Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Άλλα Προγράμματα

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπόλοιπα συνολικού ύψους 4.852.272 ευρώ

Πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπόλοιπα συνολικού ύψους 4.852.272 ευρώ

Σε μια σειρά πληρωμών προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 04/05 έως τις 10/05. Το συνολικό τους ύψους ανήλθε στα 4.852.272 ευρώ σε 168 δικαιούχους και αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις τους ΠΑΑ 2007 - 2013.


Πληρωμές 2.265.322 ευρώ έκανε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από 28/4 έως τις 3/5

Σε άλλη μία πληρωμή για υποχρεώσεις από μέτρα αγοράς του προηγούμενου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τρεις διαδοχικές πιστώσεις, συνολικού ποσού 2.265.322,71 ευρώ, που αφορούν 104 παραγωγούς. Ειδικότερα, στην πληρωμή περιλαμβάνονται ποσά για μεταφορικά νησιών του Αιγαίου, έκτακτα μέτρα στήριξης στα οπωροκηπευτικά, πρόγραμμα δράσης ελαιουργικών φορέων, συστήματα ποιότητας και προώθηση οίνων.


Κίνδυνος απώλειας πληρωμών Βιολογικής Κτηνοτροφίας και Αυτόχθονων Φυλών του προηγούμενου ΠΑΑ

Να αιτηθούν άδεια σταβλισμού μέχρι τις 15 Μαΐου 2017 καλούνται οι κτηνοτρόφοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, αλλιώς, χάνουν τις ενισχύσεις για όλα τα έτη εφαρμογής. Η αντίστοιχη διορία για τους δικαιούχους της δράσης Διατήρησης Αυτόχθονων Φυλών είναι 16 Αυγούστου 2017.


Συμπληρωματικές πληρωμές από ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 1.039.795 ευρώ

Συμπληρωματική πληρωμή για ανειλημμένες υποχρεώσεις σε μικρό αριθμό παραγωγών ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα 20-21 Μαρτίου.


Εγκρίθηκαν προτάσεις 32 εκατομμυρίων για το LEADER Β. Αιγαίου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων του Τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD. Η Λέσβος, κατατάχτηκε 4η μεταξύ 49 προτάσεων και θα απορροφήσει 10.850.000. Πρόκειται για το 3ο Μεγαλύτερο Πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο.


Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα δοθούν 9,45 εκατ. ευρώ για επενδυτικά σχέδια μέσω Leader

Τη συμμετοχή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜ-Θ ) στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. με το ποσό των 16.388 ευρώ, που αφενός θα αυξήσει τους οικονομικούς πόρους της εταιρείας και αφετέρου θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή στο κεφάλαιό των φορέων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το περιφερειακό συμβούλιο.


Κρήτη: Κονδύλια 35,6 εκ. ευρώ για τα προγράμματα Leader και Αλιείας

Χρηματοδότηση για επενδύσεις 35,6 εκ. ευρώ που θα υλοποιηθούν στην Κρήτη μέσω των τεσσάρων Αναπτυξιακών Εταιρειών του νησιού και του ΟΑΚ από τα προγράμματα Leader και Αλιείας ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.


Στη Θεσσαλία θα δοθούν 28,4 εκατ. ευρώ για επενδυτικά σχέδια μέσω Leader

Με 28,4 εκατ. ευρώ θα επιδοτηθούν επενδυτικά σχέδια μέσω του προγράμματος Leader στη Θεσσαλία, καθώς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε στους Περιφερειάρχες την κατανομή των πιστώσεων ανά Ομάδα Τοπική Δράσης (ΟΤΔ).


Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός του Leader

Υπογράφθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η Υπουργική Απόφαση για την έγκριση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης CLLD/LEADER στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 καθώς και για την κατανομή πιστώσεων Δημόσιας Δαπάνης για τα προγράμματα αυτά ανά Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ). Συνολικά, με την Υπουργική Απόφαση εγκρίνονται 31 πολυταμειακά τοπικά προγράμματα και 18 μονοταμειακά (16 από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και 2 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας) και κατανέμονται 360,6 εκ. ευρώ.


Οκτώ ελληνικά προγράμματα προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων με κονδύλια ύψους 16,4 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Κομισιόν

Οκτώ ελληνικά προγράμματα προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων με κονδύλια ύψους 16,4 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Κομισιόν

Την έγκρισή της για συνολικά 60 προγράμματα από τα κράτη μέλη της ΕΕ, που αφορούν την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων, με εγκεκριμένα κονδύλια ενίσχυσης συνολικού ύψους 94 εκατ. ευρώ, έδωσε η Κομισιόν, όπως ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας. Μεταξύ αυτών εγκρίθηκαν και 8 ελληνικά προγράμματα, για τα οποία θα δοθούν κονδύλια 16,4 εκατ. ευρώ. Τα τριετούς διάρκειας ελληνικά προγράμματα, που πήραν το πράσινο φως από την Κομισιόν, σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα (κηπευτικά, κομπόστα ροδάκινο, επιτραπέζιες ελιές, πρόβειο και κατσικίσιο κρέας). Εκτός από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των αγορών στις οποίες στοχεύουν τα ελληνικά προγράμματα συγκαταλέγονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία η Σιγκαπούρη και η Ρωσία.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,140625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version