Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συνδεδεμένες Φυτικής

Βρέθηκαν 31 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4

Πότε πληρώνεται η συνδεδεμένη σε μήλα και σταφίδα

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου πριν από το Πάσχα αναμένεται να πληρωθούν την συνδεδεμένη ενίσχυση, που αντιστοιχεί στο 2017, οι παραγωγοί μήλων της χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου από τον αρμόδιο οργανισμό των πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ). Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό της ενίσχυσης δεν έχει καθοριστεί ακόμα.


Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ συνολικά 55,1 εκατ. ευρώ σε 227.846 δικαιούχους, περιλαμβάνεται και η συνδεδεμένη στο σιτάρι ύψους 11 εκατ. ευρώ

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ συνολικά 55,1 εκατ. ευρώ σε 227.846 δικαιούχους, περιλαμβάνεται και η συνδεδεμένη στο σιτάρι ύψους 11 εκατ. ευρώ

Στην πληρωμή «πακέτου» συνδεδεμένων ενισχύσεων του έτους 2017 προχώρησε την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως είχε προαναγγείλει ο ΑγροΤύπος. Συνολικά καταβλήθηκαν 55.110.763 ευρώ σε 227.846 δικαιούχους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι πληρωμές αναλύονται ως εξής:


Πέμπτη το πακέτο πληρωμών συνδεδεμένων ενισχύσεων για ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος, μαζί με το σιτάρι

Πέμπτη το πακέτο πληρωμών συνδεδεμένων ενισχύσεων για ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος, μαζί με το σιτάρι

Την Πέμπτη (22/2) αναμένεται να γίνει η πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων για ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος, καθώς και σκληρού σιταριού - για το οποίο το ύψος ενίσχυσης θα καθοριστεί την Τρίτη - αν δεν προκύψουν επιπλέον προβλήματα που θα καθυστερήσουν τις διαδικασίες. Επιπλέον, τον Μάρτιο θα γίνουν οι πληρωμές συνδεδεμένης ενίσχυσης για το βαμβάκι, ενώ μέσα στον χρόνο θα δοθεί και η εξισωτική για το 2013-2014. Όπως δήλωσαν στον ΑγροΤύπο στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, «αυτήν την περίοδο τρέχουν τα προγράμματα για τον καθορισμό και τις πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων. Το γεγονός αυτό δεν μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να καθορίσουμε επακριβώς πότε θα γίνουν οι πληρωμές για την εξισωτική 2013-2014, όπως ζήτησαν και ορισμένοι κτηνοτρόφοι όταν έγιναν δηλώσεις σχετικά με την εξισωτική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν μέσα στο χρόνο».


Οι αναγκαίες ποσότητες ανά στρέμμα για την είσπραξη συνδεδεμένων το 2018

Τις ποσότητες ανά προϊόν που πρέπει να παραδώσει ο παραγωγός στις αντίστοιχες μεταποιητικές επιχειρήσεις και το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων, προκειμένου να είναι δικαιούχος συνδεδεμένης ενίσχυσης φυτικής παραγωγής για το 2018 ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η εγκύκλιος αφορά τους όρους επιλεξιμότητας για τις στρεμματικές συνδεδεμένες ενόψει της υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης του νέου έτους.


Μέσα στη βδομάδα πακέτο πληρωμής συνδεδεμένων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αυτή τη βδομάδα θα γίνουν οι πληρωμές για όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση, κτηνοτροφικά ψυχανθή, μηδική, καρπούς με κέλυφος (καρύδια, κάστανα, αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια) και σπαράγγια. Για αυτά τα προϊόντα τη Δευτέρα (12/2) το ΥπΑΑΤ θα ενημερώσει με τις αναλυτικές λίστες των τιμών συνδεδεμένων ενισχύσεων τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να τρέξει το πρόγραμμα πληρωμών.


Καθορίστηκαν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2017 για όσπρια, κτηνοτροφικά - σανοδοτικά ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κόκκαλη οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον καθορισμό του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το έτος 2017 (άρθρο 52 Κανονισμός Ε.Ε. 1307/2013) για την καλλιέργεια των οσπρίων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, των πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, των πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, των σπαραγγιών και των καρπών με κέλυφος.


Πληρώθηκε η συνδεδεμένη των ζαχαρότευτλων

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη των ζαχαρότευτλων

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη ενίσχυση που είχε υποσχεθεί στους τευτλοπαραγωγούς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου. Συνολικά το ποσό που πληρώθηκε στους 1.891 δικαιούχους καλλιεργητές ήταν 4.482.576,97 ευρώ (πήραν ενίσχυση ύψους 72 ευρώ ανά στρέμμα). Τα χρήματα κατεβλήθησαν στους λογαριασμούς των διακαιούχων την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018.


Υπογράφτηκε η Υπουργική Απόφαση για συνδεδεμένη σε τεύτλα, 72 ευρώ ανά στρέμμα για 2017

Ικανοποίησε την υπόσχεσή που είχε δώσει στους τευτλοπαραγωγούς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς υπέγραψε σήμερα Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, την υπουργική απόφαση για την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα τεύτλα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η πληρωμή.


Αποστόλου: Καλές οι προοπτικές στην καστανοκαλλιέργεια ορεινών περιοχών, νέο πρόγραμμα αντιμετώπισης της σφήκας και συνδεδεμένη 13,3 ευρώ το στρέμμα

Αποστόλου: Καλές οι προοπτικές στην καστανοκαλλιέργεια ορεινών περιοχών, νέο πρόγραμμα αντιμετώπισης της σφήκας και συνδεδεμένη 13,3 ευρώ το στρέμμα

Τις δυνατότητες που δημιουργεί για τις ορεινές κοινότητες της χώρας η αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων, ειδικά μέσα από συνεργατικά σχήματα και σε σύνδεση με τη γαστρονομία και τον τουρισμό επισήμανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σε ημερίδα για την καστανοκαλλιέργεια που πραγματοποιήθηκε στην Καστάνιτσα Κυνουρίας, στο πλαίσιο της 34ης Γιορτής του Κάστανου. Όπως δήλωσε από το 2017 θα χορηγηθεί συνδεδεμένη ενίσχυση στα ακρόδρυα και συνεπώς στις καστανιές, που θα κυμανθεί στα 13,3 ευρώ το στρέμμα.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραδόσεις βάμβακος μέχρι 31/1/2018 για να εισπραχθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραδόσεις βάμβακος μέχρι 31/1/2018 για να εισπραχθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση

Οι παραδόσεις στα εκκοκκιστήρια για τους βαμβακοπαραγωγούς που θέλουν να τύχουν της ειδικής καλλιεργητικής ενίσχυσης των 74,9 ευρώ το στρέμμα, θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2018 το αργότερο, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι παραγωγοί οφείλουν να συγκομίζουν και να παραδίδουν τουλάχιστον την ελάχιστη στρεμματική απόδοση της καλλιεργητικής ζώνης στην οποία ανήκουν και να υπογράφουν την προβλεπόμενη σύμβαση αγοραπωλησίας με την εκκοκκιστική επιχείρηση ή τη Συνεταιριστική Οργάνωση.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version