Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2550 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 255

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 9 - 15/12/2017

Με μικρούς ρυθμούς κυρίως από αποθηκευμένα στην περιοχή της Καβάλας συνεχίστηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζονται επίσης κανονικά και οι εξαγωγές ακτινιδίων με τιμές υψηλότερες των αντίστοιχων περσινών, με ανταγωνισμό όμως από ιρανικά προϊόντα, κυρίως σε αγορές Ν.Α. Ασίας και ίσως της Ευρώπης. Μέχρι σήμερα οι εξαγωγές ακτινιδίων προς Ιταλία ανέρχονται σε 27.201 τόνους, έναντι 8.617 που ήταν πέρσι, με την εκτίμηση ότι υπάρχει μεγάλη υπέρβαση των αναγγελθέντων


Χωρίς θετικά αποτελέσματα για τον αγροτικό κλάδο η υπουργική διάσκεψη του ΠΟΕ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Ηλίας Ξανθάκος, συμμετείχε στην 11η Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες, από τις 10 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2017. Απογοητευμένη δήλωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς δεν επιτεύχθηκαν πολυμερείς συμφωνίες.


Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ: Βασικά θέματα συζήτησης η ΚΑΠ μετά το 2020 και οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα τρόφιμα

Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ: Βασικά θέματα συζήτησης η ΚΑΠ μετά το 2020 και οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα τρόφιμα

Τo Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (11/12) και την Τρίτη (12/12), στις Βρυξέλλες, υπό την προεδρία των υπουργών Περιβάλλοντος, Siim Kiisler, καθώς και Αγροτικών Υποθέσεων, Tarmo Tamm, της Εσθονίας. Η πρώτη μέρα της συνεδρίασης θα ξεκινήσει με μία προκαταρκτική ανταλλαγή απόψεων πάνω στις προτάσεις της Κομισιόν σχετικά με τον καθορισμό των ποσοστώσεων αλιείας του 2018. Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, κ. Katainen, θα παρουσιάσει την έκθεση της Κομισιόν για την ΚΑΠ μετά το 2020 με θέμα: «Το μέλλον των Τροφίμων και της Γεωργίας» και θα ακολουθήσει μία πρώτη συζήτηση της έκθεσης μεταξύ των υπουργών.


EUCOFEL: Πρόεδρος ο Juan Marin Bravo και Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Φραγκίστας

EUCOFEL: Πρόεδρος ο Juan Marin Bravo και Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Φραγκίστας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπορίου Φρούτων και Λαχανικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (EUCOFEL), πραγματοποίησε τη γενική της συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες, κατά την οποία εξελέγη νέος πρόεδρός της ο Ισπανός υποψήφιο της FEPEX κ. Juan Marin Bravo και ως αντιπρόεδροι: ο Πολωνός κ. Witold Boguta (President Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw) και ο Έλληνας κ. Γιώργος Φραγκίστας (Πρόεδρος Incofruit Hellas).


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 2 - 8/12/2017

Με μικρούς ρυθμούς, κυρίως από αποθηκευμένα στην περιοχή της Καβάλας, συνεχίστηκαν οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζονται επίσης κανονικά και οι εξαγωγές ακτινιδίων, με τιμές υψηλότερες των αντίστοιχων περσινών. Μέχρι σήμερα οι εξαγωγές ακτινιδίων προς Ιταλία ανέρχονται σε 26.483 τόνους, έναντι 8.361 που ήταν πέρσι.


ΕΕ και Ιαπωνία οριστικοποίησαν την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου

ΕΕ και Ιαπωνία οριστικοποίησαν την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου

Με κοινή δήλωσή τους Ευρωπαϊκή Ένωση και Ιαπωνία, ανακοίνωσαν ότι «οριστικοποίησαν» μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, την οποία διαπραγματεύονταν από το 2013. Οι Βρυξέλλες και το Τόκιο «στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο», δήλωσαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός κ. Σίνζο Άμπε. Ο επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φιλ Χόγκαν δήλωσε:


Mediterra ΑΕ: Υλοποίηση τριετούς επενδυτικού σχεδίου και ίδρυση Κέντρου Έρευνας Μαστίχας στη Χίο

Την υλοποίηση τριετούς επενδυτικού σχεδίου, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, προγραμματίζει η εταιρεία Mediterra ΑΕ, θυγατρική της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και διαχειρίστρια των καταστημάτων mastihashop, η οποία ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2002.


Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψει ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο Ρέντη με Ιταλούς

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και η Italmercati - Rete D imprese, το επιχειρηματικό δίκτυο αγορών χονδρικής της Ιταλίας, θα υπογράψουν την προσεχή Τρίτη, στην Αθήνα, μνημόνιο συνεργασίας.


Επανήλθαν σε φυσιολογικούς ρυθμούς οι ελληνικές εξαγωγές νωπών φρούτων και λαχανικών, εκτιμήσεις για αύξηση των τιμών κατά την φετινή περίοδο

Οι εξαγωγές των νωπών φρούτων και λαχανικών κατά την εμπορική περίοδο 2016/2017 (ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριο) επανήλθαν σε κανονικά επίπεδα, μετά την περσινή χρονιά (2015/2016) που σημειώθηκε ρεκόρ. Πάντως τα στοιχεία του συνδέσμου εξαγωγέων INCOFRUIT – HELLAS δείχνουν ότι τη νέα περίοδο (μετά από 1/10/2017) οι ποσότητες των εξαγωγών είναι μειωμένες αλλά η αξία τους είναι αυξημένη και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει την περσινή περίοδο.


ΣΕΒΕ: Σημαντικός ο κλάδος των τροφίμων στις ελληνικές εξαγωγές, το 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 327,3 εκατ. ευρώ

ΣΕΒΕ: Σημαντικός ο κλάδος των τροφίμων στις ελληνικές εξαγωγές, το 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 327,3 εκατ. ευρώ

Χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις εξαγωγικές επιδόσεις των ελληνικών περιφερειών για το διάστημα 2012-2016 προκύπτουν από τη μελέτη που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) με τίτλο: «Χαρτογράφηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της Ελλάδας, ανά περιφέρεια και ανά νομό».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,65625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version