Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 173 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 18

Σχέδια Βελτίωσης: Έως τέλος Απριλίου η προδημοσίευση, εκτός η δράση αρδευτικού εξοπλισμού που κολλάει στην τιμολόγηση του νερού

Με τις δράσεις 4.1.1 (επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης)  και 4.1.3 (επενδύσεις για ΑΠΕ) αναμένεται η προδημοσίευση των Σχεδίων Βελτίωσης (Υπομέτρο 4.1) έως το τέλος Απριλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Την ίδια στιγμή άγνωστο είναι πότε θα προκηρυχθεί η δράση 4.1.2. (επενδύσεις που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος), καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου αυτή εξαρτάται από το θέμα διαμόρφωσης πλαισίου τιμολόγησης του νερού, που περιλαμβάνεται σε Σχέδιο ΚΥΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος που είχε τεθεί σε διαβούλευση από τον περασμένο Αύγουστο και παραμένει σε εκκρεμότητα.


Τρακτέρ και ατυχήματα: τι θα πρέπει να προσέχει ο αγρότης

Συχνά είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν πάνω στα τρακτέρ και βάζουν σε σοβαρό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του οδηγού, όπως η περίπτωση ανατροπής του οχήματος. Υπάρχουν επίσης έλεγχοι που δεν θα πρέπει να ξεχνά να κάνει ο αγρότης για να μην προκαλεί βλάβες στα μηχανήματά του. Έρευνα δείχνει ότι σε μεγάλο ποσοστό των ατυχημάτων η κύρια αιτία ήταν ο λανθασμένος χειρισμός του μηχανήματος, ενώ τις περισσότερες φορές θύμα ήταν ο χειριστής του. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ορισμένα από τα πιο συχνά λάθη χειρισμού που γίνονται και τις πιο συνηθισμένες ζημιές και ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στο τρακτέρ, μέσα ή έξω από το χωράφι.


Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία έκδοσης άδειας αγροτικού αυτοκινήτου

Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία έκδοσης άδειας αγροτικού αυτοκινήτου

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης (ΦΙΧ) αγροτικού αυτοκινήτου, ορίζονται σε ΚΥΑ των υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β' 1065) 28/3/2017. Δικαιούχοι αδειών κυκλοφορίας ΦΙΧ αγροτικών αυτοκινήτων είναι «επαγγελματίες αγρότες» ή / και «κάτοχοι αγροτικής εκμετάλλευσης» εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ). Όπως διευκρινίζεται στην απόφαση η άδεια εκδίδεται στο όνομα «επαγγελματία αγρότη» ή «κατόχου αγροτικής εκμετάλλευσης» και ισχύει υποβάλλοντας στην υπηρεσία μεταφορών της κατά τόπο περιφέρειας τα εξής δικαιολογητικά:


Fiat Fullback και Talento στην υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται το 2017 ο μεταφορικός στόλος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων.


ΔΑΟΚ Ηπείρου: Διευκρινίσεις σχετικά με την επιθεώρηση ψεκαστήρων

Υποχρέωση επιθεώρησης υφίσταται για τους ψεκαστήρες αυλού που δυναμοδοτούνται από γεωργικό ελκυστήρα ή άλλο αγροτικό μηχάνημα, παρά το γεγονός ότι η προβλεπόμενη προθεσμία έχει παρέλθει από τις 26-11-2016, διευκρινίζει ανακοίνωση του τμήματος  Εγγείων Βελτιώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Ηπείρου.


Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Τον Ιούνιο Σχέδια Βελτίωσης και Επιδότηση Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, λέει το ΥπΑΑΤ

Στον Ιούνιο 2017 στέλνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Αποστόλου την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης (Υπομέτρο 4.1.1:«Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης») μαζί με το υπομέτρο 4.1.3: «Υλοποίηση Επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και στην προστασία του περιβάλλοντος». Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση του βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα. Το υπομέτρο 4.1.3 επιδοτεί την κατασκευή Φ/Β μονάδων με ποσοστό από 40 έως 75%.


ΥπΑΑΤ: Σύσταση επιτροπής για λύση στα προβλήματα των θεριζοαλωνιστών

Με τη σύσταση μόνιμης επιτροπής αρμόδιας για τα θέματα των θεριζοαλωνιστών, με προεδρεύοντα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, δρομολογείται η επίλυση σειράς προβλημάτων που έχουν προκύψει για την αλωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα.


Η Nissan προμηθεύει με NAVARRA τις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Η Nissan προμηθεύει με NAVARRA τις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου  Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Δασικών Υπηρεσιών ανά την Ελλάδα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρέλαβε 20 νέα Nissan ΝAVARA Double Cab. Τα  συγκεκριμένα Nissan ΝAVARA έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των Ελληνικών Δασικών Υπηρεσιών, ιδίως σε δύσβατα ορεινά εδάφη.


Στα τέλη του 2017 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το πολυτελές pick up της Mercedes

Στα τέλη του 2017 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το πολυτελές pick up της Mercedes

Η Mercedes-Benz Vans θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την X-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2017. Το διπλοκάμπινο pick up της Mercedes θα έχει χώρο για 5 επιβάτες, καρότσα φόρτωσης άνω του 1,1 τόνου, ενώ παράλληλα θα μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3,5 τόνους.


Πατέρας τριών παιδιών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λακωνία

Δυστύχημα με τρακτέρ συνέβη (28/2) στον οικισμό Γεράκι του δήμου Ευρώτα, στο νομό Λακωνίας. Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο θανατηφόρο συμβάν με τρακτέρ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο Αγρίνιο όταν το τρακτέρ του ανετράπη, καταπλακώνοντάς τον.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version