Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 596 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 60

Αθ. Τσαυτάρης: Με στοχευμένη έρευνα μπορεί να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή της χώρας μας, δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ και Ολλανδία

Αθ. Τσαυτάρης: Με στοχευμένη έρευνα μπορεί να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή της χώρας μας, δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ και Ολλανδία

Στο ραγδαία μεταβαλλόμενο τοπίο της διατροφής και της Γεωργίας αναφέρθηκαν οι ομιλητές του πάνελ «The changing Landscape of Food & Agriculture» με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Ζαμπούκα, στα πλαίσια του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Υπήρξε αναφορά των μοντέλων αγροτικής ανάπτυξης τριών χωρών, Ισραήλ, Ολλανδίας και Ελλάδας. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, πρώην υπουργός Γεωργίας, που ήταν ομιλητής στο Φόρουμ, «η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει όπως το Ισραήλ και την Ολλανδία. Αυτό οφείλεται στο ότι αυτές οι δύο χώρες έχουν περιορισμένα παραγωγικά μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης» και πρόσθεσε:


Νέα πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή

Νέα πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή

Η πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης SKIFF (Skills for Future Farmers - http://info.future-farmer.eu/) χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα Erasmus+, και αναπτύσσεται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών κ’ Εκδόσεων σε συνεργασία με φορείς από την Ελλάδα, Τουρκία, Ολλανδία και Λιθουανία.


Το 2018 θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Χρονιά έρευνας, καινοτομίας και προώθησης των νέων τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα ανακοίνωσε ότι θα είναι το έτος 2018, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση που διοργάνωσε, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, το ΥπΑΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA.


Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχει σε ερευνητική αποστολή στην Ανταρκτική

Ο Δρ. Ιωάννης Μπαζιώτης, Επίκ. Καθηγητής στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) συμμετέχει στην Αποστολή Antarctic Search for Meteorites (ANSMET) που χρηματοδοτείται από τη NASA.


ΓΠΑ: Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση από Horizon 2020 για ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων στη Φυτοπροστασία

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) πέτυχε δύο πολύ σημαντικών χρηματοδοτήσεων στο πλαίσιο των προγραμμάτων Horizon 2020 (SFS-17-2017).


Φ. Αραμπατζή: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την αγροτική καινοτομία, παραμένουν παγωμένα 255 εκατ. ευρώ από το ΠΑΑ

Για πλήρη αδιαφορία της Κυβέρνησης να ενσωματώσει καινοτόμες πρακτικές στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, ανέφερε η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου για την ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.


Έρευνα για την παραγωγή καινοτόμων τροφίμων και ζωοτροφών από ελληνικά αρωματικά φυτά

Έρευνα για την παραγωγή καινοτόμων τροφίμων και ζωοτροφών από ελληνικά αρωματικά φυτά

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΕΛΒΙΖ, στο Πλατύ Ημαθίας, μεταξύ των φορέων του ερευνητικού προγράμματος FEEDMAP «Ολιστική προσέγγιση της αειφορικής αξιοποίησης των εγχώριων αρωματικών φυτών με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων βιοενεργών προϊόντων διατροφής ανθρώπων και ζώων».


Τετάρτη για ψήφιση στη Βουλή το σχέδιο νόμου Ίδρυσης Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, θα φέρει ώθηση στη γεωργία ακριβείας λέει η κυβέρνηση

Τετάρτη για ψήφιση στη Βουλή το σχέδιο νόμου Ίδρυσης Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, θα φέρει ώθηση στη γεωργία ακριβείας λέει η κυβέρνηση

Την Τετάρτη (20/12/2017) πάει προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων, καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων, ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού. Με το σχέδιο νόμου οι τεχνολογίες του διαστήματος ενσωματώνονται στον ιδιωτικό, το δημόσιο τομέα αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη.


Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα RECAP

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ οργανώνει Ενημερωτική - Εκπαιδευτική Εκδήλωση (workshop) για το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα «Personalised public services in support of the implementation of the new CAP (RECAP)», διοργανώνει στις 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00-13.30, στο Παράρτημα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4, 41222 Λάρισα).


Συνεργασία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Στην προώθηση του ερευνητικού και του εκπαιδευτικού έργου τους στοχεύει η συνεργασία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ), που υπέγραψαν σχετικό πρωτόκολλο.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,703125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version