Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2321 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 233

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 20 - 26/5/2017

Συνεχίστηκαν με ελάχιστες ποσότητες οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών, καθώς και μήλων. Με αυξανόμενους ρυθμούς γίνονται οι εξαγωγές κερασιών και καρπουζιών, ενώ ξεκίνησαν οι εξαγωγές βερίκοκων και ροδάκινων. Εφιστάται η προσοχή για τον αυστηρό έλεγχο της τήρησης των εμπορικών - ποιοτικών προδιαγραφών των εξαγομένων νωπών φρούτων.


Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση AgroExpo στην Ιεράπετρα

Τις πύλες της ανοίγει σήμερα Παρασκευή (26/5) η 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017, με 72 εκθέτες από το Λασίθι, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, να δίνουν δυναμικό παρών.


ΣΕΒΕΚ: Ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος ελέγχου και εποπτείας στον τομέα του κρέατος

Με θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον τομέα του κρέατος, πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων του.


Έλεγχοι ΕΦΕΤ: Στην φυτική παραγωγή μετά τη συσκευασία, στο κρέας μετά τα σφαγεία

Ενισχύεται ο ρόλος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στους ελέγχους τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης. «Ο ΕΦΕΤ, έχει την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού και εποπτείας των επίσημων ελέγχων στους τομείς των τροφίμων και των υλικών σε επαφή με τρόφιμα σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παρασκευής, μεταποίησης, διανομής και διάθεσης», ορίζει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (τεύχος Β΄1763) και φέρει την υπογραφή των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από την Eurobank

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από την Eurobank

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017, η Επιχειρηματική Αποστολή «Go In Crete» που διοργανώνει η Eurobank στην Κρήτη, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας της Τράπεζας, Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Αποστολών «Go International».


CETA: Δεν ικανοποιεί η απάντηση της ΕΕ για την φέτα, δημιουργείται επιτροπή αγώνα για προστασία προϊόντων ΠΟΠ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Μαΐου, στη Λάρισα, το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας STOP CETA, TTIP, TISA, με αφορμή την απάντηση που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο θέμα της φέτας. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Γιώργος Εμμανουήλ, «παρά τα κάποια θετικά στοιχεία της CETA, εμάς δεν μας καλύπτει η συγκεκριμένη εμπορική συμφωνία για την ΠΟΠ φέτα. Συζητάμε με τους βουλευτές της χώρας και τους ζητάμε να μην ψηφίσουν την εμπορική συμφωνία ΕΕ με Καναδά (CETA) στη Βουλή αλλά να ζητήσουν από την ΕΕ την επαναδιαπραγμάτευσή της.


Ανοίγει ο δρόμος για εξαγωγές ελληνικών αλλαντικών στην Κίνα

Τα εκκρεμή ελληνικά αιτήματα απελευθέρωσης της κινεζικής αγοράς για αγροτικά προϊόντα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργου Τσίπρα, με τον διευθυντή της Αρχής Πιστοποίησης και Διαπίστευσης της Κίνας (CNCA) κ. Liou Weijun, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη της φυτοϋγειονομικής αρχής της χώρας (AQSIQ).


Ρεκόρ πενταετίας τον Μάρτιο στις εξαγωγές του αγροδιατροφικού τομέα της ΕΕ

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 5 ετών ενισχύθηκε η αξία των εξαγωγών των αγροδιατροφικών προϊόντων της Ε.Ε. προς τρίτες χώρες τον Μάρτιο του 2017, φτάνοντας τα 12,7 δισ. ευρώ. Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται σημαντική αύξηση στις εξαγωγές χοιρινού κρέατος (32%), ελαιολάδου (+17%) και κρασιού (5%), ενώ αντίθετα μειώνονται στο σιτάρι (-13%) και στις σκόνες γάλακτος (-8%).


Νέος εμπορικός δίαυλος μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, στόχος η αύξηση εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Ισχυρές βάσεις για μία νέα σελίδα στις εμπορικές σχέσεις της χώρας μας με το Κατάρ στον τομέα των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, έβαλε η τριήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Ντόχα του Κατάρ, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης. «Κλειδί» για την ενίσχυση των εμπορικών δεσμών των δύο χωρών και την περεταίρω προώθηση των εξαγωγών σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα, είναι η επικείμενη επιχειρηματική αποστολή, που συμφωνήθηκε να γίνει το ερχόμενο Φθινόπωρο, με τη συμμετοχή Ελλήνων επιχειρηματιών, που θα έρθουν σε απευθείας επαφή με επιχειρηματίες του Κατάρ.


Συναντήσεις Ελλήνων παραγωγών με Γερμανούς επιχειρηματίες αγροδιατροφής στα πλαίσια του 4ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ

Συναντήσεις Ελλήνων παραγωγών με Γερμανούς επιχειρηματίες αγροδιατροφής στα πλαίσια του 4ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ

Τα πλεονεκτήματα, τις προοπτικές, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο τομέας της αγροδιατροφής στην Ελλάδα, ανέδειξαν οι συμμετέχοντες του 4ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο από κοινού με την εταιρία-μέλος του, BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Επιμελητηρίου Καβάλας, με την υποστήριξη του Γεωτεxνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην Καβάλα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version