Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 348 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 35

Ίδρυση Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Γεωπονικών Επιστημών στην Βοιωτία

Την ίδρυση του Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Γεωπονικών Επιστημών ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Διοικητηρίου της Βοιωτίας, μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) και τον Πρύτανη, Γεώργιο Παπαδούλη. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών σύσσωμη η σύγκλητος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, βουλευτές, Δήμαρχοι και πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας.


Περιφέρεια Κρήτης: Σύσκεψη για αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς

Για συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης και των αρμόδιων Υπουργείων με στόχο την αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα κεντρικό κτίριο της Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπου Κασίμη και θεσμικών εκπροσώπων.


Αντάμωμα συμφοιτητών ΑΓΣΑ 1964 - 1969

Σε συνάντηση καλούνται οι συμφοιτητές της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (ΑΓΣΑ) της περιόδου 1964 - 1969.


Μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό στο Mediterranean Cosmos

Ονομάζεται «Cochlea» και ως στόχο έχει να προωθήσει το λευκό χαβιάρι σαλιγκαριού. Είναι η εικονική εταιρία που «ίδρυσαν» 20 μαθητές του Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και με την οποία θα συμμετάσχουν στην εμπορική έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Απριλίου, στο Mediterranean Cosmos και διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.


Εκδήλωση για τις υποτροφίες και τα προγράμματα εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Το «Πρόγραμμα Υποτροφιών» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής καθώς και «Αναλυτική ενημέρωση για τα Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαιδευτικά προγράμματα», θα βρεθούν στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου (18:00), στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων στα Γιαννιτσά Πέλλας.


Μ. Χαρακόπουλος: Στις καλένδες η Γαλακτοκομική Σχολή Ελασσόνας

«Η συγκρατημένη απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου επιβεβαιώνει ότι οι πολλά υποσχόμενες, αλλεπάλληλες δηλώσεις των υφισταμένων του, αναπληρωτή υπουργού κ. Τσιρώνη και υφυπουργού κ. Κόκκαλη, για την ίδρυση Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα, πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα». Τα παραπάνω τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση που έλαβε από τον αρμόδιο υπουργό για την ίδρυση Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή σπόρων στο Ηράκλειο και τον Πύργο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή σπόρων στο Ηράκλειο και τον Πύργο

«Γιορτή σπόρων και αυτάρκειας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Μαρτίου, στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο και την Κυριακή, 11 Μαρτίου, στο Δημοτικό Σχολείο του Πύργου Αρχανών - Αστερουσίων.


Στο μέλλον … ο σχεδιασμός για τη Γεωργική Σχολή Μεσαράς

Στην κοινοβουλευτική παρέμβαση του Γραμματέα ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη, για την υφιστάμενη κατάσταση στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς, απαντά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου.


Στρατηγική επιλογή της Τράπεζας Πειραιώς η στήριξη και χρηματοδότηση του αγροτικού τομέα

Στρατηγική επιλογή της Τράπεζας Πειραιώς η στήριξη και χρηματοδότηση του αγροτικού τομέα

Τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε επαφές με επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων, ενώ επισκέφθηκε και καταστήματα της τράπεζας.


International Masterclasses στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή για το CERN

Γνώσεις τόσο για την ατομική και πυρηνική φυσική, όσο και για τα πειράματα και τις διατάξεις του CERN, απέκτησαν 87 μαθητές από 15 λύκεια που συμμετείχαν στα «Προχωρημένα μαθήματα Φυσικής Σωματιδίων (International Masterclasses 2017)».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version