Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 3213 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 322

Αλλαγές στον Αναπτυξιακό για να γίνει αποτελεσματικός

Να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις, με βάση τις προτάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή του Αναπτυξιακού Νόμου και να ξεπεραστούν τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στις επενδυτικές τους πρωτοβουλίες, καλεί τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννη Δραγασάκη, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Μπήκαν 634 επιπλέον δικαιούχοι στους Νέους Αγρότες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σε αύξηση των δικαιούχων και μετατροπή επιλαχόντων σε δυνητικά δικαιούχους του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


3η διευκρινιστική εγκύκλιος για την υποβολή προτάσεων στα Σχέδια Βελτίωσης

Την 3η διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την υποβολή προτάσεων για τα σχέδια βελτίωσης Δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 του ΠΑΑ 2014-2020, εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 16 Ιουλίου 2018.


Μέχρι τέλος Ιουλίου οι αιτήσεις για ψευδοσπορά σε ορυζοκαλλιέργειες, 21 ευρώ ανά στρέμμα κάθε χρόνο η ενίσχυση

Μέχρι τέλος Ιουλίου οι αιτήσεις για ψευδοσπορά σε ορυζοκαλλιέργειες, 21 ευρώ ανά στρέμμα κάθε χρόνο η ενίσχυση

Μέχρι 31 Ιουλίου 2018 θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλλιεργητές για τη Δράσης 10.1.07 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Η Δημόσια Δαπάνη της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται σε 15.000.000 ευρώ. Τα αιτούμενα προς ένταξη αγροτεμάχια πρέπει να είναι δηλωμένα στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) του έτους 2018 του υποψηφίου με καλλιέργεια ρυζιού. Το ύψος ενίσχυσης ορίζεται, στα 21 ευρώ ανά στρέμμα ανά έτος. Το έτος 2018 θα αποτελεί και το πρώτο έτος εφαρμογής των δεσμεύσεων της δράσης. Στόχος της δράσης είναι η μείωση της χρήσης των χημικών ζιζανιοκτόνων στους ορυζώνες. Η οικονομική ενίσχυση χορηγείται ετησίως ώστε να αποζημιώνει τους δικαιούχους για τις πρόσθετες δαπάνες (πρόσθετο κόστος) που συνεπάγεται η τήρηση των δεσμεύσεων της δράσης, και ειδικότερα τις δαπάνες για την εφαρμογή της καλλιεργητικής πρακτικής της ψευδοσποράς στην ορυζοκαλλιέργεια.

31/7/2018


Εγκρίθηκαν οι πρώτες 13.502 αιτήσεις για το εξοικονομώ κατ οίκον

Την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» ενέκρινε η αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή που συνεδρίασε την Τετάρτη.


Αιτήσεις για ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ από 20 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου

Αιτήσεις για ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ από 20 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου

Από 20 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου θα μπορούν να υποβάλουν οι αιτήσεις για την υποβολή στήριξης στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων» (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και Κλιματικά μέτρα», σύμφωνα με την 1η τροποποίηση της 2ης προκήρυξης για την Δράση, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Διαύγεια στις 12 Ιουλίου 2018, με υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπου Κασίμη.

10/8/2018


Προκηρύχθηκε το Μέτρο 1 που ενισχύει τον ΕΛΓΟ για την κατάρτιση Νέων Γεωργών του 2016

Προκηρύχθηκε η Δράση 1.1.1. «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 1 «Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης». Μοναδικός δικαιούχος της Δράσης είναι ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα ο οποίος καλείται να υποβάλει πρόταση πράξης προκειμένου να χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Μέτρου 1. Οι ωφελούμενοι της Δράσης 1.1.1. είναι οι Νέοι Γεωργοί του 2016, δικαιούχοι της 1ης πρόσκλησης του Μέτρου 6.1.


Νέοι Αγρότες: Η πρώτη αξιολόγηση ολοκληρώνεται στις 16/8/2018 και η δεύτερη στις 5/9/2018

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Διαύγειας η Εγκύκλιος με τις οδηγίες αξιολόγησης για τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών». Οι πρώτες αξιολογήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την 16/8/2018. Η δεύτερη αξιολόγηση μπορεί να ξεκινήσει πριν την τελευταία ημερομηνία ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης αλλά θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την 5/9/2018.


ΔΑΟΚ Λάρισα: Αναρτήθηκε η τελική λίστα κατάταξης στη Δράση κατά της νιτρορύπανσης, εντάχθηκαν 1.127 δικαιούχοι

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι με έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ολοκληρώθηκε η τελική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης για τη Δράση 10.01.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα».


Επιλέξιμοι και απορριπτόμενοι στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής αμπελώνων περιόδου 2018-2019 στη Λάρισα, δείτε μέχρι πότε γίνονται ενστάσεις

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει ότι έχει αναρτηθεί η μηχανογραφημένη κατάσταση όλων των αιτήσεων, επιλέξιμων και απορριπτόμενων, για το Πρόγραμμα της Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2018-2019, προς ενημέρωση ενδιαφερόμενων αμπελουργών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,119141 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version