Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2891 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 290

Βγήκε η απόφαση από το ΥπΑΑΤ για να τρέξουν τα προγράμματα LEADER

Βγήκε η απόφαση από το ΥπΑΑΤ για να τρέξουν τα προγράμματα LEADER

Με απόφαση του ΥΠΑΑΤ θεσπίστηκαν οι κανόνες και οι διαδικασίες για την εφαρμογή του υπομέτρου 19.4 «Στήριξη για τις λειτουργικές δαπάνες και την εμψύχωση» του Μέτρου 19 LEADER / CLLD. Πρόκειται για πάνω από 40 τοπικά προγράμματα που έχουν εγκριθεί για ισάριθμες Αναπτυξιακές Εταιρείες, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε προκηρύξεις και προσκλήσεις προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, διότι δεν υπήρχε το αντίστοιχο θεσμικό πλαίσιο. Στην απόφαση δίνονται οι οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι Αναπτυξιακές Εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των προγραμμάτων. Υπεύθυνοι εφαρμογής του Μέτρου είναι οι Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), δηλαδή οι Αναπτυξιακές Εταιρείες, που έχουν επιλεγεί με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του ΠΑΑ 2014-2020.


ΔΑΟΚ Πρέβεζας: Αναβολή εκδηλώσεων για Νέους Γεωργούς σε Καναλάκι και Φιλιππιάδα, κανονικά η εκδήλωση στην Πρέβεζα

Αναβάλλονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Πρέβεζας στο Καναλάκι και τη Φιλιππιάδα  για το πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, ενώ κανονικά θα γίνει η εκδήλωση στην Πρέβεζα, την Παρασκευή, 25 Αυγούστου.


Έργα αγροτικής οδοποιίας 3,2 εκατ. ευρώ δρομολογεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας».


Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Παράταση στις αιτήσεις για πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων το 2017

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί για τρίτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.


Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών στην Πρέβεζα

Τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα η Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


Καχριμάνης: Να μη χαθεί η ευκαιρία της 2ης πρόσκλησης για τους νέους γεωργούς της Ηπείρου

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά, να λάβουν  διευκρινήσεις και οδηγίες για το πρόγραμμα των νέων γεωργών, καθώς και για θέματα που αφορούν τις υποδομές της κτηνοτροφίας και πολλά άλλα, είχαν σήμερα δεκάδες μετακινούμενοι και μη κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής Μετσόβου, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΜΕΚΔΕ.


Στην τελική ευθεία το LEADER Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Στην τελική ευθεία το LEADER Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, έγινε η 1η συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομάδας Τοπικής Δράσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. ως μια σημαντική μέρα για την Κεφαλλονιά, την Ιθάκη και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς ολοκληρώνεται μια προσπάθεια που ξεκίνησε από καιρό με στόχο να ωφεληθούν οι μικρές επιχειρήσεις και ο δημόσιος χώρος, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Το Δίκτυο αποτελεί μια συνεργασία της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων με σκοπό την τοπική ανάπτυξη. Στην πρώτη συνεδρίαση, μετά την έγκριση του καταστατικού, συνήλθαν τα μέλη του «Δικτύου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης και των Δήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης», με θέματα την συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα και την υποβολή του τοπικού προγράμματος CLLD / LEADER 2014 - 2020, παρουσία του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα.


Περιφέρεια Ηπείρου: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για Νέους Αγρότες και ελέγχους στην φέτα

Νέο γύρο ενημερωτικών εκδηλώσεων για το πρόγραμμα των νέων αγροτών ξεκινά η Περιφέρεια Ηπείρου από την ερχόμενη Τετάρτη, με πρώτο σταθμό το Μέτσοβο και έπονται σε Κόνιτσα, Ζίτσα, Θεοδώριανα, Ζαγόρι κ.α.


Κάθε έτος η προκήρυξη του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Κάθε έτος η προκήρυξη του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Τα προβλήματα που προέκυψαν από τη διαχείριση του Προγράμματος Νέων Αγροτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) κ. Νίκο Παυλονάσιο, στα Φάρσαλα.


Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Αιτήσεις για πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων για το 2017

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί για τρίτη συνεχή χρονιά πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,28125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version