Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 393 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 40

ΠΟΓΕΔΥ κατά Προεδρικού Διατάγματος που ορίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα μηχανικών

Στην τελευταία συνεδρίαση του Γ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπάλληλων (ΠΟΓΕΔΥ) συζητήθηκε το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 99/2018, σχετικά με την επέκταση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διπλωματούχων Μηχανικών.


Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά: Διήμερο ενημέρωσης στο Βόλο για τις Μικροπιστώσεις

Tο πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» θα βρεθεί στο Βόλο, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, με δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης για νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και τους εκπαιδευτές τους.


Νέα γεωργία για τη νέα γενιά, μέχρι στιγμής πάνω από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί στον αγροδιατροφικό κλάδο

Νέα γεωργία για τη νέα γενιά, μέχρι στιγμής πάνω από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί στον αγροδιατροφικό κλάδο

Τη δυνατότητα σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό κλάδο, δίνει το δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου λειτουργίας του προγράμματος.


Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ: Ντροπή για το ΓΠΑ η ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα

Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ: Ντροπή για το ΓΠΑ η ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα

Σε επιστολή, που έστειλε ο Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), προς το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνάν (ΓΠΑ), για την ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου, αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη έκπληξη, αγανάκτηση και θυμό αλλά και απέραντη απογοήτευση ενημερώθηκα ότι το ΓΠΑ έχει προγραμματίσει εκδήλωση ανακήρυξης του Επιτρόπου Γεωργίας κ. Philip Hogan, ως επίτιμου διδάκτορα του ΓΠΑ».


Το Γεωργικό Μουσείο του ΓΠΑ σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών πραγματοποιεί έκθεση Καλλιέργειες/Cultures

Το Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.), σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), υποδέχεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 31 Ιανουαρίου 2019 την περιοδική έκθεση «Καλλιέργειες/Cultures», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (12 Δεκεμβρίου 2018) και ώρα 19:00, στο Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ).


Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αντιδρούν οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ στο σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την επικείμενη διαδικασία κατάρτισης των Νέων Γεωργών. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ κ. Νίκος Κακαβάς, «είμαστε υπέρ των ανέργων γεωτεχνικών να έχουν προτεραιότητα και μάλιστα να τους κάνουμε εμείς μια εκπαίδευση αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να πριμοδοτούνται οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και όχι οι μελετητές. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην χώρα μας».


Δωρεά της Bayer εξοπλισμού hardware σε δημοτικό σχολείο της Θήβας

Η Bayer, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία, προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού hardware για τη στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Θηβών.


Στα κάγκελα φοιτητές, πανεπιστημιακοί και παρατάξεις στο ΓΠΑ με αφορμή σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Στα κάγκελα φοιτητές, πανεπιστημιακοί και παρατάξεις στο ΓΠΑ με αφορμή σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Έντονες αντιδράσεις στους κύκλους των Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει προκαλέσει το τελευταίο δίμηνο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Οι φοιτητές αντιδρούν, το ίδιο και οι παρατάξεις τους και ιδίως η πλειοψηφούσα ΠΑΣΠ, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο, να έχει παραμείνει κλειστό για αρκετές εβδομάδες. Στο ζήτημα παρενέβησαν επίσης ο Σύλλογος Αποφοίτων και έξι διατελέσαντες Πρυτάνεις στο ΓΠΑ, τονίζοντας την αντίδρασή τους, στις προωθούμενες διατάξεις.


Νέα διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρει ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ σε συνεργασία με τη BASF Ελλάς ΑΒΕΕ

Νέα διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρει ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ σε συνεργασία με τη BASF Ελλάς ΑΒΕΕ

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και η εταιρεία BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, ενισχύουν τη συνεργασία τους με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές γυμνασίου και λυκείου «Chemgeneration» της BASF και «Βρες το Στοιχείο»» του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ. Με τίτλο «Chemgeneration - Μηδενική σπατάλη», οι μαθητές πραγματοποιούν διαδραστικά πειράματα χημείας που αφορούν στην ανακύκλωση του χαρτιού και του μετάλλου, στη διήθηση του νερού και την αποικοδόμηση του πλαστικού. Έτσι, ανακαλύπτουν πως η χημεία, η καινοτομία, τα νέα υλικά και οι τεχνολογίες του μέλλοντος συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία.


Εργαστήριο Σηροτροφίας - Μελισσοκομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ζητά ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο  Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ζητώντας την προκήρυξη της ενιαίας θέσης Καθηγητού Σηροτροφίας - Μελισσοκομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (είχε κατατεθεί αντίστοιχη ερώτηση και στις 10 Ιανουαρίου του 2018 αλλά είχε μείνει αναπάντητη).

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,734375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version