Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 2435 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 244

H SER-EXPO 2017 ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται τη σχολική κοινότητα

Το Επιμελητήριο Σερρών ανοίγει τις πύλες της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών SER-EXPO στη Σχολική Κοινότητα.


Σεβασμό στην προστασία της Φέτας ΠΟΠ ζήτησε ο Υπουργός Οικονομίας από τον πρέσβη της Κίνας

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli.


Κονδύλια 30 εκατ. ευρώ από Πρόγραμμα Επιχειρούμε Έξω, για αύξηση των εξαγωγών μας

Νέο ειδικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, ιδίως των μικρομεσαίων προωθεί άμεσα το υπουργείο Οικονομίας. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, διαμορφώνονται κατάλληλα εργαλεία για την ενίσχυση των εξαγωγών και τη βελτίωση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και σε αυτό το πλαίσιο, όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για την επιχειρηματικότητα προβλέπουν μεγαλύτερη ενίσχυση για τις επιχειρήσεις που αναπτύσσουν εξαγωγική δραστηριότητα.


Η CETA φέρνει θετικές προοπτικές στις ελληνικές εξαγωγές φρούτων και λαχανικών

Η CETA φέρνει θετικές προοπτικές στις ελληνικές εξαγωγές φρούτων και λαχανικών

Θετικές προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών φέρνει η εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας CETA. Σε δηλώσεις του ο κ. Γεώργιος Πολυχρονάκης, Ειδικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Incofruit – Hellas, τόνισε «από τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 τέθηκε σε εφαρμογή η Συμφωνία Ε.Ε - Καναδά (CETA), που καταργεί τους δασμούς στο 98% των προϊόντων της ΕΕ που εξάγονται στον Καναδά».


Εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών για την εβδομάδα 16 - 22/9/2017

Συνεχίστηκαν οι εξαγωγές καρπουζιών, ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ζήτηση στα καρπούζια παρουσιάζει φθίνουσα πορεία και οι εξαγωγές τους βαδίζουν προς το τέλος. Η ζήτηση είναι μειωμένη στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, με τι τιμές να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα (παρόλα αυτά έχει σημειωθεί ρεκόρ 15ετίας στα ροδάκινα ως προς την ποσότητα).


Η ΝΔ απαντά στην ομιλία του Πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης

Ανακοίνωση του Γραμματέα Π.Ε. ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη, αναφορικά με την ομιλία του κ. Τσίπρα στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, αναφέρει τα εξής:


Διαφωνίες ΣΕΒΓΑΠ για υποχρεωτική αναγραφή χώρας προέλευσης στα γαλακτοκομικά προϊόντα

Την αντίθεσή του σε συγκεκριμένα σημεία του νομοσχεδίου της εμπορίας των νωπών και ευαλλοίωτων προϊόντων, αναφέρει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ). Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος, προειδοποίησε από την πρώτη στιγμή το ΥπΑΑΤ ότι τόσο η νομοθεσία για την εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων προϊόντων όσο και η θέσπιση υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης στα παραγόμενα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα είναι όχι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και επικίνδυνα μέτρα για την εγχώρια ανάπτυξη με τον τρόπο που προτείνεται να εφαρμοστούν.


Διασύνδεση αγροτικού τομέα με τον τουρισμό και αύξηση των εξαγωγών, προτείνει ο Πρωθυπουργός για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κρήτης

Διασύνδεση αγροτικού τομέα με τον τουρισμό και αύξηση των εξαγωγών, προτείνει ο Πρωθυπουργός για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κρήτης

Η πιο αποτελεσματική διασύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό θα μπορούσε να επιφέρει πολλά περισσότερα, η βούληση υπάρχει και είναι ζήτημα καλύτερης οργάνωσης και σχεδιασμού που πρέπει να επιλύσουμε, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική ομιλία στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Αυστηροί έλεγχοι για παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, ηλεκτρονικό τιμολόγιο και scanner στα τελωνεία, υποσχέθηκε ο Αποστόλου στην Κρήτη

Εμείς όταν μιλάμε για αγροτική παραγωγή έχουμε στο μυαλό μας μια σκέψη. Αυτή που θέλει τους αγρότες ως παραγωγούς πλούτου και ως εγγυητές της συνοχής της υπαίθρου. Αυτό σημαίνει για μας δίκαιη ανάπτυξη στον αγροτικό χώρο. Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κρήτης. Στην ομιλία του ο Υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα και δράσεις, ενάντια στην παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, παράνομων ελληνοποιήσεων, παράνομων εισαγωγών, εναρμονισμένων πρακτικών σε κάθε κλάδο και τομέα.


Δυο νέα ΠΟΠ προϊόντα από την Γαλλία ενέκρινε η Κομισιόν

Την έγκρισή της σε δύο αιτήσεις που αφορούν τις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις σε προϊόντα από τη Γαλλία, έδωσε η Κομισιόν, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να διασφαλίσει την ποιότητα και την ονομασία προέλευσης των τροφίμων που παράγονται στην ΕΕ.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,40625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version