Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 291 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 30

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στην NOVA GREEN Α.Ε.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην NOVA GREEN Α.Ε. εταιρία παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού και κηπευτικών προϊόντων που εδρεύει στο Παλαίφυτο.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Ψυγεία-Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας η ΑΘΗΝΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις  που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στα Ψυγεία-Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκύδρας η «ΑΘΗΝΑ».


ΓΠΑ: Πρόσκληση για μεταπτυχιακό σε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για εισαγωγή υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές, πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής και αλλοδαπής, θετικών, οικονομικών και συναφών επιστημών, να υποβάλουν στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Τ.Κ. 118 55, τηλ./Fax: 2105294776) αίτηση συμμετοχής και τα σχετικά δικαιολογητικά.

8/9/2017


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Εκπαιδευτικές επισκέψεις Νέων Αγροτών σε φυτωριακές εγκαταστάσεις

Πραγματοποιούνται με απόλυτη επιτυχία οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης των Νέων Γεωργών που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στις φυτωριακές εγκαταστάσεις του κ. Άρη Καλλιανίδη που βρίσκονται στο Ριζάρι Ν. Πέλλας.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: 150 νέοι γεωργοί επισκέφτηκαν τον Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς

Ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την τυποποίηση και την εμπορία των οπωροκηπευτικών, επιδεικνύουν οι εκπαιδευόμενοι νέοι γεωργοί που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς», στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας.


Απόφαση για σεμινάρια Νέων Αγροτών του προηγούμενου ΠΑΑ

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση για τροποποίηση της Έγκρισης του Προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο «ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» που υλοποιείται για όσους Νέους Γεωργούς εντάχθηκαν στην 2η Προκήρυξη του Μέτρου 112, στο ΠΑΑ 2007-2013.


Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, τώρα είναι η σειρά του μηχανογραφικού

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έρχεται να βάλει σήμερα, Παρασκευή, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων.


Ευρωπαϊκή Κτηνοτροφική Σχολή στον Έβρο για την απειλή των ζωονόσων

Ευρωπαϊκή Κτηνοτροφική Σχολή στον Έβρο για την απειλή των ζωονόσων

Την πρότασή του για την ίδρυση Ευρωπαϊκής Κτηνιατρικής Σχολής στον Έβρο ανέλυσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με επιστολή του προς τους Ευρωβουλευτές της ΝΔ. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι η επανεμφάνιση κρουσμάτων ευλογιάς σε αιγοπρόβατα στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης στην Τουρκία, επαναφέρει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του Νομού Έβρου ως πύλη εισόδου και νοσημάτων  της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις

Στην προκήρυξη του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business) προχώρησε η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.


Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία

Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία

Ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί τον ΑγροΤύπο για την ενίσχυση της Δημοτικής του Βιβλιοθήκης με τεύχη του περιοδικού Γεωργία Κτηνοτροφία.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version