Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2936 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 294

Πληροφορίες για το πρόγραμμα δάσωσης γαιών που ανοίγει την άνοιξη

Με σημαντικές αλλαγές επιστρέφει μετά 12 χρόνια το πρόγραμμα της δάσωσης γεωργικών και μη γεωργικών γαιών. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, όλες τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο μέτρο που πρόκειται να «ανοίξει» την άνοιξη.


Έρχονται 17 αλλαγές στο πρόγραμμα μεταποίησης, χωρίς αγορά γης αλλά με μίσθωση μπορεί να κατατεθεί ο φάκελος

Έρχονται 17 αλλαγές στο πρόγραμμα μεταποίησης, χωρίς αγορά γης αλλά με μίσθωση μπορεί να κατατεθεί ο φάκελος

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, η 1η τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός των λεπτομερειών εφαρμογής του υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) περιόδου 2014-2020». Συνολικά έχουμε 17 αλλαγές. Μεταξύ αυτών είναι ότι οι δαπάνες για την προμήθεια πλαστικών παλετοκιβωτίων (bins) είναι επιλέξιμες για συγχρηματοδότηση στην περίπτωση που έχουν διάρκεια απόσβεσης μεγαλύτερη του ενός έτους. Επίσης στην περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αγορά γης μέχρι την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας, ο δυνητικός δικαιούχος δύναται να προβεί, προσωρινά, σε μίσθωση του οικοπέδου με ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο υποψηφιότητας (αφορά . Μετεγκατάσταση ανενεργού ελαιοτριβείου δύναται να θεωρηθεί επιλέξιμη, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα στην ίδια Περιφέρεια.


Εκδήλωση διαβούλευσης στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου LEADER στην Κεφαλονιά

Το «Δίκτυο Συνεργασίας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων - ΠΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και των Δήμων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης», οργανώνει εκδήλωση διαβούλευσης, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου προγράμματος «CLLD/ LEADER 2014-2020 στους Δήμους Κεφαλονιάς και Ιθάκης», με τίτλο «καλές πρακτικές νησιωτικής ανάπτυξης», τη Δευτέρα (23/10/2017) και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», στην Κεφαλονιά.


Νέα παράταση μέχρι 26 Οκτωβρίου για Μεταποίηση σε γεωργικό προϊόν

Νέα παράταση της Δράσης 4.2.1, Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν, γεωργικό προϊόν, ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ειδικότερα, παρατείνονται οι υποβολές των επιχειρηματικών σχεδίων, ως 26/10/2017 (η προηγούμενη έληγε στις 16/10/2017). Η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας παραμένει μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2017.

26/10/2017


Στη Διαύγεια η Υπουργική Απόφαση με την οποία εναρμονίζεται η εθνική με την κοινοτική νομοθεσία βιολογικών, ενημέρωση από ΥπΑΑΤ ζητάνε οι βιοκαλλιεργητές

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η Υπουργική Απόφαση με την οποία εναρμονίζεται η εθνική νομοθεσία με τους αντίστοιχους κοινοτικούς Κανονισμούς σχετικά με τον βιολογικό τρόπο παραγωγής, την επισήμανση και τον έλεγχο των βιολογικών προϊόντων φυτικής, ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιέργειας, καθώς και τους όρους εισαγωγής βιολογικών προϊόντων από τρίτες χώρες. «Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημά μας που θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Δημήτρης Καραμπάσης, πρόεδρος στην Ένωση Βιοκαλλιεργητών της ΠΕ Λακωνίας.


Θα γίνει φέτος η δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών στα σχολεία ρωτά ο Γ. Κουτσούκος

Για αργούς ρυθμούς του ΥπΑΑΤ και τη φετινή χρονιά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα δωρεάν διανομής φρούτων και λαχανικών, κάνει ο λόγο ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας κ. Γιάννης Κουτσούκος.


Μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών για αγρότες και άμεση προκήρυξη των μέτρων του ΠΑΑ, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών για αγρότες και άμεση προκήρυξη των μέτρων του ΠΑΑ, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Να προκηρυχθούν αμέσως όλα τα επενδυτικά μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), να ενταχθούν στο υπομέτρο 6.1 όλοι οι επιλαχόντες νέοι αγρότες της Θεσσαλίας, μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών, άρση των στρεβλώσεων στο κόστος παραγωγής και να καταστεί το κεντρικό κράτος αξιόπιστο στις πάσης φύσεως πληρωμές προς τους παραγωγούς, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, στην ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο της Λάρισας.


Τα θετικά και αρνητικά στα νέα Σχέδια Βελτίωσης

Από την αναλυτική προδημοσίευση των Σχεδίων Βελτίωσης προκύπτει ότι υπάρχουν ορισμένες θετικές αλλαγές, σε σύγκριση με τις προηγούμενες προγραμματικές περιόδους, αλλά και ορισμένα αρνητικά σημεία. Διαβάστε στο περιοδικό «Γεωργία - Κτηνοτροφία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα, τι αναφέρει για τα θετικά και αρνητικά σημεία στο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης ο κ. Κων/νος Μπλιάτσιος, Γεωπόνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Α.Ε.


Β. Κόκκαλης σε διοίκηση ΑΣ Λάρισας Νέα Ένωση: το βαμβάκι αποτελεί προϊόν για το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών

Με εφ’ όλης της ύλης ατζέντα για καίρια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείου του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού (Α.Σ.) Λάρισας «η Νέα Ένωση» κ. Φ. Παπαδόπουλο, τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Καραΐσκο και τον Γραμματέα κ. Γ. Βαρδούλη.


Κομφούζιο: Ποσό 9,47 εκατ. ευρώ σε 1.876 παραγωγούς, διαβάστε τα ονόματα των δικαιούχων

Δημοσιεύθηκε από το ΥπΑΑΤ η τελική λίστα των χιλίων οκτακοσίων εβδομήντα έξι (1.876) δικαιούχων της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία πληρωμής τους.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version