Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζωοτροφές

Βρέθηκαν 80 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 8

Στις φλόγες εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών στην Ήπειρο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας, 17 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ζωοτροφών «LAKY», που είναι θυγατρική της βιομηχανίας αλλαντικών «ΒΙΚΗ» και βρίσκεται στο 12ο χλμ της Ε.Ο Άρτας-Πρέβεζας, στην Φιλιππιάδα.


Zootechnia: Ρεκόρ επισκεπτών για την καλύτερη έκθεση όλων των εποχών

Zootechnia: Ρεκόρ επισκεπτών για την καλύτερη έκθεση όλων των εποχών

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η 10η Zootechnia, καθώς σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, προσελκύοντας από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου  58.743 επισκέπτες, μέγεθος αυξημένο κατά 16,6% έναντι των 50.354 του 2015. Ειδικά το Σαββατοκύριακο η κίνηση χτύπησε «κόκκινο», με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με δεδομένο και το ρεκόρ των εκθετών στη φετινή διοργάνωση, που ξεπέρασαν τους 900, η 10η Zootechnia αναδείχθηκε στην καλύτερη όλων των εποχών.


Δέσμευση φορτίου 10 τόνων ζωοτροφών στο τελωνείο του Πειραιά

Στη δέσμευση φορτίου άλευρων καρκινοειδών (γαριδάλευρα), προέλευσης Καναδά, συνολικού βάρους 10.000 κιλών, προχώρησαν οι επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Πειραιά.


ΔΑΟΚ Πιερίας: Μέχρι 3 Φεβρουαρίου υποχρεωτική δήλωση στοιχείων παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το 2016

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της ΠΕ Πιερίας, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής παραγωγής ανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών υποχρεούνται κάθε έτος να δηλώνουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν ή/και διακίνησαν στις εγκαταστάσεις τους σύμφωνα με το Υπόδειγμα 2 της ΚΥΑ αριθμ. 263233/2008 (Β’ 244).


ΔΑΟΚ Σερρών: έως 31/1 υποχρεωτική δήλωση στοιχείων παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το 2016

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών υπενθυμίζει σε όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα των ζωοτροφών (παρασκευαστήρια ζωοτροφών, εμπόρους πρώτων υλών και σύνθετων ζωοτροφών, κυλινδρόμυλους και μεταφορικές εταιρείες), την υποχρέωσή τους να υποβάλουν στην υπηρεσία μας δήλωση στοιχείων παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το προηγούμενο έτος 2016. Η δήλωση είναι υποχρεωτική βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ΦΕΚ 244/14-2-2008) για τον υπολογισμό των ανάλογων τελών που πρέπει να καταβληθούν.


Σημαντικό να μπουν σωστά κριτήρια στη χορήγηση συνδεδεμένης στη μηδική

Σημαντικό να μπουν σωστά κριτήρια στη χορήγηση συνδεδεμένης στη μηδική

Με το μέλος του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών και παραγωγό μηδικής κ. Ελευθέριο Ματζώνη συνομίλησε ο ΑγροΤύπος με αφορμή επιστολή που ετοιμάζουν οι παραγωγοί προς το ΥπΑΑΤ ενόψει της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης για μηδική από το 2017, όπως έχει γνωστοποιήσει το Υπουργείο. Όπως δήλωσε ο κ. Ματζώνης στον ΑγροΤύπο «θα πρέπει να οριστούν πολύ προσεκτικά κριτήρια ώστε οι ενισχύσεις να πηγαίνουν σε όσους πράγματι παράγουν. Οι δηλώσεις ΟΣΔΕ δεν επαρκούν από μόνες τους για να δοθεί με δίκαιο και ορθολογικό τρόπο η συνδεδεμένη στη μηδική και το τριφύλλι».


Σωστή η απόφαση της Κομισιόν για διάθεση γενετικά τροποποιημένης σόγιας λέει το Δικαστήριο της ΕΕ

Το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ επιβεβαιώνει τη νομιμότητα της απόφασης με την οποία η Επιτροπή απέρριψε ως αβάσιμη αίτηση για επανεξέταση της έγκρισης της διάθεσης στην αγορά προϊόντων που περιέχουν γενετικώς τροποποιημένη σόγια. Το Δικαστήριο έκρινε ως αβάσιμη την αίτηση τριών γερμανικών μη κυβερνητικών οργανώσεων για επανεξέταση της έγκρισης της διάθεσης στην αγορά προϊόντων που περιέχουν γενετικώς τροποποιημένη σόγια.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι οι Έλληνες εκθέτες από τη συμμετοχή τους στη διεθνή έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού EuroTier

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι οι Έλληνες εκθέτες από τη συμμετοχή τους στη διεθνή έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού EuroTier

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι Έλληνες εκθέτες που συμμετείχαν στη φετινή Eurotier, κορυφαία έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 18/11 στο Αννόβερο της Γερμανίας.


Να λάβει μέτρα το ΥπΑΑΤ ώστε να προμηθευτούν ζωοτροφές οι κτηνοτρόφοι ζητάει ο Β. Κεγκέρογλου

Με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μεταξύ των οποίων και  ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, καταγγέλλουν τα μεγάλα προβλήματα με την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους  2016 και ζητούν άμεσα λύσεις.


Πήραν ΦΕΚ τρεις ΚΥΑ που αφορούν τις διαδικασίες ελέγχων στις ζωοτροφές

Πήραν ΦΕΚ τρεις ΚΥΑ που αφορούν τις διαδικασίες ελέγχων στις ζωοτροφές

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τους ελέγχους για την επαλήθευση της αποτελεσματικότητας των επίσημων ελέγχων και τελών στις ζωοτροφές, του καθορισμού των απαιτήσεων για την υγιεινή των ζωοτροφών. Με τις ΚΥΑ καταργείται η δυνατότητα ένστασης από κάποιον που διαθέτει ή εισάγει ζωοτροφές στην Ελλάδα και δεν συμμορφώνεται με τη σχετική νομοθεσία και το ύψος προσαύξησης των υπολογιζόμενων τελών ελέγχων ζωοτροφών σε επιχειρήσεις ζωοτροφών στις οποίες διαπιστώνεται ότι δεν πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,28125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version