Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Συντάξεις - Επιδόματα

Βρέθηκαν 25 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3

Δείτε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιουλίου

Η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2017 θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουλίου. Αναλυτικά:


Διευκρινήσεις ΕΦΚΑ για αγρότες γεννηθέντες το 1950, δεν θα πληρώνουν εισφορές και θα τους επιστραφούν όσες έχουν ήδη καταβάλει

Με εγκύκλιο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Εργασίας, τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, ξεκαθαρίζεται ότι οι ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΓΑ, γεννηθέντες το έτος 1950, που συμπληρώνουν το έτος 2017 το 67ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι μετά από σχετικό έγγραφο - πρόσκληση του Διοικητή του πρώην Οργανισμού, το οποίο τους είχε αποσταλεί πριν την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, είχαν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης και στους οποίους έχει ζητηθεί η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών από τον ΕΦΚΑ για το χρονικό διάστημα από 1/1/2017 μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της έναρξης συνταξιοδότησης (1/7/2017), για λόγους χρηστής διοίκησης δεν θα καταβάλουν τις εν λόγω εισφορές.


Πότε θα πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις για οικογενειακά επιδόματα

Διευκρινίσεις για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων δίνει ο ΟΓΑ.


Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ 22,4 εκατ. ευρώ σε 25.309 δικαιούχους, κυριότερη πληρωμή η πρόωρη συνταξιοδότηση

Σειρά πληρωμών ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ με τις οποίες καλύπτονται κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις από παλιά προγράμματα, όπως Νέοι Αγρότες, έκτακτα μέτρα στήριξης οπωροκηπευτικών, προώθηση προϊόντων, μεταφορικά Αιγαίου, προγράμματα ελαιουργικών φορέων, συστήματα ποιότητας. Οι πληρωμές είναι συνολικού ύψους 22,4 εκατ. ευρώ και καταβλήθηκαν σε 25.309 δικαιούχους. Στις πληρωμές περιλαμβάνεται και η πρόωρη συνταξιοδότηση, ύψους 4.702.345,53 ευρώ σε 24.517 δικαιούχους.


Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις ΟΓΑ και λοιπών ασφαλιστικών ταμείων

Ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων του Ιουνίου 2017 στους δικαιούχους Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και των υπολοίπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας, καθώς και οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ.


Διευκρινήσεις ΣΥΡΙΖΑ για συντάξεις ασφαλισμένων με αγροτικά εισοδήματα

Διευκρινήσεις ΣΥΡΙΖΑ για συντάξεις ασφαλισμένων με αγροτικά εισοδήματα

Διευκρινήσεις σχετικά με τους συνταξιούχους που έχουν, παράλληλα, αγροτικό εισόδημα ανακοίνωσε το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Όπως επισημαίνει η μείωση κατά 60% της σύνταξης και η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ίσχυε πάντοτε για την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος μετά την σύνταξη. Αναλυτικότερα αναφέρει τα εξής:


Δεν προβλέπεται περικοπή σύνταξης για συνταξιούχους που ήδη ασκούσαν αγροτική δραστηριότητα πριν την έναρξη ισχύος του νέου ασφαλιστικού νόμου

Μετά από συνάντηση που είχαν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κκ. Βαρδάκης Σωκράτης, Θραψανιώτης Μανώλης και Σιμορέλης Χρήστος με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τάσο Πετρόπουλο, διαβεβαιώνουν ότι, αντίθετα από τις φήμες που υπάρχουν, συνταξιούχοι πριν τις 13/05/2016 οι οποίοι ασκούσαν αγροτική δραστηριότητα δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.4387/2016 και επομένως δεν θα εφαρμοστεί σ’ αυτούς η περικοπή της σύνταξης κατά 60% ούτε θα υποχρεωθούν σε καταβολή ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΦΚΑ. Το πλήρες Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι τρεις βουλευτές αναφέρει τα εξής:


Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΓΑ για τον Μάιο

Την Τρίτη 2 Μαΐου αναμένεται να καταβάλει ο ΟΓΑ τις συντάξεις στους δικαιούχους για τον μήνα Μάιο. Αναλυτικότερα με τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων θα ισχύσουν τα εξής:


Νέα πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ στις 11/4 για πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών και ανειλημμένες ύψους 6,2 εκατ. ευρώ. Τι αναφέρει η αναλυτική λίστα πληρωμών στις 10/4

Στον απόηχο των μεγάλων πληρωμών της Μεγάλης Δευτέρας και της Μεγάλης Τρίτης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε την πραγματοποίηση πληρωμής που έγινε στις 11/4 και αφορούσε ως επί το πλείστον δικαιούχους πρόωρης συνταξιοδότηση αγροτών. Ελάχιστοι δικαιούχοι έλαβαν ποσά για ανειλημμένες υποχρεώσεις. Το σύνολο των χρημάτων που καταβλήθηκαν ανήλθε σε 6.224.517 ευρώ και αφορούσε 25.406 δικαιούχους. Δείτε επίσης την αναλυτική λίστα με το μεγάλο πακέτο πληρωμών που ολοκληρώθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της εβδομάδας.


Πληρώθηκαν την μισή πρώτη δόση στα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου πιστώθηκε στους λογαριασμούς 725.000 οικογενειών δικαιούχων ως προκαταβολή, το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2017.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,078125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version