Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εκπαίδευση

Βρέθηκαν 370 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 37

Να γίνεται μάθημα για την προστασία από τις φυσικές καταστροφές ζητά το ΓΕΩΤΕΕ από το Υπουργείο Παιδείας

Το ΓΕΩΤΕΕ προτείνει την εισαγωγή μαθήματος στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σχετικά με την προστασία από τις φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ.). Ειδικότερα, σε επιστολή που έστειλε προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναφέρει τα εξής:


Bayer για υποτροφίες νέων επιστημόνων: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 24 Ιουλίου

Η Bayer, πιστή στη δέσμευσή της να προάγει την έρευνα και την καινοτομία, στηρίζει σταθερά τους εξαιρετικά ταλαντούχους νέους με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών. Το πρόγραμμα βοηθάει φοιτητές και νέους επιστήμονες από όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν ατομικά προγράμματα σπουδών και έρευνας, σε ινστιτούτα, πανεπιστήμια και ιδρύματα της επιλογής τους στη Γερμανία.


Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για την παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού

To Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα προσκαλεί υποψήφιους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού», που διοργανώνει για το ακαδημαϊκό διάστημα 2018-2020.


Ανακοίνωση λειτουργίας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας, διετής η διάρκεια φοίτησης

Ανακοίνωση λειτουργίας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας, διετής η διάρκεια φοίτησης

Δόθηκε σήμερα Πέμπτη (12 Ιουλίου), στο ΥπΑΑΤ, κοινή συνέντευξη τύπου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη του Αν. Υπουργού Γ. Τσιρώνη, του Υφυπουργού Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη και του Δημάρχου Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, για τη λειτουργία της 2ης Γαλακτοκομικής Σχολής στη χώρα, της «Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας». Ακολουθούν  αποσπάσματα των ομιλητών:


Εκδήλωση στο ΓΠΑ για τις δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής στους αγρότες

Με μεγάλη επιτυχία εξελίχθηκε η ημερίδα για την παρουσίαση των δράσεων κατάρτισης και συμβουλευτικής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) στο πλαίσιο του έργου «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», στην αίθουσα εκδηλώσεων του πανεπιστημίου, την Παρασκευή (29 Ιουνίου 2018). Το έργο πραγματοποιείται με χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Rutgers State University of New Jersey, το ΓΠΑ και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Είναι ένα έργο, για την αναζωογόνηση της Ελληνικής Γεωργίας και του τομέα των τροφίμων, μέσω της επανεκκίνησης των νέων. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτείας, αγρότες φοιτητές και άλλοι εμπλεκόμενοι.


Σεπτέμβριο ξεκινά η λειτουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα

Συνάντηση και ενημέρωση των προέδρων χωριών και κοινοτήτων της Ελασσόνας, με αφορμή την ίδρυση και λειτουργία τμήματος Γαλακτοκομικής Σχολής, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας. Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, υποστήριξε:


Νέος Πρύτανης στο ΓΠΑ εξελέγη ο Καθηγητής κ. Σπύρος Κίντζιος

Νέος Πρύτανης στο ΓΠΑ εξελέγη ο Καθηγητής κ. Σπύρος Κίντζιος

Νέος Πρύτανης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) εξελέγη ο Καθηγητής κ. Σπύρος Κίντζιος, η θητεία του οποίου ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου 2018. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Πρύτανη του Γ.Π.Α. μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων:


Εκπαίδευση μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Φλώρινα

Το Κέντρο «Δήμητρα» Καστοριάς, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το 2018, θα διοργανώσει δωρεάν 3ημερη εκπαίδευση μελισσοκομίας, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.


Συνεργασία ΓΠΑ με ΠΕ Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια ίδρυσης Κέντρου Γεωπονικών Επιστημών στην Αλίαρτο

Την συνεργασία τους στα πλαίσια της ίδρυσης «Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Εφαρμογών Γεωπονικών Επιστημών» επικύρωσαν, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας. Τα κτήρια του παλαιού εκκοκκιστηρίου βάμβακος, θα αξιοποιηθούν στα πλαίσια της εκπαίδευσης φοιτητών αλλά και αγροτών-πολιτών. Ενώ θα προσφέρει επιπλέον και συμβουλευτικό έργο σε θέματα γεωπονικών επιστημών.


Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College

Τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College

Σε μία σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Ιουνίου, στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σπουδαστές του Perrotis College και του μονοετούς προγράμματος «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» έλαβαν τα πτυχία τους.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,265625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version