Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Φυτοπροστατευτικά

Βρέθηκαν 612 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 62

Γεωπόνοι Αργολίδας: Καταστροφικό θα είναι το ενδεχόμενο απόσυρσης του glyphosate

Γεωπόνοι Αργολίδας: Καταστροφικό θα είναι το ενδεχόμενο απόσυρσης του glyphosate

«Σε αφανισμό του εισοδήματος των Ελλήνων αγροτών θα οδηγήσει η κατάργηση του πρώτου σε κατανάλωση ζιζανιοκτόνου στην Ελλάδα του glyphosate», τονίζει σε επιστολή του προς το ΥπΑΑΤ ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Αργολίδας.


Από τη Bayer στη BASF το Basta και η σχετική τεχνολογία

Από τη Bayer στη BASF το Basta και η σχετική τεχνολογία

Στα πλαίσια της εξαγοράς της Monsanto, η Bayer υπέγραψε συμφωνία με την BASF για την πώληση του ζιζανιοκτόνου glufosinate (Basta) και της τεχνολογίας LibertyLink™ που αφορά τη δημιουργία και αξιοποίηση ποικιλιών καλλιεργούμενων φυτών με ανθεκτικότητα στο συγκεκριμένο ζιζανιοκτόνο, για 5,9 δισεκατομμύρια ευρώ.


Β. Κόκκαλης για Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση: Υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθεί η εφαρμογή

Β. Κόκκαλης για Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση: Υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθεί η εφαρμογή

Σαφές μήνυμα πως «η προστασία του καταναλωτή και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες και αναπόσπαστο πυλώνα για μια πραγματικά βιώσιμη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», απέστειλε ο Yφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, χαιρετίζοντας τις εργασίες της ημερίδας για την παρουσίαση της ψηφιακής υπηρεσίας της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης γεωργικών φαρμάκων, στη Λάρισα.


Τι σχεδιάζει η Bayer για το μέλλον της γεωργίας, έρχονται 15 νέα προϊόντα

Τι σχεδιάζει η Bayer για το μέλλον της γεωργίας, έρχονται 15 νέα προϊόντα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Bayer «Διάλογος για το Μέλλον της Γεωργίας 2017», που έγινε στις 18-20 Σεπτεμβρίου 2017, στο Monheim της Γερμανίας. Ο ΑγροΤύπος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και σας μεταφέρει τις εξελίξεις. Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Δρ Mathias Kremer, Head of Crop Strategies & Portfolio Management, της Bayer CropScience AG, μπορείτε να διαβάσετε στο Τεύχος 9 του περιοδικού «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, στα περίπτερα.


Συνάντηση γεωπόνων στη Λάρισα με στελέχη του ΥπΑΑΤ για την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας καλεί τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης της ψηφιακής υπηρεσίας της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης γεωργικών φαρμάκων στα πλαίσια ενημερωτικής ημερίδας με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ κ. Ν. Αντώνογλου και αρμόδιων στελεχών του Υπουργείου.


Τι συζητήθηκε τη δεύτερη ημέρα του 17ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου

Συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017, το 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Bayer: Το μέλλον είναι η αειφορική και η ψηφιακή γεωργία, αρχές του 2018 θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Monsanto

Bayer: Το μέλλον είναι η αειφορική και η ψηφιακή γεωργία, αρχές του 2018 θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Monsanto

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση της Bayer με τίτλο «Διάλογος για το μέλλον της Γεωργίας» στο Μάνχαιμ της Γερμανίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η χρήση καινοτομίας για μια αειφορική γεωργία. Η φετινή εκδήλωση ξεκίνησε τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στον αγρό επίδειξης Laacher Hof, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι πως η αειφορική γεωργία και η ψηφιακή γεωργία επιδρούν στις παγκόσμιες και στις τοπικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.


Με μεγάλη προσέλευση κοινού ξεκίνησε το 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

Με μεγάλη προσέλευση κοινού ξεκίνησε σήμερα Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017, το 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, υπήρξε μεγάλη προσέλευση παραγωγών, φοιτητών και καθηγητών, από όλες τις περιοχές της χώρας. Συνολικά 125 εργασίες θα παρουσιαστούν, από τις οποίες οι 35 αφορούν την ανθεκτικότητα που δημιουργείται από την αυξημένη χρήση κάποιων εντομοκτόνων.


Περιφέρεια Κρήτης: Ημερίδα με θέμα τις ενέργειες για την αντιμετώπιση του παθογόνου Ξυλέλλα

«Ο Οδικός Χάρτης Ενεργειών ανά εμπλεκόμενο φορέα στην Περιφέρεια Κρήτης» για την αντιμετώπιση του παθογόνου «Ξυλέλλα» βρέθηκε στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης, ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης, το ΥΠΑΑΤ, το ΤΕΙ Κρήτης και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.


Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Οι εισροές είναι χρήσιμα εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της γεωργικής παραγωγής, λένε ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ

Στις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών αγροδιατροφικών αναγκών αναφέρθηκαν οι εισηγητές της ημερίδας με τίτλο «Η Συμβολή των εισροών στον Αγροδιατροφικό τομέα» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τους Συνδέσμους Προϊόντων Θρέψης και Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Πολλαπλασιαστικού υλικού (ΣΕΠΥ) και Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,234375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version