Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 237 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 24

Ενδιαφέρον από την Αλβανία για αγορά 20.000 αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ από την Ελλάδα

Ενδιαφέρον από την Αλβανία για αγορά 20.000 αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ από την Ελλάδα

Να αγοράσει 5.000 νέα τρακτέρ και περίπου 15.000 αγροτικά μηχανήματα διαφόρων τύπων ενδιαφέρεται η Αλβανία, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ελλάδα. Αυτό αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα και πιο συγκεκριμένα του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, με θέμα τον αγροτικό τομέα στη γείτονα. «Τα μηχανήματα αυτά είναι απαραίτητα για την κάλυψη των νέων αναγκών της γεωργικής παραγωγής και για την αναβάθμιση του παλαιού γεωργικού εξοπλισμού, συντήρηση του οποίου συνεπάγεται σήμερα πολύ υψηλό κόστος και χαμηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών», σημειώνεται χαρακτηριστικά. «Εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν την αποκλειστική διάθεση αγροτικού εξοπλισμού σημαντικών διεθνών κατασκευαστών, θα μπορούσαν να προμηθεύσουν την Αλβανία με τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα», επισημαίνεται επιπροσθέτως στο σημείωμα.


Ελεύθερη η εισαγωγή βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών από τρίτες χώρες

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η αριθ. Ε2  915 / 81586 /8-6-2018 (ΦΕΚ 2362/Β΄/20-6-2018) κοινή απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη, του Υπουργού Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου και του Αν. Υπ. Οικονομικών Γ Χουλιαράκη, η οποία ρυθμίζει τις λεπτομέρειες για τις διαδικασίες ταξινόμησης, πιστοποίησης της συμμόρφωσης με την οδηγία 2006/42/ΕΚ (CE) και έγκρισης τύπου ή έγκρισης απογραφής των εισαγομένων από τρίτες χώρες βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών.


Παρουσίαση της KVERNELAND και της TERRA για τη γεωργία ακριβείας στην καλλιέργεια ρυζιού

Παρουσίαση της KVERNELAND και της TERRA για τη γεωργία ακριβείας στην καλλιέργεια ρυζιού

Για την εφαρμοσμένη γεωργία ακριβείας στην καλλιέργεια ρυζιού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αγρότες σε εκδήλωση, που πραγματοποίησε η εταιρία TERRA, στη Χαλάστρα, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου. Την εκδήλωση φιλοξένησε στο κτήμα του ο Κώστας Κράββας πρωτοπόρος στην Ελλάδα στη χρήση της γεωργίας ακριβείας.


Αν δοθούν νέες παρατάσεις στα Σχέδια Βελτίωσης οι αγρότες θα πάρουν τρακτέρ μετά το Πάσχα του 2019, λέει ο ΣΕΑΜ

Αν δοθούν νέες παρατάσεις στα Σχέδια Βελτίωσης οι αγρότες θα πάρουν τρακτέρ μετά το Πάσχα του 2019, λέει ο ΣΕΑΜ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν σενάρια ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει απόφαση παράτασης στα Σχέδια Βελτίωσης, τόσο της ημερομηνίας που υποβολής δικαιολογητικών στις ΔΑΟΚ (λήγει 18 Ιουνίου) όσο και της πρώτης και δεύτερης οριστικοποίησης. Αντιδρώντας σε αυτή την απόφαση ο ΣΕΑΜ έστειλε επιστολή στον Γ. Γρ. του ΥπΑΑΤ, Χαράλαμπο Κασίμη, στην οποία  επισημαίνει ότι οι συνεχείς παρατάσεις που δίδονται δεν βοηθάνε σε τίποτα, πέραν της αύξησης των αιτήσεων που υποβάλλονται και που είναι ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα.


Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία Γ. ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει μια ακόμα συνεργασία της στον κλάδο του γεωργικού εξοπλισμού, με την εταιρεία «Γ. ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.».


Παράταση της δυνατότητας ταξινόμησης και απογραφής μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων, τι απάντησε ο Κόκκαλης στη Βουλή

Παράταση της δυνατότητας ταξινόμησης και απογραφής μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων, τι απάντησε ο Κόκκαλης στη Βουλή

Παρατείνεται για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2019, η δυνατότητα εισαγωγής και ταξινόμησης – απογραφής μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων, που έχουν άδεια κυκλοφορίας σε χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εφοδιασμένα με εθνική έγκριση τύπου, χωρίς την υποχρέωση να έχουν κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Αυτό προβλέπει τροποποιητική απόφαση, η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Συμφωνία ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς με την εταιρεία AGROTECH

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε μια ακόμα συνεργασία στον κλάδο του γεωργικού εξοπλισμού, με την εταιρεία «ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ - ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.».


Έρχονται φορολογικά κίνητρα για απόσυρση του παλιού τρακτέρ και αγορά καινούργιου

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει φορολογικά κίνητρα για την απόσυρση παλιού τρακτέρ και την αγορά νέου. Αυτό φαίνεται από δηλώσεις που έκανε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνδέσµου Εισαγωγέων Αγροτικών Μηχανηµάτων (ΣΕΑΜ) κ. Σάββας Μπαλουκτσής. «Κατά την πρόσφατη συνάντηση, που είχαμε μέσα στον Μάιο, με την Υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, δέχτηκε το αίτημά μας να προχωρήσει στις αναγκαίες τροποποιήσεις της φορολογικής νομοθεσίας, ούτως ώστε, το έσοδο από την πώληση του μεταχειρισμένου αγροτικού μηχανήματος (τρακτέρ), να θεωρείται ως αφορολόγητο αποθεματικό για τον επενδυτή, το οποίο θα συμψηφίζεται με τις μελλοντικές αποσβέσεις του καινούργιου μηχανήματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ.


Dacia Dokker Van: Πρωταθλητής και στην οικονομία συντήρησης

Dacia Dokker Van: Πρωταθλητής και στην οικονομία συντήρησης

Το Dacia Dokker Van, χάρη στα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή αγοράς,  έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette. Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (750κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.


Με το best seller της Ford στο τρίγωνο του ροδάκινου η ομάδα του ΑγροΤύπου

Με το best seller της Ford στο τρίγωνο του ροδάκινου η ομάδα του ΑγροΤύπου

Με το 8ης γενιάς best seller supermini της Ford, το Fiesta και πιο συγκεκριμένα αυτό της έκδοσης Titanium των 1.500 κυβικών εκατοστών με πετρελαιοκίνηση είχε την ευκαιρία να μεταβεί στο νομό Ημαθίας, στη Βέροια, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, η συντακτική ομάδα του ΑγροΤύπου και του Περιοδικού «Γεωργία-Κτηνοτροφία».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6328125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version