Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Φυτοπροστατευτικά

Βρέθηκαν 661 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 67

Αμυγδαλιά: το ευρύτομο και η αντιμετώπισή του

Το ευρύτομο διαχειμάζει ως προνύμφη μέσα στους μουμιοποιημένους καρπούς που υπάρχουν στα δένδρα. Τα ακμαία του βγαίνουν κατά τον Απρίλιο - Μάιο από μουμιοποιημένους καρπούς των προηγούμενων ετών και πρέπει να καταπολεμηθούν πριν ωοτοκήσουν στους νέους καρπούς. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τον τρόπο αντιμετώπισης του εντόμου.


Ένα Success Story στην Κρήτη!


Συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές διοργανώνει η Syngenta AG

Μια σειρά από συναντήσεις θα ξεκινήσει, από τις 9 Απριλίου, η μητρική εταιρεία Syngenta AG, με έδρα την Ελβετία, με διεθνείς τράπεζες με στόχο να προωθήσει την έκδοση ομολόγων για την χρηματοδότησή της.


Ανάγκη προστασίας των μελισσών από ψεκασμούς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Έναρξη επισκοπήσεων ακτινιδίων και μέτρα πρόληψης από το βακτηριακό έλκος της ακτινιδιάς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Πιερίας ενημερώνει τους παραγωγούς ακτινιδίων του νομού, ότι στα πλαίσια των υποχρεώσεων της υπηρεσίας μας για το πρόγραμμα των επίσημων επισκοπήσεων για την αναγνώριση και διατήρηση της Χώρας ως Προστατευόμενης Ζώνης από ορισμένους επιβλαβείς οργανισμούς καραντίνας, ξεκινά και φέτος από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου η δειγματοληψία φυτικού υλικού από οπωρώνες και φυτώρια ακτινιδίων της περιοχής.


Αλλαγές στο σύστημα εγκρίσεων και λύσεις στα προβλήματα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης υποσχέθηκε ο υφυπουργός Β. Κόκκαλης στον ΕΣΥΦ

Αλλαγές στο σύστημα εγκρίσεων και λύσεις στα προβλήματα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης υποσχέθηκε ο υφυπουργός Β. Κόκκαλης στον ΕΣΥΦ

Βελτίωση του συστήματος χορήγησης εγκρίσεων και προστασία καλλιεργειών με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον (όπως π.χ. το βαμβάκι) αλλά και καταγραφή των δυσλειτουργιών από την εφαρμογή για ένα εξάμηνο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, υποσχέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, στη συνάντηση, που είχε την Τρίτη (20 Μαρτίου 2018), με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).


Ημερίδα για την ακτινιδιά θα γίνει στη Νάουσα

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων του Ι.Γ.Β. & Φ.Π. στη Νάουσα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την ακτινιδιά (φυσιολογία - θρέψη - φυτοπροστασία).


Η ΕE εγκρίνει υπό όρους την προτεινόμενη εξαγορά της Monsanto από τη Bayer, ολοκλήρωση συναλλαγής στο δεύτερο τρίμηνο του 2018

Η ΕE εγκρίνει υπό όρους την προτεινόμενη εξαγορά της Monsanto από τη Bayer, ολοκλήρωση συναλλαγής στο δεύτερο τρίμηνο του 2018

Την Τετάρτη (21/3), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε υπό όρους την προτεινόμενη εξαγορά της Monsanto από τη Bayer. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται στο δεύτερο τρίμηνο του 2018. «Η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι μια μεγάλη επιτυχία και αποτελεί σημαντικό ορόσημο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bayer, Werner Baumann.


Προειδοποιήσεις για την εφαρμογή ζιζανιοκτόνων σε δενδρώδεις καλλιέργειες

Επειδή το διάστημα  που διανύουμε συμπίπτει με την εφαρμογή ζιζανιοκτόνων στις δενδρώδεις καλλιέργειες και αμπέλια αλλά και σε άλλες εκτάσεις, θα πρέπει οι καλλιεργητές να έχουν υπόψη τους τα εξής, σύμφωνα με το τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας:

 


ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ: Η γεωργία στην ψηφιακή εποχή

Η ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, μια μεγάλη Ελληνική εταιρεία εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της ένα πλήρη ψηφιακό τιμοκατάλογο - τεχνικό οδηγό για τη Φυτοπροστασία, τη Θρέψη, καθώς και το Πολλαπλασιαστικό Υλικό.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version