Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2779 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 278

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 14 - 20/7/2018

Συνεχίσθηκαν με μικρές ροές οι εξαγωγές φράουλας. Ξεκίνησαν με καλές προοπτικές οι εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών. Συνεχίζεται η εξαγωγή ανοιξιάτικων-καλοκαιρινών φρούτων, με αυξητικούς ρυθμούς. Παρουσιάζουν αύξηση σε ποσοστό 8,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ειδικότερα:


Μαρόκο: Κυρίαρχο στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ, στα 1,7 δις ευρώ ανέρχεται η αξία των προϊόντων που εξάγει ετησίως στην ευρωπαϊκή αγορά

Μαρόκο: Κυρίαρχο στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ, στα 1,7 δις ευρώ ανέρχεται η αξία των προϊόντων που εξάγει ετησίως στην ευρωπαϊκή αγορά

Το 2017 το Μαρόκο έκανε εξαγωγές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση φρούτων και λαχανικών συνολικής αξίας 1.754,83 εκατ. ευρώ. Από αυτό το ποσό τα 1.052 εκατ. ευρώ αφορούσαν λαχανικά και τα 702,83 εκατ. ευρώ φρούτα. Η ντομάτα αποτελεί το κυριότερο εξαγώγιμο προϊόν του Μαρόκο προς την αγορά της ΕΕ.


Έθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου: Αυτά πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις για να διασφαλίσουν το brand Μακεδονία

Αναλυτικές οδηγίες παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις σχετικά με τη διαδικασία που απαιτείται ώστε να προστατεύσουν την εμπορική επωνυμία «Μακεδονία», μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου (ΕΣΕΕ), κ. Βασίλης Κορκίδης.


Για ανάγκη μείωσης της φορολογίας αγροτών μίλησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς

Στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς παρευρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αφού χαιρέτησε την 16η διοργάνωση της έκθεσης, επισκέφθηκε μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής τα περίπτερα των εκθετών.


Πρωτόκολλο συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς με Enterprise Greece

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Enterprise Greece, Ηλίας Αθανασίου. Κοινή επιδίωξη της Τράπεζας Πειραιώς και του Enterprise Greece είναι η εύρεση και οικοδόμηση επωφελών τρόπων συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών αλλά και την υποστήριξη των επενδυτικών ευκαιριών, ώστε στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής να αναδειχθεί η Ελλάδα ως  ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.


Μέχρι και οκτώ μήνες τα φέσια στους κτηνοτρόφους για το αιγοπρόβειο γάλα, ενεργοποίηση de minimis ζητά η ΝΔ

Μέχρι και οκτώ μήνες τα φέσια στους κτηνοτρόφους για το αιγοπρόβειο γάλα, ενεργοποίηση de minimis ζητά η ΝΔ

Δραματική διαμορφώνεται η κατάσταση στους περισσότερους νομούς της χώρας για τους αιγοπροβατοτρόφους, καθώς τα φέσια των εμπόρων έχουν φτάσει πλέον έως και τους οκτώ μήνες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί να μη μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινής τους ζώης, πόσο μάλλον της εκμετάλλευσής τους.


Κομισιόν: Υπογράφηκε η εμπορική συμφωνία ΕΕ με Ιαπωνία, μεγάλα οφέλη αναμένει από αυτήν το ελληνικό ελαιόλαδο

Κομισιόν: Υπογράφηκε η εμπορική συμφωνία ΕΕ με Ιαπωνία, μεγάλα οφέλη αναμένει από αυτήν το ελληνικό ελαιόλαδο

Η 25η σύνοδος κορυφής ΕΕ-Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου στο Τόκιο. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Ντόναλντ Τουσκ, και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας κ. Σίνζο Άμπε, υπέγραψαν τη συμφωνία οικονομικής εταιρικής σχέσης (ΣΟΕΣ) μεταξύ ΕΕ και Ιαπωνίας. Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη που έχει ποτέ διαπραγματευτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως αναφέρει σε ειδικό έγγραφό της η Κομισιόν, από την συμφωνία η χώρα μας έχει θετικές προοπτικές στις εξαγωγές ελαιολάδου και ζυμαρικών.


Με άδεια από τον ΕΟΦ τριετούς διάρκειας η κυκλοφορία σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης, ολόκληρη η απόφαση

Για όλα τα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης, είτε προορίζονται για διάθεση στην ελληνική αγορά, είτε προορίζονται για εξαγωγή, καθώς και για τα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης που εισάγονται στην Ελλάδα είτε από άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε από τρίτη χώρα, απαιτείται ειδική έγκριση κυκλοφορίας, η οποία χορηγείται από τον Ε.Ο.Φ.


Εμπορικά ανοχύρωτη η Ελλάδα, 4.000 επιχειρήσεις θα πρέπει να κατοχυρώσουν το brand name «Μακεδονία»

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι επιχειρήσεις της Μακεδονίας μετά τον αιφνιδιασμό της κυβέρνησης με την συμφωνία των Πρεσπών. Στην ανάγκη άμεσης κατοχύρωσης του brand name «Μακεδονία» σε ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο από τις περίπου 4.000 ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης.


Διπλό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΑΔΕ στα πλαστά τιμολόγια, συμβουλές για τελωνειακά θέματα

Διπλό «χτύπημα» στη μάστιγα των πλαστών και εικονικών τιμολογίων ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου περιορισμού της φοροδιαφυγής και ενίσχυσης των δημοσίων εσόδων. Ειδικότερα, από τον τρέχοντα μήνα «αναβάθμισε» τη διαδικτυακή υπηρεσία «Αναζήτηση Βασικών Στοιχείων Μητρώου Επιχειρήσεων», ενώ στους άμεσους σχεδιασμούς της βρίσκεται η έναρξη εφαρμογής της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της διασύνδεσής της σε πραγματικό χρόνο με τις υποδομές του Taxinet (με χρήση barcode).

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version