Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 3121 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 313

Από 16.000 θα ενταχθούν μόλις 4.190 στη νιτρορύπανση, διευκρινήσεις ΥπΑΑΤ για κριτήρια και εντάξεις

Από 16.000 θα ενταχθούν μόλις 4.190 στη νιτρορύπανση, διευκρινήσεις ΥπΑΑΤ για κριτήρια και εντάξεις

Σε αύξηση του προϋπολογισμού της πρόσκλησης για την νιτρορύπανση προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 24 Απριλίου 2018. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενώ οι δικαιούχοι ανέρχονταν στους 2.758 με βαθμολογία 16 μορίων, με την υπερδέσμευση αναμένονται να φτάσουν τους 4.190 με βαθμολογία 12,2 μορίων (κατ’ εκτίμηση).


Φ. Αραμπατζή προς ΥπΑΑΤ: Απαράδεκτη η καθυστέρηση στην αξιοποίηση του Πακέτου Juncker, 1 δις ευρώ περιμένουν

Την τεράστια καθυστέρηση, που επιδεικνύει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην αξιοποίηση του Πακέτου Juncker για τον Αγροδιατροφικό Τομέα (EFSI),στηλιτεύει η αρμόδια Τομεάρχης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή με ερώτησή της στη Βουλή.


Σε κίνδυνο το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας λόγω των βοσκοτόπων

Σε κίνδυνο το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας λόγω των βοσκοτόπων

Επιστολή έστειλε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ στον κ. Χαράλαμπο Κασίμη, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, στην οποία επισημαίνει την ανάγκη ανακατανομής των βοσκοτόπων, προκειμένου να αποφευχθούν αδικίες που μπορεί να ακυρώσουν στην πράξη το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας.


Αιτήσεις προς LEADER για παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία μέχρι 29/6/2018

Ολοκληρώνεται στις 29/6/2018 η ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD / LEADER του ΠΑΑ 2014-2020 της Αναπτυξιακής Φθιώτιδας Α.Ε. ΟΤΑ.


Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων για σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών (Μέτρο 9)

Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων στήριξης για το Μέτρο 9 για Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020.

9/7/2018


Για μικρές εκμεταλλεύσεις και όχι για όσους κόπηκαν από νιτρορύπανση τα 14.000 ευρώ του υπομέτρου 6.3, ποια μέτρα του ΠΑΑ αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα

Ντόρο έχουν προκαλέσει οι «φήμες» σχετικά με την χορήγηση 14.000 ευρώ σε όσους δεν κατάφεραν να ενταχθούν στη Δράση της νιτρορύπανσης. «Το συγκεκριμένο υπομέτρο 6.3 αφορά όλους τους αγρότες με τυπική απόδοση (ακαθάριστο εισόδημα) έως 7.999 ευρώ σε κοινότητες έως 5.000 κατοίκων. Αυτά που αναγράφονται στον κανονισμό δεν μπορούν να αλλάξουν», ανέφερε στον ΑγροΤύπο ο κ. Δ. Σοφολόγης, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων (ΠΟΣΓ).


Ενημερωτικές ημερίδες για τα μέτρα προστασίας (αντιχαλαζικά κ.α.) του Μέτρου 5.1 διοργανώνει ο ΕΛΓΑ

Στα πλαίσια δημοσιοποίησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Υπομέτρο 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων», σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι ακόλουθες ενημερωτικές ημερίδες:


Κύπρος: Μέχρι 9/11/2018 αιτήσεις για παροχή κρατικής χορηγίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θα εγκαταστήσουν Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

To Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου, στο πλαίσιο προώθησης του Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής Διαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου (EMAS) σε επιχειρήσεις, ανακοινώνει την προκήρυξη του Σχεδίου Παροχής Κρατικών Χορηγιών 2018 για την Εισαγωγή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση τις πρόνοιες του σχετικού Κανονισμού 1221/2009/ΕΚ.


Τα Σχέδια Βελτίωσης ... έχουν ανάγκη βελτίωσης

Τα Σχέδια Βελτίωσης ... έχουν ανάγκη βελτίωσης

Σε επιστολή, που έστειλε προς την ηγεσία του ΥπΑΑΤ ο Γεωπόνος από την Σπάρτη κ. Σταύρος Χρυσαδάκος, αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα Σχέδια Βελτίωσης. «Είναι ανάγκη να «ξεκαθαριστούν» κάποια θέματα έστω την ύστατη στιγμή», τονίζει και καταθέτει διορθωτικές κινήσεις για μία «επανεκκίνηση» του προγράμματος.


Η εφαρμογή ψευδοσποράς σε ορυζώνες, εντός Απριλίου η προκήρυξη, στα 21 ευρώ το στρέμμα η ετήσια ενίσχυση

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ με αρ. Φύλλου 1307) το πλαίσιο εφαρμογής της Δράσης 10.1.2007 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες». Εντός του Απριλίου αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη. Το έτος 2018 θα αποτελεί και το πρώτο έτος εφαρμογής των δεσμεύσεων της δράσης. Το ύψος ενίσχυσης της δράσης ορίζεται σε 21 ευρώ το στρέμμα ανά έτος

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,453125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version