Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 375 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 38

ΔΕΗ: Προσπάθεια να εισπράξει ληξιπρόθεσμες οφειλές

Σε αναβάθμιση των σχέσεων με τους πελάτες της αποσκοπεί η πρόσληψη συμβούλου για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αναφέρει η ΔΕΗ με αφορμή την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού.


Μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Τη μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, με ορίζοντα το 2020, μέσω του περιορισμού συγκεντρωμένων κατηγοριών των λεγόμενων μη ανταγωνιστικών χρεώσεων που υπάρχουν στους λογαριασμούς, προανήγγειλε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ Έβρου σε κίνδυνο, oι αγρότες σε απόγνωση

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε σήμερα (23/05) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β.


Ενημέρωση από Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και Σύνδεσμο Φωτοβολταϊκών για NET-METERING

Ο Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (AFO) συνδιοργανώνουν σε Λάρισα και Φάρσαλα ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο αγρότη, σχετικά με την αναμενόμενη προκήρυξη της δράσης 4.1.3. «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», γνωστή και ως NET-METERING.


Συμφωνία Τράπεζα Πειραιώς με εταιρεία βιοκαυσίμων MIL OIL HELLAS για συμβολαιακή γεωργία

Η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία «MIL OIL HELLAS AE» ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα, αλλά και την ενίσχυση της καλλιέργειας ενεργειακών φυτών.


Συμφωνία για βιολογική γεωργία της Τράπεζας Πειραιώς με εταιρεία Βιοντήζελ

Η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία Βιοντήζελ ΜΟΝ. EΠΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα και στην ενίσχυση της καλλιέργειας ενεργειακών φυτών.


Η Τήλος είναι υποψήφια στα ευρωπαϊκά βραβεία Βιώσιμης Ενέργειας

Η Τήλος βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ, στην κατηγορία «Ενεργειακά Νησιά» των βραβείων Βιώσιμης Ενέργειας (EU Sustainable Energy Awards).


Επιδότηση φωτοβολταϊκών από Σχέδια Βελτίωσης θα φέρει μείωση του κόστους ρεύματος αγροτών

Επιδότηση φωτοβολταϊκών από Σχέδια Βελτίωσης θα φέρει μείωση του κόστους ρεύματος αγροτών

«Με βάση την Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1547/05-05-2017) δίνεται η δυνατότητα στους γεωργούς αλλά και στους κτηνοτρόφους να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά και με το σύστημα του εικονικού ενεργειακού συμψηφισμού να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος τους κόστους του ρεύματος που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της εκμετάλλευσής τους», υποστηρίζει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παπαδόπουλος.


Γ. Μανιάτης: Μετά από 2,5 χρόνια θυμήθηκαν το δωρεάν αγροτικό ρεύμα από ΑΠΕ

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή τη δημοσίευση της Υ.Α. για τον συμψηφισμό ενέργειας στον αγροτικό τομέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Μειωμένη τιµή ρεύµατος στα αρδευτικά και ας μην υπάρχει άδεια

Δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς µε ηλεκτροδοτηµένες αρδευτικές εγκαταστάσεις αγροτικής χρήσης (ιδιωτικές γεωτρήσεις) να διατηρήσουν το δικαίωµα ηλεκτροδότησής τους µε µειωµένη τιµή ρεύµατος ακόµη και στις περιπτώσεις εκείνες που δεν έχει εκδοθεί η άδεια χρήσης ύδατος ή τροποποίησης αυτής, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version