Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υποβολή δηλώσεων, εισφορές

Βρέθηκαν 1901 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 191

Μείωση της αδήλωτης εργασίας βλέπει η κυβέρνηση, μειώθηκαν τα έσοδα από τα πρόστιμα

Τα αποτελέσματα της ελεγκτικής δράσης του ΣΕΠΕ και του ΕΦΚΑ, για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλη τη χώρα, αποτυπώνει η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ».


Διευκρινήσεις από ΑΑΔΕ για το ειδικό καθεστώς αγροτών, τι αναφέρει για ένταξη και απένταξη αλλά και για υπαίθριο εμπόριο

Συμπληρωματικές διευκρινίσεις για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα ΦΠΑ, που αναφέρονται στις προϋποθέσεις υπαγωγής στο ειδικό καθεστώς και στο κανονικό καθεστώς, παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με εγκύκλιο που απέστειλε πρόσφατα σε όλες τις Δ.Ο.Υ. της χώρας. Όπως επισημαίνει, οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος δεν υποχρεούνται στην υποβολή δήλωσης έναρξης εργασιών, αλλά εντάσσονται απλά με την υποβολή της αίτησης (έντυπο Μ0).


Μέχρι τέλος Ιανουαρίου διπλές εισφορές στον ΕΦΚΑ καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου διπλές εισφορές στον ΕΦΚΑ καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν περιθώριο οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν στις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ για τον μήνα Δεκέμβριο. Τέλος Ιανουαρίου όμως εκπνέει και η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2016 από τους αγρότες.


Με 154 ναι ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο, οι κυριότερες αλλαγές που φέρνει

Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα χωρίς τα οποία δεν θα έκλεινε η τρίτη αξιολόγηση ψηφίστηκε το βράδυ της Δευτέρας. Υπέρ του πολυνομοσχεδίου ψήφισαν 154 ψήφοι (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου). Με τη σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία, κλείνει ένας μεγάλος και δύσκολος κύκλος, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του.


Τ. Πετρόπουλος: Δεν εξαιρούνται οι αγρότες από τη δυνατότητα ρύθμισης 120 δόσεων για οφειλές μέχρι 50.000 ευρώ προς ασφαλιστικά ταμεία

Δεν εξαιρούνται οι αγρότες από τη δυνατότητα ρύθμισης μέχρι 120 δόσεων για οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι αρχές Φεβρουαρίου θα τεθεί σε λειτουργία και η πλατφόρμα για οφειλέτες έως 50.000 ευρώ, σημειώνοντας ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ενταχθούν στο σύστημα περισσότεροι οφειλέτες.


Το 2017 εισπράχθηκαν 4,7 δισ. ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές

Μετά την πλήρη απόδοση των εισφορών που εισπράχθηκαν το 2017 για λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, σε σημερινή τους συνάντηση καθόρισαν το χρονοδιάγραμμα απόδοσης των εισφορών στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και για το 2018.


Από Φεβρουάριο μέχρι Δεκέμβριο του 2018 οι αιτήσεις ένταξης στις ρυθμίσεις οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, κριτήρια και πως θα διαμορφωθούν οι δόσεις στους αγρότες

Από τον Φεβρουάριο μπαίνει σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στη ρύθμιση των 120 δόσεων, για οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία που είναι πάνω από 20.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ. Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος. Στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν και οι αγρότες υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κάνει έναρξη εργασιών στην εφορία.


Διευκρινήσεις και παραδείγματα από τον ΕΦΚΑ για τη ρύθμιση οφειλών μέχρι 120 δόσεις

Διευκρινίσεις για την εφαρμογή της ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων έως 50.000 ευρώ και 120 δόσεις μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού δίνει ο ΕΦΚΑ με εγκύκλιό του.


Έφη Αχτσιόγλου: Έρχονται αλλαγές στα πρόστιμα για αδήλωτη εργασία

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλη Κορκίδη, και τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), Νάσος Ηλιόπουλος.


Βελτίωση στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς την εφορία ζητά ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Τη βελτίωση της ρύθμισης που προβλέπει την αποπληρωμή οφειλών επιχειρήσεων κι ελεύθερων επαγγελματιών έως 50.000 ευρώ προς την εφορία σε 120 δόσεις, ζητεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,21875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version