Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 398 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 40

Ποιοι εκπαιδευτές θα επιλεγούν για τα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης

Κατά την διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού για τους νέους αγρότες αλλά και τους δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 θα πρέπει κατά προτεραιότητα να προτιμούνται οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ. Αυτό αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.


Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τις συνέργειες των Πανεπιστημίων

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».


Η Αγροτική Εστία θα χρηματοδοτεί επιμορφωτικά σεμινάρια νέων αγροτών και αγροτικά συνέδρια

Χρηματοδότηση για επιμορφωτικά σεμινάρια νέων αγροτών ή για παρακολούθηση αγροτικών συνεδρίων, θα μπορεί να γίνεται μέσω του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.


Εκπαίδευση στο ΑΠΘ για την υδροπονική καλλιέργεια τομάτας στο θερμοκήπιο

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα υλοποιηθεί o 2ος κύκλος του προγράμματος με τίτλο «Σύγχρονες απαιτήσεις της υδροπονικής καλλιέργειας τομάτας στο θερμοκήπιο», κατά την περίοδο Φεβρουαρίου - Νοεμβρίου 2019.


Συνεργασία Ελλάδας και Παλαιστίνης σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα και ανταλλαγής τεχνογνωσίας

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, συμμετείχε την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, στην 1η σε Υπουργικό επίπεδο, διμερή σύνοδο Ελλάδας και Παλαιστίνης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπό την Προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργου Κατρούγκαλου, και του Υπουργού Εξωτερικών της Παλαιστίνης Riad Malki.


ΠΟΓΕΔΥ κατά Προεδρικού Διατάγματος που ορίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα μηχανικών

Στην τελευταία συνεδρίαση του Γ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπάλληλων (ΠΟΓΕΔΥ) συζητήθηκε το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 99/2018, σχετικά με την επέκταση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διπλωματούχων Μηχανικών.


Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά: Διήμερο ενημέρωσης στο Βόλο για τις Μικροπιστώσεις

Tο πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» θα βρεθεί στο Βόλο, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, με δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης για νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και τους εκπαιδευτές τους.


Νέα γεωργία για τη νέα γενιά, μέχρι στιγμής πάνω από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί στον αγροδιατροφικό κλάδο

Νέα γεωργία για τη νέα γενιά, μέχρι στιγμής πάνω από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί στον αγροδιατροφικό κλάδο

Τη δυνατότητα σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό κλάδο, δίνει το δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 700 νέοι από 30 περιοχές της Ελλάδας έχουν εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου λειτουργίας του προγράμματος.


Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ: Ντροπή για το ΓΠΑ η ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα

Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ: Ντροπή για το ΓΠΑ η ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα

Σε επιστολή, που έστειλε ο Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), προς το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνάν (ΓΠΑ), για την ανακήρυξη του Επιτρόπου Hogan ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου, αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη έκπληξη, αγανάκτηση και θυμό αλλά και απέραντη απογοήτευση ενημερώθηκα ότι το ΓΠΑ έχει προγραμματίσει εκδήλωση ανακήρυξης του Επιτρόπου Γεωργίας κ. Philip Hogan, ως επίτιμου διδάκτορα του ΓΠΑ».


Το Γεωργικό Μουσείο του ΓΠΑ σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών πραγματοποιεί έκθεση Καλλιέργειες/Cultures

Το Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.), σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), υποδέχεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 31 Ιανουαρίου 2019 την περιοδική έκθεση «Καλλιέργειες/Cultures», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (12 Δεκεμβρίου 2018) και ώρα 19:00, στο Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ).

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,640625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version