Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 170 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 17

ΔΑΟΚ Ηπείρου: Διευκρινίσεις σχετικά με την επιθεώρηση ψεκαστήρων

Υποχρέωση επιθεώρησης υφίσταται για τους ψεκαστήρες αυλού που δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα ή άλλο αγροτικό μηχάνημα, παρά το γεγονός ότι η προβλεπόμενη προθεσμία έχει παρέλθει από τις 26-11-2016, διευκρινίζει ανακοίνωση του τμήματος  Εγγείων Βελτιώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Ηπείρου.


Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Στον Ιούνιο 2017 στέλνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Αποστόλου την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης (Υπομέτρο 4.1.1:«Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης») μαζί με το υπομέτρο 4.1.3: «Υλοποίηση Επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και στην προστασία του περιβάλλοντος». Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση του βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα. Το υπομέτρο 4.1.3 επιδοτεί την κατασκευή Φ/Β μονάδων με ποσοστό από 40 έως 75%.


ΥπΑΑΤ: Σύσταση επιτροπής για λύση στα προβλήματα των θεριζοαλωνιστών

Με τη σύσταση μόνιμης επιτροπής αρμόδιας για τα θέματα των θεριζοαλωνιστών, με προεδρεύοντα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, δρομολογείται η επίλυση σειράς προβλημάτων που έχουν προκύψει για την αλωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα.


Η Nissan προμηθεύει με NAVARRA τις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Η Nissan προμηθεύει με NAVARRA τις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου  Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Δασικών Υπηρεσιών ανά την Ελλάδα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρέλαβε 20 νέα Nissan ΝAVARA Double Cab. Τα  συγκεκριμένα Nissan ΝAVARA έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των Ελληνικών Δασικών Υπηρεσιών, ιδίως σε δύσβατα ορεινά εδάφη.


Στα τέλη του 2017 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το πολυτελές pick up της Mercedes

Στα τέλη του 2017 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το πολυτελές pick up της Mercedes

Η Mercedes-Benz Vans θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την X-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2017. Το διπλοκάμπινο pick up της Mercedes θα έχει χώρο για 5 επιβάτες, καρότσα φόρτωσης άνω του 1,1 τόνου, ενώ παράλληλα θα μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3,5 τόνους.


Πατέρας τριών παιδιών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λακωνία

Δυστύχημα με τρακτέρ συνέβη (28/2) στον οικισμό Γεράκι του δήμου Ευρώτα, στο νομό Λακωνίας. Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο θανατηφόρο συμβάν με τρακτέρ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο Αγρίνιο όταν το τρακτέρ του ανετράπη, καταπλακώνοντάς τον.


Τρακτέρ του μέλλοντος: οι τεχνολογίες που κερδίζουν έδαφος και οι τάσεις στην ελληνική αγορά

Τρακτέρ του μέλλοντος: οι τεχνολογίες που κερδίζουν έδαφος και οι τάσεις στην ελληνική αγορά

Τι θα φέρουν τα επόμενα χρόνια στην εξέλιξη των τρακτέρ; Ποιες τεχνολογίες κερδίζουν συνεχώς έδαφος και πως θα είναι τα τρακτέρ σε μερικά χρόνια από σήμερα; Πόσο κοντά βρισκόμαστε στα «αυτοοδηγούμενα» τρακτέρ; Στο τεύχος του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα περίπτερα μπορείτε να διαβάσετε τις απαντήσεις που επιχείρησε να δώσει το «Γ-Κ» στα παραπάνω ερωτήματα με τη βοήθεια και την τεχνογνωσία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ). Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής μας ενημερώνει για τις προτιμήσεις των αγροτών που ενδιαφέρονται για αγορά τρακτέρ στην ελληνική αγορά.


ΣΕΑΜ: μείωση 40 τοις εκατό στις πωλήσεις τρακτέρ την τελευταία διετία

Αρνητικά έκλεισε το 2016 στις πωλήσεις γεωργικών ελκηστήρων, όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), καθώς σε σχέση με το 2015 παρουσίασαν πτώση κατά 25%. Αν μάλιστα συνυπολογισθεί και η πτώση 18% που είχε συντελεστεί μέσα στο 2015, μέσα σε μία διετία οι πωλήσεις έχουν συρρικνωθεί συνολικά κατά 40%. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε και η αγορά των θεριζοαλωνιστικών μηχανών με μόλις 13 πωλήσεις, αλλά και η αγορά των χορτοδετικών μηχανών με μόλις 49 παραγγελίες. Δενδροκομικά τρακτέρ αγόρασαν στην πλειοψηφία τους οι παραγωγοί το 2016. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής ανέφερε τα εξής:


Φυτευτικές μηχανές: βασικοί τύποι και ενδεικτικές τιμές

Φυτευτικές μηχανές: βασικοί τύποι και ενδεικτικές τιμές

Τους βασικούς τύπους και τα ενδεικτικά κόστη των φυτευτικών μηχανών, παρελκόμενων που μπαίνουν στο πίσω μέρος του τρακτέρ και χρησιμοποιούνται για τη φύτευση γραμμικών καλλιεργειών, μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό άρθρο του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Οι κυριότεροι τύποι φυτευτικών για φυτάρια (παραδοσιακού τύπου φυτευτική με δίσκο, σύγχρονη φυτευτική με «μπάλα») και πατατοφυτευτικών μηχανών (χειροκίνητη και αυτόματη μηχανή), παρουσιάζονται σε ένα περιεκτικό άρθρο του νέου τεύχους Περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


Τα αιτήματα των θεριζοαλωνιστών άκουσε ο υφυπουργός ΑΑΤ κ. Β. Κόκκαλης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγροτών Θεριζοαλωνιστών Ν. Λάρισας  πραγματοποίησε ο  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των θεριζοαλωνιστών και κυρίως η υποχρεωτική τοποθέτηση ταχογράφου στα συνοδευτικά οχήματα, που τους αναγκάζει να έχουν τρείς οδηγούς ανά συνοδευτικό όχημα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version