Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 629 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 63

45 εκατ. ευρώ για ενίσχυση ερευνητικών φορέων σε ακριτικές και νησιωτικές Περιφέρειες

Μία νέα δράση ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού και των ερευνητικών υποδομών σε παραμεθόριες και νησιωτικές Περιφέρειες της χώρας, καθώς και σε Περιφέρειες που χρήζουν ενίσχυσης των επιδόσεών τους στην έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη πρόκειται να υλοποιηθεί από τον Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας του ΥΠΠΕΘ και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.


Ολ. Τελιγιορίδου: Βαθαίνει η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ στον αγροτικό τομέα

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου συμμετείχε στην 5η τριμερή διάσκεψη στην Beersheba του Ισραήλ. Η κ. Τελιγιορίδου μετά το πέρας της διάσκεψης επεσήμανε ότι:


GreenFeeds: Έρευνα με στόχο τη χρήση εναλλακτικών πρωτεϊνούχων ζωοτροφών

GreenFeeds: Έρευνα με στόχο τη χρήση εναλλακτικών πρωτεϊνούχων ζωοτροφών

Η διερεύνηση χρήσης εναλλακτικών πρωτεϊνούχων ζωοτροφών στη ζωική παραγωγή με σκοπό τη μείωση του κόστους παραγωγής και η εφαρμογή καινοτόμων διεργασιών για την παραγωγή παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, είναι οι βασικοί στόχοι του ερευνητικού προγράμματος GreenFeeds.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του, το 7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμβολαιακή Γεωργία: Πρακτικές που δημιουργούν αξία», το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα (10 Δεκεμβρίου), στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής


Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Σε ετοιμότητα για την Xylella fastidiosa

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε σήμερα συνάντηση εργασίας για το συντονισμό των δράσεων με στόχο την ενίσχυση της ετοιμότητας των νησιών του Βορείου Αιγαίου απέναντι στο επικίνδυνο βακτήριο Xylella fastidiosa που απειλεί τα ελαιόδεντρα.


Για 2η Συνεχόμενη Χρονιά το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO

Η MISKO, η μεγαλύτερη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, άρρηκτα δεμένη με την ελληνικότητα και έχοντας στενή και συνεπή σχέση με την αγροτική παραγωγή, δημιούργησε το 2017 το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου, για να ενισχύσει την προώθηση παραγωγής σκληρού σίτου υψηλής ποιότητας και χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Στόχος του Προγράμματος είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον παραγωγό, το περιβάλλον, την κοινωνία, αλλά και γενικότερα για την ενίσχυση μιας ανταγωνιστικής  αγροτικής παραγωγής που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας στην Ελλάδα.


Το 1ο Ελληνικό Forum Ενιαίας Υγείας γίνεται στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το 1ο Ελληνικό Forum Ενιαίας Υγείας, με την συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων οργανώνει το Σάββατο (15 Δεκεμβρίου), στις 9 το πρωί, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.


Γενική Συνέλευση και νέα διοίκηση για την Εταιρεία Προώθησης Αειφορικών Καλλιεργητικών Συστημάτων

Γενική Συνέλευση και νέα διοίκηση για την Εταιρεία Προώθησης Αειφορικών Καλλιεργητικών Συστημάτων

Την Τετάρτη (14/11/18) και ώρα 14:00, στο Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΑΚΣ (Εταιρεία Προώθησης Αειφορικών Καλλιεργητικών Συστημάτων).


Namaste Kefir κέρδισε χρυσό βραβείο καινοτομίας στην SIAL Paris 2018

Namaste Kefir κέρδισε χρυσό βραβείο καινοτομίας στην SIAL Paris 2018

Με πρωταγωνιστή τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κέρδισε τις εντυπώσεις και τις διακρίσεις στη δεύτερη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση SIAL Paris 2018, στο Παρίσι (21-25 Οκτωβρίου 2018). Η εταιρεία «Namaste Kefir» του επιχειρηματία Ιορδάνη Παπαδόπουλου, κέρδισε το χρυσό βραβείο καινοτομίας για το κεφίρ με τζίντζερ και χυμό λεμονιού, με φυσικό ανθρακικό από τη ζύμωση με τον μύκητα Κεφίρ, ανάμεσα σε 800 προϊόντα που είχαν προκριθεί στην τελική διαδικασία αξιολόγησης, ενώ απέσπασε και το βραβείο του εναλλακτικού τροφίμου (award of alternative food).


Η έξυπνη γεωργία, με αισθητήρες και μια εφαρμογή για το κινητό, αποτελεί ένα νέο εγχείρημα για την Bosch

Η έξυπνη γεωργία, με αισθητήρες και μια εφαρμογή για το κινητό, αποτελεί ένα νέο εγχείρημα για την Bosch

Η Bosch Eλλάδας, μέλος του διεθνούς Ομίλου Bosch, παρουσίασε την 1η Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της, νέες «έξυπνες» και διασυνδεδεμένες τεχνολογίες για την ελληνική αγορά που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα μας. Η Bosch θεωρεί ότι η συνδεσιμότητα δεν αποτελεί πλέον είδος πολυτέλειας, αλλά σύμφωνα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι περισσότερο επιτακτική ανάγκη. Ως εκ τούτου διασυνδέει τα πάντα: Το σπίτι, το αυτοκίνητο, την βιομηχανία ακόμη και την γεωργία.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version