Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 406 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

ΔΕΗ: Θα ανασταλούν οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε Μάνδρα, Ν. Πέραμο και Μαγούλα

Η ΔΕΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τα θύματα της χθεσινής πλημμύρας, που έπληξε τη Μάνδρα, τη Ν. Πέραμο και τη Μαγούλα.


Μέχρι 3 Ιανουαρίου οι δηλώσεις για κατά επάγγελμα αγρότη με φωτοβολταϊκά

Κατά εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 130 του Ν.4495/2017 (ΦΕΚ 167/3.11.2017, τεύχος Α΄), οι δηλώσεις των κατ' επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ' επάγγελμα αγρότη, ειδικά για το έτος 2016, μπορεί να υποβληθούν, έως και την 3η Ιανουαρίου 2018.


Υπουργός περιβάλλοντος: Η καθαρή ενέργεια είναι το μέλλον

Την ανάγκη μετάβασης της παγκόσμιας οικονομίας σε ένα μέλλον καθαρής ενέργειας επισήμανε ο Υπουργός περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης.


ΔΕΗ: Αυξάνονται οι τόκοι για ληξιπρόθεσμες οφειλές αγροτών

ΔΕΗ: Αυξάνονται οι τόκοι για ληξιπρόθεσμες οφειλές αγροτών

Υψηλότερη σε σχέση με την αρχική εισήγηση θα είναι η επιβάρυνση των καταναλωτών και αγροτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ που δεν προσέρχονται για ρύθμιση, καθώς θα επιβαρύνονται με επιτόκιο 7,25%, αντί για 6% που αναφερόταν στην έγγραφη εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης που έλαβε τις σχετικές αποφάσεις. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΗ.


Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αγροτική γη με αξιοποίηση βιομάζας, βιοαερίου ή βιορευστών, ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν

Μετά τα φωτοβολταϊκά, ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις σε αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας (εκτός Αττικής) για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), όπως από αξιοποίηση βιομάζας, βιοαερίου ή βιορευστών. Αυτό προβλέπει τροπολογία, που κατατέθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο σχέδιο νόμου για τις πλαστικές συσκευασίες και την ανακύκλωση.


Συμφωνία Υπουργείου Οικονομίας με Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν για χρηματοδοτήσεις σε περιβάλλον, ΑΠΕ και καινοτομία

Συμφωνία, ύψους 117 εκατ. ευρώ, για τα Προγράμματα του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) 2014-2021, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και του Λιχτενστάιν, υπέγραψαν σήμερα στην Αθήνα, ο Νορβηγός Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα EEA και ΕΕ, κ. Jens Frølich Holte και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξης Χαρίτσης.


Υποχρεωτική η ανάμιξη της βιοαιθανόλης με την βενζίνη από το 2019

Υποχρεωτική η ανάμιξη της βιοαιθανόλης με την βενζίνη από το 2019

Σε δημόσια διαβούλευση τρία σχέδια νόμου, για την ποιότητα και το πλαίσιο κατανομής των καυσίμων, θέτει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενεργείας (ΥΠΕΝ). Συγκεκριμένα με το πρώτο σχέδιο νόμου το ΥΠΕΝ έθεσε σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο τροποποίησης της υπουργικής απόφασης για την κατανομή βιοντίζελ και τη θεσμοθέτηση υποχρέωσης ανάμειξης της βιοαιθανόλης με τη βενζίνη. Θυμίζουμε ότι η προσπάθεια μετατροπής των δύο εργοστασίων της ΕΒΖ σε Λάρισα και Ξάνθη για την παραγωγή βιοαιθανόλης ναυάγησε. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εισάγουμε την βιοαιθανόλη που θα χρησιμοποιούμε. Η νομοθεσία προβλέπει ήδη την προσθήκη βιοντήζελ σε ποσοστό 5% στο πετρέλαιο κίνησης που διατίθεται στην αγορά. Από το 2019 η βιοαιθανόλη θα προστίθεται σε ποσοστό 2,8% στη βενζίνη και από το 2020 σε ποσοστό 3,3%.


Θετικά βλέπει η ΔΕΗ την πληρωμή αγροτικού ρεύματος κάθε εξάμηνο

Θετική εμφανίστηκε η διοίκηση της ΔΕΗ στο αίτημα να αλλάξει ο χρόνος πληρωμής του ρεύματος για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε δύο φορές ετησίως. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά κατά τη συνάντηση, που είχε στις 26 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης, με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, παρουσία του προέδρου και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣγη.


Πληρωμές σε φωτοβολταϊκά: εξόφληση Μαΐου και Ιουνίου 2017

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ του μηνός Μαΐου 2017.


Σε εφαρμογή το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, διαβάστε τις ώρες που θα είναι

Σε εφαρμογή τίθεται, από την 1η Νοεμβρίου, το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, που σημαίνει ότι για την πλειονότητα των καταναλωτών η χαμηλή χρέωση, εκτός από τις νυχτερινές ώρες, θα ισχύει και επί ένα δίωρο το μεσημέρι.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version