Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 3022 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 303

Κατσιαντώνης σε Αποστόλου: Άδικος ο κόφτης στη νιτρορύπανση

Τις αδικίες και την ανησυχία των αγροτών για το τι μέλλει γενέσθαι στις παραγωγές τους, μετά τον σχεδόν καθολικό αποκλεισμό τους από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορά τη μείωση της νιτρορρύπανσης», επισημαίνει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων Αγροδιατροφής για το Επιχειρούμε Έξω

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (18 Ιανουαρίου) ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων χρηματοδότησης για τη Δράση «Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020. Η Δράση στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις.


Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BalkanRoad θα υλοποιηθεί σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ και Αλβανία

Το Perrotis College είναι εταίρος του προγράμματος «Αγροκτήματα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, αποβλήτων και νερού. Κατευθυντήριες οδηγίες για στρατηγικές αειφόρου διαχείρισης του Βαλκανικού γεωργικού τομέα - BalkanRoad», το οποίο θα υλοποιηθεί σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Π.Γ.Δ.Μ. και Αλβανία) από επτά οργανισμούς.


Στη Βουλή οι καθυστερήσεις του Μέτρου Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία

Στη Βουλή οι καθυστερήσεις του Μέτρου Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία

Ο Υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης έφερε στην Βουλή το ζήτημα «της Υλοποίησης Δράσης 10.2.1 του Υπομέτρου 10.2 του Μέτρου 10 « Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία» του ΠΑΑ 2014-2020», με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ Ευάγγελο Αποστόλου. Ζητά να μάθει πότε θα γίνει η τελική γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής των φακέλων υποψηφιότητας των αιτούντων.


Αιτήσεις ένταξης για τα Σχέδια Βελτίωσης στην Κρήτη, συνολικού προϋπολογισμού 28,2 εκατ. ευρώ

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων προς ένταξη στις δράσεις 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ, καθώς και στην προστασία του Περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.


Να μην υπάρξουν αδικίες στη νιτρορύπανση ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος

Αν θα λάβει υπόψη «τις εύλογες επισημάνσεις του Δήμου Κιλελέρ, ώστε η μοριοδότηση στη δράση της «νιτρορύπανσης» να καταστεί πιο αντιπροσωπευτική για τους θιγόμενους αγρότες στο δήμο Κιλελέρ και ευρύτερα στον νομό Λάρισας», ρωτά ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.


Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη νιτρορύπανση, οι ενισχύσεις, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και το φυτικό κεφάλαιο ανά δέσμευση

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του ΠΑΑ 2014-2020. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 18 Φεβρουαρίου 2018. Η δημόσια δαπάνη για το έργο ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ. Η δράση εφαρμόζεται σε 30 περιοχές, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως ευπρόσβλητες από τη νιτρορύπανση.


Στο ΦΕΚ και αναμένεται η προκήρυξη για επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αίτηση στήριξης μέχρι 100.000 ευρώ

Στο ΦΕΚ και αναμένεται η προκήρυξη για επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αίτηση στήριξης μέχρι 100.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο καθορισμός του αναγκαίου θεσμικού πλαισίου για την αποτελεσματική διαχείριση, εφαρμογή και παρακολούθηση του καθεστώτος ενισχύσεων «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του υπομέτρου 5.1. Η προκήρυξη του Μέτρου έρχεται το επόμενο χρονικό διάστημα και θα αντικαταστήσει το πρόγραµµα ενεργητικής προστασίας του ΕΛΓΑ.


Σ. Φάμελλος: Η έγκριση του προγράμματος μέτρων θαλάσσιας στρατηγικής κλείνει μία ακόμα εκκρεμότητα της χώρας

Σ. Φάμελλος: Η έγκριση του προγράμματος μέτρων θαλάσσιας στρατηγικής κλείνει μία ακόμα εκκρεμότητα της χώρας

Με Απόφαση του Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτη Φάμελλου, εγκρίθηκαν τα προγράμματα μέτρων για την επίτευξη ή τη διατήρηση της καλής περιβαλλοντικής κατάστασης στα θαλάσσια ύδατα, κλείνει από πλευράς της χώρας μας μία ακόμα καθυστερημένη απόφαση που έπρεπε να είχε αναρτηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του 2015.


Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα ΕΠ Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Μεσσηνίας ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στα ακόλουθα μέτρα του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,671875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version