Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έρευνα

Βρέθηκαν 562 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 57

Σε εξέλιξη το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Σε εξέλιξη το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 2ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. Το συνέδριο πραγματοποιείται από την Ερευνητική Μονάδα GIS του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs).


Προώθηση της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για τη βιωσιμότητα και παραγωγικότητα στη γεωργία

Το Δίκτυο Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας (European Innovation Partnership-EIP Network) της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη συνδρομή της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ) - Μονάδα Δικτύωσης Δημοσιότητας, διοργάνωσε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα, στις 10 και 11 Μαΐου 2017, με θέμα «Προώθηση της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για τη βιωσιμότητα και παραγωγικότητα στη γεωργία».


Συνεργασία Ελλάδας με Ισραήλ στις τηλεπικοινωνίες και στα δορυφορικά συστήματα, με στόχο την βελτίωση χαρτών και φωτογραφιών

Επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποίησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.


Ιχνηλασιμότητα από το χωράφι στο ράφι και γενετική βελτίωση εγχώριων ποικιλιών και φυλών φέρνει η χρήση του γονιδιώματος

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, και θέμα τον συντονισμό δράσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την έρευνα και την εισαγωγή μεθόδων ιχνηλασιμότητας και γενετικής βελτίωσης με την χρήση του γονιδιώματος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την Παρασκευή 5 Μαΐου, παρουσία και του Αν. Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστα Φωτάκη.


Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Μεγάλο ενδιαφέρον από παραγωγούς της Άρτας για το σύστημα άρδευσης ακτινιδιάς του ΤΕΙ Ηπείρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σειρά εκδηλώσεων “Water in March” στις 21,22 και 23 Μαρτίου με θέμα: Έξυπνη διαχείριση καλλιεργειών με αξιοποίηση δεδομένων για νερό, έδαφος και αέρα. Στον ΑγροΤύπο παραχώρησε δηλώσεις ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ιωάννης Τσιρογιάννης, αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που έλαβε χώρα στις 22/3 στην Άρτα όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του συστήματος IRMA - Sys, ένα δωρεάν σύστημα που ανέπτυξε το ΤΕΙ Ηπείρου και βοηθάει τους παραγωγούς ακτινιδίου της περιοχής να διαχειρίζονται καλύτερα την άρδευση της καλλιέργειάς τους, εξοικονομώντας σημαντικές ποσότητες νερού.


Το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης

Το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης (ΠΣΕΚ-Κ) εξελέγει στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση των μελών του στη Περιφέρεια παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.


Ο απολογισμός του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Οπωροκηπευτικών

Ο απολογισμός του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Οπωροκηπευτικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου των Οπωροκηπευτικών (III SYMPOSIUM ON HORTICULTURE IN EUROPE 2016, www.she2016.org) που πραγματοποιήθηκε στο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά, Χανίων από 17-21 Οκτωβρίου 2016. Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν ο Δρ Παναγιώτης Καλαϊτζής, συντονιστής σπουδών & έρευνας στο Τμήμα Γενετικής και Βιοτεχνολογίας του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Φώτο 1), σε συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Μαγγανάρη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος των Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας των Οπωροκηπευτικών (International Society for Horticultural Sciences ISHS).


Ο αγροδιατροφικός τομέας δεν είναι απλά μια διέξοδος ανάγκης, το μήνυμα του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας

Ο αγροδιατροφικός τομέας δεν είναι απλά μια διέξοδος ανάγκης, το μήνυμα του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η φετινή διοργάνωση επικεντρώθηκε κυρίως στην αποτύπωση του ρόλου των μικροοργανισμών με εφαρμογές σε γεωργία, κτηνοτροφία, τρόφιμα και υγεία. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ΑγροΤύπος.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College. Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου και οι εργασίες του φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας Aliki Perroti, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ο ΑγροΤύπος ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.


Μέχρι 30 Νοεμβρίου αιτήσεις για Δωρεάν Eδαφολογικές Αναλύσεις

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Γρεβενών, ενημερώνει τους καλλιεργητές της Περιφέρειας ότι συνεχίζεται το έργο των εδαφολογικών αναλύσεων σε αγροκτήματα της Π.Ε. Γρεβενών, που γίνεται με συντονισμένες προσπάθειες της Αντιπεριφέρειας σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και το Ινστιτούτο Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης.

30/11/2016

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,609375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version