Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 254 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 26

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη στην έκθεση Transport Show 2018

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη στην έκθεση Transport Show 2018

Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics «Transport Show 2018», με δύο μάρκες μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων καθώς επίσης και μία μάρκα ελαστικών.


Ετήσια Γενικής Συνέλευσης ΕΚΑΓΕΜ και ενημερωτική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία σε αγρότες

Στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων (ΕΚΑΓΕΜ) Ελλάδος διοργανώνεται Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων», το Σάββατο (20 Οκτωβρίου) και ώρα 12:30 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, στη Λάρισα.


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων για άδεια χειριστή αγροτικών μηχανημάτων

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, σε συνεργασία και υποστήριξη με την Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής και την προσωπική προσπάθεια των υπαλλήλων του τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων, για 7η φορά καλεί όσους θέλουν αποκτήσουν (ή θεωρήσουν) άδεια χειριστή αγροτικών μηχανημάτων να προσέλθουν στις 30/10/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στο Tεχνικό λύκειο, όπου θα δώσουν επί τόπου τις απαραίτητες εξετάσεις.


ΣΕΑΜ απαντά σε Κασίμη για τα Σχέδια Βελτίωσης: τα κακά μαντάτα ήρθαν από τις δηλώσεις του Γενικού

ΣΕΑΜ απαντά σε Κασίμη για τα Σχέδια Βελτίωσης: τα κακά μαντάτα ήρθαν από τις δηλώσεις του Γενικού

Επανέρχεται ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ. Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κασίμης. Όπως επισημαίνει ο ΣΕΑΜ είναι ένας κλαδικός επιχειρηματικός φορέας, που δεν πολιτικοποιεί τα προβλήματά του, παρόλο που αυτά προέρχονται στο σύνολό τους, διαχρονικά και διακομματικά, από ολιγωρίες, καθυστερήσεις και αδιαφορία της Πολιτείας. Και προσθέτει ότι: «δεν προτίθεται να αντιπαρατεθεί με την Γενική Γραμματεία του ΥπΑΑΤ και προσωπικά με τον πολιτικό της προϊστάμενο κ. Κασίμη. Δεν μπορεί όμως να αφήσει αναπάντητα κάποια ερωτήματα με αιχμές που έθεσε ο ίδιος με ανακοίνωσή του:


Ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά

Ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά

Την Τετάρτη (17 Οκτωβρίου 2018) και ώρα 18:00, στα Φιλιατρά, στην αίθουσα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο ΕΣΥΦ (Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας) σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας - ΠΕ Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση και εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά.


Συμφωνούν Τελιγιορίδου με ΣΕΑΜ για απογραφή τρακτέρ, τεχνικό έλεγχο και εκπαίδευση στα γεωργικά μηχανήματα

Αντιπροσωπεία του ΣΕΑΜ, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Σ. Μπαλουκτσή, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Κατσαρό και την Διευθύντρια κα Κ. Σκαρλάτου, είχε εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας με την νέα Υφυπουργό κα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΜ, «η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η κυρία Υφυπουργός υποσχέθηκε να δει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τα Σχέδια Βελτίωσης και να βοηθήσει όπου επιτρέπουν οι αρμοδιότητές της.


Σχέδια Βελτίωσης: Ναυάγησε η εκχώρηση της ενίσχυσης από τον αγρότη στον προμηθευτή, από το 2020 θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους

Σχέδια Βελτίωσης: Ναυάγησε η εκχώρηση της ενίσχυσης από τον αγρότη στον προμηθευτή, από το 2020 θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους

Πραγματοποιήθηκε, στις 10/10/2018, η προγραμματισμένη συνάντηση του ΣΕΑΜ με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ κ. Χαράλαμπο Κασίμη, που είχε ως κυρίαρχο στόχο την ενημέρωση του Συνδέσμου για την εξέλιξη του μέτρου 4.1 του ΠΑΑ 2014-2020 (Σχέδια Βελτίωσης). Όπως αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής:


Mercedes X-Class: Για τα αλώνια αλλά και τα σαλόνια

Mercedes X-Class: Για τα αλώνια αλλά και τα σαλόνια

Η Mercedes-Benz X-Class. Έχοντας πλέον διανύσει τα πρώτα της... χιλιόμετρα στους κακοτράχαλους ελληνικούς δρόμους, το υπερ-πολυτελές, αλλά και συνάμα σκληροτράχηλο pick up της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται πως κερδίζει και στη χώρα μας το στοίχημα των κατασκευαστών του. Που καθώς φαίνεται δεν είναι άλλο, από το να προσφέρει στον κάτοχό του, αγρότη ή μη την ευχέρεια να κινείται πολυτελώς, γρήγορα αλλά και με ασφάλεια, τόσο στο χωράφι, όσο και στις αστικές περιοχές.


Παράδοση των ψεκαστικών μηχανημάτων στους τυχερούς του διαγωνισμού AMPLIGO 5lt 2018

Παράδοση των ψεκαστικών μηχανημάτων στους τυχερούς του διαγωνισμού AMPLIGO 5lt 2018

Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες η παράδοση των δύο ψεκαστικών ArcadiaTera στους δύο τυχερούς παραγωγούς του διαγωνισμού «Ampligo 5lt».


Μόνο 1 στα 5 ψεκαστικά έχουν πιστοποιηθεί στη χώρα μας, σκέψεις για ρύθμιση που θα συνδέει το πιστοποιητικό με την αγορά γεωργικών φαρμάκων

Μόνο 1 στα 5 ψεκαστικά έχουν πιστοποιηθεί στη χώρα μας, σκέψεις για ρύθμιση που θα συνδέει το πιστοποιητικό με την αγορά γεωργικών φαρμάκων

Μόνον το 19% του συνολικού αριθμού ψεκαστικών μηχανημάτων (μεγάλης καλλιέργειας και νεφελοψεκαστήρες) έχουν αυτή τη στιγμή λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση. Αυτό αναφέρθηκε στις εργασίες του 7ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την τυποποιημένη διαδικασία ελέγχου των ψεκαστήρων στην Ευρώπη «Spise 2018», που πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, όπως τονίστηκε, τα επόμενα έτη σκοπός του ΥπΑΑΤ είναι να συνδέσει την επιθεώρηση των ψεκαστικών μηχανημάτων, με την αγορά των φυτοφαρμάκων, ώστε ο χρήστης να πρέπει να επιδείξει το δελτίο επιθεώρησης του ψεκαστικού του, προκειμένου να κάνει αγορά από το κατάστημα εφοδίων.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,617188 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version