Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 268 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 27

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων η Citroen το 2018

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων η Citroen το 2018

Η πορεία της Citroen τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτη επιτυχίες και αυτό μοιάζει να είναι τμήμα της συνολικής τροχιάς ανάπτυξης στην οποία έχει μπει, με τη νέα προσέγγιση που της προσφέρει η γκάμα των μοντέλων της.


H Mitsubishi Motors δημιουργεί κάτι νέο για τη Γενεύη

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Mitsubishi Motors είναι μία εταιρία που χαράσσει τη δική της πορεία. Σύντομα μάλιστα, θα αποκαλύψει το νέο της δημιούργημα που θα διαθέτει περισσότερα στοιχεία «SUV» και «EV», περισσότερες τεχνολογίες και περισσότερο στυλ.


Αλλαγή ηγεσίας στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Αλλαγή ηγεσίας στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, την ιστορική ελληνική επιχείρηση, που διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα αυτοκίνητα Jaguar και Land Rover, τα τρακτέρ Landini και Kubota, καθώς και τα αγροτικά Isuzu στην ελληνική αγορά. Ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος διαδέχεται τον Ιωάννη Πετρόπουλο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.


Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει μια ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «Κ. ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΑΕ».


Χρονιά ρεκόρ για τα επαγγελματικά Renault PRO+

Χρονιά ρεκόρ για τα επαγγελματικά Renault PRO+

Το 2018 αποδείχτηκε μια θετική χρονιά για τα επαγγελματικά οχήματα του Groupe Renault, καθώς οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν κατά 0,9% σε σχέση με το 2017, σε παγκόσμια κλίμακα.


Πως θα αξιολογηθούν οι φάκελοι για αντικατάσταση τρακτέρ μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης

Πως θα αξιολογηθούν οι φάκελοι για αντικατάσταση τρακτέρ μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης

Για την απλή αντικατάσταση ελκυστήρα, µέσω των Σχεδίων Βελτίωσης (υπομέτρου 4.1. «Στήριξη επενδύσεων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις»), ο αξιολογητής, σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε το ΥπΑΑΤ, θα πρέπει να εξετάσει τα σχετικά στοιχεία που αναφέρονται στο επιχειρηματικό σχέδιο και τα στοιχεία από τα διαθέσιμα αρχεία των αρμοδίων ΔΑΟΚ. Για να αντικατασταθεί ένας παλαιότερος ελκυστήρας, εξετάζεται αν έχει αποσβεστεί πλήρως κατά την τελευταία ημέρα της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης, δηλαδή έχει κλείσει συνολικά 12 έτη χρήσης. «Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο παλαιότερος εξοπλισμός δεν είναι πλήρως αποσβεσμένος η δαπάνη απορρίπτεται», τονίζει ο Οδηγός Αξιολόγησης που έχει σταλεί στις ΔΑΟΚ.


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το προωθητικό πρόγραμμα της SIPCAM με δώρο ένα Toyota Hilux

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προωθητικό πρόγραμμα της SIPCAM με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου Toyota Hilux.


Καμπανάκι από ΣΕΑΜ για το χρόνο που απομένει έως τις εγκρίσεις των Σχεδίων Βελτίωσης και τη χρηματοδότηση

Καμπανάκι από ΣΕΑΜ για το χρόνο που απομένει έως τις εγκρίσεις των Σχεδίων Βελτίωσης και τη χρηματοδότηση

Πραγματοποιήθηκε χθες έκτακτη συνάντηση των μελών του ΣΕΑΜ, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στα Σχέδια Βελτίωσης. Δύο ήταν τα θέματα που προβλημάτισαν ιδιαίτερα και για τα οποία εξέφρασαν την ανησυχία τους τα μέλη που παραβρέθηκαν: ο χρόνος που απαιτείται για την αξιολόγηση των 15.364 αιτήσεων για την έκδοση των εγκρίσεων. Και ο τρόπος χρηματοδότησης των επενδύσεων, που δυσκολεύει πάρα πολύ μετά την υπαναχώρηση του ΥΠΑΑΤ στο θέμα της εκχώρησης της επιδότησης από τον αγρότη στον προμηθευτή.


Η Bridgestone παρουσίασε τα ελαστικά της στην EIMA International 2018

Η Bridgestone παρουσίασε τα ελαστικά της στην EIMA International 2018

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, επιστρέφει από την EIMA 2018, τη διεθνή έκθεση για γεωργικά μηχανήματα. Η EIMA που έλαβε χώρα, από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου, στη Μπολόνια, στην Ιταλία, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να παρουσιαστεί η ευρεία σειρά των αγροτικών ελαστικών Bridgestone και Firestone, καθώς και η τελευταία προσθήκη, το ολοκαίνουργιο Bridgestone VX-TRACTOR.


Το MF 6713 της Massey Ferguson προτάθηκε ως το Πιο Πρακτικό Τρακτέρ στο Tractor of the Year

Το MF 6713 της Massey Ferguson προτάθηκε ως το Πιο Πρακτικό Τρακτέρ στο Tractor of the Year

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO (NYSE:AGCO) απέσπασε ένα Finalist Award για το MF 6713 στην κατηγορία Best Utility στο θεσμό βράβευσης του Καλύτερου Τρακτέρ της Χρονιάς - Tractor of the Year 2019. «Είμαστε περήφανοι που το MF 6713 προτάθηκε για αυτό το Βραβείο από την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από συντάκτες 25 κορυφαίων περιοδικών από όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Francesco Quaranta Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Διαχείρισης Προϊόντος της Massey Ferguson EME.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version