Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2725 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 273

ΔΑΟΚ Θεσσαλίας: υπενθύμιση και διευκρινίσεις για την προκήρυξη του προγράμματος Γενετικών Πόρων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η δράση 10.2.1 «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΟΚ, δίνονται διευκρινίσεις αναφορικά με την προθεσμία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας από τους ενδιαφερόμενους (έως 2/3/2017), καθώς και άλλες χρηστικές λεπτομέρειες.


Ερώτηση στη Βουλή για την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης

Ερώτηση στη Βουλή για την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης

Τη διαφαινόμενη νέα καθυστέρηση στην προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης του νέου ΠΑΑ 2014-2020, στηλιτεύει με Ερώτησή της προς τον αρμόδιο Υπουργό η Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Όπως αναφέρει η Σερραία βουλευτής, «η προκήρυξή τους φαίνεται να μετατίθεται για μετά το καλοκαίρι, καθώς για τον μήνα Μάρτιο έχει προγραμματιστεί απλά η προδημοσίευσή τους.


Φ. Αραμπατζή: Κίνδυνος αποκλεισμού εκατοντάδων αιτούντων από το πρόγραμμα Νέων Γεωργών

Τον κίνδυνο αποκλεισμού 1000 περίπου Νέων Αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας από το νέο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» λόγω χαμηλής κατανομής κονδυλίων στην εν λόγω Περιφέρεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επισημαίνει η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, σε σχετική Ερώτησή της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Στη Βουλή τα προβλήματα στην βόρεια Ελλάδα στο πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης με την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 488/16-2-2017  Επίκαιρη Ερώτηση του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου έφερε στην Βουλή «τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Μέτρου 11 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Βιολογική Κτηνοτροφία»


Δανειοδοτική στήριξη από την ΕΤΕπ στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Δανειοδοτική στήριξη, ύψους 50 εκατ. ευρώ, εξασφάλισε η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, χάρη σε συμφωνία που υπέγραψε σήμερα με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ETEπ).


Αναπτυξιακός: ανοιχτός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για στάβλους έως 28/4, παράταση στη β φάση υποβολής αιτήσεων για τη γενική επιχειρηματικότητα

Αναπτυξιακός: ανοιχτός ο μηχανολογικός εξοπλισμός για στάβλους έως 28/4, παράταση στη β φάση υποβολής αιτήσεων για τη γενική επιχειρηματικότητα

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για το καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας», σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας, γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην υποβολή φακέλων του εν λόγω καθεστώτος (προσοχή, αφορά τη β' φάση υποβολής φακέλου τεκμηρίωσης και όχι τις αρχικές αιτήσεις που έχουν κλείσει) έως τις 28/2/2017. Ανοιχτό παραμένει για υποβολή αιτήσεων το καθεστώς του «Μηχανολογικού Εξοπλισμού» που αφορά στάβλους.

28/4/2017


Τεχνικό εξοπλισμό στάβλων καλύπτει πλεόν ο Αναπτυξιακός

Τεχνικό εξοπλισμό στάβλων καλύπτει πλεόν ο Αναπτυξιακός

Τεχνικό εξοπλισμό σταβλικών εγκαταστάσεων,όπως εγκαταστάσεις θέρμανσης, εξαερισμό, συστήματα καθαρισμού υγρών αποβλήτων καλύπτει πλέον ο αναπτυξιακός νόμος, σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση, με τις αιτήσεις να λήγουν στις 28 Απριλίου. Η σχετική τροποποίηση αφορά το καθεστώς «Ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού», που καλύπτει τις δαπάνες leasing και αγοράς εξοπλισμού σταβλικών εγκαταστάσεων, θερμοκηπίων και μεταποιητικών μονάδων.


Π.Ε. Τρικάλων: πληροφορίες για την υποβολή προτάσεων για τη Δράση 10.2.1: Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία του ΠΑΑ 2014-2020

Ανακοίνωση με την υποία υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φορείς το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τη Δράση 10.2.1 «Γενετικοί Πόροι στη Κτηνοτροφία» του ΠΑΑ 2014-2020, εξέδωσε η ΔΑΟΚ Τρικάλων. Αναλυτικότερα αναφέρει:


Διευκρινήσεις από το ΥπΑΑΤ για το Μέτρο Βιολογικής Γεωργίας

Απαντήσεις σε 22 κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την ένταξη στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», παρέχει μέσω της ιστοσελίδας του το ΥπΑΑΤ.


Πρόγραμμα βιολογικής: Επιλέξιμα μη παραγωγικά δέντρα, χρειάζεται άδεια στάβλου και μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συνταξιούχοι αρκεί να είναι ενεργοί αγρότες

Πρόγραμμα βιολογικής: Επιλέξιμα μη παραγωγικά δέντρα, χρειάζεται άδεια στάβλου και μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συνταξιούχοι αρκεί να είναι ενεργοί αγρότες

Σε περίπτωση συστέγασης κτηνοτρόφων όπου ο ένας κάνει βιολογική κτηνοτροφία και ο άλλος όχι θα πρέπει ο βιολογικός κτηνοτρόφος, μέχρι τις 22/02/2017, που λήγει η υποβολή για το Μέτρο 11 της Βιολογικής Γεωργίας, να έχει μεταφερθεί σε νέα εγκατάσταση. Ακόμη αγροτεμάχια που έχουν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ του 2016 με μη παραγωγικά δέντρα εντάσσονται και πληρώνονται κανονικά στο Μέτρο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,847656 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version