Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Φυτοπροστατευτικά

Βρέθηκαν 574 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 58

Συνεργασία ΕΣΥΦ και Δήμου Φαρκαδόνας για εφαρμογή προγράμματος διαχείρισης κενών συσκευασίας

Ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 17/5/2017, η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Φαρκαδόνας και του ΕΣΥΦ για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος διαχείρισης υλικών συσκευασίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην περιφέρεια του Δήμου.


Συμφωνία για διατήρηση των αλιευτικών πόρων και συζήτηση για φυτοπροστασία στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ

Σε γενική συμφωνία για τη διατήρηση των ιχθυαποθεμάτων και την προστασία των θαλασσίων οικοσυστημάτων κατέληξε το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, την Πέμπτη (11 Μαΐου 2017). Οι νέοι κανόνες καλύπτουν τη λήψη και εκφόρτωση των αλιευτικών πόρων, τις προδιαγραφές και τη λειτουργία αλιευτικών σκαφών καθώς και μέτρα για τον περιορισμό των επιπτώσεών τους σε ευαίσθητα είδη ή περιοχές. Τώρα μένει να υιοθετήσει τον κανονισμό και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να τεθεί σε ισχύ.


Αντιμετώπιση εχθρών των εσπεριδοειδών με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους

Αντιμετώπιση εχθρών των εσπεριδοειδών με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου 2017, στο ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο η εσπερίδα «Αντιμετώπιση εχθρών των εσπεριδοειδών με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους». Περισσότεροι από 140 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ειδικούς επιστήμονες τεσσάρων ερευνητικών ιδρυμάτων (ΕΛΓΟ Δήμητρα, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο) και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αργολίδας θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της μύγας της Μεσογείου, που αποτελεί το σημαντικότερο εχθρό των καρποφόρων δέντρων παγκοσμίως και στη Χώρα μας.


Η Βayer χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο για το Ακτινίδιο

Η Βayer χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο για το Ακτινίδιο

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της στην ανάπτυξη του τομέα των φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα η Bayer συμμετείχε ως υποστηρικτής στο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη από την HELLEXPO, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Freskon 2017. Οι προβλέψεις για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση τα επόμενα χρόνια, οι νέες τεχνολογίες στην καλλιέργεια του ακτινιδίου, οι νέες ποικιλίες και οι τάσεις της κατανάλωσης, θέματα φυτοπροστασίας και θρέψης, τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών, αλλά και το μάρκετινγκ και οι νέες αγορές, ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου.


Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Syngenta μετά την ολοκλήρωσης της εξαγοράς της από την ChemChina

Ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη (26/4) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Syngenta μετά την εξαγορά της από την ChemChina.


Προστασία των μελισσών από ψεκασμούς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.


Στις 4/5 ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της Syngenta στην ChemChina

H ChemChina γνωστοποίησε ότι στις 4/5 λήγει η προβλεπόμενη διαδικασία παραχώρησης του συνόλου των μεριδίων των μετόχων της Syngenta στην κινεζική εταιρεία. Είχε προηγηθεί η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας για να ολοκληρωθεί η εξαγορά της ελβετικής εταιρείας από τον κινεζικό κολοσσό.


Την εξαγορά της Syngenta από την ChemChina ενέκρινε η επιτροπή Ανταγωνισμού της Κίνας

Η ChemChina και η Syngenta ανακοίνωσαν σήμερα ότι έλαβαν την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.


Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό  έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC (ίδιας δραστικής ουσίας) το οποίο αφορά καλλιέργειες βαμβακιού και της αμπέλου.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Οδηγίες ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα τήρησης των αρχών της Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας και των Κωδίκων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής σε θέματα χρήσης γεωργικών φαρμάκων. Διαβάστε αναλυτικά στην ανακοίνωση πως πρέπει να χρησιμοποιούν οι παραγωγοί τα φάρμακα, τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τους ψεκασμούς και τι πρέπει να αποφεύγουν για την προστασία του περιβάλλοντος και τις δημόσιας υγείας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version