Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Λιπάσματα

Βρέθηκαν 129 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 13

Η ELFE έχασε το δικαστήριο και η ΔΕΠΑ μπορεί πλέον να της κόψει το φυσικό αέριο

Το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου 2017, έγινε γνωστή η απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα της ELFE, κάτι που σημαίνει ότι η προσωρινή διαταγή που είχε εκδώσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας, στις 11 Ιουλίου 2017, παύει αυτόματα να ισχύει και ότι η ΔΕΠΑ μπορεί από σήμερα να «κόψει» το φυσικό αέριο στο εργοστάσιο αν, βέβαια, το αποφασίσει.


Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Στις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών αγροδιατροφικών αναγκών αναφέρθηκαν οι εισηγητές της ημερίδας με τίτλο «Η Συμβολή των εισροών στον Αγροδιατροφικό τομέα» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τους Συνδέσμους Προϊόντων Θρέψης και Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Πολλαπλασιαστικού υλικού (ΣΕΠΥ) και Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).


Η SacomHellas παρουσίασε τα προϊόντα της με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση από την Εταιρεία Μικροβιοτεχνολογίας Microspore-SacomHellas σε συνεργασία με τα Φυτώρια Αντεμισάρη την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο Best Western FENIX στην Γλυφάδα με θέμα: Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και η συμβολή τους στην αγροτική παραγωγή και στο αστικό πράσινο.


Δικαίωσε το δικαστήριο τους απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

Προσωρινή ομπρέλα προστασίας πάνω από την ELFE άνοιξε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας αποτρέποντας για περίπου τρεις εβδομάδες την απειλή της ΔΕΠΑ για διακοπή της παροχής φυσικού αερίου προς το βιομηχανικό συγκρότημα της λιπασματοβιομηχανίας στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας.


Αλλαγές στην Πολλαπλή Συμμόρφωση για λίπανση και έλεγχο ψεκαστικών, αν δεν εφαρμοστούν κινδυνεύει να μειωθεί η βασική ενίσχυση

Στον Κανονισμό Πολλαπλής Συμμόρφωσης που ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής ενιαίας ενίσχυσης, πέρασε η διάταξη υποχρέωσης ελέγχου των ψεκαστικών μηχανημάτων και παράλληλα αναπροσαρμόστηκαν οι κανόνες λίπανσης, σύμφωνα με τροποποιητική Υπουργική Απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Όσον αφορά τον έλεγχο των ψεκαστικών αναφέρει ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να τηρούν τις υποχρεώσεις που ορίζονται στο Ν. 4036/2012 και τις εφαρμοστικές του διατάξεις σχετικά με την επιθεώρηση του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.


Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής επιβάλουν λιπάσματα Νέας Τεχνολογίας

Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής επιβάλουν λιπάσματα Νέας Τεχνολογίας

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον meeting των εκπροσώπων του AGROTAIN  από διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και την Νότια Αφρική, που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Γρανάδα της Ισπανίας, στις 27 και 28 Ιουνίου.


Mε επιτυχία η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην AgroExpo 2017

Mε επιτυχία η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην AgroExpo 2017

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας ΤΕΟFERT στην 2η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017.


Αυστηρότερο πλαίσιο για τα λιπάσματα θέλει η Copa Cogeca

Προσπάθεια αλλαγών στην  διάθεση των λιπασμάτων προσπαθεί να επιφέρει η Copa Cogeca προτρέποντας τους ευρωβουλευτές να εγκρίνουν τα σχέδια γνωμοδοτήσεων των κ.κ. Jan Huitema και Elisabetta Gardinion για την αναθεώρηση της ρύθμισης της ΕΕ για τα λιπάσματα. Την αρχή των συζητήσεων πυροδότησε η διαπίστωση της Copa cogeca, για τη μη ύπαρξη αυστηρά καθορισμένων πλαισίων, που να διέπουν την αγορά των ανόργανων λιπασμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για ποιοτικώς υποβαθμισμένα προϊόντα.


Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ για μια ακόμα φορά καινοτομεί και κυκλοφορεί λιπάσματα εμπνευσμένα από την λίπανση του μέλλοντος

Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ για μια ακόμα φορά καινοτομεί και κυκλοφορεί λιπάσματα εμπνευσμένα από την λίπανση του μέλλοντος

Η εταιρεία Λιπασμάτων ΓΑΒΡΙΗΛ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απευθείας συνεργασία της  με την Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσό COMPASS MINERALS  και την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων ιχνοστοιχείων Wolf Trax DDP. 


Αναστολή της άδειας των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης

Ακυρώθηκε την Τετάρτη, 3 Μαΐου, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου, με την οποία έλαβε άδεια λειτουργίας για το εργοστάσιο της πρώην ΒΦΛ η εταιρεία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5703125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version