Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 3264 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 327

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέα συμφωνία 40 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Με επιτυχία υλοποιεί η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα την πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων («ΕΤΕπ»), ύψους 40 εκατ. Ευρώ, για τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Τουρισμού, της Ενέργειας, της Αγροδιατροφής, του Εμπορίου και της Μεταποίησης.


ΕΛΓΑ: Νέα παράταση μέχρι 9 Οκτωβρίου για τις αιτήσεις στα αντιχαλαζικά

Παρατείνεται, έως τις 09/10/2018, η υποβολή (οριστικοποίηση) των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 5.1 του Μέτρου 5, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, που αφορά «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».


Αλλαγές στον υπολογισμό της πρώτης δόσης πληρωμής του Μέτρου 9 για τη Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών

Αλλαγές στον υπολογισμό της πρώτης δόσης πληρωμής του Μέτρου 9 για τη Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών

Αλλαγές στα ποσοστά στήριξης για την α΄ δόση πληρωμής του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» φέρνει η 5η τροποποίηση που ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ. Θυμίζουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων, μετά την παράταση που δόθηκε, θα γίνεται μέχρι 1/10/2018. Αναλυτικά η τροποποίηση αναφέρει τα εξής:


Νέα προσπάθεια Κόκκαλη για προκαταβολές προγραμμάτων αγροτών μέσω ταμείου παρακαταθηκών

Νέα προσπάθεια Κόκκαλη για προκαταβολές προγραμμάτων αγροτών μέσω ταμείου παρακαταθηκών

Η εξεύρεση χρηματοδότησης από τους αγρότες για τη συμμετοχή στα αγροτικά προγράμματα, όπως τα σχέδια βελτίωσης για παράδειγμα, προβληματίζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως και το γεγονός ότι για να λάβει προκαταβολή της επιδότησης απαιτείται συνήθως εγγυητική επιστολή από τράπεζα.


Έρχονται μικροπιστώσεις για αγρότες, πιθανόν και εντός του Οκτωβρίου λέει ο Κόκκαλης στον ΑγροΤύπο

Έρχονται μικροπιστώσεις για αγρότες, πιθανόν και εντός του Οκτωβρίου λέει ο Κόκκαλης στον ΑγροΤύπο

Τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν την έναρξη εφαρμογής ενός μέτρου, που εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες ανέργους και μικρές επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών και τους αγρότες, ώστε να υλοποιήσουν μια επιχειρηματική τους ιδέα, συζήτησαν πριν από λίγες ημέρες, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης κ. Αντώνιος Γεωργακάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του θεσμού των μικροπιστώσεων, ενώ από την επεξεργασία των τωρινών δεδομένων έγινε σαφές ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το θεσμικό πλαίσιο για να λειτουργήσουν. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης «πρέπει πρώτα να πάει για ψήφιση στη βουλή το σχετικό νομοσχέδιο και μετά, πιθανώς μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο, να τρέξει το πρόγραμμα».


Ενεργειακά αυτόνομο θερμοκήπιο: Το μέλλον στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και των αγροτών σήμερα

Μια καινοτόμος ιδέα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον κόσμο από μία startup εταιρεα νανοϋλικών, με ιδρυτή τον Νίκο Κανόπουλο και έδρα τη Θεσσαλονίκη.


ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησε η αναδιανομή δελτίων για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας

Την Παρασκευή (7/9/2018) ξεκίνησε η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων κοινωνικού, ιαματικού τουρισμού - εκδρομών και θεάτρου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα τα δελτία που οι κληρωθέντες δικαιούχοι δεν παρέλαβαν μέχρι 31/8/2018. Η αναδιανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2018.


Από το 2015 απλήρωτοι αγρότες της δάσωσης, στη Βουλή πάει ξανά το θέμα ο Χαρακόπουλος

«Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην απόδοση του αντισταθμίσματος για το πρόγραμμα δάσωσης προς τους δικαιούχους αγρότες, δημιουργεί εύλογες αντιδράσεις. Ειδικά την τρέχουσα περίοδο που οι υποχρεώσεις των νοικοκυριών αυξάνονται γεωμετρικά, η μη απόδοση των οφειλόμενων από το 2015 και μετά, δημιουργεί όχι μόνο νέο κύκλο διαμαρτυριών άλλα και έντονη δυσφορία». Τα παραπάνω τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε ερώτησή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταυρό Αραχωβίτη.


Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις αυτόχθονες, μέχρι 13 Σεπτεμβρίου οι ενστάσεις

Η Δ/νση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του ΥΠΑΑΤ, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων» , μέσω των Κέντρων Ζωικών Γενετικών Πόρων.


Παράταση ημερομηνιών για την υποβολή των σχεδίων βελτίωσης ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Παράταση ημερομηνιών για την υποβολή των σχεδίων βελτίωσης ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ

Το ΥΠΑΑΤ ενημέρωσε με σχετική του ανακοίνωση, ότι «με γνώμονα τη διευκόλυνση της διαδικασίας, υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) με την οποία χορηγείται ολιγοήμερη τεχνική παράταση».

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 8,887939 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version