Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 315 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 32

Δ. Μπαξεβανάκης: Θα αντιμετωπίζονται ως ισότιμη εκπαιδευτική επιλογή τα ΕΠΑΛ

Διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποιεί ο υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, για να συζητήσει ζητήματα που αφορούν διαδικασίες δημόσιας εκπαίδευσης και δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης-κατάρτισης.


Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματά της θα παρουσιάσει στη Βέροια

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα οι «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα», διοργανώνει στη Βέροια, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Σταθμών Τεχνικής Επιθεώρησης Εξοπλισμών Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.


Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει την τεχνογνωσία των παραγωγών κριθαριού της Κεντρικής Ελλάδας

Περισσότεροι από 40 παραγωγοί συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, στα Φάρσαλα. Το ολοήμερο σεμινάριο προσέφερε στους συμμετέχοντες παραγωγούς τεχνογνωσία σε θέματα πρακτικών προστασίας της καλλιέργειας, αύξησης της παραγωγής, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.


Πρόγραμμα κατάρτισης από το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Καστοριάς

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς  θα υλοποιήσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020,  Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση: 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» , πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών (έναρξη 07/10/2017).


Για τα προβλήματα επαγγελματικών δικαιωμάτων συζήτησαν με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ οι Τεχνολόγοι Γεωπόνοι

Τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα επισκέφθηκε το Προεδρείο του Τ.Τ. Λάρισας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ).


Με επιτυχία η εκδήλωση BBQ στο Αγρόκτημα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Με επιτυχία η εκδήλωση BBQ στο Αγρόκτημα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 500 φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα».


Προκήρυξη Υποτροφίας από Αμερικανική Γεωργική Σχολή και εταιρία Eurocatering

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του μακρoxρόνιου προγράμματος  υποτροφιών  της  και  σε  συνεργασία  με  την εταιρία Eurocatering A.E., προκηρύσσει μια υποτροφία, για ένα σπουδαστή ή σπουδάστρια για φοίτηση στο μονοετές βιωματικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές», με έναρξη τη σχολική χρονιά 2017-2018.


Προκήρυξη Υποτροφίας από Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και Παπαστράτος

To Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του και σε συνεργασία με την Παπαστράτος, προκηρύσσει μια υποτροφία, τριετούς φοίτησης για ένα σπουδαστή ή σπουδάστρια, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.


ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Υπογράφηκε η απόφαση για το πρόγραμμα κατάρτισης Νέων Αγροτών της φυτικής παραγωγής στην ΠΕ Ροδόπης

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η έγκριση του Προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο «Φυτική Παραγωγή» και κωδ. 444, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Νέων Γεωργών 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112, όπως αυτοί εντάχθηκαν στο ΠΑΑ 2007-13 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μέτρο 06 του ΠΑΑ 2014-20».


Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης

Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College ο υφυπουργός  Βασίλης Κόκκαλης

«Πραγματικά εντυπωσιασμένος» από τις εγκαταστάσεις, τη δομή και τη λειτουργία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version