Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις προμηθευτών

Βρέθηκαν 539 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

Αποτράπηκε λουκέτο στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE. Σύσκεψη τη Δευτέρα στο υπουργείο Ενέργειας για το μέλλον της επιχείρησης

Αποτράπηκε λουκέτο στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE. Σύσκεψη τη Δευτέρα στο υπουργείο Ενέργειας για το μέλλον της επιχείρησης

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε το λουκέτο στη βιομηχανία ELFE - Ελληνικά Λιπάσματα & Χημικά (πρώην ΒΦΛ), αφού τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή (8/2/2013), το τελεσίγραφο που έχει δώσει η Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου (Δ.Ε.Π.Α.) προς τη διοίκηση της βιομηχανίας ELFE, που της ζητούσε να καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών της ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έκλεινε τις στρόφιγγες παροχής φυσικού αερίου, κάτι που θα είχε σαν αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας της. Τη Δευτέρα (11/2/2013) το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Ενέργειας, με θέμα το μέλλον της βιομηχανίας λιπασμάτων.


Πρόστιμα ύψους 134.700 ευρώ, για παράνομη διακίνηση και χρήση μη εγκεκριμένων ή ληγμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων, επιβάλει το ΥπΑΑΤ

Διοικητικές κυρώσεις σε 61 εμπόρους και αγρότες, ύψους 134.700 ευρώ, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για παράνομη εισαγωγή, κατοχή, διακίνηση, χρήση και εμπορία μη εγκεκριμένων ή ληγμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.


Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την ασφάλεια των τροφίμων και των ζωοτροφών

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα, Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, στον ιστότοπο www.opengov.gr, το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στους τομείς της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και των ζωοτροφών, της υγείας και προστασίας των ζώων ως και της διαχείρισης των ζωικών υποπροϊόντων και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του ΥπΑΑΤ».


Στους δρόμους βγαίνουν και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Καλούμε τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών όλης της χώρας, με τους κατά τόπους Συλλόγους Παραγωγών και Ομοσπονδίες, να πάρουν ενεργό μέρος στις κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και να βγάλουν αγωνιστικά τα τρακτέρ τους στις εθνικές οδούς, δίνοντας ένταση και δύναμη στο Παναγροτικό ξεσήκωμα, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παντελής Μόσχος «υπάρχει αύξηση του κόστους παραγωγής, μεγάλα προβλήματα από τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζας, πτώση του τζίρου στις λαϊκές αγορές. Όλα αυτά τα προβλήματα έχουν φέρει μια εκρηκτική κατάσταση στον κλάδο και δεν μπορούν να επιβιώσουν οι παραγωγοί. Τώρα προχωράμε όλοι μαζί να βγούμε στους δρόμους».


Αύξηση των τιμών στα λιπάσματα, 2011 και 2012, δείχνει μελέτη της Hellastat

Ο εγχώριος κλάδος των λιπασμάτων εξετάζεται σε πρόσφατη μελέτη της Hellastat. Το 2011 παρατηρήθηκε άνοδος της αξίας της αγοράς λόγω της ανοδικής πορείας των τιμών των προϊόντων κατά τη διάρκεια του έτους. Ειδικότερα, προέκυψαν έντονες ανατιμήσεις, με τα κυριότερα λιπάσματα να εμφανίζουν αύξηση κατά € 2 έως € 5 το σακί σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.


Οι θέσεις Π.Ο.Γ.ΙΔ.Υ. και Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων

Δημοσιοποιούμε αναλυτικά τις θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Γ.ΙΔ.Υ.), καθώς και τις παρατηρήσεις του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, πάνω στο κείμενο που κατέθεσε το ΥπΑΑΤ, το οποίο αναφέρεται στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων. Τις θέσεις περισσότερων φορέων πάνω στη συγκεκριμένη διαβούλευση, που ολοκληρώθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2013, μπορείτε να διαβάσετε περιληπτικά στην εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΑγροΤύπος (τεύχος 164) που εκδόθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2013.


Ο Αγροτικός Οίκος Σπύρου διαψεύδει δημοσιεύματα περί υπαγωγής στο άρθρο 99

Στη διάψευση δημοσιευμάτων περί υπαγωγής της Αγροτικός Οίκος Σπύρου στο άρθρο 99 προχώρησε η διοίκηση της εταιρείας με σημερινή της ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υφίσταται σχεδιασμός της εταιρείας για κατάθεση αίτησης υπαγωγής για την προστασία από πιστωτές, σύμφωνα με τις διατάξεις του πτωχευτικού δικαίου.


Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων για απολυμένους του πρώην εργοστασίου λιπασμάτων ΒΦΛ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους απολυμένους του πρώην εργοστασίου της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) στη Θεσσαλονίκη, έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους πραγματοποιούν σήμερα εργαζόμενοι, μέλη του συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας Β. Ελλάδος.


Ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις οι ναυτικοί

«Μονόδρομο» θεωρεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, η οποία αυξάνει τους συντελεστές φορολόγησης στους ναυτικούς των εμπορικών πλοίων, για τους μεν πλοιάρχους από το 6% στο 15% για δε το κατώτερο πλήρωμα από το 3% στο 10%.


Αυξήσεις φωτιά φέρνει η ΔΕΗ για τους αγρότες

Οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος ήταν το τελευταίο προαπαιτούμενο της τρόικας για την εκταμίευση του δεύτερου μέρους της δόσης, που θα αποφασιστεί στο Eurogroup της Τρίτης. Στα οικιακά τιμολόγια οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 8,6%-9,2%, ενώ για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις κυμαίνονται από 10- 12%. Όλες θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version