Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 558 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 56

Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σειρά εκδηλώσεων “Water in March” στις 21,22 και 23 Μαρτίου με θέμα: Έξυπνη διαχείριση καλλιεργειών με αξιοποίηση δεδομένων για νερό, έδαφος και αέρα. Στον ΑγροΤύπο παραχώρησε δηλώσεις ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ιωάννης Τσιρογιάννης, αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που έλαβε χώρα στις 22/3 στην Άρτα όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του συστήματος IRMA - Sys, ένα δωρεάν σύστημα που ανέπτυξε το ΤΕΙ Ηπείρου και βοηθάει τους παραγωγούς ακτινιδίου της περιοχής να διαχειρίζονται καλύτερα την άρδευση της καλλιέργειάς τους, εξοικονομώντας σημαντικές ποσότητες νερού.


Το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης

Το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης (ΠΣΕΚ-Κ) εξελέγει στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση των μελών του στη Περιφέρεια παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.


Ο απολογισμός του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Οπωροκηπευτικών

Ο απολογισμός του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Οπωροκηπευτικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου των Οπωροκηπευτικών (III SYMPOSIUM ON HORTICULTURE IN EUROPE 2016, www.she2016.org) που πραγματοποιήθηκε στο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά, Χανίων από 17-21 Οκτωβρίου 2016. Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν ο Δρ Παναγιώτης Καλαϊτζής, συντονιστής σπουδών & έρευνας στο Τμήμα Γενετικής και Βιοτεχνολογίας του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Φώτο 1), σε συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Μαγγανάρη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος των Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας των Οπωροκηπευτικών (International Society for Horticultural Sciences ISHS).


Ο αγροδιατροφικός τομέας δεν είναι απλά μια διέξοδος ανάγκης, το μήνυμα του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας

Ο αγροδιατροφικός τομέας δεν είναι απλά μια διέξοδος ανάγκης, το μήνυμα του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε κυρίως στην αποτύπωση του ρόλου των μικροοργανισμών με εφαρμογές σε γεωργία, κτηνοτροφία, τρόφιμα και υγεία. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ΑγροΤύπος.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College. Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και οι εργασίες του φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας Aliki Perroti, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ο ΑγροΤύπος ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.


Μέχρι 30 Νοεμβρίου αιτήσεις για Δωρεάν Eδαφολογικές Αναλύσεις

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Γρεβενών, ενημερώνει τους καλλιεργητές της Περιφέρειας ότι συνεχίζεται το έργο των εδαφολογικών αναλύσεων σε αγροκτήματα της Π.Ε. Γρεβενών, που γίνεται με συντονισμένες προσπάθειες της Αντιπεριφέρειας σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και το Ινστιτούτο Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης.

30/11/2016


Πρωτογενής τομέας και επιχειρηματικότητα σε συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και Πρέσβη της Ολλανδίας

Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες, ο τουρισμός και ο πολιτισμός και ιδιαίτερα η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των νεοφυών επιχειρήσεων νέων αποτέλεσαν την ατζέντα της συνάντησης που είχε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Πρέσβη της Ολλανδίας Kάσπαρ Βελντκάμπ, σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα.


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 350 σύνεδροι και παρουσιάστηκαν 135 πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες, 61 προφορικές και 74 σε μορφή εικονογραφημένων κειμένων. Όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης κ. Δημήτριος Γκούμας, «κοινός τόπος των σχολίων των συμμετεχόντων ήταν ότι επκρόκειτο για ένα από τα πιο επιτυχημένα συνέδρια, κάτι που πιστοποιείται και από την πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου».


Συνάντηση στην Κρήτη των εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου RECAP

H 2η συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου RECAP που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.


Γερμανοί βουλευτές στην χώρα μας για να ενημερωθούν για την αγροτική ανάπτυξη

Αντιπροσωπεία του γερμανικού Κοινοβουλίου, αποτελούμενη από έξι βουλευτές, επισκέπτεται τη χώρα μας από σήμερα Δευτέρα 24 έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, για την ενημέρωσή τους αλλά και την ανταλλαγή απόψεων με θεσμικούς εταίρους από την ελληνική πλευρά σχετικά με την Γεωργία, τη Διατροφή και την πορεία του Προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής Οικονομίας, με επίκεντρο την Αγροτική Ανάπτυξη.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,320313 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version