Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2879 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 288

Ελαιόλαδο, μέλι και κρασί από Ελλάδα κέρδισαν τις εντυπώσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας

Ελαιόλαδο, μέλι και κρασί από Ελλάδα κέρδισαν τις εντυπώσεις στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, εκπροσώπησε τη χώρα μας στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας (China International Import Expo - CIIE), που πραγματοποιήθηκε, στις 5 - 10 Νοεμβρίου 2018, στη Σαγκάη και με την οποία επιχειρείται να σηματοδοτηθεί συμβολικά και ουσιαστικά το περαιτέρω άνοιγμα της κινεζικής εσωτερικής αγοράς. Ο Έλληνας υπουργός, σε δηλώσεις του, περιέγραψε τη διάρθρωση του εθνικού περιπτέρου της Ελλάδας στη CIIE σε τρεις ενότητες (επενδύσεις, τουρισμός, γεωργία) και σημείωσε ότι αυτοί οι τομείς αποτελούν προτεραιότητα για τη χώρα.


Αύξηση αιτημάτων παραγωγών για υλοτομία δενδρυλλίων ως Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Εκδόθηκε η Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου (ΑΔΑ: ΩΖΞΞ4653Π8-ΑΨΞ) «Έγκριση υλοτομίας, μεταφοράς και διακίνησης δενδρυλλίων και κλάδων, για χρήση και διακόσμηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων», με την οποία εξασφαλίζεται η εμπορία του ελάτου, κατά κύριο λόγο, ως δέντρου Χριστουγέννων κατά την εορταστική περίοδο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, φέτος, τα αιτήματα των παραγωγών για υλοτομία δενδρυλλίων από ιδιωτικά αγροκτήματα, παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 3 - 9/11/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών με μικρούς ρυθμούς κυρίως από την περιοχή της Καβάλας. Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ξεκίνησαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και λεμονιών. Συνεχίζονται επίσης και οι εξαγωγές ακτινιδίων, δυστυχώς με κρούσματα διακίνησης ατυποποίητων, με κίνδυνο να υπάρξει δυσφήμηση των προϊόντων μας στις ξένες αγορές.


Ξέσπασε κόντρα Κασαπίδη - Τελιγιορίδου για τις εισαγωγές γάλακτος και τις ελληνοποιήσεις

Ξέσπασε κόντρα Κασαπίδη - Τελιγιορίδου για τις εισαγωγές γάλακτος και τις ελληνοποιήσεις

Σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου προέβη, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης, εξαντλώντας κάθε μέσο  που είχε στη διάθεσή του, στον αγώνα κατά των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το χώρο του γάλακτος στην πατρίδα μας και οδηγούν στην κατακρήμνιση των τιμών και το στραγγαλισμό των παραγωγών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Στην ανακοίνωση Κασαπίδη απάντησε άμεσα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Σεμινάριο για εξαγωγές πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Enterprise Greece

Δευτέρα και Τρίτη (5-6 Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, το διήμερο σεμινάριο Εξαγωγών, που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων Enterprise Greece.


Σύσκεψη φορέων και κυβέρνησης για το λιανικό εμπόριο

Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρη Αυλωνίτη, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη (8/11), στην πλατεία Κάνιγγος, μεγάλη σύσκεψη για το λιανικό εμπόριο, στην οποία είχαν προσκαλεστεί εκπρόσωποι όλου του φάσματος που το εκπροσωπεί (Εμπορικοί Σύλλογοι, ΣΕΛΠΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ελλάδος κ.α.), προκειμένου να συζητηθεί η αποτίμηση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου και ενδεχόμενες προτάσεις από τη πλευρά του λιανικού εμπορίου για την βελτίωσή του.


Καμπανάκι ΠΣΕ για εμπορικό έλλειμμα, αυξάνονται οι εξαγωγές αλλά αυξάνονται και οι εισαγωγές

Σε θετικό έδαφος παρέμειναν και τον Σεπτέμβριο του 2018 οι ελληνικές εξαγωγές, διατηρώντας τη δυναμική που έχουν αναπτύξει από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Από την άλλη πλευρά, «καμπανάκι» χτυπάει η αύξηση του εμπορικού ελλείμματος, το οποίο ύστερα από ένα σημαντικό διάστημα αποκλιμάκωσης αρχίζει και πάλι να διευρύνεται.


Κατάσχεση 2,2 τόνων σάπιων ιταλικών μανταρινιών στον Πειραιά

Κατάσχεση 2,2 τόνων σάπιων ιταλικών μανταρινιών στον Πειραιά

Στη κατάσχεση μανταρινιών Ιταλίας ακατάλληλων για κατανάλωση συνολικού βάρους 2.172 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Πειραιά.


Ντ. Μεντβέντεφ: Οι δυτικές κυρώσεις έφεραν ανάπτυξη στη ρωσική αγροτική οικονομία, ετοιμάζεται συμφωνία με Κίνα για εξαγωγές σόγιας

Ντ. Μεντβέντεφ: Οι δυτικές κυρώσεις έφεραν ανάπτυξη στη ρωσική αγροτική οικονομία, ετοιμάζεται συμφωνία με Κίνα για εξαγωγές σόγιας

Η Ρωσία, εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων, ανακάλυψε «τις δικές της πηγές ανάπτυξης», όπως της αγροτικής οικονομίας, η οποία άρχισε να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτό τόνισε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά την συνάντηση που είχε με τον Κινέζο πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ, τη Δευτέρα (5/11), στην τελετή έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης International Import Expo στη Σαγκάη.


Αίγυπτος: Μεγάλη μείωση εξαγωγών στα μήλα αύξηση στα πυρηνόκαρπα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία επεξεργάστηκε το Γραφείο ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο, η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς Αίγυπτο κατά το επτάμηνο (Ιούλιος – Αύγουστος) του 2018 ανήλθε σε 650,5 εκατ. ευρώ, αυξημένες σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό κατά 57,5% (ήταν 413,04 εκατ. ευρώ). Ωστόσο μεγάλη μείωση είχαμε στις εξαγωγές μήλων (σε ποσοστό –41,9%).

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,156006 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version