Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 539 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 54

Syngenta: Επιτάχυνση της καινοτομίας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο

Η Syngenta θα επιταχύνει την καινοτομία της, με στόχο να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σε όλο τον κόσμο και τις μεταβαλλόμενες απόψεις της κοινωνίας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.


Απογοήτευση ΣΕΠΥ για την μικρή μείωση στα ανταποδοτικά τέλη

Απογοήτευση ΣΕΠΥ για την μικρή μείωση στα ανταποδοτικά τέλη

«ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ (Πολύ κακό για το τίποτα). Ποτέ άλλοτε πιστεύουμε η παραπάνω παροιμία δεν ταίριαζε καλύτερα μετά την πρόσφατη Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για αναπροσαρμογή των τιμών αναφοράς του πολλαπλασιαστικού υλικού επί των οποίων τιμών οι επιχειρήσεις καταβάλουν ανταποδοτικά τέλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ).


Δυναμική παρουσία της ΑΛΦΑ σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, με ολοκληρωμένες λύσεις σε φυτοπροστασία, θρέψη και σπόρους σποράς

Δυναμική παρουσία της ΑΛΦΑ σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, με ολοκληρωμένες λύσεις σε φυτοπροστασία, θρέψη και σπόρους σποράς

Η εταιρεία ΑΛΦΑ Γεωργικά Εφόδια διοργάνωσε μια σημαντική εκδήλωση για την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Porto Rio Πατρών, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.


Θετικά μηνύματα από τις εξαγωγές προϊόντων επεξεργασίας κρέατος

Θετικά μηνύματα από τις εξαγωγές προϊόντων επεξεργασίας κρέατος

Ο κλάδος των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος εμφανίζει δυναμική ανάπτυξη, η οποία οφείλεται τόσο στην αύξηση – αν και μικρή – της κατανάλωσης της εγχώριας αγοράς, καθώς και στα θετικά μηνύματα από τις εξαγωγές.


Αύξηση ποσοτικών και ποιοτικών μεγεθών και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων στις Detrop-Oenos 2019

Με ενισχυμένα ποσοτικά και ποιοτικά μεγέθη και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ολοκληρώθηκε το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop-Oenos, που επί ένα τριήμερο, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου, έγινε το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών των κλάδων των τροφίμων και ποτών.


Οι περιοχές της χώρας με τις υψηλότερες στρεμματικές αποδόσεις στα βαμβάκια

Η συνεχής, αυστηρή και μακροχρόνια αξιολόγηση γενετικού υλικού σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη και πιο καταρτισμένη ομάδα γεωτεχνικών έχει κατατάξει την Pioneer Hi-Bred Hellas στην 1η θέση των προτιμήσεων του Έλληνα βαμβακοπαραγωγού, επισημαίνεται σχετικά από την εταιρεία.


Τα λιπάσματα καινοτόμας τεχνολογίας AVAIL παρουσίασε η TEOFERT σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα

Τα λιπάσματα καινοτόμας τεχνολογίας AVAIL παρουσίασε η TEOFERT σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα

Σε προσκεκλημένους συνεργάτες της απ’ όλη την Ελλάδα, η TEOFERT, με μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσίασε την καινοτόμα σειρά λιπασμάτων Αvail που πρόσφατα τοποθέτησε στην αγορά. Πρόκειται για λιπάσματα που ενσωματώνουν τις τεχνολογίες Avail N και Avail P τη αμερικάνικης εταιρείας Verdesian. Με τη χρήση ειδικών πολυμερών, για πρώτη φορά, η τεχνολογία Avail N προστατεύει το ουρικό άζωτο αλλά και τις άλλες μορφές αζώτου από όλους τους τύπους απωλειών ενώ η τεχνολογία Avail P εμποδίζει τη δέσμευση του φωσφόρου στο έδαφος, έτσι επιμηκύνεται η διαθεσιμότητα των δύο στοιχείων στα φυτά και αυξάνεται η απορρόφηση και η αξιοποίησή τους. Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκαν και αποτελέσματα από την Ελλάδα, από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο συμμετέχει στη μελέτη και αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών.


Στόχος της UPL μετά την εξαγορά της Arysta LifeScience να μετατρέψει τη γεωργία σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο

Στόχος της UPL μετά την εξαγορά της Arysta LifeScience να μετατρέψει τη γεωργία σε ένα προσβάσιμο γεωργικό δίκτυο

H UPL ολοκλήρωσε την εξαγορά της Arysta LifeScience, δημιουργώντας τη νέα UPL, έναν παγκόσμιο ηγέτη στη διεθνή αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων.


Η SIPCAM Ελλάς ανακοίνωσε επέκταση δραστηριοτήτων στην έκθεση Agrothessaly 2019

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών SIPCAM – OXON, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Agrothessaly 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Λάρισα. Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεσης της χρονιάς, προσέλκυσε το ενδιαφέρον 55.000 επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι παραγωγοί αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγική αλυσίδα φορείς, ιδιωτικοί και δημόσιοι.


H Yara Ελλάς παρουσίασε το νέο Terminal του Βόλου

H Yara Ελλάς παρουσίασε το νέο Terminal του Βόλου

Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου, η Yara Ελλάς άνοιξε τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα ενσάκισης στην Β΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου για τους συνεργάτες της από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η λειτουργία του εργοστασίου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,984375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version