Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ανακοινώσεις Προγραμμάτων

Βρέθηκαν 2776 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 278

Νέο Προϊόν Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών μέχρι 5.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς

Το νέο προϊόν «Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών» έως 5.000 ευρώ, αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο για τον αγροτικό κόσμο από την Τράπεζα Πειραιώς.


Εκδήλωση για το πρόγραμμα προώθησης κηπευτικών Vegiterraneo

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κηπευτικών στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Πολωνία και στην Τσέχικη Δημοκρατία – Vegiterraneo», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) και ώρα 19:30.


Αλέξης Χαρίτσης: Πάνω από 2 δισ. ευρώ για στήριξη της βιομηχανίας και της μεταποίησης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης ήταν κεντρικός ομιλητής στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας.


ΝΔ: Καθυστερούν οι προκηρύξεις του ΠΑΑ και μηδενική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων Σχεδίου Γιούνγκερ στον αγροδιατροφικό τομέα

Την άνευ προηγουμένου καθυστέρηση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην απορρόφηση των δισεκατομμυρίων ευρώ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΑΑ 2014-2020, καθώς και στην αξιοποίηση του συνόλου των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε. στηλιτεύουν 22 βουλευτές της ΝΔ, με πρώτη υπογράφουσα την Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή σε σχετική Επίκαιρη Επερώτηση, που απευθύνουν στον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου.


Βιολογικά: Στην Λακωνία από 1.293 αιτήσεις εγκρίθηκαν λόγω NATURA μόλις 138, τα κριτήρια που προτείνει ο Σύλλογος Γεωπόνων του νομού για τη νέα προκήρυξη

Βιολογικά: Στην Λακωνία από 1.293 αιτήσεις εγκρίθηκαν λόγω NATURA μόλις 138, τα κριτήρια που προτείνει ο Σύλλογος Γεωπόνων του νομού για τη νέα προκήρυξη

«Πασχαλιάτικο δώρο» έκανε η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  στους Λάκωνες Βιοκαλλιεργητές. Την περασμένη Πέμπτη, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα Βιολογικές Καλλιέργειες 2017-2021 (με το κριτήριο NATURA). Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Λακωνίας κ. Θεοφάνης Λάζαρης, «τα αποτελέσματα αυτά είναι καταστροφικά για το νομό Λακωνίας».


Νέα παράταση έως 31 Μαΐου για αιτήσεις στον Αναπτυξιακό

Με ανακοίνωσή του το υπουργείου Οικονομίας αναφέρει ότι μετά από αιτήματα υποψήφιων επενδυτών, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» του αναπτυξιακού N. 4399/2016 παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2017, εφόσον δεν εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός τους.


Να γίνει άμεσα η νέα προκήρυξη των Βιολογικών με σαφή κριτήρια ένταξης

Να γίνει άμεσα η νέα προκήρυξη των Βιολογικών με σαφή κριτήρια ένταξης

Στην ανάγκη άμεσης προκήρυξης του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» αναφέρεται ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της οργάνωσης, Γιώργος Ανέστης, θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει η φιλοσοφία του όλου προγράμματος και να μην αποτελεί στόχο αποκλειστικά και μόνο για την επιδότηση, αλλά να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο. Θεωρεί λανθασμένη επιλογή τον «κόφτη Natura». Ζητά όμως με τη νέα προκήρυξη να τεθούν ορισμένα απλά και αυτονόητα κριτήρια (όπως π.χ. προτεραιότητα σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ελέγχους στο αν όσοι εντάχθηκαν στο παρελθόν παρήγαγαν και πούλησαν έστω ένα κιλό βιολογικού προϊόντος).


ΥπΑΑΤ: Μάιο θα προκηρυχθεί το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, με πρώτο έτος εφαρμογής το 2017, προσοχή στο ΟΣΔΕ

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου η υπουργική απόφαση για την εφαρμογή της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδoπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020. Η δράση αναμένεται να προκηρυχτεί εντός του Μαΐου του τρέχοντος έτους, με πρώτο έτος εφαρμογής των δεσμεύσεων το 2017.


Οκτώ ιταλικές περιφέρειες σε συνεργασία με την ΕΕ δημιούργησαν ένα χρηματοδοτικό ταμείο για τον αγροτικό τομέα

Οκτώ ιταλικές περιφέρειες αποφάσισαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταμεία αγροτικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργώντας την Πολυπεριφερειακή Πλατφόρμα Αγροτικών Εγγυήσεων (AIGMP). Η συμφωνία μεταξύ περιφερειακών, εθνικών και ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, υπογράφηκε στη Βερόνα, στις 8 Απριλίου 2017. Στόχος της είναι η χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεις αγροτικής παραγωγής, μεταποίησης και διανομής γεωργικών προϊόντων. Θα αποσκοπεί στη δημιουργία επενδύσεων στον αγροτικό τομέα της Ιταλίας, συνολικού ύψους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.


Στέλνουν τους Νέους Αγρότες στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, χωρίς να ξέρουν αν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, λέει η ΝΔ

Όμηροι και καταδικασμένοι στην απραξία βρίσκονται οι υποψήφιοι «Νέοι Γεωργοί» εξαιτίας της συνεχιζόμενης ανεπάρκειας της Κυβέρνησης. Αυτό υποστηρίζει η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή, με σχετική Ερώτησή της προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Όπως επισημαίνει, ενώ μέχρι πρότινος, η οριστικοποίηση των αξιολογήσεων των φακέλων τους για ένταξη στο Μέτρο «Νέων Γεωργών» γινόταν πριν από την έναρξη των δηλώσεων ΟΣΔΕ, φέτος - για πρώτη φορά - θα μάθουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους στο τέλος Ιουνίου του 2017, δηλαδή μετά το τέλος των δηλώσεων (που λήγουν στις 15 Μαΐου).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,515625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version