Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Λιπάσματα

Βρέθηκαν 118 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 12

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού, Α. Χαρίτση, με το Σωματείο Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων.


Σημαντική συνεργασία Bayer και Yara στον τομέα λογισμικού εφαρμογών γεωργίας ακριβείας

Σημαντική συνεργασία Bayer και Yara στον τομέα λογισμικού εφαρμογών γεωργίας ακριβείας

Oslo / Monheim, February 20, 2017 – Η Bayer και η Yara International ASA (Yara) επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο λογισμικού, ώστε να παρέχουν στους αγρότες εργαλεία ψηφιακής γεωργίας που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας, της κερδοφορίας και της αειφορίας της εκμετάλλευσής τους. Στόχος είναι η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής γεωργίας, αλλά και η διάδοση της χρήσης ήδη διαθέσιμων τεχνολογιών, όπως είναι η δοκιμασμένη λύση εφαρμογής αζωτούχων λιπασμάτων της Yara, N-Sensor™ και η εφαρμογή επεξεργασίας δεδομένων μέσω φωτογραφικών λήψεων από κινητό τηλέφωνο, ImageIT™.


ΣΠΕΛ: Εξαίρεση φορολόγησης εταιρικών αυτοκινήτων

Ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) με επιστολή του προς το Υπουργείο Οικονομικών ζητά να εκδοθεί νέα ερμηνευτική εγκύκλιος ανάλογη με την ΠΟΛ.1219/6-10-2014, που να απαλλάσσει από τη φορολόγηση την χρήση του εταιρικού αυτοκινήτου.


Λιπάσματα Nutrimore στην επιφανειακή λίπανση σιτηρών: μικρή αλλαγή, μεγάλο κέρδος

Λιπάσματα Nutrimore στην επιφανειακή λίπανση σιτηρών: μικρή αλλαγή, μεγάλο κέρδος

Στην καλλιέργεια των σιτηρών, στοιχείο κλειδί για την αύξηση της σοδειάς αλλά και της βελτιωμένης ποιότητας είναι το άζωτο. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιείς λιπάσματα όπως είναι η κοινή ουρία, η απλή ουροθειϊκή (σύμπλοκη ή σύμμεικτη ), η νιτρική αμμωνία και η ασβ. νιτρική αμμωνία τα οποία είναι ξεπερασμένα και σε αναγκάζουν να συμβιβαστείς με την αποτελεσματικότητα; Για την επιφανειακή λίπανση των σιτηρών  η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ προτείνει ανεπιφύλακτα το NUTRIMORE N-PLUS 46-0-0 ή NUTRIMORE WINNER 40-0-0+14,5 SO3.


Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Απεντομώσεων που έγινε στην Αθήνα από 13 ώς 15/1/2017 υπό την αιγίδα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και την επιστημονική ευθύνη το Αν. Καθηγητή εντομολογίας Χρ. Αθανασίου καθώς και του γεωπόνου ειδικού σε θέματα εντόμων και τρωκτικών δημόσιας υγείας, Στ. Θωμαΐδη και συνεργατών του. Στα πλαίσια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εφαρμογές, το Σάββατο 14/1/2017, στο εργοστάσιο της Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.


Πορεία έκαναν στην Καβάλα οι εργαζόμενοι στα Λιπάσματα

Αδιέξοδο προέκυψε με την αδειοδότηση της νέας Εταιρείας Λιπάσματα Καρβάλης ΑΕ δεδομένου ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης με ανακοίνωση του διαπίστωσε προβλήματα νομιμότητας στο σύνολο της Βιομηχανίας.


ΣΠΕΛ: Μείωση της κατανάλωσης λιπασπάτων 20 τοις εκατό τα τελευταία 6 χρόνια

Για σημαντική μείωση της εγχώριας κατανάλωσης λιπασμάτων, κατά 20% από το 2010 και 32% μέσα σε δέκα χρόνια, κάνει λόγο σε ακανοίνωσή του ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ). Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε αυτήν, «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει συνεχόμενη σημαντική μείωση της χρήσης λιπασμάτων, παρόλο που οι καλλιεργούμενες εκτάσεις σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ διατηρούνται σχεδόν σταθερές». Στο πρόβλημα της υπολίπανσης είχε αναφερθεί και ο Πρόεδρος του ΣΠΕΛ με δηλώσεις του στον ΑγροΤύπο μετά το πέρας της πρόσφατης εκδήλωσης κοπής πίτας του Συνδέσμου.


Υπουργείο Οικονομίας: Σοβαρές παρατυπίες στην αδειοδότηση των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης διαπίστωσε σειρά παρατυπιών εκ μέρους της εταιρίας ELFE ΑΒΕΕ κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της άδειας λειτουργίας της στην εταιρία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ, καθώς εξακριβώθηκε ότι η ELFE ABEE δεν είχε άδεια λειτουργίας σε ισχύ.


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο ΣΠΕΛ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο ΣΠΕΛ

Σε μια λαμπερή εκδήλωση ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ μαζική ήταν και η συμμετοχή από τις εταιρείες - μέλη του ΣΠΕΛ που ήρθαν από όλη τη χώρα, ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση. Παρόντες ήταν πλήθος εκπροσώπων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των λιπασμάτων και των γεωργικών εφοδίων.


Το νέο πολυθρεπτικό λίπασμα Polysulphate από τη Medilco Hellas

Το νέο πολυθρεπτικό λίπασμα Polysulphate από τη Medilco Hellas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου πολυθρεπτικού λιπάσματος Polysulphate, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017. Το νέο προϊόν παράγεται από την ICL Fertilizers, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιπασμάτων παγκοσμίως και στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρεία Medilco Hellas.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version