Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 602 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 61

Επιβράβευση των συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Με ένα υπέροχο ταξίδι στην Μπολόνια και στην Βερόνα, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν,  όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και τη διαχρονική τους σχέση με την εταιρία. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επιφύλαξε για την ομάδα της πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις, που όχι μόνον κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, αλλά και ενέτειναν την σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκπροσώπων της Εταιρίας.


Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας απέκτησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή του την επιλογή των 11 μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΣΕΚ-ΠΚΜ), που συγκροτείται πλέον σε σώμα.


Στις 3 Μαΐου το 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist στη Λάρισα

Οι παγκόσμιες προκλήσεις και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα τεθούν επί τάπητος στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, καταγγέλλει έλλειψη διαφάνειας, πάει πίσω η Γεωργία Ακριβείας

Την παραίτησή του υπέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (25 Απριλίου) από την θέση του προέδρου του νεοσυσταθέντος Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ), ο καθηγητής Σταμάτης Κριμιζής. Η αλλαγή της διοίκησης πάει πίσω το πρόγραμμα καλλιέργειας με την υποστήριξη υπηρεσιών της Γεωργίας Ακριβείας που είχε σαν στόχο «να φτάσει τα 600.000 στρέμματα στη χώρα μας το 2018».


ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση στις τιμές παραγωγού τον τελευταίο χρόνο, με παράλληλη άνοδο του κόστους παραγωγής

Μειώθηκαν οι τιμές πώλησης αγροτικών προϊόντων κατά 2,8% ενώ αυξήθηκαν οι τιμές αγοράς αγροτικών εφοδίων κατά 0,3% το μήνα Φεβρουάριο 2018 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2017, όπως αποδεικνύει έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για τους δείκτες τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία και την κτηνοτροφία.


Έφυγε ο Βασίλης Κουκουργιάννης

Έφυγε ο Βασίλης Κουκουργιάννης

Με θλίψη αποχαιρετούμε όλοι στον ΑγροΤύπο τον εξαιρετικό γεωπόνο και άνθρωπο, το στενό φίλο και συνεργάτη μας για πολλά χρόνια, το Βασίλη Κουκουργάννη, που άφησε την τελευταία πνοή του στη Βέροια, χθες Κυριακή (15/4/2018) στις 7 το απόγευμα. Πολλοί αναγνώστες του περιοδικού Γεωργία - Κτηνοτροφία γνώρισαν το Βασίλη από τα ενδιαφέροντα δενδροκομικά άρθρα του που συχνά δημοσίευε και πιστεύουμε ότι συμμετέχουν στο πένθος το δικό μας και της οικογένειάς του.


Αθ. Τσαυτάρης: Με στοχευμένη έρευνα μπορεί να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή της χώρας μας, δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ και Ολλανδία

Αθ. Τσαυτάρης: Με στοχευμένη έρευνα μπορεί να αναπτυχθεί η αγροτική παραγωγή της χώρας μας, δεν μπορούμε να γίνουμε Ισραήλ και Ολλανδία

Στο ραγδαία μεταβαλλόμενο τοπίο της διατροφής και της Γεωργίας αναφέρθηκαν οι ομιλητές του πάνελ «The changing Landscape of Food & Agriculture» με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Ζαμπούκα, στα πλαίσια του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Υπήρξε αναφορά των μοντέλων αγροτικής ανάπτυξης τριών χωρών, Ισραήλ, Ολλανδίας και Ελλάδας. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, πρώην υπουργός Γεωργίας, που ήταν ομιλητής στο Φόρουμ, «η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει όπως το Ισραήλ και την Ολλανδία. Αυτό οφείλεται στο ότι αυτές οι δύο χώρες έχουν περιορισμένα παραγωγικά μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης» και πρόσθεσε:


Νέα πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή

Νέα πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή

Η πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης SKIFF (Skills for Future Farmers - http://info.future-farmer.eu/) χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα Erasmus+, και αναπτύσσεται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών κ’ Εκδόσεων σε συνεργασία με φορείς από την Ελλάδα, Τουρκία, Ολλανδία και Λιθουανία.


Το 2018 θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Χρονιά έρευνας, καινοτομίας και προώθησης των νέων τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα ανακοίνωσε ότι θα είναι το έτος 2018, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση που διοργάνωσε, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, το ΥπΑΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA.


Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχει σε ερευνητική αποστολή στην Ανταρκτική

Ο Δρ. Ιωάννης Μπαζιώτης, Επίκ. Καθηγητής στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) συμμετέχει στην Αποστολή Antarctic Search for Meteorites (ANSMET) που χρηματοδοτείται από τη NASA.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,203125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version