Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 272 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 28

Ενημέρωση των μαθητών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Συνεχίζει με όραμα, τις ποικίλες δράσεις του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς που έχει γίνει πανελλαδικά γνωστός από το εμπορικό σήμα «ZAGORIN». Το τελευταίο διάστημα επιλέχθηκε συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις επιστημονικού χαρακτήρα οι οποίες έχουν ως κεντρική στόχευση την συνεισφορά στην εκπαίδευση της νέας γενιάς της χώρας.


Στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων το επόμενο ΔΣ του CIHEAM

Στις 22 Μαΐου 2017, στο περιθώριο του άτυπου Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας, ο Υπουργός κ. Αποστόλου συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του CIHEAM (Centre International de Hautes Etudes Agronomiques Mediterraneennes) κ. Cosimo Lacirignola, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στον Οργανισμό, μέλος του οποίου είναι το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ).


Μεγαλύτερη συνεργασία στην εκπαίδευση συμφωνήθηκε στην επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Μεγαλύτερη συνεργασία στην εκπαίδευση συμφωνήθηκε στην επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Εφαλτήριο περαιτέρω συνεργασίας στα ζητήματα εκπαίδευσης του αγροδιατροφικού τομέα, αποτέλεσε η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κκ Αναστάσιου στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.


Syngenta Family: Πρόγραμμα κατάρτισης νέων γεωπόνων των παιδιών των συνεργατών της

Syngenta Family: Πρόγραμμα κατάρτισης νέων γεωπόνων των παιδιών των συνεργατών της

Το Syngenta Family είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα της Syngenta με στόχο την κατάρτιση της νέας γενιά των συνεργατών της, προσφέροντας τους εμπειρίες και γνώσεις για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.


Δεύτερη αποφοίτηση αγροτών σπουδαστών Ακαδημίας Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση και του δεύτερου έτους λειτουργίας της Ακαδημία Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, η 2η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών της.


Δωρεάν σεμινάρια στο ΓΠΑ για νέους σε θέματα φυτικής παραγωγής

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) θα υλοποιήσει από την Τρίτη (30/05/2017) μέχρι και την Τετάρτη (29/06/2017) πρόγραμμα εκπαίδευσης 150 νέων, ηλικίας 24-40 ετών, σε θέματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.


Ξεκίνησαν τα προγράμματα κατάρτισης των Νέων Γεωργών

Ξεκίνησαν στις 5/5/2017 τα προγράμματα κατάρτισης των Νέων Γεωργών δικαιούχων της 2ης Προκήρυξης του ΜΕΤΡΟΥ 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς», στο πλαίσιο της Δράσης: 01.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 01 του ΠΑΑ 2014-2020. Μετά το τέλος των μαθημάτων οι Νέοι Αγρότες θα μπορέσουν να κάνουν αίτηση για τη δεύτερη δόση του πριμ πρώτης εγκατάστασης.


Σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Γερμανία και Ιταλία συμμετείχαν ελληνικοί συνεταιρισμοί

Σε πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για συνεταιρισμούς συμμετείχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου στη Γερμανία και την Ιταλία.


Βρέθηκε και δεύτερο όπλο στη Γεωπονική που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία

Ένα δεύτερο όπλο, που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους ληστές της χρηματαποστολής στη Γεωπονική, βρέθηκε εντός του ιδρύματος.


Ένοπλη ληστεία στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα με άρωμα τρομοκρατίας

Ένοπλη ληστεία στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα με άρωμα τρομοκρατίας

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/5) σε χρηματαποστολή στον χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ιερά Οδό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, δύο άτομα με κουκούλες, οπλισμένα με πιστόλια, επιτέθηκαν κατά υπαλλήλων εταιρίας security που εκείνη τη στιγμή εφοδίαζαν ATM της Εθνικής Τράπεζας, εντός του πανεπιστημίου, αρπάζοντας χρήματα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,9082031 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version