Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2743 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 275

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για το εμβληματικό Πρόγραμμα Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο νέο πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ». Το πρόγραμμα προωθεί τη σύνδεση της Έρευνας και της Καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του νέου ΕΣΠΑ, προϊόν της στενής συνεργασίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας με προϋπολογισμό 280 εκατ. ευρώ.


Αναπτυξιακός: αύξηση προϋπολογισμού για τη Γενική Επιχειρηματικότητα

Αύξηση προϋπολογισμού στη Γενική Επιχειρηματικότητα ανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών επενδύσεων κ. Λ. Λαμπριανίδης, μιλώντας σε εκδήλωση του Φόρουμ Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΕΒ.


Αναπτυξιακό πρόγραμμα ύψους 50 εκατ. ευρώ και προώθηση του αγροδιατροφικού τομέα για τα νησιά του Αιγαίου, ανακοίνωσε ο Αλ. Χαρίτσης από τη Λέσβο

Επίσκεψη στο νησί της Λέσβου πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, τη Δευτέρα (13 Μαρτίου), συνοδευόμενος από την Ειδική Γραμματέα αρμόδια για τους πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Ευγενία Φωτονιάτα και τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Στρατή Ζαφείρη. Το πρωί ο κ. Χαρίτσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, και την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, όπου συζήτησε μαζί τους τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Υπουργείου για τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης, εστιάζοντας σε εκείνες που αφορούν την περιφέρεια Β. Αιγαίου και τη Λέσβο.


Νιτρορύπανση: οι λεπτομέρειες, τα ποσά ενίσχυσης και οι επιλέξιμες καλλιέργειες ανά δέσμευση, ποιοι δήμοι περιλαμβάνονται στις περιοχές παρέμβασης

Την προδημοσίευση της Δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του ΠΑΑ 2014-2020, δημοσιεύει ο ΑγροΤύπος. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του υφυπουργού ΑΑΤ κ. Β. Κόκκαλη, με την οποία έγινε γνωστό ότι η δράση αναμένεται να προκηρυχθεί το 3ο τρίμηνο του 2017. Στην προδημοσίευση αναφέρονται  τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η διάρκεια δέσμευσης και οι τέσσερις ειδικές δεσμεύσεις που δύνανται να εφαρμοστούν στο πλαίσιο της δράσης. Επίσης αναφέρονται τα ποσά ενίσχυσης και οι επιλέξιμες καλλιέργειες ανά δέσμευση. Τα αγροτεμάχια της εκμετάλλευσης του ενδιαφερόμενου που θα ενταχθούν στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης της δράσης θα πρέπει να είναι δηλωμένα ως αρδευόμενα στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) 2017 και να βρίσκονται εντός των περιοχών παρέμβασης. Δείτε αναλυτικά τους δήμους που περιλαμβάνονται στις 30 περιοχές παρέμβασης της δράσης.


Π.Ε. Κιλκίς: έως 13/3 η προθεσμία ηλεκτρονικής ένταξης στις δράσεις του μέτρου 11: βιολογικές καλλιέργειες

Από την Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η και η 3η τροποποίηση της πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.


Στήριξη των πραγματικών παραγωγών βιολογικών προϊόντων από το ΥπΑΑΤ

Στήριξη των πραγματικών παραγωγών βιολογικών προϊόντων από το ΥπΑΑΤ

«Η βιολογική καλλιέργεια βοηθά να κερδίζει ο παραγωγός μια καλή τιμή και δίνει μια προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγει», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, γεωπόνος, βιοκαλλιεργητής και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ανατολικής Μάνης. «Αλλά θα πρέπει και η πολιτεία να στηρίζει αυτούς που πραγματικά παράγουν βιολογικά και όχι αυτούς που θέλουν να εισπράξουν απλά την επιδότηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα», προσθέτει.


Στο ΦΕΚ οι αλλαγές στο πριμ της Βιολογικής Κτηνοτροφίας, συναντήσεις Τσιρώνη με κτηνοτρόφους στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη

Στα 45 ευρώ ανά στρέμμα βοσκότοπου για όλη τη χώρα και τα ζώα ορίζεται το μέγιστο πριμ στη Βιολογική Κτηνοτροφία, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε σχετικά στη Βουλή ότι «αυξάνουµε στο πρόγραµµα την επιδότηση, δηλαδή να μην φθάνει στην οροφή της 1 Ζωικής Μονάδας (ΜΖΚ) αλλά στην κορυφή των 450 ευρώ ανά εκτάριο».


ΠΟΓΕΔΥ για Βιολογικά: Οι αυθαιρεσίες, τα βοσκοτόπια και άλλα τραγελαφικά

Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΓΕΔΥ, σχετικά με την τρίτη τροποποίηση του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του ΠΑΑ 2014-2020, αναφέρει τα εξής:


Πρόγραμμα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία: Φέτος θα καλύπτει όλη την χώρα, ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την μηδενική απορρόφηση των προηγούμενων ετών

Πρόγραμμα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία: Φέτος θα καλύπτει όλη την χώρα, ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την μηδενική απορρόφηση των προηγούμενων ετών

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη από το ΥπΑΑΤ, στα μέσα Φεβρουαρίου, για τον ανάδοχο του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία για το έτος 2016 - 2017. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για λογαριασμό του ΥπΑΑΤ. Ο διαγωνισμός αποτελείται από τρία στάδια: το πρώτο για την ανάδειξη του φορέα προώθησης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία, το δεύτερο για ανάδειξη του φορέα προβολής του προγράμματος και το τρίτο η προμήθεια, μεταφορά και παράδοση εκπαιδευτικού υλικού που προωθεί την κατανάλωση. Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι του προγράμματος από το ΥπΑΑΤ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέχρι το τέλος Μαρτίου. Φέτος θα αφορά όλα τα σχολεία της χώρας (649.000 μαθητές και περίπου 4.700 σχολεία). Πάντως πέρσι και πρόπερσι δεν κατέθεσε κανένας προσφορά για το πρόγραμμα. Ούτε ένα ευρώ από τα 3.100.000 ευρώ που δικαιούμαστε δεν καταφέραμε να απορροφήσουμε.


Διαφοροποίηση βιοκαλλιεργητών από την Ένωση Λακωνίας, αδιανόητη κάθε σκέψη επαναπροκήρυξης του προγράμματος τονίζουν

«Η συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό κ. Τσιρώνη, διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης», τονίζουν σε κείμενο που εστάλη στον ΑγροΤύπο και το οποίο υπογράφουν οι βιοκαλλιεργητές κ.κ. Σταυρός Αργυρόπουλος (Λακωνία), Άγης Κρανίδης (Εύβοια), Γιάννης Κάτρης (Αιτωλοακαρνανία) και Nicolett Van der Smissen (Aλεξανδρούπολη).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3613281 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version