Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 211 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 22

Επίθεση Χαρακόπουλου σε Αποστόλου για τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο

Δριμεία κριτική για εξαπάτηση των αγροτών με αφορμή την κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο αγροτικής χρήσης, ασκεί ο βουλευτής Λαρίσης ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, σχολιάζοντας δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση συνεμορφώθη σε μνημονιακές υποχρεώσεις.


Συμφωνία Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ».


Ε. Αποστόλου: Καμιά αλλαγή μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον ΕΦΚ πετρελαίου, βάλτε φωτοβολταϊκά για μείωση κόστους μέσω Net Metering

Ε. Αποστόλου: Καμιά αλλαγή μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον ΕΦΚ πετρελαίου, βάλτε φωτοβολταϊκά για μείωση κόστους μέσω Net Metering

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) πετρελαίου, δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός ΑΑΤ, Ε. Αποστόλου, που πρότεινε για την μείωση του κόστους ενέργειας να στραφούν οι αγρότες στα φωτοβολταϊκά, μέσω του Net Metering που χρηματοδοτείται από τα Σχέδια Βελτίωσης.


Από αρχές 2019 έρχεται η υποχρεωτική αναγραφή στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση του πιστοποιητικού επιθεώρησης ψεκαστικών

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλειος Κόκκαλης, συναντήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Σταθμών Τεχνικής Επιθεώρησης Εξοπλισμών Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μαυρουδής Μαυρίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Νούλας και τα μέλη κ.κ. Τραϊανός και Γεώργιος Σιαρένος.


Περνά στα χέρια της Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ η διανομή των Kubota

Ανακατατάξεις στην εγχώρια αγορά αγροτικών µηχανηµάτων, προκαλεί η συµφωνία της Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ µε την Kubota για τη διανοµή των προϊόντων της γνωστής ιαπωνικής φίρµας στην Ελλάδα.


Αγροτικά GPS: Τι είναι και σε τι χρησιμεύουν

Τα αγροτικά GPS είναι μικρού κόστους όργανα που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους τύπους τρακτέρ, επιτρέποντας στον οδηγό να πραγματοποιεί σπορά ή φύτευση σε απόλυτα ευθείες γραμμές, ψεκασμούς και λιπάνσεις χωρίς διπλοπεράσματα και άλλες εργασίες με μεγάλη ακρίβεια. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν από την χρήση του αγροτικού GPS.


Αγορά αλμεκτικού από αιγοπροβατοτρόφους μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης

Υπάρχουν δυνατότητες για τους αιγοπροβατοτρόφους να προμηθευτούν αλμεκτικό μηχάνημα μέσα από τα Σχέδια Βελτίωσης. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει ο κτηνοτρόφος για την υποβολή ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης.


Για επενδύσεις, γερμανικά τρακτέρ, φέτα και τσίπουρο, μίλησαν στη Γερμανία εκπρόσωποι της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μ. Χαρακόπουλο

Με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τον υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας κ. Joachim Fuchtel, και τον υφυπουργό Γεωργίας δρ. Hermann Onko Aeikens, καθώς και τον αναπληρωτή διευθυντή για θέματα ασφάλειας και σχέσεων με την Τουρκία της γερμανικής καγκελαρίας κ. Alexander Eberl, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, στο Βερολίνο.


Πραγματοποιήθηκαν στην ΠΕ Ημαθίας εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης γεωργικού μηχανήματος

Πάνω από 120 ήταν οι πολίτες που προσήλθαν για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης γεωργικού μηχανήματος, στις εξετάσεις που πραγματοποίησε η ΠΕ Ημαθίας, το πρωί της Παρασκευής, 8 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας (ΑΣΝ).


Μέσα Δεκεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης

Μέσα Δεκεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το ΦΕΚ με την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης, ενώ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει ανοίξει και η ηλεκτρονική διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων η οποία θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο. Αυτό δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ κ. Χαράλαμπος Κασίμης, στην Ημερίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), με θέμα «Εκμηχάνιση της Ελληνικής γεωργίας: Βασική προϋπόθεση βιωσιμότητας και ανάπτυξης», που έγινε στην Λάρισα, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3886719 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version