την Bayer

Με μία εκδήλωση, στην οποία παρών ήταν και ο ΑγροΤύπος, γιόρτασε στις 20 Ιουνίου 2018 την εξαγορά της Monsanto η Bayer Hellas. Την Πέμπτη 7 Ιουνίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εξαγορά της Monsanto από την Bayer. Σύμφωνα με την υπό όρους έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, η ενσωμάτωση της Monsanto στη Bayer θα  πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι μεταβιβάσεις στην BASF, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι. «Η εξαγορά της Monsanto από την Bayer αποτελεί ορόσημο και για τον Έλληνα παραγωγό. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Bayer και της Monsanto δημιουργείται ένας νέος ηγέτης, πρωτοπόρος στην Καινοτομία, για τον κλάδο της γεωργίας», δήλωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Bayer Hellas, Σόνια Μουτσαβερέ

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,126953 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version