Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Γεωργικά Μηχανήματα

Βρέθηκαν 163 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 17

ΣΕΑΜ: μείωση 40 τοις εκατό στις πωλήσεις τρακτέρ την τελευταία διετία

Αρνητικά έκλεισε το 2016 στις πωλήσεις γεωργικών ελκηστήρων, όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), καθώς σε σχέση με το 2015 παρουσίασαν πτώση κατά 25%. Αν μάλιστα συνυπολογισθεί και η πτώση 18% που είχε συντελεστεί μέσα στο 2015, μέσα σε μία διετία οι πωλήσεις έχουν συρρικνωθεί συνολικά κατά 40%. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε και η αγορά των θεριζοαλωνιστικών μηχανών με μόλις 13 πωλήσεις, αλλά και η αγορά των χορτοδετικών μηχανών με μόλις 49 παραγγελίες. Δενδροκομικά τρακτέρ αγόρασαν στην πλειοψηφία τους οι παραγωγοί το 2016. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ κ. Σάββας Μπαλουκτσής ανέφερε τα εξής:


Φυτευτικές μηχανές: βασικοί τύποι και ενδεικτικές τιμές

Φυτευτικές μηχανές: βασικοί τύποι και ενδεικτικές τιμές

Τους βασικούς τύπους και τα ενδεικτικά κόστη των φυτευτικών μηχανών, παρελκόμενων που μπαίνουν στο πίσω μέρος του τρακτέρ και χρησιμοποιούνται για τη φύτευση γραμμικών καλλιεργειών, μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό άρθρο του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία». Οι κυριότεροι τύποι φυτευτικών για φυτάρια (παραδοσιακού τύπου φυτευτική με δίσκο, σύγχρονη φυτευτική με «μπάλα») και πατατοφυτευτικών μηχανών (χειροκίνητη και αυτόματη μηχανή), παρουσιάζονται σε ένα περιεκτικό άρθρο του νέου τεύχους Περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


Τα αιτήματα των θεριζοαλωνιστών άκουσε ο υφυπουργός ΑΑΤ κ. Β. Κόκκαλης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγροτών Θεριζοαλωνιστών Ν. Λάρισας  πραγματοποίησε ο  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των θεριζοαλωνιστών και κυρίως η υποχρεωτική τοποθέτηση ταχογράφου στα συνοδευτικά οχήματα, που τους αναγκάζει να έχουν τρείς οδηγούς ανά συνοδευτικό όχημα.


Σπαρτικές μηχανές: Βασικοί τύποι, ενδεικτικό κόστος

Σπαρτικές μηχανές: Βασικοί τύποι, ενδεικτικό κόστος

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Περιοδικού «Γεωργία - Κτηντοτροφία» που θα βρίσκεται στα περίπτερα σε όλη τη χώρα μέχρι και την Πέμπτη 26/1, μπορείτε να βρείτε ένα άρθρο για μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες παρελκόμενων, τις σπαρτικές μηχανές. Μέσα από το άρθρο μπορείτε να δείτε μια περιγραφή των βασικών κατηγοριών μιας σπαρτικής μηχανής και πως αυτές χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας και τις απαιτήσεις του αγρότη. Πόσο μπορεί να κοστίζει μια μηχανική και πόσο μια πνευματική σπαρτική. Επίσης, δημοφιλείς προτάσεις αγοράς από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες παρελκόμενων. Τα παραπάνω και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στο Περιοδικό Γεωργία - Κτηνοτροφία που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


Τετράτροχα Βραβευμένα Θηρία: τα τρακτέρ που θα πρωταγωνιστήσουν το 2017

Τετράτροχα Βραβευμένα Θηρία: τα τρακτέρ που θα πρωταγωνιστήσουν το 2017

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Περιοδικού «Γεωργία - Κτηντοτροφία» που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη τη χώρα μπορείτε να βρείτε ένα αφιέρωμα στα βραβευμένα τρακτέρ της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων ΕΙΜΑ, που διεξήχθη στην Μπολόνια της Ιταλίας. Εκεί, η Επιτροπή Κριτών του διαγωνισμού Tractor of the Year αποτελούμενη από 24 μέλη από όλη την Ευρώπη απένειμε τα βραβεία για τα καλύτερα τρακτέρ, κατά κατηγορία. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τρακτέρ που μπήκαν σε παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2016. Διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Περιοδικό Γεωργία - Κτηνοτροφία που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


Η Honda παρουσίασε το νέο αγροτικό Ridgeline

Η Honda παρουσίασε το νέο αγροτικό Ridgeline

Η Honda αποκάλυψε επίσημα το 2017 το ολοκαίνουριο pick up Ridgeline στην έκθεση του Detroit στις ΗΠΑ.


Πιστοποιητικό εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων

Καθορίστηκε η διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού επιθεώρησης του Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (ΕΕΓΦ). Σκοπός της εφαρμογής του συστήματος επιθεώρησης των ψεκαστικών μηχανημάτων για τη χορήγηση πιστοποιητικού επιθεώρησης και αυτοκόλλητου σήματος καταλληλότητας για τον εξοπλισμό αυτό από τους εξουσιοδοτημένους Σταθμούς Επιθεώρησης είναι:


Στις εξαγωγές γεωργικών μηχανημάτων και αγροτοδιατροφικών προϊόντων στρέφεται η Ρωσία

Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Yevgeny Yelin, πρόσφατα παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις έργων, οι οποίες συνετάχθησαν από το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου, το Υπουργείο Γεωργίας και το Ρωσικό Κέντρο Εξαγωγών.


Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης δέχθηκε την Πέμπτη (12/1/2017) στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων κ. Σάββα Μπαλουκτσή και Μέλη του Δ.Σ.


Ακόμα μια παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, 13/1 η καταληκτική ημερομηνία

Το υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν ανά την Επικράτεια ύστερα από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, προχωρά στην παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για τέσσερις ακόμα ημέρες μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,328125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version