Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 572 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 58

Στις 16 Οκτωβρίου ξεκινά το 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών στη Θεσσαλονίκη

Με περισσότερες από 300 εισηγήσεις και 270 συνέδρους θα πραγματοποιηθεί το 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Porto Palace), στις 16-20 Οκτωβρίου 2017.


Στις 21/9 ξεκινά, στα Χανιά, το 8ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία HAICTA 2017

Η Ελληνική Εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ), το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτ. Μακεδονίας, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ-ΕΚΕΤΑ) και την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων) διοργανώνουν το «8ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (HAICTA 2017)», στα Χανιά, από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.


Υπογραφή πενταετούς ερευνητικού προγράμματος συνεργασίας για την αντιμετώπιση των εντόμων

Υπογραφή πενταετούς ερευνητικού προγράμματος συνεργασίας για την αντιμετώπιση των εντόμων

Η Bayer και το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΜΒΒ-ΙΤΕ) ανακοίνωσαν την έναρξη ενός μεγάλου πενταετούς ερευνητικού προγράμματος συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή θα επιδιώξει να αποκαλύψει κρίσιμες πτυχές της φυσιολογίας του πεπτικού συστήματος των εντόμων, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτόμων λύσεων καταπολέμησής τους.


Μέχρι 29 Σεπτεμβρίου συμμετοχές για τα βραβεία Made in Greece 2017

Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλλονται συμμετοχές για τα βραβεία «Made in Greece 2017», τα οποία διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και αναδεικνύουν και επιβραβεύουν παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.


Εκπρόσωποι από 51 Cluster της Ευρώπης συναντιούνται στο ΕΚΕΤΑ

Την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των Cluster στην Ευρώπη, προωθεί η πρωτοβουλία του ECCP – (European Cluster Collaboration Platform), του DG GROWTH (European Commission’s Directorate- General for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs), και του EASME (Executive Agency for SME’s) διοργανώνοντας μια διήμερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.


Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οργανισμών Δασικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη

Συνέδριο με κεντρικό τίτλο «Δασικά έντομα και παθογόνα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Οικολογία, Παρακολούθηση & Γενετική» θα πραγματοποιήσει η Διεθνής Ένωση Οργανισμών Δασικών Ερευνών στις 11-15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.


Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου

Με συντονιστή το Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας του ΑΠΘ ξεκίνησε η υλοποίηση ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος, με τίτλο VirFree, για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου. Το VirFree ενώνει την εμπειρία ερευνητικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών εταιρειών για βελτίωση, μεταξύ άλλων, των μεθόδων πολλαπλασιασμού και εξυγίανσης ώστε να παραχθεί φυτικό υλικό υψηλής ποιότητας. Στο πρόγραμμα συνεργάζονται φορείς από πολλές χώρες, μέλη και μη, της ΕΕ.


ΝΔ: Σε τραγική κατάσταση το ΙΓΜΕ χωρίς Διοίκηση και με απλήρωτους εργαζόμενους

Στις τραγικές καταστάσεις και ελλείψεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εν γνώσει της κυβέρνησης αναφέρονται με ερώτησή τους, προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη και Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, 38 βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Σκρέκας, o Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Ιάσονας Φωτήλας.


Ένωση Αγρινίου: 7 προτάσεις καινοτομίας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα

Ένωση Αγρινίου: 7 προτάσεις καινοτομίας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα

Η Ένωση Αγρινίου σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι θεωρεί την έρευνα και την καινοτομία μονόδρομο εκσυγχρονισμού του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, και αντιμετώπισης της κρίσης και πρωτοπορεί με συγκεκριμένες στρατηγικές και δράσεις. Πριν ένα χρόνο κατέγραψε τα 15 βασικά συγκεκριμένα έργα καινοτομίας ενδιαφέροντός της προς άμεση υλοποίηση (σε συνεργασία με πανεπιστήμια πανελλαδικά).


ΕΣΠΑ: Έως 15 Ιουνίου οι αιτήσεις χρηματοδότησης στη δράση Ερευνώ Δημιουργώ Καινοτομώ

Ανακοινώθηκε η 2η τροποποίηση και παράταση έως τις 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00 της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4765625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version