Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εμπορία - Τυποποίηση προϊόντων

Βρέθηκαν 3128 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | ... | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313

Συμμετοχή ΣΕΒΕ στην εκδήλωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με θέμα: Εξάγουμε περισσότερη Ελλάδα

Το μήνυμα της συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και ιταλικών επιχειρήσεων σε χώρες του κόσμου που λειτουργούν ιταλικά επιμελητήρια, με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειάς τους έφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Δημήτρης Λακασάς σε ομιλία του στην εκδήλωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με τίτλο: «Εξάγουμε Περισσότερη Ελλάδα σε 52 χώρες του Κόσμου με 74 Επιμελητήρια», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2012, στην Αθήνα.


Λειτουργεί πιλοτικά η πρώτη Farmer's Market στην Πρέβεζα με θετικά αποτελέσματα

Η πρώτη Farmer’s Market ήδη λειτουργεί «πιλοτικά» στην Πρέβεζα με επιτυχία σύμφωνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη. Στις προθέσεις του ΥπΑΑΤ είναι να λειτουργήσουν πιλοτικά τρεις τέτοιες αγορές, ώστε να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και να βελτιωθούν. Τα παραπάνω ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός, αναλύοντας το θέμα των «Farmer’s Market», κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης επερώτησης 25 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αντιμετώπιση των άμεσων και σοβαρών προβλημάτων του αγροτικού τομέα.


Συνεργασία ΚΕΟΣΟΕ με το τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας της ΚΕΟΣΟΕ με ομάδα ερευνητών των ελληνικών πανεπιστημίων (Εθνικό Καποδιστριακό, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Θεσσαλίας κλπ.) στοχεύει στην υιοθέτηση καινοτόμων ερευνών σχετικά με την ανάπτυξη μεθόδων ιχνηλασιμότητας για το ελληνικό κρασί.


Ο πρόεδρος της ΠΕΝΑ μιλά για τις αγροτικές αγορές (Farmer's Market)

Ο πρόεδρος της ΠΕΝΑ μιλά για τις αγροτικές αγορές (Farmer's Market)


Αύξηση 24,3% κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο 2012 η γεωργία στην Αρμενία

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την πορεία του πρωτογενούς τομέα αλλά και της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων έδωσε ο υπουργός Γεωργίας της Αρμενίας κ. Sergo Karapetyan στα εγκαίνια της έκθεση προϊόντων διατροφής “ArmProd EXPO 2012” η οποία άνοιξε τις πύλες στο Ερεβάν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα εγκαινίασει σύντομα το πρώτο πιλοτικό Farmer's Market στην Πρέβεζα

Το γεγονός ότι σε μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα θα εγκαινιαστεί το πρώτο πιλοτικό Farmer's Markets στην Πρέβεζα έκανε γνωστό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.


Πιστοποιήσεις προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας στη Νότια Κορέα

Η κορεατική κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει για ένα ακόμη έτος, δηλαδή μέχρι 31/12/2013, το μεταβατικό καθεστώς αναγνώρισης των πιστοποιήσεων προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας οπό επίσημους αλλοδαπούς οργανισμούς, το οποίο κανονικά θα έληγε στις 31/12/2012. Όπως τονίζεται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Σεούλ, η Κορέα από 1-1-2010 έθεσε σε εφαρμογή το δικό της Σύστημα Πιστοποιήσεων Προϊόντων Βιολογικής Καλλιέργειας (Certificate System - Food Industry Promotion Act). Η μέχρι τότε ισχύουσα νομοθεσία (Labeling System – Food Sanitation Act) αναγνώριζε τις περισσότερες ξένες επίσημες πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανόμενων και ελληνικών.


H προώθηση των ποιοτικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα της Κρήτης στην ατζέντα Αρναουτάκη κατά την επίσκεψή του στον Καναδά

Ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα για την Ελλάδα και την Κρήτη, συνάντησε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στην Οτάβα, κατά την επίσκεψή του στη Γερουσία και στη Βουλή και ιδιαίτερα στην εκδήλωση που ακολούθησε για τα 70 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Καναδά και Ελλάδας.


Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής στον καπνό και τα ποτά

Στην Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με 20 ακόμη συναδέλφους του αναφορικά «με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου από τα προϊόντα καπνού και τα αλκοολούχα ποτά», ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Μαυραγάνης απέστειλε την εξής απάντηση:


Ολοκληρώθηκε η πώληση της Δωδώνη. Το καταβληθέν τίμημα ανήλθε σε 20.851.800 ευρώ

Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης ποσοστού 67,77%, που κατείχε στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προς εταιρεία η οποία ελέγχεται κατά 90% από την επενδυτική εταιρεία του εξωτερικού Strategic Initiatives UK LLP και κατά 10% από την εταιρία SIMOS FOOD GROUP, ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/11/2012) η Αγροτική Τράπεζα ΑΕ Υπό Ειδική Εκκαθάριση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το καταβληθέν τίμημα ανήλθε σε 20.851.800 ευρώ.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 5,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version