Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2801 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 281

Ρύθμιση 100 δόσεων και για το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών

Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει παραγωγοί της Φλώρινας, του Ρεθύμνου και της Λάρισας με το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών, υποστηρίζει σε ερώτησή του ο αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος ζητά να ενταχθούν οι αγρότες σε καθεστώς ρύθμισης 100 ή περισσότερων δόσεων των οφειλών. Μόνο έτσι οι οφειλέτες αγρότες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν χωρίς να κινδυνεύουν να δουν την περιουσία τους να κατάσχεται, τονίζει.


Στις 14.670 οι αιτήσεις για Νέους Αγρότες, οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να περιμένουν έγκριση για να υποβάλουν δήλωση ΟΣΔΕ

Στις 14.670 οι αιτήσεις για Νέους Αγρότες, οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να περιμένουν έγκριση για να υποβάλουν δήλωση ΟΣΔΕ

Σε 14.670 έφτασε ο αριθμός των αιτήσεων για το πρόγραμμα νέων γεωργών σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, ενώ έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχουν επιλαχόντες και δεν χρειάζεται να περιμένουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να καταθέσουν τις ΟΣΔΕ.


Ενημέρωση από Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και Σύνδεσμο Φωτοβολταϊκών για NET-METERING

Ο Α.Σ. ΘΕΣΤΟ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (AFO) συνδιοργανώνουν σε Λάρισα και Φάρσαλα ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο αγρότη, σχετικά με την αναμενόμενη προκήρυξη της δράσης 4.1.3. «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», γνωστή και ως NET-METERING.


Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων στη Βιολογική γεωργία (κριτήριο Natura). Δείτε αν είστε στους δικαιούχους

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων για την ένταξη στο Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020 «Βιολογικές Καλλιέργειες» σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 130/5917/18.01.2017 πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης (κριτήριο Natura). Όσοι εγκρίθηκαν υποχρεούνται εντός 15 εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως 12 Ιουνίου, να συνάψουν σύμβαση με Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης.


Σε δημόσια διαβούλευση το Μέτρο 9 για Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών, η ετήσια στήριξη φτάνει μέχρι 100.000 ευρώ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014-2020 θέτει σε διαβούλευση το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020. Το Μέτρο, ύψους 25 εκατ. ευρώ (μειωμένο κατά 2 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό), απευθύνεται σε νέες ομάδες παραγωγών και οργανώσεις παραγωγών που έχουν αναγνωριστεί επίσημα μετά την 26η Απριλίου 2016 και ανήκουν στην κατηγορία των Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ).

2/6/2017


Δεν μπορούν να κατατεθούν αιτήσεις για την Μεταποίηση, καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, απέστειλε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν στις υποβολές επενδυτικών σχεδίων στη Δράση 4.2.1 που αφορά την μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.


Μ. Σάλλας: Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα θα στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα

«Είναι ένα αναπτυξιακό στοίχημα που θα το κερδίσουμε, αποδεικνύοντας πως η ελληνική οικονομία και ασφαλώς η οικονομία της Κρήτης έχουν προοπτικές και δυναμική ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να μετεξελίξουμε την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα σε ένα σύγχρονο πιστωτικό ίδρυμα που θα στηρίξει ενεργά την τοπική επιχειρηματικότητα και την οικονομία», τόνισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο, ο Πρόεδρος της Lyktos Group, Μιχάλης Σάλλας, αναφερόμενος  στην απόφαση του για την είσοδο της Lyktos Participations AE ως στρατηγικού επενδυτή στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και αναπτύσσοντας τα σχέδιά του για το μέλλον του πιστωτικού Ιδρύματος.


Το πολυνομοσχέδιο φέρνει επιπλέον κρατική χρηματοδότηση για αρδευτικά έργα

Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 300 εκατ. ευρώ κατ’ έτος από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για έργα αγροτικών υποδομών και επενδυτικά σχέδια στα καθεστώτα ενισχύσεων του αναπτυξιακού νόμου 4399/2016 (Α’117), προβλέπει το πολυνομοσχέδιο με τον εφαρμοστικό νόμο της συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών, που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Φόρουμ Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

Με την Διακήρυξη των Ιωαννίνων ολοκληρώνονται σήμερα, με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 2ου Φόρουμ της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).


Εγγύηση από Ταμείο Παρακαταθηκών για τις προκαταβολές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Εγγυήσεις για λογαριασμό των αγροτών ώστε να λαμβάνουν τις προκαταβολές από τα νέα Σχέδια Βελτίωσης χωρίς τραπεζική εγγυητική, φαίνεται να είναι πρόθυμο να προσφέρει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μετά από σύμβαση που δρομολογεί να υπογράψει με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με non paper του υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version