Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / ΕΛΓΑ - ΠΣΕΑ

Βρέθηκαν 46 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Από το 2014 περιμένουν αποζημίωση για την απώλεια ζωικού κεφαλαίου λόγω καταρροϊκού στη Λάρισα

Προβλήματα με τις αποζημιώσεις για απώλειες ζωικού κεφαλαίου από τον καταρροϊκό πυρετό του 2014 έχουν προκύψει σύμφωνα με κτηνοτρόφους από την περιοχή της Λάρισας. Ένας αριθμός παραγωγών δεν έχει λάβει ακόμα καμία αποζημίωση. Κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Λάρισας συναντήθηκαν το Νοέμβριο με τον Αποστόλου ο οποίος υποσχέθηκε την καταβολή των αποζημιώσεων εντός 6 μηνών μετά από εξώδικο που απέστειλαν πέρυσι στο ΥπΑΑΤ, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει γίνει κάτι.


Μεγάλη Τρίτη πληρώνει ο ΕΛΓΑ 30 εκατ. ευρώ σε 16.348 δικαιούχους

Μεγάλη Τρίτη πληρώνει ο ΕΛΓΑ 30 εκατ. ευρώ σε 16.348 δικαιούχους

Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 29.782.353 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ αύριο Μεγάλη Τρίτη (3 Απριλίου  2018), σε 16.348 δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.


Λύσεις για τους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας ζητά ο Καρασμάνης

Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, έκανε την Δευτέρα 26 Μαρτίου την ακόλουθη δήλωση:


Διαβεβαιώσεις Αποστόλου, Κουρεμπέ για τις αποζημιώσεις Κρητικών λόγω ανεμοθύελλας

Στην Κρήτη βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θεοφάνης Κουρεμπές, με στόχο να ακούσει από κοντά τα προβληματα των αγροτών της περιοχής. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ συζήτησε με τους αγρότες που μετείχαν στη συνάντηση σχετικά με τις αποζημιώσεις της φυτικής παραγωγής.


Βρέθηκε πίστωση 18.000.000 ευρώ για πληρωμή ΠΣΕΑ που αφορά ζημιές σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις το 2016

Κονδύλι 18 εκατ. ευρώ θα δοθεί στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) ως οικονομική βοήθεια σε αγρότες που υπέστησαν ζημιές από θεομηνίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα έκτακτα γεγονότα στις καλλιέργειες τους, στο ζωικό κεφάλαιο και σε μέσα παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου πάγιου κεφαλαίου, το 2016. Οι ενισχύσεις αυτές αφορούν ζημιές από φυσικές καταστροφές που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ, αλλά απευθείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Εκτός ΠΣΕΑ οι αγρότες που έχουν υπερβεί το 70ο έτος ηλικίας

Ένα ιδιότυπο «κόφτη» θέσπισε η χώρα μας όσον αφορά στους δικαιούχους των προγραμμάτων ΠΣΕΑ (οι παλιές ΚΟΕ) αγρότες. Συγκεκριμένα, εξαιρούνται από τους δικαιούχους, όσοι έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους, ενώ ήταν ασφαλισμένοι και πλήρωναν κανονικά τις εισφορές τους. Το ΥπΑΑΤ υποστηρίζει ότι το όριο ηλικίας θεσπίστηκε όταν διαπιστώθηκε, μετά από τους ελέγχους των μακροχρόνιων υποχρεώσεων, ότι τα άτομα μεγάλης ηλικίας δεν τηρούσαν τις δεσμεύσεις του προγράμματος.


Πληρώνει ο ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ύψους 28 εκατ. ευρώ σε 15.944 δικαιούχους για ζημιές του 2017

Αποζημιώσεις ύψους 28.053.171,08 ευρώ καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α. την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, σε 15.944 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.


Ορθολογική χρήση νερού και ανάγκη αλλαγής Κανονισμού ασφάλισης του ΕΛΓΑ, τονίστηκαν στο συμπόσιο για τη γεωργία της Θεσσαλίας

Ενδιαφέρον παρουσίασαν τα συμπεράσματα του ειδικού θεματικού συμποσίου για την «Ευάλωτη Γεωργία της Θεσσαλίας», που έγινε την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, στη Λάρισα. Στο πλαίσιο των εισηγήσεων διερευνήθηκαν οι βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες πολιτικές και πρακτικές, που αναμένεται να οδηγήσουν σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση της ΚΑΠ, με στόχο την αναπτυξιακή αναβάθμιση της ευάλωτης γεωργίας της Θεσσαλίας.


Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 20,8 εκατ. ευρώ από ΕΛΓΑ για ζημιές του 2017

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 20,8 εκατ. ευρώ από ΕΛΓΑ για ζημιές του 2017

Αποζημιώσεις ύψους 20,8 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ, την Πέμπτη (1 Φεβρουαρίου 2018), σε 18.183 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.


Πληρώνονται οι τοματοπαραγωγοί της Λάρισας αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΘΕΣΤΟ κ. Χρήστος Σουλιώτης και ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Κων/νος Χριστοδούλου, την Τρίτη (30/1/2018), στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ. Η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε:

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,15625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version