Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 387 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 39

Εκπρόσωποι από 51 Cluster της Ευρώπης συναντιούνται στο ΕΚΕΤΑ

Την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των Cluster στην Ευρώπη, προωθεί η πρωτοβουλία του ECCP – (European Cluster Collaboration Platform), του DG GROWTH (European Commission’s Directorate- General for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs), και του EASME (Executive Agency for SME’s) διοργανώνοντας μια διήμερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.


Πληρωμή στα φωτοβολταϊκά Φεβρουαρίου και Μαρτίου

Με διαδοχικές εντολές προς τις Τράπεζες, ολοκληρώθηκε η εξόφληση των τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Φεβρουαρίου και άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαρτίου 2017.


Επιμένουν οι αγρότες για το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Μεγάλες αντιδράσεις από τους αγρότες υπήρξαν με την παραλαβή των εκκαθαριστικών της ΔΕΗ μέσα στον Αύγουστο, στα οποία είδαν «φουσκωμένους» λογαριασμούς επειδή - όπως υποστηρίζουν - πλέον πληρώνουν και για τους λογαριασμούς άρδευσης, εισφορά υπέρ νησιών, κοινωνικού τιμολογίου, πολυτέκνων με την ένδειξη Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) αλλά και εισφορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ).


Εξαιρούνται από το δεύτερο τέλος επιτηδεύματος τα αγροτικά φωτοβολταϊκά ως 100 KW

Φωτοβολταϊκά πάρκα δυναμικότητας έως 100 ΚW κατ’ επάγγελμα αγροτών δεν θα πρέπει να λογίζονται από τις εφορίες ως υποκαταστήματα επιχείρησης και συνεπώς ο ιδιοκτήτης να υποχρεούται σε καταβολή 2ου τέλους (φόρου) επιτηδεύματος. Αυτό προβλέπει σχετική διάταξη που περιελήφθη στο άρθρο 12 του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017, από την Βουλή.


Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ συγχαίρουν τα παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ (επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ) συγχαίρουν τα «χρυσά» παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20.


Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Κίνδυνος καταστροφής της παραγωγής επειδή η ΔΕΗ, λόγω οφειλών, έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων

Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γιάννη Μανιάτη και Μιχάλη Τζελέπη, επισημαίνουν τον κίνδυνο καταστροφής της παραγωγής λόγω αδυναμίας άρδευσης εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης των γεωργικών γεωτρήσεων από την ΔΕΗ.


Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

Ενδιαφέρον Γερμανών για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε  το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στο Mediterranean Palace Hotel, στα πλαίσια της επίσκεψης γερμανικής επιχειρηματικής αποστολής.


Γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ΑΠΕ στην χώρα μας

Ενδιαφέρον για συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), αναμένεται να εκδηλώσουν οκτώ γερμανικές εταιρείες, στο πλαίσιο της ημερίδας «ΑΠΕ και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας», το οποίο θα διοργανωθεί στις 20 Ιουνίου, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Με αιολική ενέργεια κινούνται τα τρένα στην Ολλανδία

Από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, όλες οι δημόσιες αμαξοστοιχίες τρένων στην Ολλανδία κινούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και συγκεκριμένα από ηλεκτρισμό που παράγεται από αιολική ενέργεια.


Πληρώνει ο ΛΑΓΗΕ παραγωγούς φωτοβολταϊκών για τον Οκτώβριο 2016

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ μηνός Σεπτεμβρίου 2016.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,046875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version