Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υποβολή δηλώσεων, εισφορές

Βρέθηκαν 1844 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 185

Με επικαιροποιημένα στοιχεία από το ΥπΑΑΤ η έκπτωση φόρου των αγροτών

Eίτε ο φορολογούμενος προσκομίσει έγγραφη βεβαίωση κατ' επάγγελμα αγρότη από το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) είτε όχι, η εκκαθάριση της δήλωσης πάντα θα γίνεται με βάση τα δεδομένα του τελευταίου ηλεκτρονικού αρχείου που έχει αποσταλεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο αντίστοιχο των Οικονομικών.


Διευκρινίσεις για τα πρόστιμα σε εκπρόθεσμες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος

Διευκρινίσεις για το ύψος των προστίμων στις εκπρόθεσμες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων έγγαμων φορολογούμενων δίνει με εγκύκλιο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με αφορμή ερωτήματα που έχουν υποβληθεί απο τους φορολογούμενους.


Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση τα μειωμένα έσοδα από φόρους, αναζητά αλλαγές στη φορολογία αγροτών

Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση τα μειωμένα έσοδα από φόρους, αναζητά αλλαγές στη φορολογία αγροτών

Διορθώσεις μελετά το Υπουργείο Οικονομικών στη φορολογία των αγροτών και λοιπών ελεύθερων επαγγελματιών, προκειμένου να ανακόψει τις αθρόες διακοπές εργασιών ή την απόκρυψη εισοδημάτων, που προκαλεί ο συνδυασμός της φορολογίας και των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών. Με την παραοικονομία να καλπάζει στην αγορά τα κυβερνητικά στελέχη ανησυχούν για τα μειωμένα φορολογικά έσοδα και τις ασφαλιστικές εισφορές (που πληρώνονται με βάση το εισόδημα).


Στην πρέσα η κυβέρνηση από τους δανειστές για την τρίτη αξιολόγηση, ζητούν να επανέλθει το ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια στο 24 τοις εκατό

Στην πρέσα η κυβέρνηση από τους δανειστές για την τρίτη αξιολόγηση, ζητούν να επανέλθει το ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια στο 24 τοις εκατό

Με άγριες διαθέσεις ήρθαν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση. Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι οι δανειστές, από τις πρώτες κιόλας επαφές τους με τους Έλληνες αξιωματούχους, ζήτησαν να ανακληθεί η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ των αγροτικών εφοδίων από το 24% στο 13%, η οποία νομοθετήθηκε το καλοκαίρι από την κυβέρνηση και τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιουλίου. Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες των Θεσμών χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο μέτρο ως «μονομερή ενέργεια».


Οι αγρότες θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, έρχεται διπλός λογαριασμός

Προθεσμία, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, έχουν οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν τις εισφορές Αυγούστου στον ΕΦΚΑ, μετά την ανάρτηση των σχετικών ειδοποιητηρίων πληρωμής στην ηλεκτρονική υπηρεσία του Οργανισμού. Όμως εκτός από τις τρέχουσες μηνιαίες εισφορές του 2017, οι περίπου 650.000 αγρότες καλούνται να πληρώσουν έως το Νοέμβριο, που λήγει η προθεσμία, την εισφορά του β’ εξαμήνου του 2016. Πρόκειται για ποσά που κυμαίνονται, στην πλειονότητά τους, από 600 έως 800 ευρώ, ανάλογα με την ασφαλιστική κλίμακα του ασφαλισμένου.


Αποστόλου για κόκκινα δάνεια αγροτών στην ΑΤΕ: Προστασία μόνο στις βιώσιμες μονάδες

Σε περίπου 3,5 δισ. ευρώ ανέρχονται τα «κόκκινα» δάνεια του αγροτικού κόσμου και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δουλεύει ήδη εντατικά, προκειμένου να απλώσει «ομπρέλα» προστασίας και να μην «απαξιωθεί και πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί» η περιουσία που έχει σχέση με την άσκηση της αγροτικής δραστηριότητας, αλλά και να μη θανατωθεί κανένα κομμάτι του πρωτογενούς τομέα, όπως επισήμανε σε συνέντευξή του ο αρμόδιος υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου, στα πλαίσια της ΔΕΘ.


Διευκρινήσεις ζητούν οι παραγωγοί για το βιβλίο προσωπικού ενώ την ίδια στιγμή πέφτουν τα πρόστιμα βροχή

Διευκρινήσεις ζητούν οι παραγωγοί για το βιβλίο προσωπικού ενώ την ίδια στιγμή πέφτουν τα πρόστιμα βροχή

Σε σύγχυση βρίσκονται οι παραγωγοί αλλά και οι λογιστές με το τι ισχύει στην τήρηση του «Βιβλίου Ημερήσιων Δελτίων Απασχολούμενου προσωπικού σε αγροτικές εργασίες και αλιεία». Την ίδια στιγμή έχουν βγει στα χωράφια οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες στον ΑγροΤύπο, πριν λίγες ημέρες έγινε έλεγχος σε θερμοκήπιο, που απασχολούσε με εργόσημο δέκα εργάτες γης, στην περιοχή της Λάρισας και επειδή δεν υπήρχε βιβλίο προσωπικού έπεσε πρόστιμο που ξεπερνούσε τα 110.000 ευρώ.


Αναπτύσσεται το δίκτυο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών σε όλη την Ελλάδα, σε ποιες πόλεις δημιουργούνται κέντρα

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας, προχωρά η ανάπτυξη του πανελλαδικού δικτύου ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών.


Γίνονται συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ

Οι πρώτοι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ ξεκίνησαν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).


Πήρε ΦΕΚ η ΚΥΑ που αυξάνει τις άδειες διαμονής για αγρεργάτες και βοσκούς τρίτων χωρών, δείτε την κατανομή ανά ΠΕ

Αύξηση στις άδειες διαμονής με σκοπό την εργασία στην χώρα μας για αγρεργάτες και βοσκούς τρίτων χωρών την διετία 2017-2018, φέρνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τροποποίηση της με αριθ. πρωτ. 4872/105/13-02-2017 κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα «Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών για τα έτη 2017 και 2018» (Β΄ 398).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,984375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version