Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 283 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 29

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις

Στην προκήρυξη του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business) προχώρησε η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.


Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία

Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία

Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία.


Να επαναλειτουργήσει η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στην Κρήτη

Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επαναλειτουργήσει η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στην Κρήτη.


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή Συγγρού

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή Συγγρού

Μέχρι 30 Ιουνίου και από 1 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή Συγγρού (ΕΠΑ.Σ. ΣΥΓΓΡΟΥ), με αίτηση στην έδρα της Σχολής.


Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Με μία σεμνή και συγκινητική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σπουδαστές του Perrotis College και του μονοετούς προγράμματος «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» έλαβαν τα πτυχία τους.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Με επιτυχία διεξάγονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιούνται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην Αναγνωρισμένη Οργάνωση Παραγωγών στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινότητας (Α.Σ.Κ.) Φλαμουριάς.


Κίνδυνος στην ομαλή χρηματοδότηση των νέων γεωργών Αχαΐας και Ηλείας από την καθυστέρηση στην εκπαίδευσή τους

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής και Τροφίμων, ανέδειξε το θέμα της μη έναρξης των εκπαιδευτικών μαθημάτων των νέων γεωργών στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας.


Κύπρος: Δράσεις εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης για μη γεωργικές δραστηριότητες

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και το Τμήμα Γεωργίας, ανακοινώνουν την προκήρυξη της Δράσης 19.2.1 «Δράσεις εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης για μη γεωργικές δραστηριότητες».


Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δικαιούχοι και δικαιολογητικά

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Γ.Φ.Π.Α.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος.


Υποτροφίες σε έξι αριστεύσαντες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας από την Ένωση Αγρινίου

Οι μαθητές της Γ' λυκείου, ρίχνονται από σήμερα στη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων και η Ένωση Αγρινίου, υπενθυμίζει την νέα της πρωτοβουλία για χορήγηση υποτροφιών- χρηματικών βραβείων, σε μαθητές που θα διακριθούν.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version