Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υποβολή δηλώσεων, εισφορές

Βρέθηκαν 1810 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 181

Έρχεται ρύθμιση για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια και μέχρι τέλος του έτους καταργείται ο φόρος στο κρασί, υπόσχεται ο Υφυπουργός Β. Κόκκαλης

Έρχεται ρύθμιση για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια και μέχρι τέλος του έτους καταργείται ο φόρος στο κρασί, υπόσχεται ο Υφυπουργός Β. Κόκκαλης

Σύντομα θα ανακοινωθεί κυβερνητική πρωτοβουλία για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια είτε φυσικών προσώπων είτε των συνεταιρισμών, δήλωσε, κατά την επίσκεψή του στο Βόλο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος επίσης χαρακτήρισε αναποτελεσματικό το φόρο (ΕΦΚ) για το κρασί και επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης να καταργηθεί έως το τέλος του έτους.


Διευκρινήσεις από ΥπΑΑΤ για τις φορολογικές δηλώσεις στους επαγγελματίες αγρότες και τους κωδικούς 037-038

Το ΥπΑΑΤ ενημερώνει ότι στις περιπτώσεις όπου δεν είναι προσυμπληρωμένοι οι κωδικοί 037-038 στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, οι επαγγελματίες αγρότες ελέγχουν την ορθότητα των προσωπικών τους στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) όπως είναι δηλωμένα στον πρώην ΟΓΑ.


Κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και οι νεοεισερχόμενοι για την έκπτωση φόρου

Λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με την έκπτωση φόρου σε όσους από τους νεοεισερχόμενους αγρότες καθυστέρησαν να κάνουν εγγραφή στο μητρώο αγροτών, δίνεται με παρέμβαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη. Κατόπιν συνεργασίας που είχε ο κ. Κόκκαλης με το Γενικό γραμματέα του υπουργείου Ν. Αντώνογλου, αναμένεται να εκδοθεί διευκρινιστική εγκύκλιος ώστε να γίνει διαχωρισμός της απόκτησης της ιδιότητας του επαγγελματία αγρότη ως νεοεισερχόμενου στον αγροτικό τομέα, από την εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων.


Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2017 των αγροτών

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Ιουνίου 2017 των αγροτών

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι εισφορές Ιουνίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.


Εμπρόθεσμη δήλωση μέχρι τις 21 Ιουλίου και διόρθωση στους κωδικούς 037-038 με τροποποιητική έως 31 Οκτωβρίου χωρίς πρόστιμο για τους αγρότες

Μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα πρέπει να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση οι αγρότες που μέχρι σήμερα απέφευγαν να την υποβάλουν γιατί εσφαλμένα δεν φαίνονταν στο σύστημα ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, στους κωδικούς 037-038. Στη συνέχεια θα μπορούν να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις από 1-8-2017 μέχρι την 31-10-2017, οι οποίες θα θεωρούνται εμπρόθεσμες, εφόσον η αρχική δήλωση έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα (έως 21 Ιουλίου 2017).


Αιτήσεις για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατάρτισης σε 17 δήμους

Ξεκίνησε την Παρασκευή (14 Ιουλίου 2017) και θα συνεχιστεί μέχρι και την Δευτέρα (24 Ιουλίου 2017) η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (Β΄ κύκλος) σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας.


Στις εφορίες οι κατά επάγγελμα αγρότες που έχουν πρόβλημα με το Ε1

Στις εφορίες οι κατά επάγγελμα αγρότες που έχουν πρόβλημα με το Ε1

Στις ΔΟΥ θα πρέπει να απευθυνθούν οι φορολογούμενοι οι οποίοι είναι κατ' επάγγελμα αγρότες, αλλά αυτό δεν εμφανίζεται στα προσυμπληρωμένα στοιχεία του εντύπου Ε1 της φορολογικής δήλωσης. Για αρκετές περιπτώσεις αγροτών, που είναι κατ επάγγελμα αγρότες, ο κωδικός 037-038 του εντύπου Ε1 δεν έχει προσυμπληρωθεί, ούτε οι ίδιοι μπορούν να παρέμβουν να τον συμπληρώσουν για να υπολογιστεί το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος κατά την εκκαθάριση της δήλωσης. Οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στη ΔΟΥ προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά της δήλωσης και την βεβαίωση με την οποία αποδεικνύεται ότι έχουν την ιδιότητα του «κατ΄ επάγγελμα» αγρότη.


Έρχονται ανακοινώσεις για τα προβλήματα στη φορολογική δήλωση αγροτών, έτοιμη να υπογράψει νέα παράταση είναι η Υφυπουργός Οικονομικών

Η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Παπανάτσιου, ανέφερε ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα των αγροτών.


Καπέλο στο φόρο θα έχουν όσοι πληρώνουν με μετρητά στα γκισέ των τραπεζών

Οι φορολογούμενοι που πληρώνουν με μετρητά τις οφειλές τους στο γκισέ των τραπεζών πλέον θα αντιμετωπίζουν τις χρεώσεις που μέχρι σήμερα κάλυπτε το δημόσιο.


Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γιάννη Μανιάτη και Μιχάλη Τζελέπη, επισημαίνουν τον κίνδυνο καταστροφής της παραγωγής λόγω αδυναμίας άρδευσης εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης των γεωργικών γεωτρήσεων από την ΔΕΗ.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,265625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version