Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Έκτακτες Ενισχύσεις

Καταβλήθηκε έκτακτη ενίσχυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους του Αιγαίου όμως ορισμένοι δεν πληρώθηκαν

Περιπτώσεις κτηνοτρόφων που δεν πληρώθηκαν καθόλου και κτηνοτρόφων που έλαβαν και κάτι...παραπάνω σε σχέση με τα προβλεπόμενα της έκτακτης ενίσχυσης για παραγωγούς νησιών του Αιγαίου που πλήττονται από το πρόβλημα των προσφυγικών ροών, ανέδειξε το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Υπενθυμίζεται ότι τον Φλεβάρη με ανακοίνωσή του το ΥπΑΑΤ είχε αναγγείλει πληρωμές συνολικού ύψους 1,68 εκατ. ευρώ σε αιγοπροβατοτρόφους και βοοτρόφους 6 νησιών του Αιγαίου ενώ με πρόσφατη τροποποίηση εντάχθηκαν και οι Οινούσες. Όπως ανέφεραν κτηνοτρόφοι από χωριά της Λέσβου στον ΑγροΤύπο, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου οι δικαιούχοι δεν έλαβαν την ενίσχυση.


Πληρώνουν de minimis 10,50 ευρώ ανά αιγοπρόβατο και 105,00 ευρώ ανά βοοειδές για ζημιές από τις πυρκαγιές του 2016

Ενισχύσεις de minimis 10,50 ευρώ ανά αιγοπρόβατο και 105,00 ευρώ ανά βοοειδές θα εισπράξουν κτηνοτρόφοι έχουν υποστεί καταστροφή των βοσκήσιμων εκτάσεων από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2016. Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων και βοοειδών, που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Θάσου, Χίου και των Περιφερειακών Ενοτήτων (ΠΕ) Εύβοιας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Ηλείας και οι οποίοι πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:


Πληρώνει 12.182.555 ευρώ σε 48.160 δικαιούχους για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι:


Πληρωμή κάρτας σίτησης ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι, από το απόγευμα της Τετάρτης (8/2) μέχρι και την Πέμπτη (9/2) θα πιστώνονται οι κάρτες σίτισης στους δικαιούχους του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».


ΟΓΑ: Ενίσχυση 1.000 ευρώ σε 1.185 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ σε 1.185 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον ΟΓΑ, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικού Βοηθήματος σε Πολύτεκνες Αγρότισσες Μητέρες, δικαιούχους του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ, θα καταβληθεί την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου. Το Πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, που είχαν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και τηρούν τους όρους της ρύθμισης ή συνταξιούχους του ΟΓΑ, που έχουν γεννήσει τουλάχιστον τέσσερα τέκνα, τα οποία είναι άγαμα, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση ή σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) ή είναι ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας.


Έκτακτη ενίσχυση 1,68 εκ. ευρώ σε 4.000 κτηνοτρόφους των νησιών που έπληξε η προσφυγική κρίση, ποια άλλα μέτρα στήριξης περιλαμβάνει το πακέτο του Μαξίμου

Τα 30 συνολικά μέτρα στήριξης για τα νησιά, που παρουσίασε από τη Νίσυρο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, «κωδικοποιεί» το Μέγαρο Μαξίμου, με «non paper», που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης. Στα μέτρα στήριξης των νησιών που επλήγησαν από την προσφυγική κρίση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκ. ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, αύξηση της εξισωτικής αποζημίωσης κατά 28 εκ. ευρώ για 12.000 νησιώτες γεωργούς και κτηνοτρόφους Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Δωδεκανήσων, στήριξη των τοπικών προϊόντων μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017 για την κατοχύρωση προϊόντων ονομασίας προέλευσης, αύξηση των επιχορηγήσεων σε αγρότες, καθώς και αναστολή αύξησης ΦΠΑ για όλα τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσων, από τη Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version