Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενιαία Ενίσχυση

Διαδικασία ανάκτησης από αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά που αφορούν προσωρινά δικαιώματα του 2015, τι περιθώρια έχουν οι αγρότες για κατάθεση συμπληρωματικών στοιχείων

Συμψηφισμό στα ποσά που αφορούν τα προσωρινά δικαιώματα που δόθηκαν κατά λάθος, προχωρά απόφαση που υπογράφηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. Συγκεκριμένα οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ανάκτηση των αχρεωστήτως ή παρατύπως καταβληθέντων ποσών και οφειλών από διοικητικές κυρώσεις, μέσω συμψηφισμού, σε πληρωμές που δόθηκαν σε αγρότες βάσει της προσωρινής κατανοµής δικαιωµάτων ενιαίας ενίσχυσης του 2015, αναφέρεται στην απόφαση του υπουργού που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».


Μπήκαν 931,7 εκατ. για τσεκ και πρασίνισμα, διευκρινήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής του τσεκ (υπόλοιπο 30% βασικής ενίσχυσης ύψους 361 εκατ. ευρώ σε 621.904 δικαιούχους), και του πρασινίσματος (555 εκ. ευρώ σε  622.674  δικαιούχους) από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνεργασία με τις τράπεζες στις οποίες διατηρούν λογαριασμούς οι παραγωγοί. Όπως είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑγροΤύπος, τα ποσά άρχισαν να φαίνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων της Πειραιώς από αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο για αρκετούς  η δυνατότητα να σηκώσουν τα χρήματα δίνεται από σήμερα, Δευτέρα 19/12. Η ίδια διαδικασία (με τη συνήθη καθυστέρηση) βρίσκεται σε εξέλιξη και για τους δικαιούχους των άλλων τραπεζών.


Πυρετώδεις διεργασίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για καταβολή του τσεκ, από απόγευμα Παρασκευής χρήματα στους λογαριασμούς

Πυρετώδεις διεργασίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για καταβολή του τσεκ, από απόγευμα Παρασκευής χρήματα στους λογαριασμούς

Έντονες φαίνεται να είναι οι διεργασίες που γίνονται αυτή την ώρα μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του τσεκ ακόμα και νωρίτερα από την ερχόμενη Δευτέρα (19/12). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αρκετές είναι οι πιθανότητες να δουν οι παραγωγοί χρήματα στους λογαριασμούς τους (στα ATM της Πειραιώς) από το βράδυ της Παρασκευής (16/12). Από τις αρχές της εβδομάδας τα χρήματα θα φαίνονται στα βιβλιάρια και των υπόλοιπων δικαιούχων. Η πληρωμή θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα της βασικής (412.879.000 ευρώ) το πρασίνισμα (569.748.000 ευρώ), καθώς και περίπου 15 εκατ. ευρώ που αφορούν τους Νέους Γεωργούς.


Κλείδωσαν οι πληρωμές: σε μια εβδομάδα ενιαία ενίσχυση και εξισωτική

Εβδομάδα πληρωμών αναμένεται να είναι η επόμενη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δρομολογήσει πληρωμές για εκκαθάριση Βασικής Ενίσχυσης, Πρασίνισμα και Εξισωτική. Οι εν λόγω πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 19/12 και σε κάθε περίπτωση, όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή έως και την Παρασκευή 23/12. Χρονικά θα προηγηθεί η καταβολή της Βασικής Ενίσχυσης και του Πρασινίσματος με το συνολικό ποσό που αναμένεται να πιστωθεί στους δικαιούχους να φθάνει τα 800 εκατ. ευρώ.


Ε. Αποστόλου: Ποσό 1,25 δισ. ευρώ θα πάρουν οι αγρότες έως το τέλος του έτους

Ποσό 1,25 δισ. ευρώ θα πάρουν οι αγρότες έως το τέλος του έτους, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Συνολικά για το 2016 θα δοθούν στους αγρότες πάνω από 2,1 δισ. ευρώ, ανέφερε ο υπουργός στη Βουλή. Έως τώρα έχουν δοθεί 770 εκατ. ευρώ σε 567.000 αγρότες ως βασική ενίσχυση, ενώ το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 1,25 δισ. μαζί με την εξισωτική (που αυξήθηκε από τα 216 εκατ. ευρώ στα 244 εκατ. ευρώ) και το «πρασίνισμα», τόνισε απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Γεωργαντά.


Μπήκαν τα υπόλοιπα του 2015 για βασική, πρασίνισμα, συνδεδεμένες, συνεχίζονται οι πληρωμές σε βιολογική κτηνοτροφία

Μπήκαν τα υπόλοιπα του 2015 για βασική, πρασίνισμα, συνδεδεμένες, συνεχίζονται οι πληρωμές σε βιολογική κτηνοτροφία

Με μικρή καθυστέρηση επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου αναφορικά με την καταβολή των υπολοίπων του 2015. Η σημαντικού ύψους πληρωμή σε μεγάλο αριθμό δικαιούχων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπόλοιπα βασικής και πράσινης ενίσχυσης 2015 συνολικού ύψους 2.393.914 ευρώ σε 91.286 δικαιούχους ενώ περιλαμβάνονται επίσης πληρωμές για εκκρεμότητες μιας σειράς συνδεδεμένων και ειδικών ενισχύσεων (αιγοπρόβατα, βοοειδή, βαμβάκι, φασόλι, βιομηχανική τομάτα, σιτάρι, σπόροι σποράς κ.ά).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version