Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Υποβολή δηλώσεων, εισφορές

Βρέθηκαν 1760 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 176

Σε αναμονή εγκυκλίου που θα λύνει τα προβλήματα φορολογίας νεοεισερχόμενων αγροτών

Μετά από σημερινή επικοινωνία με την υπουργό Οικονομικών κ.Παπανάτσιου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος δηλώνει τα εξής:


Χρειάζεται έγκριση των δανειστών για να υπάρξει μείωση φορολογίας σε αγρότες μέλη συνεταιριστικών οργανώσεων

Χρειάζεται έγκριση των δανειστών για να υπάρξει μείωση φορολογίας σε αγρότες μέλη συνεταιριστικών οργανώσεων

Την μείωση της φορολογίας εισοδήματος για τους αγρότες, που το προϊόν τους διακινείται συλλογικά μέσα από Οργανώσεις Παραγωγών και Συνεταιρισμούς, μελετά η κυβέρνηση. Αυτό τονίστηκε στη σύσκεψη που διοργανώθηκε την Τετάρτη (24/5) στο γραφείο της Υφυπουργού Οικονομικών κας Κατερίνας Παπανάτσιου με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Α.Σ. ΘΕΣΤΟ.


ΕΦΚΑ: Έως 31 Μαΐου η προθεσμία πληρωμής εισφορών Απριλίου 2017 των αγροτών

Η Τετάρτη 31η Μαΐου 2017, είναι η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής εισφοράς μηνός Απριλίου 2017 για τους αγρότες, όπως υπενθυμίζει με σχετική ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).


ΠENA: Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο διαγωνισμό του Έλληνα Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017

Μέχρι τις 30 Αυγούστου 2017, παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017», που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, στις 18- 19 Οκτωβρίου 2017.


Ο αποδέκτης της μεταβίβασης δικαιωμάτων θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενεργός αγρότης το 2017, τι συμβαίνει με τις μεταβιβάσεις λόγω κληρονομιάς

Αναλυτικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης δημοσίευσε στις 23 Μαΐου στην ιστοσελίδα του ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με αυτό «Ο αποδέκτης της μεταβίβασης δικαιωμάτων θα πρέπει οπωσδήποτε να πληροί τις προϋποθέσεις του ενεργού γεωργού το έτος 2017, αλλιώς η αίτηση μεταβίβασης δεν μπορεί να παράξει αποτέλεσμα».


Σαφάρι ελέγχων για πάταξη της φοροδιαφυγής ξεκινά από το καλοκαίρι, θα σκανάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σημαντική συμβολή στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων αναμένεται να έχει και ο περαιτέρω περιορισμός της φοροδιαφυγής που εξακολουθεί, όπως υπογραμμίζεται και στο σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), να έχει «αρνητικές συνέπειες στα δημοσιονομικά έσοδα, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα».


Το 4ο μνημόνιο θα κόψει από 2 έως 4 συντάξεις στους χαμηλοσυνταξιούχους αγρότες

Το 4ο μνημόνιο θα κόψει από 2 έως 4 συντάξεις στους χαμηλοσυνταξιούχους αγρότες

Για ένα αχρείαστο 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, με δυσβάστακτα μέτρα και ψεύτικα αντίμετρα, υπογραφής Τσίπρα – Καμμένου, έκανε λόγο η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή στην ομιλία της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής. «Ένα μνημόνιο που μειώνει δραματικά το αφορολόγητο, πετσοκόβει συντάξεις, διαλύει με τις εισφορές και τη φορολογία μισθωτούς, ένστολους, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, την κοινωνία που παράγει και μοχθεί», τόνισε.


Πάνω από 40.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν είχαν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας

Στις «ηλεκτρονικές» διασταυρώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πιάστηκαν 40.120 φορολογούμενοι οι οποίοι δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ οχήματά τους για τα έτη από το 2013 ως και το 2017.


Ποιο το μέλλον των κόκκινων αγροτικών δανείων

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, ζητά να μάθει τα αποτελέσματα διαχείρισης του ειδικού εκκαθαριστή που έχει αναλάβει την «κακή» ΑΤΕ κι αν έχει προκύψει δημόσιο όφελος.


Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο με δήλωση ΟΣΔΕ, διευκρινίσεις από το ΥπΑΑΤ

Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο με δήλωση ΟΣΔΕ, διευκρινίσεις από το ΥπΑΑΤ

Εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκου Αντώνογλου, δίνει διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (δήλωση ΟΣΔΕ) για τη χορήγηση βεβαίωσης ΜΑΑΕ (Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version