Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 249 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 25

Μάθημα στην Αστική και Περιαστική Παραγωγή Φρούτων και Λαχανικών στο Βόλο

Με τη συνδρομή του προγράμματος Greek Diaspora του International Institute of Education και του Ιδρύματος Fulbright και χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο 2017 εντατικό μάθημα στο αντικείμενο της Αστικής και Περιαστικής Παραγωγής Φρούτων και Λαχανικών.


ΟΠΕΚΕΠΕ: πρόσκληση σε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρωτοβάθμιων φορέων

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και στις εξατάσεις που διαργανώνει στα πλαίσια της συμπληρωματικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 2017 (Πιστοποίηση - Αναγνώριση Φορέων Α' στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2017-2020 στις 22 & 23 Φεβρουαρίου.


Την Πέμπτη η παρουσίαση του Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Στην ίδρυση «Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας» στις Μοίρες Ηρακλείου προχωρεί το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στοχεύοντας στην ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση του Επιχειρηματία-Αγρότη, ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Πολύκεντρο των Μοιρών.


Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Σύγχρονες λύσεις στις μακροχρόνιες προκλήσεις στα προϊόντα δημόσιας υγείας από την Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Απεντομώσεων που έγινε στην Αθήνα από 13 ώς 15/1/2017 υπό την αιγίδα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και την επιστημονική ευθύνη το Αν. Καθηγητή εντομολογίας Χρ. Αθανασίου καθώς και του γεωπόνου ειδικού σε θέματα εντόμων και τρωκτικών δημόσιας υγείας, Στ. Θωμαΐδη και συνεργατών του. Στα πλαίσια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εφαρμογές, το Σάββατο 14/1/2017, στο εργοστάσιο της Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.


Πράσινο φως για την ίδρυση Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου είχαν σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ι. Τσιρώνης και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, παρουσία του καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου κ. Δ. Κουρέτα, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, μετά από  αίτημα του δημάρχου Ελασσόνας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα.


Για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο η Γεωπονική Σχολή Αθηνών στη Zootechnia

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε για πρώτη φορά με περίπτερο και ομιλίες στην 10η Διεθνή Κλαδική Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία- Zootechnia2017 από 2 έως 5 Φεβρουαρίου του 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του συνδέσμου γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, η ημερίδα του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τίτλο: «Γεωπόνος Πορεία στο Χρόνο: Συμβολή και προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη», στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤΕΕ παρ. Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.


Χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές από την Ένωση Αγρινίου

Τη χορήγηση υποτροφιών-χρηματικών βραβείων σε μαθητές που θα διακριθούν ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ένωση Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Σεμινάριο στην Αθήνα για απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάσεις, 13 - 15 Ιανουαρίου 2017

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Επιτροπή Ερευνών (ΕΛΚΕ/ΠΘ) θα πραγματοποιήσει αυτοχρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: από τη Θεωρία στην Πράξη», από 13 έως και 15 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα.


Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών

Δημοσιεύθηκε (ΦΕΚ Β' 4113) η απόφαση της εφαρμογής της Δράσης 1.1.1. «Δράσεις  Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 1 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020. 'Οπως είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του ο ΑγροΤύπος μετά την εφαρμογή της απόφασης αναμένεται η προκήρυξη των σεμιναρίων κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για τους δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 του ΠΑΑ 2014-2020 (90 ώρες) και για τους δικαιούχους του Μέτρου 112 του ΠΑΑ 2007-2013 και του Υπομέτρου 6.1 του ΠΑΑ 2014-2020 (150 ώρες).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,640625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version