Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πληρωμές ενισχύσεων, αποζημιώσεων

Βρέθηκαν 5429 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 543

Ρύθμιση 100 δόσεων και για το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών

Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει παραγωγοί της Φλώρινας, του Ρεθύμνου και της Λάρισας με το πρόγραμμα δάσωσης αγροτικών γαιών, υποστηρίζει σε ερώτησή του ο αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος ζητά να ενταχθούν οι αγρότες σε καθεστώς ρύθμισης 100 ή περισσότερων δόσεων των οφειλών. Μόνο έτσι οι οφειλέτες αγρότες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν χωρίς να κινδυνεύουν να δουν την περιουσία τους να κατάσχεται, τονίζει.


Να ενταχθούν στα ΠΣΕΑ οι ζημιές από τον παγετό του περασμένου Ιανουαρίου, ζήτησαν αγρότες του Τυρνάβου από τον Β. Κόκκαλη

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, συνάντηση με το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και αντιπροσωπεία των αγροτών της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δέντρων Τυρνάβου «ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ» κ. Χρήστο Τασούλα, τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρ. Τσιτσιρίγκο, παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Θ. Κουρεμπέ.


Φρένο στις κατασχέσεις αγροτικών επιδοτήσεων βάζει γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Μετά από γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) που έγινε αποδεκτή από τον υφυπουργό οικονομικών μπαίνουν περιορισμοί στις κατασχέσεις αγροτικών επιδοτήσεων για οφειλές στο Δημόσιο, αλλά μόνο στις περιπτώσεις «που αποσκοπούν στην υπό του δικαιούχου εις το μέλλον ενέργεια συγκεκριμένης επένδυσης ή στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου ή αποτελέσματος».


Χαοτική η κατάσταση στον ΕΦΚΑ με τις συντάξεις αγροτών

Στην επιεικώς απαράδεκτη καθυστέρηση απονομής συντάξεων σε γεωργούς και κτηνοτρόφους του (πρώην) ΟΓΑ, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς την Υπουργό  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Έφη Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο.


ΕΦΚ πετρελαίου σε αγρότες: έλεγχος για βεβαιωμένα χρέη και στην συνέχεια για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών, από τον Ιούνιο είναι πιθανή η πληρωμή

Την «δαιδαλώδη» διαδικασία επιστροφής ΕΦΚ στους αγρότες περιγράφει η έγγραφη απάντηση στην Βουλή η οποία δόθηκε από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) μετά από επίκαιρη ερώτηση. Όπως αναφέρει εάν το αρχικά προσδιορισμένο ποσό επιστροφής είναι μέχρι 1.500 ευρώ, γίνεται έλεγχος μόνο για βεβαιωμένα χρέη ατομικά, συνυποχρέωσης, συνυπευθυνότητας διαφορετικά γίνεται έλεγχος αντίστοιχος του αποδεικτικού ενημερότητας.


Παπανάτσιου: Ο ακατάσχετος λογαριασμός δεσμεύει τις τράπεζες, χρήματα από ενισχύσεις αγροτών δεν κατάσχονται αλλά εισπράττονται από το γκισέ

Οι τράπεζες δεσμεύονται από τον νόμο και οφείλουν να μην παρακρατούν, από τον ακατάσχετο λογαριασμό που ορίζει ο φορέας, χρήματα από επιδόματα ή ενισχύσεις και αποζημιώσεις, τόνισε την Παρασκευή (19 Μαΐου), στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, διευκρινίζοντας ότι τα χρήματα των δικαιούχων δεν κατάσχονται αλλά δεσμεύονται, και αν δεν μπορούν να τα πάρουν από τα ΑΤΜ, θα τα εισπράξουν από το γκισέ της τράπεζας.


Αυτά είναι τα τέσσερα επιδόματα που καταργούνται από το πολυνομοσχέδιο

Τέσσερα επιδόματα καταργούνται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, με το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Τα επιδόματα που καταργούνται είναι τα εξής:


Προβληματισμό εκφράζει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής για τις περικοπές στις συντάξεις

Προβληματισμό ως προς τις επεμβάσεις στα συνταξιοδοτικά δικαιώματα και στα ειδικά μισθολόγια, για το αν διασφαλίζεται ή διατηρείται η δίκαιη ισορροπία μεταξύ των απαιτήσεων του γενικού συμφέροντος της κοινότητας και της ανάγκης προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ατόμου, εκφράζει στην πολυσέλιδη έκθεση της επί του νομοσχεδίου με τη συμφωνία για το κλείσιμο της Αξιολόγησης η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.


Τράπεζα Πειραιώς: Με ένα κλικ ενημέρωση για επιδοτήσεις αγροτών και ευκαιρίες χρηματοδότησης από προγράμματα

Μία νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη, την «360ο Funding» (www.360funding.gr), δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ελεύθερη, απλοποιημένη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης.


Σε απόγνωση χιλιάδες αγρότες με την φόρμα 6 δύο χρόνια τώρα δεν έχουν λάβει ενισχύσεις

Με επίκαιρη ερώτηση προς τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επανέρχεται στο πρόβλημα που έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες αγρότες που ενοικίασαν γη με δικαιώματα (φόρμα 6), οι οποίοι δύο χρόνια τώρα δεν έχουν λάβει ενισχύσεις και ζητά επίλυση του θέματος και καταβολή των ενισχύσεων και για τις δύο προηγούμενες χρονιές. Αφορά αγρότες που είχαν προβεί σε μεταβίβαση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης, με ενοικίαση τα προηγούμενα του 2013 χρόνια και πρόπερσι ενημερώθηκαν ότι τα δικαιώματα τους, δεν υφίστανται(!).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,421875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version