Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συντάξεις - Επιδόματα

Βρέθηκαν 18 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΓΑ για τον Μάιο

Την Τρίτη 2 Μαΐου αναμένεται να καταβάλει ο ΟΓΑ τις συντάξεις στους δικαιούχους για τον μήνα Μάιο. Αναλυτικότερα με τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων θα ισχύσουν τα εξής:


Νέα πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ στις 11/4 για πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών και ανειλημμένες ύψους 6,2 εκατ. ευρώ. Τι αναφέρει η αναλυτική λίστα πληρωμών στις 10/4

Στον απόηχο των μεγάλων πληρωμών της Μεγάλης Δευτέρας και της Μεγάλης Τρίτης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε την πραγματοποίηση πληρωμής που έγινε στις 11/4 και αφορούσε ως επί το πλείστον δικαιούχους πρόωρης συνταξιοδότηση αγροτών. Ελάχιστοι δικαιούχοι έλαβαν ποσά για ανειλημμένες υποχρεώσεις. Το σύνολο των χρημάτων που καταβλήθηκαν ανήλθε σε 6.224.517 ευρώ και αφορούσε 25.406 δικαιούχους. Δείτε επίσης την αναλυτική λίστα με το μεγάλο πακέτο πληρωμών που ολοκληρώθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της εβδομάδας.


Πληρώθηκαν την μισή πρώτη δόση στα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου πιστώθηκε στους λογαριασμούς 725.000 οικογενειών δικαιούχων ως προκαταβολή, το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2017.


Μ. Τρίτη η προκαταβολή της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 θα χορηγηθεί ως προκαταβολή, το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του Α’ τριμήνου του έτους 2017 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων Α21 του έτους 2016, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.


Πληρωμές 18,7 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μπήκαν πρόωρες συντάξεις, πληρωμές για μελισσοκομία νησιών Αιγαίου και για παλιά Σχέδια Βελτίωσης

Πληρωμές 18,7 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μπήκαν πρόωρες συντάξεις, πληρωμές για μελισσοκομία νησιών Αιγαίου και για παλιά Σχέδια Βελτίωσης

Πληρωμές ύψους 18,7 εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα 22/3 έως 5/4. Μεταξύ των πληρωμών καταβλήθηκαν 4.857.885 ευρώ σε 26.283 δικαιούχους στις 23/3 και 4.829.677 ευρώ σε 28.119 δικαιούχους στις 4/4/2017 για πρόωρη συνταξιοδότηση. Πλην των πρόωρων συντάξεων, οι περισσότερες πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν αφορούν μικρό αριθμό δικαιούχων για ανειλημμένες υποχρεώσεις σε διάφορα καθεστώτα. Εξαίρεση η καταβολή περίπου 300.000 ευρώ σε 329 δικαιούχους για μελισσοκομία νησιών Αιγαίου. Αναλυτικότερα:


Σήμερα Δευτέρα πληρώνει συντάξεις Απριλίου ο ΟΓΑ

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου, αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις ΟΓΑ του μηνός Απριλίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 10 Απριλίου η συνδεδεμένη βάμβακος, Παρασκευή πληρώνονται οι πρόωρες συντάξεις Φεβρουαρίου

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή για τις πρόωρες συντάξεις αγροτών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑγροΤύπου. Η πληρωμή θα αφορά τον μήνα Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνεται σε μια σειρά πληρωμών για ανειλημμένες υποχρεώσεις διαφόρων καθεστώτων που δεν αναμένεται ωστόσο να συμπεριλαμβάνει σημαντικά «πακέτα». Τη συνδεδεμένη στο βαμβάκι περιμένουν οι αγρότες πριν το Πάσχα για να ακακουφιστούν, με πιθανότερες ημερομηνίες πληρωμής την Μεγάλη Παρασκευή 7 ή τη Δευτέρα του Πάσχα 10 Απριλίου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα πάντως δεν φαίνεται φως στο τούνελ πριν από το Πάσχα, για τους κτηνοτρόφους που περιμένουν τα υπόλοιπα εξισωτικής 2015, χωρίς να υπάρχει ακόμα σαφές χρονοδιάγραμμα πληρωμής.


Πληρωμή ΚΕΑ για όσους υπέβαλλαν αίτηση και εγκρίθηκαν τον Φεβρουάριο

Σήμερα, Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017.


Πρώτη πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στις 28 Μαρτίου

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι:


Πέντε εκατ. ευρώ για πρόωρη συνταξιοδότηση πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πέντε εκατ. ευρώ για πρόωρη συνταξιοδότηση πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμές ύψους 12,8 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα από 6/2 έως 22/2/2017. Αυτό προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση των πληρωμών που πραγματοποίησε ο Οργανισμός για το διάστημα αυτό, από τις οποίες ξεχωρίζει η καταβολή 5.122.768 ευρώ σε 27.512 δικαιούχους για πρόωρη συνταξιοδότηση. Οι υπόλοιπες πληρωμές αφορούν σε γενικές γραμμές, ανειλημμένες υποχρεώσεις διαφόρων καθεστώτων (σχέδια βελτίωσης, νέοι αγρότες, συστήματα ποιότητας, κ.ά. καθεστώτα που αφορούν όμως πολύ μικρό αριθμό δικαιούχων.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version