Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2257 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 226

Προσπάθεια συνεργασίας με ρουμανικές εταιρείες στους τομείς της κτηνοτροφίας και δενδροκομίας αλλά και προώθησης των ελληνικών εξαγωγών

Ο βουλευτής Ιωαννίνων, Γιάννης Καραγιάννης, μαζί με αντιπροσώπους ρουμανικών εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα και εισαγωγείς ελληνικών τροφίμων και ποτών στην αγορά της Ρουμανίας, που επισκέφτηκαν τη χώρα μας με αφορμή την διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2017, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (20 Μαρτίου 2017), συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κόκκαλη και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Συνεργασία με άλλους συνεταιρισμούς επιδιώκει ο ΘεσΓάλα Πιες

Συγκέντρωση και προώθηση στην αγορά, ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα και από άλλους συνεταιρισμούς της χώρας, μελετά ο συνεταιρισμός «ΘεσΓάλα Πιες», σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προϊστάμενος του δικτύου καταστημάτων Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κατσαρός, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που οργάνωσε το προηγούμενο Σάββατο 18 Μαρτίου το κίνημα «Άρδην», σε συνεργασία με την πρωτοβουλία νέων «Μένουμε Θεσσαλονίκη».


Τρία χρόνια θα ισχύει η εγγραφή στο Μητρώο Οικοτεχνίας και στη συνέχεια θα πρέπει να ανανεώνεται

Με τροποιητική απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, η οποία δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια καθορίζονται οι όροι και οι απαιτήσεις παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής και των διαδικασιών καταχώρισης των μονάδων παρασκευής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).


Την 1η Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης το 6ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Νέα ώθηση στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Κρήτη αναμένεται να δώσει και φέτος το «Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής Super - Market» που διοργανώνουν για 6η χρονιά τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης. O Δήμος Ηρακλείου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τις λεπτομέρειες του εν λόγω θεσμού.


Eλαιοτριβεία θα βραβεύσει ο ΣΕΔΗΚ για ορθές πρακτικές έκθλιψης και διάθεσης ελαιολάδου

Μετά την επιτυχία  την οποία σημείωσαν οι  Βραβεύσεις Ελαιοτριβείων στις Ορθές Πρακτικές Έκθλιψης και Διάθεσης ελαιολάδου της  περιόδου 2015/16, το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ , προκειμένου να προωθήσει την συνεχή βελτίωση της ποιότητας αλλά και την εφαρμογη ορθών και διαφανών πρακτικών διάθεσης, αποφάσισε την επανάληψη των Βραβεύσεων αυτών και για την ελαιοκομική περίοδο 2016/17.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 11 - 17/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και Lane Late, καθώς και μανταρινιών Ορτανίκ αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών. Οι ποσότητες των μήλων που εξήχθησαν προς Αίγυπτο ανέρχονται σε 34.356 τόνους έναντι 57.219 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.


Ο ΕΦΕΤ για την Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή που είναι η 15η Μαρτίου

Ο ΕΦΕΤ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Καταναλωτή, που είναι η 15η Μαρτίου, ως Κεντρική αρμόδια αρχή για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και ως Δημόσιος Φορέας που συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών, χαιρετίζει όλους όσοι συμβάλλουν στην λειτουργία ενός αποτελεσματικού και σύγχρονου συστήματος ασφάλειας για τα τρόφιμα.


Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησε την Agrothessaly

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, που, στην πρώτη της διοργάνωση υπό τη νέα της μορφή, κατάφερε να πετύχει και τους τρεις στόχους που είχε θέσει εξαρχής: την επισκεψιμότητα, τους εκθέτες και τους εκθεσιακούς χώρους.


Ολλανδία: Το 2016 έκανε εξαγωγές αξίας 94 δις ευρώ σε αγροδιατροφικά και αγροτεχνολογικά προϊόντα

«Τον τελευταίο χρόνο η χώρα του έκανε εξαγωγές σε αγροδιατροφικά και αγροτεχνολογικά προϊόντα αξίας 94 δις ευρώ, καταλαμβάνοντας εκ νέου τη δεύτερη θέση παγκοσμίως», δήλωσε ο πρέσβης της Ολλανδίας Caspar Veldkamp, στα πλαίσια του Συνεδρίου του Economist στη Θεσσαλονίκη. Περίπου το 55% του ολλανδικού εμπορικού πλεονάσματος προέρχεται από το εμπόριο στα γεωργικά προϊόντα. «Είμαστε σε θέση να πούμε στον Πρόεδρο Τραμπ: Πρώτα η Αμερική, μετά η Ολλανδία», πρόσθεσε χαριτολογώντας.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 4 - 10/3/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και μανταρινιών Ορτανίκ αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών. Οι ποσότητες ακτινιδίων που εξήχθησαν προς Ινδία ανέρχονται σε 3.104.τόνους, ενώ των μήλων προς Αίγυπτο σε 33.281 τόνους (έναντι 56.554 τόνων την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Είναι απαραίτητο η εντατικοποίηση των έλέγχων για την πάταξη της συνεχιζόμενης διακίνησης ατυποποίητων προϊόντων που δυσφημούν την φήμη των ελληνικών προϊόντων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,25 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version