Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2214 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 222

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος την Τρίτη, μεταβιβάζονται στον Σκλαβενίτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Μαρινόπουλος, γνωστοποιώντας ότι την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, τα καταστήματά της μεταβιβάζονται στην εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη Α.Ε.Ε.».


Από 1 Μαρτίου πάνε στον Σκλαβενίτη τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Μαρτίου, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ στην οποία περνούν τα καταστήματα της Μαρινόπουλος σε Ελλάδα και Κύπρο.


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 18 - 24/2/2017

Συνεχίσθηκε η εξαγωγή πορτοκαλιών, με τις επιτραπέζιες ποικιλίες Navels, Lanelate κ.λ.π. να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει ξεκινήσει η συγκομιδή πορτοκαλιών ποικιλίας Βαλέντσια και μανταρινιών Ορτανίκ. Χρειάζεται προσοχή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους. Η ζήτηση στις διεθνείς αγορές είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Με καλούς ρυθμούς συνεχίσθηκαν οι εξαγωγές των ακτινιδίων, μήλων και αγγουριών.


Παρεμβάσεις στη Βουλή από Ν. Παπαδόπουλο κατά βουλευτών ΝΔ για CETA και για άρθρο 47 για ΤΟΕΒ

Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε παρέμβαση στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.


Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.: Μεγάλο πλήγμα στην ελληνική κτηνοτροφία επιφέρει η CETA

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για την ελληνική φέτα:


Συνάντηση στον Τύρναβο πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι και ζητούν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους οι Έλληνες βουλευτές για την CETA

Συνάντηση στον Τύρναβο πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι και ζητούν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους οι Έλληνες βουλευτές για την CETA

Έγινε την Τρίτη (21/02/2017), στον Τύρναβο, έκτατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αποκλειστικό θέμα την φέτα και την συμφωνία με τον Καναδά. Ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει έκτατη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο, το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, για να ενημερώσουμε τους κτηνοτρόφους για την συγκεκριμένη συμφωνία, τις επιπτώσεις που αυτήν θα έχει στον κλάδο της κτηνοτροφίας και τρόπους αντίδρασης.


Κονδύλια 20,5 εκατ. ευρώ για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε τις συμβάσεις για 8 εγκριθέντα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τριετή προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο των Καν(ΕΕ) 1144/2014, Καν(ΕΕ) 1829/2015 και Καν(ΕΕ) 1831/2015, συνολικού προϋπολογισμού 20.465.338,50 ευρώ.


Μέχρι 31/7 η κατάθεση δικαιολογητικών προγραμμάτων στήριξης οπωροκηπευτικών

Εγκύκλιο εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με την οποία καθορίζει τις λεπτομέρεις αναφορικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συγκεντρώσουν και να καταθέσουν οι Οργανώσεις Παραγωγών (Ομάδες Παραγωγών και Συνεταιρισμοί) έτσι ώστε να λάβουν την ενίσχυση του προγράμματος προσωρινών μέτρων στήριξης για ορισμένα οπωροκηπευτικά. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ οι Ο.Π. μετά την ολοκλήρωση της δράσης δωρεάν διανομής σε επίπεδο χώρας και για κάθε προϊόν του σχετικού Κανονισμού, υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης στην αρμόδια ΔΑΟΚ, όπου βρίσκεται η έδρα της Ο.Π. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς υποβάλλουν αίτηση για την καταβολή της ενίσχυσης έως τις 31 Ιουλίου 2017 στις αρμόδιες ΔΑΟΚ της περιοχής τους.


Βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας οι εξαγωγές φρούτων και λαχανικών

Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις που καταγράφει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων διακίνησης φρούτων και λαχανικών, Incofruit Hellas, για τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών για το 2016. Όπως τονίζει ο Ειδικός Σύμβουλος του Incofruit - Hellas, κ. Γ. Πολυχρονάκης, οι εξαγωγές φρούτων και λαχανικών παρουσίασαν το 2016 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά αύξηση 11% σε αξία και 22,8% σε όγκο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία η χώρα μας εισέπραξε 1,96 δισ. ευρώ, τη στιγμή που από τις εξαγωγές ελαιολάδου  και θαλασσινών «μπήκαν» έσοδα ύψους 681 και 653 εκατ. ευρώ. Η εξαγωγική αξία των φρούτων και λαχανικών αποτελεί το 32% των συνολικών αγροτικών εξαγωγών της χώρας. Πρώτα σε έσοδα από εξαγωγές τα εσπεριδοειδή, ακολούθησαν τα σταφύλια.


Στην πανθεσσαλική σύσκεψη του Δικτύου Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας κατά των TTIP και CETA ο βουλευτής Λάρισας κ. Ν. Παπαδόπουλος

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2017, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος παρευρέθηκε στην Πανθεσσαλική σύσκεψη του «Δικτύου  Φορέων και Πολιτών Θεσσαλίας»  κατά των TTIP, CETA, TISA όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την υπεράσπιση των ποιοτικών Θεσσαλικών τοπικών προϊόντων (Φέτα, γαλακτοκομικά, ΠΟΠ φυτικής παραγωγής και βιολογικά προϊόντα, κρασιά, κα) και υπηρεσιών (δημόσιου χαρακτήρα της ύδρευσης, άρδευσης, ενέργειας και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης με αποτροπή των εταιρικών δικαστηρίων κα), εν όψει της επικείμενης εντός του 2017 εισαγωγής της CETA (διατλαντικής εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Καναδά) για ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,722656 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version