Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 358 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 36

ΣΥΡΙΖΑ: Καμιά διακοπή ρεύματος στους ΤΟΕΒ κατά την καλλιεργητική περίοδο

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Γιάννης Καραγιάννης και Κώστας Μπάρκας, μαζί με προέδρους των ΤΟΕΒ Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας, συναντήθηκαν την Παρασκευή (17/03/2017) με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη για το ζήτημα των οφειλών των οργανισμών στην ΔΕΗ.


Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Στον Ιούνιο 2017 στέλνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Αποστόλου την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης (Υπομέτρο 4.1.1:«Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης») μαζί με το υπομέτρο 4.1.3: «Υλοποίηση Επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και στην προστασία του περιβάλλοντος». Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση του βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα. Το υπομέτρο 4.1.3 επιδοτεί την κατασκευή Φ/Β μονάδων με ποσοστό από 40 έως 75%.


Greenpeace: Το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης εμποδίζει την πρόσβαση αγροτών και συνεταιρισμών στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Όπως υποστηρίζει η Greenpeace το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης που τέθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση, αποκλείει την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) από μια σειρά χρήσεων γης (μεταξύ αυτών οι περιοχές αμιγούς ή γενικής κατοικίας, πολεοδομικών κέντρων, κοινωφελών λειτουργιών, αγροτικής χρήσης, κ.α.).


Καταγγελίες από αγρότες με οφειλές στη ΔΕΗ για εξώδικα και διακοπή παροχής νερού, ζητούν ρύθμιση 36 δόσεων

Καταγγελίες από αγρότες με οφειλές στη ΔΕΗ για εξώδικα και διακοπή παροχής νερού, ζητούν ρύθμιση 36 δόσεων

Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζουν παραγωγοί από την περιοχή της Λαμίας στους οποίους, όπως υποστηρίζει με επιστολή της η πολιτευτής κ. Β. Δημητράντζου, έχουν σταλεί εξώδικα από τη ΔΕΗ με τα οποία ζητούνται τα ποσά που οφείλουν για χρήση ρεύματος σε ιδιωτικές τους γεωτρήσεις. Σε ορισμένους μάλιστα, όπως υποστηρίζει η καταγγέλουσα, έχει κοπεί η παροχή ρεύματος και για να επανασυνδεθούν η μόνη επιλογή που τους δίνεται είναι να προκαταβάλλουν το 1/3 της οφειλής τους και να ενταχθούν σε ρύθμιση 12 και όχι 36 δόσεων. Κανονικά μπορούν οι αγρότες να εντάσσονται στη ρύθμιση των 36 δόσεων και μετά τις 3 Μαρτίου, εκτός και αν συντρέχουν ειδικές προϋποθέσεις, διευκρινίζει στον ΑγροΤύπο η ΔΕΗ Λαμίας.


Μείωση τέλους ΑΠΕ ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Στον περιορισμό της επιβάρυνσης που προέκυπτε για τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας από την επιβολή του τέλους χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προχώρησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).


Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για τα προβλήματα στις πληρωμές στα φωτοβολταϊκά

O Ελληνικός Σύλλογος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, αποσαφηνίζει ότι παραμένει πιστός στην πρόσφατη συμφωνία των φορέων για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων, με ενιαία φωνή. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στη συνάντηση αντιπροσωπείας των φωτοβολταϊκών παραγωγών με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Βερροιόπουλο.


ΔΕΗ: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, ποιους αφορά

Νέα δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές. Αυστηρή προϋπόθεση είναι να είναι το χρέος μικρότερο των 500 ευρώ.


Στη Βουλή η άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Στη Βουλή η άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Την άνιση μεταχείριση των κατά επάγγελμα αγροτών – ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών καταγγέλλει ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Χ. Θεοχάρης, με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή. Ύστερα από ερωτήσεις των βουλευτών Β. Γιόγιακα (Θεσπρωτίας), Χρ. Μπουκώρου (Μαγνησίας) και Ν. Νικολόπουλου (Αχαΐας), καθώς και την τοποθέτηση του Τομεάρχη Ενέργειας της ΝΔ Κ. Σκρέκα, είναι ο πέμπτος κατά σειρά βουλευτής που παρεμβαίνει στο κοινοβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα.


Για θέματα ΑΠΕ συζήτησαν ο Γιώργος Σταθάκης με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Επίτροπο Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας, Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε, ο οποίος του παρουσίασε τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να υπάρξει «Καθαρή Ενέργεια για όλους τους Ευρωπαίους».


Τελικά ποιους εξυπηρετεί η αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα ρωτάνε οι Πρατηριούχοι

Για επιβεβαίωση των θέσεών της σχετικά με τις επιπτώσεις από την αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα του μέτρου «είναι πλέον ορατά».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,092773 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version