Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2373 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 238

Μέχρι τέλος της εβδομάδας στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το υπαίθριο εμπόριο

Μέχρι τέλος της εβδομάδας στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το υπαίθριο εμπόριο

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας για το υπαίθριο εμπόριο, ενώ συντομότατα θα κατατεθεί και το σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση της επιμελητηριακής νομοθεσίας.


Κυριαρχούν τα φρούτα και λαχανικά στις ελληνικές εξαγωγές προς τη Ρουμανία

Κυριαρχούν τα φρούτα και λαχανικά στις ελληνικές εξαγωγές προς τη Ρουμανία

Η Ρουμανία, με 20,1 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια μεγάλη αγορά για τα ελληνικά προϊόντα. Προϊόντα που αναμένεται να έχουν ζήτηση στην ρουμανική αγορά είναι, μεταξύ άλλων τα οπωροκηπευτικά και τα ψάρια (νωπά, κατεψυγμένα κτλ). Ειδικότερα ως προς τα φρούτα και τα λαχανικά, η Ρουμανία αποτελεί την πρώτη αγορά για τις ελληνικές εξαγωγές, με κατανάλωση 186.000 τόνους ετησίως.


Με καλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξαγωγές οπωροκηπευτικών

Συνεχίστηκαν με καλούς ρυθμούς οι εξαγωγές κερασιών, καρπουζιών, βερίκοκων και ροδάκινων, σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS. Η ζήτηση στα καρπούζια παρουσιάζεται μειωμένη έναντι της προηγούμενης εβδομάδας λόγω προσφοράς από Ουγγαρία και άλλες χώρες. Ο ρυθμός εξαγωγών τους βαίνει με φθίνουσα πορεία για τις επόμενες εβδομάδες. Η ζήτηση είναι μειωμένη σε σχέση με την υπερπροσφορά στα ροδάκινα και νεκταρίνια και οι τρέχουσες τιμές είναι πολύ χαμηλές για την εποχή.


Συνάντηση Υπουργού Οικονομίας με την Πρέσβη της Ινδίας για ενίσχυση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων

Εθιμοτυπική συνάντηση με την απερχόμενη Πρέσβη της Ινδίας, Murugesan Manimekalai, είχε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Κατά τη συνάντηση ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων συνεργασίας των δύο χωρών ειδικότερα στους τομείς της αγροδιατροφής, των υπηρεσιών, της ναυτιλίας και ειδικότερα των θαλάσσιων μεταφορών και του τουρισμού.


Σπάει η συνεργασία ΕΒΟΛ με LIDL, σε αποκλεισμό των καταστημάτων σε Βόλο και Λάρισα προχωρά ο συνεταιρισμός

Σε αποκλεισμό των καταστημάτων της αλυσίδας LIDL, στο Βόλο και στην Λάρισα, με γεωργικά μηχανημάτα, αλλά και ζώα, αποφάσισε να προχωρήσει η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, διαμαρτυρόμενη με αυτόν τον τρόπο, για τον αποκλεισμό προϊόντων της από την γερμανική αλυσίδα. Η συνεργασία σύντομα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, καθώς, όπως υποστηρίζεται από τον συνεταιρισμό, η γερμανική αλυσίδα δείχνει να αντιμετωπίζει με απαξίωση τα προϊόντα της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας, τα οποία δεν κατέχουν περίοπτη θέση στα ράφια της.


Στα 4,5 δισ. ευρώ ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα

Σταθερά ανοδική τάση εμφανίζει ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού φορέα E-commerce Europe, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.


Σε διαβούλευση το Σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, θέτει από σήμερα, Τρίτη (11 Ιουλίου 2017), σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το πλαίσιο αρχών και στόχων του «Σχεδίου Εθνικής Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα των επιχειρήσεων και των οργανισμών».


Επτά επιχειρήσεις αναδεικνύονται Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας

Ως «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας διακρίθηκαν επτά επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017, που διοργανώθηκε από την New Times Publishing, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια», στην Αθήνα.


Τις βασικές αρχές για το ψηφιακό εμπόριο συζητούν οι Ευρωβουλευτές

«Το διαδίκτυο, η ψηφιοποίηση και οι νέες τεχνολογίες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι κοινωνίες και οι οικονομίες», αναφέρουν σε έγγραφο εργασίας που κατατέθηκε στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Συνάντηση Κασίμη με Κινέζους για προώθηση των εξαγωγών ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Συνάντηση με αντιπροσωπεία από την Κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα, αποτελούμενη από τη Σύμβουλο για θέματα εμπορίου Ruojun Zhou, την Πρώτη Γραμματέα Suhong Chen και το Δεύτερο Γραμματέα Jun Yang, είχε, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης. Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα σχετικά με την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών σε ότι αφορά στο διμερές εμπόριο αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,734375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version