Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 403 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41

Οι φοιτητές Γεωπονίας θα εκπαιδεύονται στις ψηφιακές υποδομές της χώρας

Στο Υπουργείο ΨΗΠΤΕ, παραβρέθηκε στις 15 Απριλίου 2019 η Υφυπουργός ΑΑΤ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Νίκου Παππά, για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την αξιοποίηση των δημόσιων μετρητικών υποδομών παρατήρησης Γης που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ.


Career Day στο Perrotis College με τη συμμετοχή εταιριών αγροδιατροφικού τομέα

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, είχαν απόφοιτοι και σπουδαστές του Perrotis College, κατά τη διάρκεια του 1ου Career Day, που διοργάνωσαν την Τετάρτη, 3 Απριλίου, το Career Office και το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College.


H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για αποφοίτους Πανεπιστημίων φέρνει η British American Tobacco στην Ελλάδα, σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων και θέσεων εργασίας που ανακοίνωσε πρόσφατα με την άφιξη των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο


Στη Detrop η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College

Μέσω δύο workshops και του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», θα συμμετέχουν στην κλαδική έκθεση Detrop (2 έως 4 Μαρτίου 2019), η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College.


Φωτεινή Αραμπατζή από Λάρισα: Κορυφαίος για τη ΝΔ ο ρόλος της γυναίκας της υπαίθρου στην ανάταξη του πρωτογενούς τομέα

Φωτεινή Αραμπατζή από Λάρισα: Κορυφαίος για τη ΝΔ ο ρόλος της γυναίκας της υπαίθρου στην ανάταξη του πρωτογενούς τομέα

Για την προτεραιότητα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιακή και οικονομική στήριξη της οικογένειας και για τον καταλυτικό ρόλο της γυναίκας της υπαίθρου, μίλησε η βουλευτής Σερρών της ΝΔ και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Φωτεινή Αραμπατζή χθες στη Λάρισα. Την πετυχημένη εκδήλωση για τις πολιτικές της ΝΔ στην στήριξη της οικογένειας, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και παρουσίασαν εφτά γυναίκες βουλευτές του κόμματος, προλόγισε η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.


Ποιοι εκπαιδευτές θα επιλεγούν για τα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης

Κατά την διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού για τους νέους αγρότες αλλά και τους δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 θα πρέπει κατά προτεραιότητα να προτιμούνται οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ. Αυτό αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.


Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τις συνέργειες των Πανεπιστημίων

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».


Η Αγροτική Εστία θα χρηματοδοτεί επιμορφωτικά σεμινάρια νέων αγροτών και αγροτικά συνέδρια

Χρηματοδότηση για επιμορφωτικά σεμινάρια νέων αγροτών ή για παρακολούθηση αγροτικών συνεδρίων, θα μπορεί να γίνεται μέσω του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.


Εκπαίδευση στο ΑΠΘ για την υδροπονική καλλιέργεια τομάτας στο θερμοκήπιο

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα υλοποιηθεί o 2ος κύκλος του προγράμματος με τίτλο «Σύγχρονες απαιτήσεις της υδροπονικής καλλιέργειας τομάτας στο θερμοκήπιο», κατά την περίοδο Φεβρουαρίου - Νοεμβρίου 2019.


Συνεργασία Ελλάδας και Παλαιστίνης σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα και ανταλλαγής τεχνογνωσίας

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, συμμετείχε την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, στην 1η σε Υπουργικό επίπεδο, διμερή σύνοδο Ελλάδας και Παλαιστίνης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπό την Προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργου Κατρούγκαλου, και του Υπουργού Εξωτερικών της Παλαιστίνης Riad Malki.

Επιστροφή

1990-2019 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,814453 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version