Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 354 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 36

Μείωση τέλους ΑΠΕ ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Στον περιορισμό της επιβάρυνσης που προέκυπτε για τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας από την επιβολή του τέλους χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προχώρησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).


Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για τα προβλήματα στις πληρωμές στα φωτοβολταϊκά

O Ελληνικός Σύλλογος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, αποσαφηνίζει ότι παραμένει πιστός στην πρόσφατη συμφωνία των φορέων για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων, με ενιαία φωνή. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στη συνάντηση αντιπροσωπείας των φωτοβολταϊκών παραγωγών με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Βερροιόπουλο.


ΔΕΗ: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, ποιους αφορά

Νέα δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές. Αυστηρή προϋπόθεση είναι να είναι το χρέος μικρότερο των 500 ευρώ.


Στη Βουλή η άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Στη Βουλή η άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Την άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών – ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών καταγγέλλει ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Χ. Θεοχάρης, με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή. Ύστερα από ερωτήσεις των βουλευτών Β. Γιόγιακα (Θεσπρωτίας), Χρ. Μπουκώρου (Μαγνησίας) και Ν. Νικολόπουλου (Αχαΐας), καθώς και την τοποθέτηση του Τομεάρχη Ενέργειας της ΝΔ Κ. Σκρέκα, είναι ο πέμπτος κατά σειρά βουλευτής που παρεμβαίνει στο κοινοβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα.


Για θέματα ΑΠΕ συζήτησαν ο Γιώργος Σταθάκης με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας, Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε, ο οποίος του παρουσίασε τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να υπάρξει «Καθαρή Ενέργεια για όλους τους Ευρωπαίους».


Τελικά ποιους εξυπηρετεί η αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα ρωτάνε οι Πρατηριούχοι

Για επιβεβαίωση των θέσεών της σχετικά με τις επιπτώσεις από την αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα του μέτρου «είναι πλέον ορατά».


Πότε δεν χάνουν το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ στην περίπτωση που υπερβούν τα όρια κατανάλωσης

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε ότι οι δικαιούχοι-ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού δεν χάνουν το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, στην περίπτωση που υπερβούν τα όρια κατανάλωσης, που έχουν καθορισθεί για την ένταξη τους σε αυτό.


Ενημέρωση αγροτών στην Πέλλα για ασφαλιστικό, φορολογικό, Net Metering και μείωση ρύπανσης νερού

Ενημέρωση, ανοικτή σε όλους τους αγρότες της Μακεδονίας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Θεμάτων (ΠΣΑΘ), σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και την τοπική κοινότητα της (παλιάς) Πέλλας.


Δωρεάν διάθεση καυσόξυλων από το Δήμο Ηρακλείου

Ξεκίνησε από το Δήμο Ηρακλείου η δωρεάν διάθεση καυσόξυλων, που συγκεντρώθηκαν από τα κλαδέματα των προηγούμενων εβδομάδων, σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Η διαδικασία γίνεται με κοινωνικά κριτήρια και με την συνεργασία των προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων και των Κοινοτήτων, με τους οποίους μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες.


ΔΕΗ: Αναστολή διακοπών λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

Την αναστολή των διακοπών ρεύματος για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε η ΔΕΗ, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν αυτήν την περίοδο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,921875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version