Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Λιπάσματα

Βρέθηκαν 134 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 14

ΓΑΒΡΙΗΛ: λίπανση των σιτηρών για να είσαι βιώσιμος

ΓΑΒΡΙΗΛ: λίπανση των σιτηρών για να είσαι βιώσιμος

Η ΓΑΒΡΙΗΛ προτείνει λιπάσματα αυξημένης αποδοτικότητας NUTRIMORE στην λίπανση των σιτηρών. Τα NUTRIMORE είναι ενισχυμένα με AGROTAIN για αυτό και όσο άζωτο περιέχουν φτάνουν στα σιτηρά, ο φώσφορος που περιέχουν είναι 95% υδατοδιαλυτός άρα πλήρως διαθέσιμος και τέλος οι τύποι που παρέχονται είναι πάρα πολύ πυκνοί και έτσι μειώνουν το συνολικό κόστος λίπανσης 15-20%.


Δυνατότητα παραγωγής λιπασμάτων που προέρχονται από απόβλητα, ζητούν με ψήφισμά τους οι Ευρωβουλευτές

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ), την Τρίτη (24/10), σχέδιο ευρωπαϊκού κανονισμού για να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά της ΕΕ βιολογικά λιπάσματα ή λιπάσματα που προέρχονται από απόβλητα. Η εντολή για έναρξη των διαπραγματεύσεων με το Συμβούλιο εγκρίθηκε με 343 ψήφους υπέρ, 252 κατά και 59 αποχές. Η ψηφοφορία δίνει στην Eπιτροπή Εσωτερικής Αγοράς του ΕΚ την εντολή να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο.


Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Compo Expert και Xinyangfeng

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η Compo Expert υπέγραψε, στις 12 Οκτωβρίου, συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία κινεζική εταιρεία λιπασμάτων Hubei Xinyangfeng Fertilizer Co.


Ανακοίνωση ΣΠΕΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων

Τον κομβικό ρόλο του λιπάσματος στην εξασφάλισης της επάρκειας των τροφίμων και στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, υπογραμμίζει ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), με αφορμή της παγκόσμιας ημέρας λιπασμάτων (που είναι η 13 Οκτωβρίου).


ΣΠΕΛ: Η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί τα τελευταία 25 χρόνια είναι η κατανάλωση λιπασμάτων της περιόδου 2016/2017

ΣΠΕΛ: Η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί τα τελευταία 25 χρόνια είναι η κατανάλωση λιπασμάτων της περιόδου 2016/2017

Σε ιδιαίτερα ανησυχητικά χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η κατανάλωση των λιπασμάτων και για την φετινή καλλιεργητική περίοδο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής καταμέτρησης που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ). Συγκεκριμένα η συνολική κατανάλωση για την καλλιεργητική περίοδο Ιούλιος 2016 - Ιούνιος 2017 ανέρχεται στους 667.368 τόνους, 8,7% χαμηλότερη από την αντίστοιχη κατανάλωση της καλλιεργητικής περιόδου Ιούλιος 2015 - Ιούνιος 2016.


Η ELFE έχασε το δικαστήριο και η ΔΕΠΑ μπορεί πλέον να της κόψει το φυσικό αέριο

Το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2017, έγινε γνωστή η απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα της ELFE, κάτι που σημαίνει ότι η προσωρινή διαταγή που είχε εκδώσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας, στις 11 Ιουλίου 2017, παύει αυτόματα να ισχύει και ότι η ΔΕΠΑ μπορεί από σήμερα να «κόψει» το φυσικό αέριο στο εργοστάσιο αν, βέβαια, το αποφασίσει.


Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Στις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών αγροδιατροφικών αναγκών αναφέρθηκαν οι εισηγητές της ημερίδας με τίτλο «Η Συμβολή των εισροών στον Αγροδιατροφικό τομέα» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τους Συνδέσμους Προϊόντων Θρέψης και Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Πολλαπλασιαστικού υλικού (ΣΕΠΥ) και Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).


Η SacomHellas παρουσίασε τα προϊόντα της με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση από την Εταιρεία Μικροβιοτεχνολογίας Microspore-SacomHellas σε συνεργασία με τα Φυτώρια Αντεμισάρη την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο Best Western FENIX στην Γλυφάδα με θέμα: Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και η συμβολή τους στην αγροτική παραγωγή και στο αστικό πράσινο.


Δικαίωσε το δικαστήριο τους απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

Προσωρινή ομπρέλα προστασίας πάνω από την ELFE άνοιξε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας αποτρέποντας για περίπου τρεις εβδομάδες την απειλή της ΔΕΠΑ για διακοπή της παροχής φυσικού αερίου προς το βιομηχανικό συγκρότημα της λιπασματοβιομηχανίας στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας.


Αλλαγές στην Πολλαπλή Συμμόρφωση για λίπανση και έλεγχο ψεκαστικών, αν δεν εφαρμοστούν κινδυνεύει να μειωθεί η βασική ενίσχυση

Στον Κανονισμό Πολλαπλής Συμμόρφωσης που ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής ενιαίας ενίσχυσης, πέρασε η διάταξη υποχρέωσης ελέγχου των ψεκαστικών μηχανημάτων και παράλληλα αναπροσαρμόστηκαν οι κανόνες λίπανσης, σύμφωνα με τροποποιητική Υπουργική Απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Όσον αφορά τον έλεγχο των ψεκαστικών αναφέρει ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να τηρούν τις υποχρεώσεις που ορίζονται στο Ν. 4036/2012 και τις εφαρμοστικές του διατάξεις σχετικά με την επιθεώρηση του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6132813 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version