Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενέργεια (ΑΠΕ)

Βρέθηκαν 499 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 50

Υποσχέσεις για εκ νέου άνοιγμα του δικτύου από τον ΤΟΕΒ Κατοχής, σταφιδιασμένος παραμένει ο καρπός της ελιάς

Υποσχέσεις για εκ νέου άνοιγμα του δικτύου από τον ΤΟΕΒ Κατοχής, σταφιδιασμένος παραμένει ο καρπός της ελιάς

Καταλυτικά ήταν τα δημοσιεύματα του ΑγροΤύπου αναφορικά με το πρόβλημα της άρδευσης στα λιοστάσια περιοχών του Μεσολογγίου που πλήττεται από την ξηρασία. Υπό τις πιέσεις και των παραγωγών, που ούτως ή άλλως ετοιμάζουν αγωγές κατά της διοίκησης του ΤΟΕΒ για απώλεια εσόδων, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ παρέσχε υποσχέσεις, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου, ότι θα ανοίξει και πάλι το δίκτυο, αν δεν βρέξει τις επόμενες ημέρες.


Συνεργασία ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ με ΕΛΤΑ στον τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας, με ειδικά τιμολόγια για αγρότες

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία με τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, στον τομέα της Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η συνέργεια  των ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, «Ενέργεια για την Παραγωγή», έχει απώτερο στόχο την παροχή οικονομικότερων λύσεων στην παροχή ενέργειας για όλους τους αγρότες και διαμόρφωσης ενός προϊόντος που απευθύνεται στον πρωτογενή παραγωγικό ιστό της χώρας μας.


Στέγνωσαν ελαιώνες και αγροτεμάχια, πρόβλημα με τη σπορά χορτονομών

Στο πρόβλημα που πρώτος ο ΑγροΤύπος ανέδειξε για την ξηρασία που επικρατεί στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αναφέρεται και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου», με σχετική του ανάρτηση. Πάντως, πρόβλημα με την ξηρασία αντιμετωπίζουν και περιοχές της Ηπείρου, όπως η Άρτα.


Με αγωγές απαντούν οι ελαιοπαραγωγοί στον ΤΟΕΒ Κατοχής για το νερό

Με αγωγές απαντούν οι ελαιοπαραγωγοί στον ΤΟΕΒ Κατοχής για το νερό

Αγωγές είναι έτοιμοι να καταθέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, εναντίον της διοίκησης του ΤΟΕΒ Κατοχής, δεκάδες ελαιοπαραγωγοί της περιοχής, που αν και έχουν πληρώσει κανονικά τις εισφορές τους, μένουν χωρίς νερό, λίγο μάλιστα πριν το μάζεμα του καρπού.


Χρέωσαν πολλαπλώς με ΦΠΑ αγρότες από την Αργολίδα που παίρνουν νερό από τον Ανάβαλο

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σ. Αραχωβίτη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο με θέμα την ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος της πολλαπλής χρέωσης ΦΠΑ σε αγρότες της Αργολίδας που χρησιμοποιούν το νερό άρδευσης του Αναβάλου.


Στην παραγωγή ενέργειας στρέφεται η ΕΑΣ Νάξου, σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση με την Υφυπουργό κ. Τελιγιορίδου

Συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, είχαν την Τετάρτη (3/10/2018) διοικητικά στελέχη της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., στο ΥπΑΑΤ. Την Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Καπούνης, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κουδουνάς και ο Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Βασίλειος Δημητρόπουλος. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. κ. Δημήτριος Καπούνης, «η Ένωση πέρα από την παραγωγή προϊόντων της Νάξου (τυριά, πατάτες) αποφάσισε να στραφεί στην παραγωγή ενέργειας από βιοαέριο ή άλλες ΑΠΕ».


Διασύνδεση ΟΠΕΚΕΠΕ και ΔΕΔΔΗΕ για καταγραφή γεωτρήσεων και χρήση αγροτικού τιμολογίου

Διασύνδεση ΟΠΕΚΕΠΕ και ΔΕΔΔΗΕ για καταγραφή γεωτρήσεων και χρήση αγροτικού τιμολογίου

Στη δημιουργία ενός νέου «ηλεκτρονικού εργαλείου» δήλωσης των αρδευτικών γεωτρήσεων θέλει να προχωρήσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Αντί να τρέχουν στη ΔΕΗ να υποβάλλουν αιτήσεις οι αγρότες για να έχουν αγροτικό ρεύμα, θα γίνει η διασύνδεση της πλατφόρμας δεδομένων του αρχείου ηλεκτροδοτήσεων του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο οποίος διαθέτει σε ετοιμότητα πληροφοριακό σύστημα καταγραφής για τις γεωργικές ενισχύσεις (ΟΣΔΕ).


Παράταση στην κατάθεση δικαιολογητικών για το αγροτικό ρεύμα έως τέλος Μαΐου 2019

Παράταση στην κατάθεση δικαιολογητικών για το αγροτικό ρεύμα έως τέλος Μαΐου 2019

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του ΑγροΤύπου, ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρει ότι «παρατείνεται, έως το τέλος Μαΐου του 2019, η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη διατήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου από τους εκάστοτε δικαιούχους».


ΕΟΑΣΝΛ και Π.Ε.Π.Τε.Γ. ζητούν να δοθεί παράταση στην κατάθεση των δικαιολογητικών για το Αγροτικό Τιμολόγιο

ΕΟΑΣΝΛ και Π.Ε.Π.Τε.Γ. ζητούν να δοθεί παράταση στην κατάθεση των δικαιολογητικών για το Αγροτικό Τιμολόγιο

Συνεχίζονται οι «πιέσεις» προς τη ΔΕΗ να ανακοινώσει παράταση στην κατάθεση των δικαιολογητικών για το Αγροτικό Τιμολόγιο. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ.), ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Γεώργιο Σταθάκη και Σταύρο Αραχωβίτη, «να μεριμνήσουν άμεσα προκειμένου να δοθεί παράταση, τουλάχιστον μέχρι 30/06/2019, από την ΔΕΗ ΑΕ για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών». Παράλληλα η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) κατά την συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΔΕΗ Λάρισας, κατέθεσε αίτημα για παράταση των αδειών ένταξης στο αγροτικό τιμολόγιο για τους αγρότες, αφού όπως υποστηρίζει «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εξετασθούν και να εγκριθούν οι χιλιάδες αιτήσεις που βρίσκονται σε αναμονή, ενώ η διαδικασία λήγει την Παρασκευή (30/9)»


Ενημέρωση για τα αιολικά έργα από την Ένωση Αγρινίου την ερχόμενη Πέμπτη

Ενημέρωση για τα αιολικά έργα από την Ένωση Αγρινίου την ερχόμενη Πέμπτη

Υπό τον κεντρικό συντονισμό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου, οι  Ενεργειακές Κοινότητες «Ένωση Αγρινίου» και «Ανεμόεσσα Ακαρνανία», έχοντας καταθέσει 34 έργα στην Αιτωλοακαρνανία, συνολικής ισχύος 168Mw, έτοιμες πλέον να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου, απευθύνουν προσκλητήριο στους Αιτωλοακαρνάνες να παραστούν στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, προκειμένου να πληροφορηθούν τι περιλαμβάνει το εν λόγω σχέδιο και πώς οι ίδιοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9219971 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version