Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Φυτοπροστατευτικά

Βρέθηκαν 569 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 57

Προστασία των μελισσών από ψεκασμούς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.


Στις 4/5 ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της Syngenta στην ChemChina

H ChemChina γνωστοποίησε ότι στις 4/5 λήγει η προβλεπόμενη διαδικασία παραχώρησης του συνόλου των μεριδίων των μετόχων της Syngenta στην κινεζική εταιρεία. Είχε προηγηθεί η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας για να ολοκληρωθεί η εξαγορά της ελβετικής εταιρείας από τον κινεζικό κολοσσό.


Την εξαγορά της Syngenta από την ChemChina ενέκρινε η επιτροπή Ανταγωνισμού της Κίνας

Η ChemChina και η Syngenta ανακοίνωσαν σήμερα ότι έλαβαν την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.


Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό  έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC (ίδιας δραστικής ουσίας) το οποίο αφορά καλλιέργειες βαμβακιού και της αμπέλου.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Οδηγίες ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα τήρησης των αρχών της Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας και των Κωδίκων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής σε θέματα χρήσης γεωργικών φαρμάκων. Διαβάστε αναλυτικά στην ανακοίνωση πως πρέπει να χρησιμοποιούν οι παραγωγοί τα φάρμακα, τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τους ψεκασμούς και τι πρέπει να αποφεύγουν για την προστασία του περιβάλλοντος και τις δημόσιας υγείας.


Eσπερίδα στο Ναύπλιο με θέμα: Αντιμετώπιση εχθρών των εσπεριδοειδών με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους

Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Ναύπλιο με θέμα: «Αντιμετώπιση εχθρών των εσπεριδοειδών με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους». Η ενημερωτική εσπερίδα διοργανώνεται από τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα στα πλαίσια του προγράμματος LIFE-Biodelear με φορείς υλοποίησης το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.


ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: Συμβουλές για σωστή ζιζανιοκτονία

Το τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει στους παραγωγούς της περιοχής μας τα παρακάτω:


Π.Ε. Θεσσαλίας: Οδηγίες στους δενδροκαλλιεργητές για την προστασία των μελισσών από τη χρήση φυτοπροστατευτικών

Οδηγίες στους δενδροκαλλιεργητές να προσέχουν κατά τη χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων κατά την περίοδο της ανθοφορίας, απευθύνει η Π.Ε. Θεσσαλίας, για την προστασία των μελισσών.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont Zorvec

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont Zorvec

Την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δραστική ουσία oxathiapiprolin, το εμπορικό σήμα της οποίας είναι DuPont™ Zorvec®, έλαβε η εταιρεία. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα με το δραστικό Zorvec® στη σύνθεσή τους, βρίσκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την έγκρισή τους στην πρώτη χώρα να αναμένεται το 2018. Το Zorvec® είναι ένα μυκητοκτόνο με νέο τρόπο δράσης για τον έλεγχο ασθενειών σε αμπέλι, πατάτα και άλλα λαχανικά.


Η Ευρωπαϊκή Αρχή για τα χημικά αποφάσισε ότι το glyphosate δεν κατατάσσεται στα καρκινογόνα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για τα χημικά αποφάσισε ότι το glyphosate δεν κατατάσσεται στα καρκινογόνα

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Επικινδυνότητας της Ευρωπαϊκής Αρχής για τα Χημικά (ECHA) αφού μελέτησε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα κατέληξε στο συμπέρασμα, το οποίο δημοσιοποίησε στις 15 Μαρτίου, ότι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη που να συνηγορεί για την κατάταξη του glyphosate στην κατηγορία των ουσιών που έχουν καρκινογόνο ή μεταλλαξιγόνο δράση ούτε κάποια τοξική δράση στην αναπαραγωγή.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,390625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version