Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 3333 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 334

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Κάραβελ η 6η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ

Η 6η Συνεδρίαση της Επ. Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL», Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή ΤΚ.: 161 21/ Ώρα Προσέλευσης: 09.30π.μ., Ώρα Έναρξης Εργασιών : 10:00 π.μ., Ώρα Λήξης Εργασιών :15:00 μ.μ).


Το έργο ψηφιακής γεωργίας ανακοίνωσε ο υπουργός Νίκος Παππάς, αναμένεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης

Το έργο ψηφιακής γεωργίας ανακοίνωσε ο υπουργός Νίκος Παππάς, αναμένεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης

Την άμεση προκήρυξη του έργου ψηφιακής γεωργίας από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο υπουργοί, Νίκος Παππάς και Σταύρος Αραχωβίτης, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Φιλ Χόγκαν, στο ΥπΑΑΤ. Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι και που θα καταχωρηθεί το έργο.


Σε διαβούλευση σχέδιο νόμου για προσέλκυση Στρατηγικών Επενδύσεων

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Δραγασάκης θέτει από την Τετάρτη (5/12/2018) και ώρα 13:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, το σχέδιο νόμου υπό τον τίτλο «Νόμος για την προσέλκυση Στρατηγικών Επενδύσεων».


Μέχρι τέλος 2018 έρχεται η δεύτερη πρόσκληση για Βιολογική Γεωργία, σύμπτυξη των προτάσεων για ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας ζητά το ΥπΑΑΤ

Μέχρι τέλος 2018 έρχεται η δεύτερη πρόσκληση για Βιολογική Γεωργία, σύμπτυξη των προτάσεων για ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας ζητά το ΥπΑΑΤ

Μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να προκηρυχθεί η δεύτερη προκήρυξη της Βιολογικής Γεωργίας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, με προϋπολογισμό 170 εκατ. ευρώ. Αυτό τονίστηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε  αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική», αποτελούμενη από την Δήμητρα Λυμπεροπούλου, επικεφαλής της παράταξης και περιφερειακή Σύμβουλο Πελοποννήσου και τον Νίκο Καλαποθαράκο, Δημοσιογράφο και μέλος της παράταξης, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη.


Πρόγραμμα για τη διάσωση παραδοσιακών αλιευτικών σκαφών ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Ένα πρόγραμμα για τη διάσωση παραδοσιακών αλιευτικών σκαφών, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κάλυμνο.


ΥπΑΑΤ: Ετοιμάζεται η προκήρυξη νέων δράσεων στο Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

ΥπΑΑΤ: Ετοιμάζεται η προκήρυξη νέων δράσεων στο Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, έλαβαν χώρα επιτυχώς οι εργασίες της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.


Συνολικά 38 προτάσεις δημόσιου χαρακτήρα υποβλήθηκαν στο LEADER Αττικής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στήριξης της 1η πρόσκλησης δημοσίων παρεμβάσεων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής.


Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αποκλεισμοί Γεωτεχνικών του ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ από εκπαίδευση Νέων Αγροτών, πριμοδοτούνται ιδιώτες μελετητές

Αντιδρούν οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ στο σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την επικείμενη διαδικασία κατάρτισης των Νέων Γεωργών. Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ κ. Νίκος Κακαβάς, «είμαστε υπέρ των ανέργων γεωτεχνικών να έχουν προτεραιότητα και μάλιστα να τους κάνουμε εμείς μια εκπαίδευση αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να πριμοδοτούνται οι Γεωτεχνικοί του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και όχι οι μελετητές. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην χώρα μας».


Δόθηκε παράταση στην υποβολή αιτήσεων στο Ειδικό Πρόγραμμα για 5.500 άνεργους πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την παράταση για την υποβολή των αιτήσεων για το «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών», που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ, μέχρι την Παρασκευή (7/12) και ώρα 12.00.

7/12/2018


Ενημερωτική εκδήλωση για το CLLD/LEADER 2014-2020 στον Πειραιά

Το «Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο δημοσιοποίησης της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Τ. Π. CLLD/ LEADER 2014 – 2020, με τίτλο «Πολιτισμός & Περιβάλλον Εν Πλω» με σκοπό την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version