Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2707 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 271

Το πρόγραμμα κατά της νιτρορύπανσης συζητήθηκε στη συνάντηση Υφυπουργού Β. Κόκκαλη με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Θεμάτων

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, ευρεία σύσκεψη με αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων (ΠΣΑΘ) αποτελούμενη από τους Κώστα Σπανούλη, Κώστα Γιωτάκο, Γιώργο Μαχά, Γιώργο Ζιάμα και Δημήτρη Δημογιάννη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμη.


Έρχεται πρόγραμμα 12μηνών συμβάσεων για μακροχρόνια ανέργους μεγάλης ηλικία

Πρόγραμμα 12μηνων συμβάσεων εργασίας στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους δήμους, για μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55 - 67 ετών, ανακοίνωσε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.


Μέχρι τέλος της εβδομάδας η πρόσκληση στα βιολογικά, τέλος Φλεβάρη η πρώτη αξιολόγηση

Μέχρι τέλος της εβδομάδας η πρόσκληση στα βιολογικά, τέλος Φλεβάρη η πρώτη αξιολόγηση

Λεπτομέρειες παρατίθενται από το ΥπΑΑΤ σχετικά με το Μέτρο 11: «Βιολογικές Καλλιέργειες» του οποίου η πρόσκληση αναμένεται κανονικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτό δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Τσιρώνης στο περιθώριο της συνάντησης της ηγεσίας του υπουργείου με τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς της χώρας, χθες Τετάρτη (11/1/2017). Όπως είπε ο ίδιος, το πρόγραμμα αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα ώστε να γίνει η πρώτη αξιολόγησή του μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. «Το Πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και αφορά τόσο τους ήδη βιοκαλλιεργητές, όσο και τους νέους που δεν υπήρξαν ποτέ αγρότες».


ΥπΑΑΤ: Την ερχόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για βιολογική γεωργία, στα 443 εκατ. το ύψος της, ποιες νέες καλλιέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα

Γνωστοποιήθηκε σε συνέντευξη τύπου του ΥπΑΑΤ το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας (Μέτρο 11: «Βιολογική Γεωργία»). Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου η πρόσκληση θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές για διάστημα ενός μηνός. Το ύψος του προς διάθεση κονδυλίου στους δικαιούχους παραγωγούς θα φτάνει τα 453 εκατ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει και συμπληρωματική προκήρυξη που θα περιλαμβάνει επιπλέον καλλιέργειες και θα απευθύνεται σε Νέους Αγρότες και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην πρώτη προκήρυξη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου, ο συνολικός αριθμός των παραγωγών που αναμένεται να ενταχθούν στο Μέτρο θα ανέλθει σε 20-25.000 αγρότες.


Περιφέρεια Κρήτης: ενημέρωση για την παράταση οριστικοποίησης υποβολής αιτήσεων για Νέους Αγρότες

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι για το υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα, 16/1/2017. Αντίστοιχα, παρατείνεται η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες ΔΑΟΚ, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του υπομέτρου 6.1. παρέχονται στα τηλέφωνα:


Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης: Υπερκάλυψη στόχου απορρόφησης ΕΣΠΑ για το 2016

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, έναντι στόχου απορρόφησης 7% (που αντιστοιχεί σε 1 δισ. € κοινοτική συνδρομή), επιτεύχθηκε απορρόφηση 11,35% (που αντιστοιχεί σε 1,6 δισ. €).


Περιφέρεια Πελοποννήσου: παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης αιτήσεων για Νέους Αγρότες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα (16/1/2017).


Έρχεται προκήρυξη για Μέτρο Βιολογικής Γεωργίας, με διάλογο και εξόρμηση στην επαρχία απαντά το ΥπΑΑΤ στις αναμενόμενες κινητοποιήσεις

Έρχεται προκήρυξη για Μέτρο Βιολογικής Γεωργίας, με διάλογο και εξόρμηση στην επαρχία απαντά το ΥπΑΑΤ στις αναμενόμενες κινητοποιήσεις

Εξόρμηση ανά την Ελλάδα, πρωτίστως σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Πελοπόννησος και η Κρήτη, προγραμματίζει για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το κυβερνητικό επιτελείο με στόχο την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου για όλο το πλέγμα των δράσεων που έχουν ήδη αναληφθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους αλλά και τις δυνατότητες βελτιωτικών κινήσεων όπου χρειάζονται. Στο μεταξύ βρίσκονται σε εξέλιξη οι προκηρύξεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Την Τρίτη (3/1/2017), στις 12 το μεσημέρι, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ΥπΑΑΤ, σχετικά με την προκήρυξη του Μέτρου και την πολιτική του Υπουργείου στον τομέα της βιολογικής γεωργίας.


Κύπρος: Δόθηκε παράταση στην κατάθεση αιτήσεων για επενδύσεις στα δασικά οικοσυστήματα για το Καθεστώς 8.5

Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και το Τμήμα Δασών, ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Καθεστώς 8.5 «Επενδύσεις οι οποίες βελτιώνουν την ανθεκτικότητα και την περιβαλλοντική αξία των δασικών οικοσυστημάτων» παρατείνεται μέχρι την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 (και ώρα 14:00).


Aύξηση ενίσχυσης πήραν δικαιούχοι ανειλημμένων για Σχέδια Βελτίωσης, δείτε τον σχετικό πίνακα

Σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύθηκε στη διαύγεια, ανεβαίνει το ποσό ενίσχυσης για ορισμένους δικαιούχους που είχαν ενταχθεί στα Σχέδια Βελτίωσης του προηγούμενου ΠΑΑ. Ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των πληρωμών που πέρασαν στο Νέο ΠΑΑ ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου 2017. Διαβάστε ποια σημεία τροποποιούνται με τη νέα απόφαση:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,820313 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version