Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υποβολή δηλώσεων, εισφορές

Βρέθηκαν 1607 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 161

ΕΣΕΕ: Παράταση της προθεσμίας πληρωμής των πρώτων ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ

Περισσότεροι από 150.000 εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ακόμη και σήμερα, τρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, το ύψος της εισφοράς που θα πρέπει να πληρώσουν στον ΕΦΚΑ που θα πληρώσουν ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι είναι πιθανό το υπουργείο Εργασίας να αναγκαστεί να δώσει παράταση στην καταληκτική προθεσμία για την καταβολή εισφορών έτσι ώστε να υπάρξει η σχετική διευκόλυνση για τους ασφαλισμένους.


Το Υπουργείο Οικονομικών μελετά τις περιπτώσεις που επιχειρήσεις στα χωριά δεν θα πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος

Βελτιώσεις στο φόρο επιτηδεύματος σε επαγγελματίες στα χωριά κάτω των 500 κατοίκων, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.


Νέοι Αγρότες: Θέμα ημερών να ανοίξει το σύστημα και να ξεκινήσει η αξιολόγηση των αιτήσεων

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με εγκύκλιο του Γεν. Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ κ. Χ. Κασίμη, να ανοίξει το σύστημα και να αποσταλεί στις ΔΑΟΚ η σχετική φόρμα (ηλεκτρονικό δελτίο αξιολόγησης), ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων του προγράμματος Νέων Αγροτών. Υπενθυμίζεται ότι μετά από διαδοχικές παρατάσεις στις ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής υποψηφιοτήτων για το Μέτρο 6.1 η τελευταία καταληκτική ημερομηνία που είχε οριστεί ήταν η 16η Ιανουαρίου (και η 30 η Ιανουαρίου για την κατάθεση των απαραίτητων φυσικών φακέλων με τα δικαιολογητικά στις ΔΑΟΚ). Ωστόσο αν και οι κατά τόπους υπηρεσίες έχουν συγκεντρώσει τις αιτήσεις, δεν μπορούν, μέχρι στιγμής να προχωρήσουν στο στάδιο της αξιολόγησης.


Παράταση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2014-15 για τις συνεχιζόμενες πράξεις του Μέτρου 132

Ανακοίνωση εξέδωσε η ειδική υπηρεσία εφαρμογής ΠΑΑ, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2014-15 για τις συνεχιζόμενες πράξεις του Μέτρου 132 (Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων) στο Μέτρο 3.1 του ΠΑΑ 2014-2020 μέχρι και τη Δευτέρα 27/2/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

 


ΔΑΟΚ Καρδίτσας: διευκρινίσεις για απόδοση ανταποδοτικών τελών τοπογραφικών στοιχείων

Διευκρινίσεις δίνονται από τη ΔΑΟΚ Καρδίτσας, αναφορικά με τη διαδιακασία χορήγησης διαγραμμάτων διανομών και αναδασμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού και να καταβάλλουν τα σχετικά παράβολα.


Διευκρινίσεις στον ΑγροΤύπο από το Οικονομικών για τη διαδικασία του αγροτικού πετρελαίου

Διευκρινίσεις στον ΑγροΤύπο από το Οικονομικών για τη διαδικασία του αγροτικού πετρελαίου

Διευκρινίσεις απέστειλε στον ΑγροΤύπο η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε η υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών για την επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου. Υπενθυμίζεται ότι η δαιδαλώδης και χρονοβόρα διαδικασία επιστροφής ΕΦΚ ορίζεται από την πρόσφατη ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β' 355, 30/9/2016), η οποία συνοψίζεται ως εξής:


Παράταση έως τις 31 Μαρτίου για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις εξόδων

Με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημέρωσε για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών-πελατών (γνωστές ως ΜΥΦ), έτους 2016, μέχρι και την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η πληροφόρηση που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών εδώ και μερικές ημέρες για επικείμενη παράταση της διαδικασίας. Επισημαίνεται από την ΑΑΔΕ ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση.


Παράταση στα βιολογικά έως 28/2 ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΥπΑΑΤ γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ), μέχρι και την Τρίτη 28/2/2017. Σημαντικές ενστάσεις πάντως έχουν εκφράσει για το πρόγραμμα κτηνοτροφικοί φορείς αλλά και η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας που μάλιστα έχει αναγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα την έναρξη νομικών διαδικασιών εφόσον δεν υπήρχε ανταπόκριση στο αίτημα για αλλαγή βασικών όρων του νέου προγράμματος.

28/2/2017


Νέοι Αγρότες: Μεγάλος αριθμός υποψηφίων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προγράμματος σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Κρήτη και Δυτική Ελλάδα

Να εξετασθεί κάθε πιθανή λύση για την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων Νέων αγροτών, που υπέβαλαν αίτηση στο Υπομέτρο 6.1 «Ενισχύσεις εκκίνησης επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 και πληρούν τις προϋποθέσεις, ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) από το ΥπΑΑΤ, μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΝΠΕ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κώστας Αγοραστός στον ΑγροΤύπο: «θα πρέπει οι επιλαχόντες να μην αποκλείονται από άλλα προγράμματα στα οποία μπορούν να ενταχθούν», ενώ πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, το επιπλέον κονδύλι που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι αιτήσεις του συνόλου των υποψηφίων μπορεί να φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ. Ποιες είναι οι περιφέρειες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα αριθμού υποψηφίων που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προγράμματος.


Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης, κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα λύσει

Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης, κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα λύσει

Σοβαρά προβλήματα με τους αλλοδαπούς εργάτες γης αντιμετωπίζει ο Αγροτικός Συνεταιρισµός Κηπευτικών Μεγάρων. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γ. Παπαβασίλης «το ελληνικό κράτος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μας ταλαιπωρεί. Με τη νέα προκήρυξη για αλλοδαπούς εργάτες ζήτησα 300 θέσεις για παράτυπα διανέμοντες και αυτοί έβαλαν για μετακλητούς από τρίτες χώρες. Χρειάστηκε πολύ χρόνος και σειρά ενεργειών για να λυθεί το πρόβλημα από την Περιφέρεια».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,28125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version