Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 383 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 39

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ συγχαίρουν τα παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ (επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ) συγχαίρουν τα «χρυσά» παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20.


Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γιάννη Μανιάτη και Μιχάλη Τζελέπη, επισημαίνουν τον κίνδυνο καταστροφής της παραγωγής λόγω αδυναμίας άρδευσης εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης των γεωργικών γεωτρήσεων από την ΔΕΗ.


Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε  το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στο Mediterranean Palace Hotel, στα πλαίσια της επίσκεψης γερμανικής επιχειρηματικής αποστολής.


Γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ΑΠΕ στην χώρα μας

Ενδιαφέρον για συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), αναμένεται να εκδηλώσουν οκτώ γερμανικές εταιρείες, στο πλαίσιο της ημερίδας «ΑΠΕ και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας», το οποίο θα διοργανωθεί στις 20 Ιουνίου, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Με αιολική ενέργεια κινούνται τα τρένα στην Ολλανδία

Από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, όλες οι δημόσιες αμαξοστοιχίες τρένων στην Ολλανδία κινούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και συγκεκριμένα από ηλεκτρισμό που παράγεται από αιολική ενέργεια.


Πληρώνει ο ΛΑΓΗΕ παραγωγούς φωτοβολταϊκών για τον Οκτώβριο 2016

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Σεπτεμβρίου 2016.


Ένωση του ηλεκτρικού δικτύου Κροατίας και Σλοβενίας για προώθηση των ΑΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφώνησε να χρηματοδοτήσει ένα σχέδιο ένωσης του ηλεκτρικού δικτύου μεταξύ Σλοβενίας και Κροατίας με 40 εκατομμύρια ευρώ.


Στα Σχέδια Βελτίωσης ο συμψηφισμός ενέργειας αγροτικών εκμεταλλεύσεων με φωτοβολταϊκά, τι είναι το net metering

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η προκήρυξη του μέτρου των Σχεδίων Βελτίωσης, του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, όπου θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στον συμψηφισμό ενέργειας μέσω του net metering (νετ μέτερινκ), προκειμένου να μειωθεί το κόστος ενέργειας στη φυτική παραγωγή, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας μας. Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο 5ο Στρατηγικό Συνέδριο «Επενδύσεις στην Ελλάδα και Αναπτυξιακή Προοπτική», που διοργάνωσε, στην Αθήνα, την Δευτέρα, 29 Μαΐου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).


ΔΕΗ: Προσπάθεια να εισπράξει ληξιπρόθεσμες οφειλές

Σε αναβάθμιση των σχέσεων με τους πελάτες της αποσκοπεί η πρόσληψη συμβούλου για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αναφέρει η ΔΕΗ με αφορμή την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού.


Μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Τη μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, με ορίζοντα το 2020, μέσω του περιορισμού συγκεντρωμένων κατηγοριών των λεγόμενων μη ανταγωνιστικών χρεώσεων που υπάρχουν στους λογαριασμούς, προανήγγειλε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9082031 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version