Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 156 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 16

Στις εξαγωγές γεωργικών μηχανημάτων και αγροτοδιατροφικών προϊόντων στρέφεται η Ρωσία

Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Yevgeny Yelin, πρόσφατα παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις έργων, οι οποίες συνετάχθησαν από το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου, το Υπουργείο Γεωργίας και το Ρωσικό Κέντρο Εξαγωγών.


Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης δέχθηκε την Πέμπτη (12/1/2017) στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων κ. Σάββα Μπαλουκτσή και Μέλη του Δ.Σ.


Ακόμα μια παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, 13/1 η καταληκτική ημερομηνία

Το υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν ανά την Επικράτεια ύστερα από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, προχωρά στην παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για τέσσερις ακόμα ημέρες μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.


Παράταση έως τις 9/1 για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017

Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.


Έως και τις 2 Ιανουαρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παρατείνεται μέχρι τις 2 Ιανουαρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, λόγω του ότι η καταληκτική ημερομηνίας εξόφλησής τους, συμπίπτει με αργία ή μη εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες. Αναλυτικότερα:


Έως την Παρασκευή η προθεσμία πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας

Έως την Παρασκευή 30/12 θα πρέπει οι οδηγοί να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας καθώς η εκπρόθεσμη πληρωμή τους ισοδυναμεί με τον διπλασιασμό τους.


Μεσσηνία: αναβάλλονται οι εξετάσεις για χειριστές αγροτικών μηχανημάτων στην Πύλο

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για τις 27/12 εξετάσεις για υποψήφιους χειριστές αγροτικών μηχανημάτων στην Πύλο, σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


Λιπασματοδιανομείς: κατηγορίες, τιμές και λύσεις για εξοικονόμηση λιπάσματος

Λιπασματοδιανομείς: κατηγορίες, τιμές και λύσεις για εξοικονόμηση λιπάσματος

Ποια είναι τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός λιπασματοδιανομέα; Ποιες κατηγορίες υπάρχουν και πόσο κοστίζουν; Σε αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα απαντάει το σχετικό άρθρο του Περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Ακόμη, νέα και δημοφιλή μοντέλα λιπασματοδιανομέων από την ελληνική αγορά για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Βρείτε τα στο τεύχος Νοεμβρίου που θα είναι στα περίπτερα για μερικές ακόμα ημέρες!


Η Skoda δείχνει ενδιαφέρον να λανσάρει ένα Pick Up

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Skoda, που είναι θυγατρική του Ομίλου Volkswagen, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσθέσει στην γκάμα των αυτοκινήτων της και ένα μοντέλο Pick-Up.


Πέμπτο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας: Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η φετινή διοργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στην αποτύπωση του ρόλου των μικροοργανισμών με εφαρμογές σε γεωργία, κτηνοτροφία, τρόφιμα και υγεία, και αναδεικνύει αντιπροσωπευτικά πρακτικά παραδείγματα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5351563 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version