Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 567 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 57

Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οργανισμών Δασικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη

Συνέδριο με κεντρικό τίτλο «Δασικά έντομα και παθογόνα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Οικολογία, Παρακολούθηση & Γενετική» θα πραγματοποιήσει η Διεθνής Ένωση Οργανισμών Δασικών Ερευνών στις 11-15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.


Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου

Με συντονιστή το Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας του ΑΠΘ ξεκίνησε η υλοποίηση ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος, με τίτλο VirFree, για το πολλαπλασιαστικό υλικό καρποφόρων δένδρων και αμπέλου. Το VirFree ενώνει την εμπειρία ερευνητικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών εταιρειών για βελτίωση, μεταξύ άλλων, των μεθόδων πολλαπλασιασμού και εξυγίανσης ώστε να παραχθεί φυτικό υλικό υψηλής ποιότητας. Στο πρόγραμμα συνεργάζονται φορείς από πολλές χώρες, μέλη και μη, της ΕΕ.


ΝΔ: Σε τραγική κατάσταση το ΙΓΜΕ χωρίς Διοίκηση και με απλήρωτους εργαζόμενους

Στις τραγικές καταστάσεις και ελλείψεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εν γνώσει της κυβέρνησης αναφέρονται με ερώτησή τους, προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη και Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, 38 βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Σκρέκας, o Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Ιάσονας Φωτήλας.


Ένωση Αγρινίου: 7 προτάσεις καινοτομίας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα

Ένωση Αγρινίου: 7 προτάσεις καινοτομίας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα

Η Ένωση Αγρινίου σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι θεωρεί την έρευνα και την καινοτομία μονόδρομο εκσυγχρονισμού του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, και αντιμετώπισης της κρίσης και πρωτοπορεί με συγκεκριμένες στρατηγικές και δράσεις. Πριν ένα χρόνο κατέγραψε τα 15 βασικά συγκεκριμένα έργα καινοτομίας ενδιαφέροντός της προς άμεση υλοποίηση (σε συνεργασία με πανεπιστήμια πανελλαδικά).


ΕΣΠΑ: Έως 15 Ιουνίου οι αιτήσεις χρηματοδότησης στη δράση Ερευνώ Δημιουργώ Καινοτομώ

Ανακοινώθηκε η 2η τροποποίηση και παράταση έως τις 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00 της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ».


Ξεκίνησε το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Ξεκίνησε το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. Το συνέδριο πραγματοποιείται από την Ερευνητική Μονάδα GIS του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs).


Προώθηση της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για τη βιωσιμότητα και παραγωγικότητα στη γεωργία

Το Δίκτυο Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας (European Innovation Partnership-EIP Network) της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη συνδρομή της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ) - Μονάδα Δικτύωσης Δημοσιότητας, διοργάνωσε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα, στις 10 και 11 Μαΐου 2017, με θέμα «Προώθηση της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για τη βιωσιμότητα και παραγωγικότητα στη γεωργία».


Συνεργασία Ελλάδας με Ισραήλ στις τηλεπικοινωνίες και στα δορυφορικά συστήματα, με στόχο την βελτίωση χαρτών και φωτογραφιών

Επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποίησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.


Ιχνηλασιμότητα από το χωράφι στο ράφι και γενετική βελτίωση εγχώριων ποικιλιών και φυλών φέρνει η χρήση του γονιδιώματος

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, και θέμα τον συντονισμό δράσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την έρευνα και την εισαγωγή μεθόδων ιχνηλασιμότητας και γενετικής βελτίωσης με την χρήση του γονιδιώματος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την Παρασκευή 5 Μαΐου, παρουσία και του Αν. Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστα Φωτάκη.


Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σειρά εκδηλώσεων “Water in March” στις 21,22 και 23 Μαρτίου με θέμα: Έξυπνη διαχείριση καλλιεργειών με αξιοποίηση δεδομένων για νερό, έδαφος και αέρα. Στον ΑγροΤύπο παραχώρησε δηλώσεις ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ιωάννης Τσιρογιάννης, αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που έλαβε χώρα στις 22/3 στην Άρτα όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του συστήματος IRMA - Sys, ένα δωρεάν σύστημα που ανέπτυξε το ΤΕΙ Ηπείρου και βοηθάει τους παραγωγούς ακτινιδίου της περιοχής να διαχειρίζονται καλύτερα την άρδευση της καλλιέργειάς τους, εξοικονομώντας σημαντικές ποσότητες νερού.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,183594 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version