Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 363 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 37

Εκπαίδευση μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Φλώρινα

Το Κέντρο «Δήμητρα» Καστοριάς, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το 2018, θα διοργανώσει δωρεάν 3ημερη εκπαίδευση μελισσοκομίας, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.


Συνεργασία ΓΠΑ με ΠΕ Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια ίδρυσης Κέντρου Γεωπονικών Επιστημών στην Αλίαρτο

Την συνεργασία τους στα πλαίσια της ίδρυσης «Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Εφαρμογών Γεωπονικών Επιστημών» επικύρωσαν, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας. Τα κτήρια του παλαιού εκκοκκιστηρίου βάμβακος, θα αξιοποιηθούν στα πλαίσια της εκπαίδευσης φοιτητών αλλά και αγροτών-πολιτών. Ενώ θα προσφέρει επιπλέον και συμβουλευτικό έργο σε θέματα γεωπονικών επιστημών.


Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College

Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College

Σε μία σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Ιουνίου, στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σπουδαστές του Perrotis College και του μονοετούς προγράμματος «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» έλαβαν τα πτυχία τους.


Εκπαίδευση στο αναβαθμισμένο λογισμικό του αυτόματου μηχανήματος Riboprinter

Εκπαίδευση στο αναβαθμισμένο λογισμικό του αυτόματου μηχανήματος Riboprinter

Κατά το χρονικό διάστημα από 28/5 έως 1/6/2018 στο Εργαστήριο Υγείας των Ζώων – Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε  εκπαίδευση στο αναβαθμισμένο λογισμικό του αυτόματου μηχανήματος Riboprinter, το οποίο προστέθηκε στη φαρέτρα του Εργαστηρίου και αποτελεί τεχνολογία αιχμής στον τομέα της Μοριακής Μικροβιολογίας και Μοριακής Διαγνωστικής, από τα επιστημονικά και τεχνικά στελέχη της μητρικής εταιρίας Hygiena και της Βιοεργέξ-Αφοί Σαλάτα ΑΒΕΕ, αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην ελληνική αγορά


Γνωριμία με τον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαμε στο 4ο σεμινάριο Syngenta Family που έγινε στο κτήμα ΑΛΦΑ

Γνωριμία με τον μαγικό κόσμο του κρασιού είχαμε στο 4ο σεμινάριο Syngenta Family που έγινε στο κτήμα ΑΛΦΑ

Στο Αμύνταιο Φλώρινας, το Σάββατο (12 Μαΐου 2018), η Syngenta διοργάνωσε το 4 σεμινάριο Syngenta Family στο κτήμα ΑΛΦΑ, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του και μας πρόσφερε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο μαγικό κόσμο του κρασιού.


Υποτροφίες σε νέους κτηνοτρόφους προσέφερε για 2η χρονιά η ΔΕΛΤΑ

Υποτροφίες σε νέους κτηνοτρόφους προσέφερε για 2η χρονιά η ΔΕΛΤΑ

Ολοκληρώθηκε, στις 29 Μαΐου 2018, η εκπαίδευση 25 νέων κτηνοτρόφων, η οποία υλοποιήθηκε από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με υποτροφίες που προσέφερε για 2η συνεχή χρονιά η ΔΕΛΤΑ, σε νέους κτηνοτρόφους και παιδιά κτηνοτρόφων συνεργατών της.


Ξεκινούν από την 1η Ιουνίου οι εγγραφές στις Σχολές του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Σπουδές για μια «σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση» προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου, με τις εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού να πραγματοποιούνται σε δυο φάσεις.

17/9/2018


Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ροδιτάκης

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ροδιτάκης

Ενας ακόμα εξαιρετικός γεωπόνος και αγαπητός σε πολλούς φίλος, ο Νίκος Ροδιτάκης, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 71 ετών.


Αυτές είναι οι δύο τυχερές που συμμετείχαν στο σεμινάριο Ελαιοκομίας του ΙΓΕ και κέρδισαν περιοδικά Γεωργία Κτηνοτροφία και βιβλία

Η κ.κ. Μαρία Τσίρου και Ραφαέλα Βασιλάκη ήταν οι δυο τυχερές που κέρδισαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/5/2018) και στην οποία συμμετείχαν όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο Ελαιοκομίας του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ).


Δωρεά 24,5 εκατ. ευρώ από Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ενίσχυση της απασχόλησης στον Αγροδιατροφικό τομέα της χώρας, συμμετέχει και το ΓΠΑ

Συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) στο πρόγραμμα για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Νέων στον Αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το Πανεπιστήμιο Rutgers στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,765625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version