Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ζωοτροφές

Βρέθηκαν 88 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 9

Β. Αποστόλου: Μείωση του κόστους ζωοτροφών το κλειδί για την ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας

Είναι αναγκαιότητα να ληφθούν μέτρα για τη μείωση του κόστους ζωοτροφών, καθώς είναι το νούμερο ένα καθοριστικός παράγοντας, ο οποίος αυξάνει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής. Αυτά ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου στην Καρδίτσα, σε εκδήλωση για την ελληνική κτηνοτροφία, που διοργάνωσε το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖA. Ήδη έχουμε, τόνισε ο κ. Αποστόλου, ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βοσκήσιμων γαιών που εκτός από τα 75 εκατ. στρέμματα, θα ενταχθούν άμεσα άλλα 8 εκατ. στρέμματα ενισχύοντας τον συγκεκριμένο τομέα. Ο στόχος είναι να αντικαταστήσουμε τα εισαγόμενα προϊόντα ζωοτροφών με εγχώρια και για αυτό μέσω της συνδεδεμένης ενισχύσαμε την παραγωγή τριφυλλιού, μηδικής, κ.λ.π.


Ευρωπαϊκό δικαστήριο: Τα κράτη μέλη δεν μπορούν να λάβουν μέτρα κατά των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και ζωοτροφών εάν δεν είναι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υγείας

Τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέτρα έκτακτης ανάγκης σχετικά με γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και ζωοτροφές, εάν δεν είναι προφανές ότι υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για την υγεία ή το περιβάλλον. Αυτό αναφέρει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, η οποία ουσιαστικά «αθωώνει» Ιταλούς παραγωγούς, που καλλιεργούσαν (το 2014) αραβόσιτο ΜΟΝ 810 αν και η ιταλική νομοθεσία το είχε απαγορέψει (από το 2013).


Αδειοδότηση εξπρές σταβλικών εγκαταστάσεων από τον Οκτώβριο υπόσχεται το ΥπΑΑΤ

Στα πλαίσια της επίσκεψής του σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Τσιρώνης, συναντήθηκε, την Πέμπτη (7/9), με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), για πολύ κρίσιμα ζητήματα, όπως για παράδειγμα η υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης του κρέατος και του γάλακτος. Επίσης ανέφερε ότι μέσα στον Οκτώβρη θα έχει ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο που θα κάνει αυτοματοποιημένες αδειοδοτήσεις σταβλικών εγκαταστάσεων.


Αίγυπτος: Συμφωνία με τη Ν. Κορέα για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή 50.000 πρότυπων θερμοκηπίων

Αίγυπτος: Συμφωνία με τη Ν. Κορέα για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή 50.000 πρότυπων θερμοκηπίων

Όπως ανέφερε το αιγυπτιακό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο (MENA), η Αίγυπτος υπέγραψε, στα μέσα Αυγούστου, μνημόνιο συνεργασίας με το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα αραβο-κορεατικών συμφερόντων «Korea-Arab Society» με σκοπό την κατασκευή «αγροτικής πόλης» στην Αίγυπτο, επενδυτικού προϋπολογισμού $10 δισ.


Αποστόλου: Έκτακτη ενίσχυση 10 ευρώ ανά ζώο σε αιγοπροβατοτρόφους για αγορά ζωοτροφών

Έκτακτη βοήθεια θα δοθεί από το ΥπΑΑΤ σε αιγοπροβατοτρόφους που δηλώνουν ως αγελαία μορφής την εκμετάλλευσή τους, για την κάλυψη των αναγκών τους σε ζωοτροφές λόγω των χιονοπτώσεων, με ύψος αποζημίωσης 10 ευρώ / ζώο. Τα παραπάνω ανέφερε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


ΕΑΣ Λακωνίας: Δεύτερη παροχή βοήθειας στους κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών Ανατολικής Μάνης

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Λακωνίας, συνεχίζοντας τη στήριξή της στους δοκιμαζόμενους κτηνοτρόφους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Σκουταρίου, Κότρωνα, Πυρρίχου και Δροσοπηγής του Δήμου Ανατολικής Μάνης, την Τρίτη 25 Ιουλίου προέβη σε νέα διανομή 23,4 τόνων ζωοτροφών.


Β. Κεγκέρογλου: Έρχεται τροπολογία για ΦΠΑ 13% στις σύνθετες ζωοτροφές

Παραδέχθηκε το λάθος της Κυβέρνησης για τη μη μείωση του ΦΠΑ από 24% σε 13% για τις σύνθετες ζωοτροφές ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.


Να μην εξαιρεθούν τα μίγματα και οι σύνθετες ζωοτροφές από την μείωση ΦΠΑ

Να μην εξαιρεθούν τα μίγματα και οι σύνθετες ζωοτροφές από την μείωση ΦΠΑ

Την απορία του εκφράζει ο βουλευτής του Νομού Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, σε ερώτηση που κατέθεσε για την εξαίρεση των μιγμάτων και σύνθετων ζωοτροφών (δασμολογικής κλάσης 2309) από την επερχόμενη μείωση του ΦΠΑ. Όπως επισημαίνει ο βουλευτής, στοχεύοντας στη μείωση του κόστους των αγροτικών εφοδίων, μειώθηκε ο συντελεστής ΦΠΑ σε αρκετές ζωοτροφές. Όμως, στη δασμολογική κλάση 2309, η οποία εξαιρέθηκε της ευνοϊκής ρύθμισης, περιλαμβάνονται σύνθετες ζωοτροφές και μίγματα αυτών.


Στις φλόγες εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών στην Ήπειρο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας, 17 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ζωοτροφών «LAKY», που είναι θυγατρική της βιομηχανίας αλλαντικών «ΒΙΚΗ» και βρίσκεται στο 12ο χλμ της Ε.Ο Άρτας-Πρέβεζας, στην Φιλιππιάδα.


Zootechnia: Ρεκόρ επισκεπτών για την καλύτερη έκθεση όλων των εποχών

Zootechnia: Ρεκόρ επισκεπτών για την καλύτερη έκθεση όλων των εποχών

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η 10η Zootechnia, καθώς σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, προσελκύοντας από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου  58.743 επισκέπτες, μέγεθος αυξημένο κατά 16,6% έναντι των 50.354 του 2015. Ειδικά το Σαββατοκύριακο η κίνηση χτύπησε «κόκκινο», με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με δεδομένο και το ρεκόρ των εκθετών στη φετινή διοργάνωση, που ξεπέρασαν τους 900, η 10η Zootechnia αναδείχθηκε στην καλύτερη όλων των εποχών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5820313 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version