Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 378 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 38

Υποτροφία «Αθανασίου Σωτηρούδα» από Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας

Η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας προκηρύσσει τη χορήγηση μιας υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές «Αθανασίου Σωτηρούδα» πρώτου ή δεύτερου κύκλου σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, στα γνωστικά αντικείμενα «Έντομα Αποθηκευμένων Προϊόντων» ή «Απεντομώσεις/Μυοκτονίες» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.


Συμφωνούν Τελιγιορίδου με ΣΕΑΜ για απογραφή τρακτέρ, τεχνικό έλεγχο και εκπαίδευση στα γεωργικά μηχανήματα

Αντιπροσωπεία του ΣΕΑΜ, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο κ. Σ. Μπαλουκτσή, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Κατσαρό και την Διευθύντρια κα Κ. Σκαρλάτου, είχε εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας με την νέα Υφυπουργό κα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του ΣΕΑΜ, «η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η κυρία Υφυπουργός υποσχέθηκε να δει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τα Σχέδια Βελτίωσης και να βοηθήσει όπου επιτρέπουν οι αρμοδιότητές της.


Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή γλίτωσε από το Υπερταμείο

Τελικά δεν περιλαμβάνεται η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή στα 121 ακίνητα του Δήμου Λάρισας που βρίσκονται στη λίστα του Υπερταμείου, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου.


Διεθνής βράβευση για τον Καθηγητή Γεώργιο Ζέρβα

Στο 69ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζωικής Παραγωγής (European Association for Animal Production - EAAP), που διεξήχθη στο Dubrovnik της Κροατίας από 27.8.2018 – 31.8.2018 βραβεύτηκε ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Ζέρβας, ενώπιον 1.200 Συνέδρων, με το «Distinguished Science Award», για την προσφορά του στην Επιστήμη της Ζωικής Παραγωγής και τις υπηρεσίες του προς την EAAP.  Το έργο του κ. Ζέρβα παρουσίασε η Καθηγήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μιλάνου,  και μέλος του Δ.Σ. της EAAP, κ. Antonella Baldi.


Πανεπιστήμιο Rutgers και ΓΠΑ συνεργάζονται για το πρόγραμμα Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά

Το Πανεπιστήμιο Rutgers θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018, (18.00 – 20.00 μ.μ.). Το τριετές αυτό πρόγραμμα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Ν. Πρίντζος: Η ΕΒΟΛ χορηγεί 15 υποτροφίες σε παιδιά που θα σπουδάσουν εκτός Θεσσαλίας και οργανώνει αγροτική συγκέντρωση στα Φάρσαλα

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη χορήγηση (για τρίτη χρονιά) 15 υποτροφιών σε παιδιά που θα σπουδάσουν εκτός της Θεσσαλίας και στη συγκέντρωση αγροτών - που θα γίνει με δική του πρωτοβουλία - στα Φάρσαλα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, στην οποία θα συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου. Συγκεκριμένα ο κ. Πρίντζος έκανε τις πιο κάτω ανακοινώσεις:


Από 3 έως 17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Από τις 3 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα γίνονται οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ. Κατά το τρέχον σχολικό έτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα και στο Μαρούσι, με τις ακόλουθες επτά ειδικότητες:

17/9/2018


Αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων

Όπως επισημαίνει το ΥπΑΑΤ, με το άρθρο 46 του Ν. 4559 (ΦΕΚ Α 142/ 3-8-2018), τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα που χορηγεί το Διεθνές Κέντρο Ανωτάτων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών (CIHEAM) αναγνωρίζονται ως ισότιμα με τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα των ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Στην Ελλάδα, οι τίτλοι του CIHEAM χορηγούνται από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), το οποίο λειτουργεί από το 1985 και επιχορηγείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Να γίνεται μάθημα για την προστασία από τις φυσικές καταστροφές ζητά το ΓΕΩΤΕΕ από το Υπουργείο Παιδείας

Το ΓΕΩΤΕΕ προτείνει την εισαγωγή μαθήματος στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σχετικά με την προστασία από τις φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ.). Ειδικότερα, σε επιστολή που έστειλε προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναφέρει τα εξής:


Bayer για υποτροφίες νέων επιστημόνων: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 24 Ιουλίου

Η Bayer, πιστή στη δέσμευσή της να προάγει την έρευνα και την καινοτομία, στηρίζει σταθερά τους εξαιρετικά ταλαντούχους νέους με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών. Το πρόγραμμα βοηθάει φοιτητές και νέους επιστήμονες από όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν ατομικά προγράμματα σπουδών και έρευνας, σε ινστιτούτα, πανεπιστήμια και ιδρύματα της επιλογής τους στη Γερμανία.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,34375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version