Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Εξισωτική

Βρέθηκαν 27 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3

Το χρονοδιάγραμμα πληρώμων του ΟΠΕΚΕΠΕ για εξισωτικές και λοιπά προγράμματα

Το χρονοδιάγραμμα πληρώμων του ΟΠΕΚΕΠΕ για εξισωτικές και λοιπά προγράμματα

Μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Νοεµβρίου προγραµµατίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ να πληρώσει την προκαταβολή για το δεύτερο έτος Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να γίνει έως το τέλος του Οκτωβρίου, η εκκαθάριση για το πρώτο έτος.


Σε εξέλιξη η διαδικασία της ανασκόπησης πληρωμών παλαιότερων ετών, άνοιξε ο δρόμος και για τις εξισωτικές

Σε εξέλιξη η διαδικασία της ανασκόπησης πληρωμών παλαιότερων ετών, άνοιξε ο δρόμος και για τις εξισωτικές

Πληρωμές από το…πουθενά και ανακατανομές κομίζει για το επόμενο χρονικό διάστημα έως και το τέλος του τρέχοντος έτους η διαδικασία της «ανασκόπησης πληρωμών», όπως χαρακτηριστικά την ανέφερε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της πλατείας Βάθης ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, κ. Σταύρος Αραχωβίτης, που πραγματοποιεί το ΥπΑΑΤ και ο οργανισμός πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ). Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, αυτή την περίοδο «γίνεται η σχετική διαδικασία ανασκόπησης που αφορά στα έτη 2011 και 2012, ενώ θα ακολουθήσει η επεξεργασία και των υπόλοιπων, μετέπειτα, ετών, φέρνοντας και τις σχετικές πληρωμές», πιθανότατα έως το τέλος του τρέχοντος έτους, αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.


Σε καλό δρόμο το θέμα των παλιών εξισωτικών αποζημιώσεων, μετά την πρώτη δόση του τσεκ ξεκινά η πληρωμή

Σε καλό δρόμο το θέμα των παλιών εξισωτικών αποζημιώσεων, μετά την πρώτη δόση του τσεκ ξεκινά η πληρωμή

Πρώτα θα ολοκληρωθούν οι σχετικοί έλεγχοι, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, και μετέπειτα θα πληρωθούν στους δικαιούχους παραγωγούς οι παλιές, «ξεχασμένες» εξισωτικές αποζημιώσεις των ετών 2013 και 2014.


Γίνεται προσπάθεια να καταβληθούν παλιές εξισωτικές των ετών 2013 και 2014 στους δικαιούχους παραγωγούς

Γίνεται προσπάθεια να καταβληθούν παλιές εξισωτικές των ετών 2013 και 2014 στους δικαιούχους παραγωγούς

Κάτι δείχνει να κινείται τελευταία όσον αφορά τις εκκρεμότητες από τις παλιές, ξεχασμένες από τους περισσότερους παραγωγούς, εξισωτικές αποζημιώσεις των ετών 2013 και 2014 που κόπηκαν από την ΕΕ, λόγω του ότι δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα όσον αφορά στα επιλέξιμα βοσκοτόπια.


Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τα υπόλοιπα εξισωτικής και τα βιολογικά

Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τα υπόλοιπα εξισωτικής και τα βιολογικά

Σε πληρωμές ύψους 4.357.797,84 ευρώ σε 3.909 δικαιούχους, προέβη ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως ανακοίνωσε σχετικά, από τις 01/08/2018 έως τις 02/08/2018. Οι πληρωμές αφορούν κυρίως βιολογικά, εξισωτική και ανειλημμένες υποχρεώσεις, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ΑγροΤύπο, σήμερα το πρωί, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Γιώργος Αποστολάκης. Η διαδικασία πίστωσης ξεκίνησε την Πέμπτη και σήμερα τα ποσά είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.


Έρχεται πληρωμή υπόλοιπων εξισωτικής 2017, εγκρίθηκε το κονδύλι

Έρχεται πληρωμή υπόλοιπων εξισωτικής 2017, εγκρίθηκε το κονδύλι

Ανοίγει δρόμο για την πληρωμή των δικαιούχων παραγωγών υπόλοιπων εξισωτικής του 2017, η έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικής τροποποίησης στο μέτρο της εξισωτικής.


Ενστάσεις για την εξισωτική 2017 μέχρι 26 Ιανουαρίου

Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2018, μπορούν οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι να υποβάλλουν τις ενδικοφανείς προσφυγές τους κατά της πληρωμής του Μέτρου 13 της εξισωτικής αποζημίωσης για το έτος 2017.

26/1/2018


Τράπεζα Πειραιώς: Από απόγευμα Τετάρτης διαθέσιμα τα χρήματα της εξισωτικής αποζημίωσης

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι, «σχετικά με την οικονομική ενίσχυση σε δικαιούχους αγρότες του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τις αιτήσεις 2017 (εξισωτική αποζημίωση έτους 2017), οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής των σχετικών αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την Τράπεζα».


Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι της εξισωτικής αποζημίωσης του 2017, πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Ανακοινώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η λίστα με τους δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης, δηλαδή του Μέτρου «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», για το έτος 2017. Το απόγευμα της Τρίτης (19/12) πιστώθηκαν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Τα ποσά θα είναι διαθέσιμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς από αύριο Τετάρτη (20/12). Συγκεκριµένα, θα καταβληθεί συνολικά το ποσό των 234.187.962,31 ευρώ σε 335.221 δικαιούχους.


Εξισωτική Αποζημίωση 2017: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις, πληρωμή θα γίνει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα αναρτήσει από τις 29/11/2017 τα αποτελεσμάτων Εγκεκριμένων και Απορριπτομένων για το Μέτρο της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους 2017. Οι απορριπτόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός δέκα εργάσιμων ημερών, από την Τετάρτη (29/11/2017) ως την Τρίτη (12/12/2017), είτε απευθείας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Περιφερειακές Μονάδες ή Νομαρχιακές Μονάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ, είτε στους πιστοποιημένους φορείς υποβολής αιτήσεων, με την υποχρέωση των τελευταίων να τις αποστέλλουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 9,298706E-02 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version