Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 242 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 25

Χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές από την Ένωση Αγρινίου

Τη χορήγηση υποτροφιών-χρηματικών βραβείων σε μαθητές που θα διακριθούν ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Σεμινάριο στην Αθήνα για απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάσεις, 13 - 15 Ιανουαρίου 2017

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Επιτροπή Ερευνών (ΕΛΚΕ/ΠΘ) θα πραγματοποιήσει αυτοχρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: από τη Θεωρία στην Πράξη», από 13 έως και 15 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα.


Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Δημοσιεύθηκε (ΦΕΚ Β' 4113) η απόφαση της εφαρμογής της Δράσης 1.1.1. «Δράσεις  Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 1 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020. 'Οπως είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του ο ΑγροΤύπος μετά την εφαρμογή της απόφασης αναμένεται η προκήρυξη των σεμιναρίων κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για τους δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 του ΠΑΑ 2014-2020 (90 ώρες) και για τους δικαιούχους του Μέτρου 112 του ΠΑΑ 2007-2013 και του Υπομέτρου 6.1 του ΠΑΑ 2014-2020 (150 ώρες).


Σχολικά Γεύματα σε 19 σχολικές μονάδες στο Δήμο Τρικκαίων

Άρχισε σήμερα η υλοποίηση του Προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» σε δέκα εννέα επιλεγμένες σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων ως κοινή δράση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων.


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) Ν.Π.Δ.Δ., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των εγγραφών σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης της A περιόδου του 2017 από 2 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2017.


Κέντρο εργασίας στην Αθήνα από τη British American Tobacco Hellas

Με στόχο την ένταξη στην αγορά εργασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2017 Job center (κέντρο εργασίας) από την British American Tobacco Hellas, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.


Δωρεάν σεμινάρια αμπελουργίας από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα

Τετραήμερο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για την καλλιέργεια της αμπέλου, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα, στις 8/12/2016.


Αγροτικές Σχολές σε κάθε πρωτεύουσα νομού ζήτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Συνάντηση - συνεργασία με τον πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Γ. Καρέτσο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Οικολόγων Πράσινων κ. Γιώργος Δημαράς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης των νέων αγροτών.


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, το 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 350 σύνεδροι και παρουσιάστηκαν 135 πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες, 61 προφορικές και 74 σε μορφή εικονογραφημένων κειμένων. Όπως ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης κ. Δημήτριος Γκούμας, «κοινός τόπος των σχολίων των συμμετεχόντων ήταν ότι επκρόκειτο για ένα από τα πιο επιτυχημένα συνέδρια, κάτι που πιστοποιείται και από την πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου».


Εκπαίδευση στελεχών για την ελιά στην Ιορδανία

Την Ιορδανία επισκέφθηκε από 22-27/10/2016 ο γεωπόνος-ερευνητής Κων. Στ. Χαρτζουλάκης, επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Χανίων στα πλαίσια του προγράμματος TEMPUS Εκπαίδευση στελεχών του ελαιοκομικού τομέα της Ιορδανίας της Ε.Ε.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5976563 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version