Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2688 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 269

ΠΣΕ: Ενθαρρυντικά μηνύματα για τις εξαγωγές, χρειάζεται μείωση φορολογίας και άρση των capital controls

Συνέχεια στη δυναμική του 2017 για τις εξαγωγές «βλέπει» ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος, ελπίζοντας σε νέο ρεκόρ εξωστρέφειας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του έτους, που δημοσιοποίησε ο Σύνδεσμος, η ανοδική πορεία των ελληνικών εξαγωγών φαίνεται να διατηρείται προς τις περισσότερες αγορές και ειδικά τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους, όπως είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Κύπρος, αλλά και η Τουρκία.


Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για εμπορική συμφωνία της ΕΕ με την Ν. Ζηλανδία και την Αυστραλία, στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τρόφιμα

Το «πράσινο φως» στην Κομισιόν για το ξεκίνημα των εμπορικών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΕΕ, Αυστραλίας και Ν. Ζηλανδίας έδωσε σήμερα, Τρίτη 22 Μαΐου 2018, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, εγκρίνοντας οδηγίες διαπραγμάτευσης για κάθε μία από τις δύο χώρες ξεχωριστά. Η Κομισιόν είχε υποβάλλει τα σχέδια διαπραγματεύσεων τον Σεπτέμβριο του 2017, ύστερα από επιτυχείς προκαταρκτικές συζητήσεις που χρησίμευσαν για να οριστεί το πεδίο εφαρμογής των μελλοντικών συμφωνιών.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 12-18/5/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών  και μανταρινιών με πολύ χαμηλούς ρυθμούς. Οι εξαγωγές ακτινιδίων συνεχίσθηκαν με πολύ μικρή ροή ευρισκόμενες στο τέλος της εκτέλεσης υφισταμένων παραγγελιών.


Από 1η Ιουλίου ενεργοποιείται η διάταξη για την αποπληρωμή νωπών αγροτικών προϊόντων το αργότερο σε 60 ημέρες, έρχεται εφαρμοστική εγκύκλιος

Από 1η Ιουλίου ενεργοποιείται η διάταξη για την αποπληρωμή νωπών αγροτικών προϊόντων το αργότερο σε 60 ημέρες, έρχεται εφαρμοστική εγκύκλιος

Από τις αρχές του ερχόμενου Ιουλίου πρόκειται να ενεργοποιηθεί και να ισχύσει στην πράξη η νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, που προβλέπει την αποπληρωμή των νωπών αγροτικών προϊόντων, το αργότερο σε 60 ημέρες, από την έκδοση του τιμολογίου.


Δικαιολογητικά παλιότερων νόμων απαιτούν πολλοί δήμοι για ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών, προσπαθούν να εισπράξουν οφειλές

Δικαιολογητικά παλιότερων νόμων απαιτούν πολλοί δήμοι για ανανέωση παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών, προσπαθούν να εισπράξουν οφειλές

Με την ψήφιση και ισχύ του ν. Νομου 4497/2017 η διαδικασία ανανέωσης παραγωγικής άδειας απλουστεύτηκε. Με την προσκόμιση μόνο της δήλωσης ΟΣΔΕ και Υπεύθυνης Δήλωσης του παραγωγού, καθώς και του ΚΕΠΠΥΕΛ, το οποίο έχει ισχύ για 3 έτη, μπορεί ο παραγωγός να ανανεώσει την άδειά του.


Η αγορά Μάνγκο και Αβοκάντο αναπτύσεται στην Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο τροπικών φρούτων και η συνδιάσκεψη της Ευρώπης για τα αβοκάντο και τα Μάγκο, που έγιναν στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης για το εμπόριο των φρούτων και των λαχανικών Macfrut.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 5-11/5/2018

Συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές πορτοκαλιών και μανταρινιών με πολύ χαμηλούς ρυθμούς λόγω αφ’ ενός της μικροκαρπίας, της υφιστάμενης ηρτημένης παραγωγής και των υπέρμετρων απαιτήσεων της παραγωγής παρά την ζήτηση. Οι εξαγωγές ακτινιδίων συνεχίσθηκαν με πολύ μικρή ροή ευρισκόμενες στο τέλος της εκτέλεσης υφισταμένων παραγγελιών.


Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των Αγορών που συμμετέχουν στην παγκόσμια καμπάνια «Love Your Local Market» 2018

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας “Love Your Local Market” 2018, που φιλοξενεί Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας , πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Πρωτόκολλου Συνεργασίας µεταξύ των Αγορών, υπό την αιγίδα της Παγκόσµιας  Ένωσης Χονδρεµπορικών Αγορών (WUWM),  το Σάββατο 5 Μαΐου στην Αθήνα, στο  Αµφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 30 εκπρόσωποι 19 Αγορών, από 14 χώρες.


Σεμινάριο από το τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου

Το Τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, διοργανώνουν το TradeUSA Workshop: Prepare-Plan-Execute, τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στο Επιμελητήριο Λέσβου, Π. Κουντουριώτη 71, Μυτιλήνη. Σκοπός του εν λόγω σεμιναρίου, είναι η προσέλκυση εμπορικών επιχειρήσεων, κυρίως από τον τομέα Τροφίμων και Ποτών, οι οποίες στοχεύουν στη διείσδυση ή/και επέκτασή τους στην αγορά των Η.Π.Α.


Ο Υφυπουργός Β. Κόκκαλης στο Ισραήλ για την 20η Διεθνή Αγροτική Έκθεση AGRITECH 2018

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής, για τη συμμετοχή στην 20η Διεθνή Αγροτική Έκθεση AGRITECH 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, από 7 ως 10 Μαΐου 2018.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,90625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version