Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2944 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 295

Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 12 - 18/1/2019

Συνεχίζονται οι εξαγωγές ακτινιδίων με βελτιωμένους ρυθμούς. Μέχρι 18/1/2019 οι εξαγωγές ακτινιδίων ανέρχονται σε 70.594 τόνους εκ των οποίων προς Ιταλία σε 9.538 τόνους (έναντι 93.878 και 29.062 τόνων αντιστοίχως που ήταν πέρσι). Παρατηρείται εφέτος μια στροφή προς τρίτες εκτός ΕΕ χώρες, με το ποσοστό τους να ανέρχεται στο 32,% του συνόλου, έναντι 20,4% που ήταν πέρσι.


Επιχειρηματική Συνάντηση Τυνησίας και Ελλάδας τον Φεβρουάριο στην Αθήνα

Τη διοργάνωση της 1ης Επιχειρηματικής Συνάντησης Τυνησίας - Ελλάδας, στις 14 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Διβάνη Κάραβελ στην Αθήνα, ανακοίνωσε το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο.


Το ύψος εισφορών προς την ΕΔΟΚ αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων

Τη δεύτερη γενική συνέλευσή της πραγματοποίησε, στις 15/1/2019, η νεοσύστατη Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων. Ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Κασίδης, καλωσόρισε τους αντιπροσώπους των μελών από όλη τη χώρα και τους ενημέρωσε για το διεθνές συνέδριο της UECBV (Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος), το οποίο θα διεξαχθεί εντός του 2019, στην Ελλάδα με διοργανωτή την ΕΔΟΚ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος) και όπου η νέα ένωση θα κληθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Διαγωνισμός εξεύρεσης αναδόχου για προώθηση φρούτων και λαχανικών σε Ελλάδα, Γερμανία και Πολωνία

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χρυσοχωρίου Ν. Καβάλας «NESPAR», ως επικεφαλής συντονιστής του σχήματος αποτελούμενου από τους: Αγροτικό Συνεταιρισμό Σπαραγγοπαραγωγών ΝΕΣΤΟΣ, Αγροτικό Συνεταιρισμό Οπωρικών Βελβεντού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινότητας Φλαμουρίας, Αγροτικό Συνεταιρισμό Σταφυλοπαραγωγών Παγγαίου – ΣΥΜΒΟΛΟ και CYPROFRESH CYPRUS SEDIGEP, διενεργεί δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εκτελεστικού οργανισμού του Προγράμματος με τίτλο: «EU FRUITS - Ενέργειες προώθησης κατανάλωσης φρούτων & λαχανικών σε Ελλάδα, Γερμανία και Πολωνία».


Αύξηση εξαγωγών ελληνικών φρούτων το βασικό θέμα συνάντησης της ηγεσίας ΥπΑΑΤ με την Ινδή πρέσβη στην Αθήνα

Αύξηση εξαγωγών ελληνικών φρούτων το βασικό θέμα συνάντησης της ηγεσίας ΥπΑΑΤ με την Ινδή πρέσβη στην Αθήνα

Με την Ινδή πρέσβη στην Αθήνα, κα Shamma Jain, συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη (16/1/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και η Υφυπουργός, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Μεταξύ των δύο πλευρών έγινε εκτενής συζήτηση για το διμερές εμπόριο αγροτικών προϊόντων.


Ευρωβουλευτές για Brexit: Έφτασε η ώρα η Βρετανία να ξεκαθαρίσει την θέση της

Ευρωβουλευτές για Brexit: Έφτασε η ώρα η Βρετανία να ξεκαθαρίσει την θέση της

Στη συζήτηση που ακολούθησε τη σημαντική ψηφοφορία της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) υπογράμμισε ότι οι Ευρωπαίοι θα παραμείνουν ενωμένοι και ότι τα δικαιώματα των πολιτών εξακολουθούν να είναι η προτεραιότητα του ΕΚ.


Τα προβλήματα που προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών στον αγροδιατροφικό τομέα

Τα προβλήματα που προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών στον αγροδιατροφικό τομέα

Στα προβλήματα που προκύπτουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών στον αγροδιατροφικό τομέα αναφέρεται επιστολή που έστειλε στον ΑγροΤύπο το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:


Διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για προώθηση κρέατος προκηρύσσει η ΕΔΟΚ

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) προκηρύσσει διαγωνισμό σχετικά με την επιλογή αναδόχου για το έργο «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης της ευρωπαϊκής αειφόρου κρεατοπαραγωγικής αιγο-προβατοτροφίας στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Σουηδία», με τίτλο «Signed by Nature».

1/2/2019


Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το Δίκαιο Εμπορικών Σημάτων

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση μέχρι τις 25/1/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, τέθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο: «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2436 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Δεκεμβρίου 2015 για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών μελών περί σημάτων (EEL 336 της 16.12.2015)».


Αλλαγή στον υπολογισμό ανταποδοτικού τέλους πολλαπλασιαστικού υλικού μελετά το ΥπΑΑΤ, θα μειώσει όμως την τιμή;

Αλλαγή στον υπολογισμό ανταποδοτικού τέλους πολλαπλασιαστικού υλικού μελετά το ΥπΑΑΤ, θα μειώσει όμως την τιμή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσανατολίζεται στην αλλαγή του τρόπου υπολογισμού και καταβολής των «ανταποδοτικών» τελών που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις για τον έλεγχο της παραγωγής και εμπορίας του πολλαπλασιαστικού υλικού.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,582031 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version