Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 253 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 26

Δωρεάν σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου από τον ΦΙΛΑΙΟ

Η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου “ΦΙΛΑΙΟΣ” διοργανώνει πέντε δωρεάν ωριαία σεμινάρια με θέμα «Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Ελαιολάδου», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO 2017, στο περίπτερό της, Hall 3, Ε02/F01.


Mέχρι τέλος του μήνα ξεκινούν τα μαθήματα Νέων Αγροτών

Έως το τέλος Μαρτίου θα προκηρυχθούν τα μαθήματα κατάρτισης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για τους Νέους Αγρότες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον φορέα, που σημειωτέον έχει αναλάβει αποκλειστικά την εκπόνηση των σεμιναρίων κατάρτισης για τους Νέους Αγρότες, αυτή τη στιγμή, ο ΕΛΓΟ τρέχει τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.


Ξεκινούν τα μαθήματα κατάρτισης για Νέους Αγρότες του 2014 με απόφαση του ΥπΑΑΤ

Μερικούς μήνες μετά από την ανακοίνωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορικά με την έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Αγροτών, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων υπέγραψε απόφαση που αφορά τη χορήγηση του απαιτούμενου κονδυλίου για την κατάρτιση των Νέων Αγροτών. Σε πρώτη φάση την εκπαίδευση θα λάβουν οι Νέοι Αγρότες του 2014, οι οποίοι θα καταθέσουν φάκελο για πληρωμή τον Αύγουστο του 2017. Μετά την απόφαση τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα μαθήματα που θα διοργανώσει ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 150 ώρες που απαιτούνται για την πληρωμή των δόσεων του πριμ.


Πρόγραμμα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία: Φέτος θα καλύπτει όλη την χώρα, ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την μηδενική απορρόφηση των προηγούμενων ετών

Πρόγραμμα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία: Φέτος θα καλύπτει όλη την χώρα, ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την μηδενική απορρόφηση των προηγούμενων ετών

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη από το ΥπΑΑΤ, στα μέσα Φεβρουαρίου, για τον ανάδοχο του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία για το έτος 2016 - 2017. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για λογαριασμό του ΥπΑΑΤ. Ο διαγωνισμός αποτελείται από τρία στάδια: το πρώτο για την ανάδειξη του φορέα προώθησης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία, το δεύτερο για ανάδειξη του φορέα προβολής του προγράμματος και το τρίτο η προμήθεια, μεταφορά και παράδοση εκπαιδευτικού υλικού που προωθεί την κατανάλωση. Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι του προγράμματος από το ΥπΑΑΤ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέχρι το τέλος Μαρτίου. Φέτος θα αφορά όλα τα σχολεία της χώρας (649.000 μαθητές και περίπου 4.700 σχολεία). Πάντως πέρσι και πρόπερσι δεν κατέθεσε κανένας προσφορά για το πρόγραμμα. Ούτε ένα ευρώ από τα 3.100.000 ευρώ που δικαιούμαστε δεν καταφέραμε να απορροφήσουμε.


Μάθημα στην Αστική και Περιαστική Παραγωγή Φρούτων και Λαχανικών στο Βόλο

Με τη συνδρομή του προγράμματος Greek Diaspora του International Institute of Education και του Ιδρύματος Fulbright και χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο 2017 εντατικό μάθημα στο αντικείμενο της Αστικής και Περιαστικής Παραγωγής Φρούτων και Λαχανικών.


ΟΠΕΚΕΠΕ: πρόσκληση σε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρωτοβάθμιων φορέων

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και στις εξατάσεις που διαργανώνει στα πλαίσια της συμπληρωματικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 2017 (Πιστοποίηση - Αναγνώριση Φορέων Α' στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2017-2020 στις 22 & 23 Φεβρουαρίου.


Την Πέμπτη η παρουσίαση του Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Στην ίδρυση «Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας» στις Μοίρες Ηρακλείου προχωρεί το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στοχεύοντας στην ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση του Επιχειρηματία-Αγρότη, ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Πολύκεντρο των Μοιρών.


Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Απεντομώσεων που έγινε στην Αθήνα από 13 ώς 15/1/2017 υπό την αιγίδα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και την επιστημονική ευθύνη το Αν. Καθηγητή εντομολογίας Χρ. Αθανασίου καθώς και του γεωπόνου ειδικού σε θέματα εντόμων και τρωκτικών δημόσιας υγείας, Στ. Θωμαΐδη και συνεργατών του. Στα πλαίσια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εφαρμογές, το Σάββατο 14/1/2017, στο εργοστάσιο της Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.


Πράσινο φως για την ίδρυση Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου είχαν σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ι. Τσιρώνης και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, παρουσία του καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου κ. Δ. Κουρέτα, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, μετά από  αίτημα του δημάρχου Ελασσόνας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα.


Για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο η Γεωπονική Σχολή Αθηνών στη Zootechnia

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε για πρώτη φορά με περίπτερο και ομιλίες στην 10η Διεθνή Κλαδική Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία- Zootechnia2017 από 2 έως 5 Φεβρουαρίου του 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version