Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πληρωμές ενισχύσεων, αποζημιώσεων

Βρέθηκαν 5339 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 534

Έως 3 Μαρτίου η καταβολή των συνδεδεμένων σε σιτάρι, σπαράγγια, ψυχανθή και όσπρια, μαζί και οι εκκρεμότητες τσεκ

Έως 3 Μαρτίου η καταβολή των συνδεδεμένων σε σιτάρι, σπαράγγια, ψυχανθή και όσπρια, μαζί και οι εκκρεμότητες τσεκ

Για «εκκρεμότητα που πρέπει να τελειώσει» ώστε να προχωρήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις επόμενες πληρωμές, μίλησε στον ΑγροΤύπο ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Γ. Κέντρος, αναφερόμενος στην επικείμενη πληρωμή των τεσσάρων πρώτων καθεστώτων συνδεδεμένης ενίσχυσης (σκληρό σιτάρι, κτηνοτροφικά ψυχανθή, όσπρια, σπαράγγια), η οποία αρχικά αναμενόταν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και από ότι φαίνεται θα πραγματοποιηθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή (3 Μαρτίου). Πάντως αλλαγές αναμένονται στο ύψος των τιμών των συνδεδεμένων σε σχέση με αυτές που ίσχυσαν πέρσι στα παραπάνω καθεστώτα. Σημειώνεται ότι στην επικείμενη πληρωμή θα τακτοποιηθούν και οι εκκρεμότητες για έναν σημαντικό αριθμό παραγωγών που δεν είχαν πληρωθεί το τσεκ του 2016 για λόγους που σχετίζονται με διασταυρώσεις ή καθυστερημένη μεταφορά στοιχείων από το Υπουργείο Οικονομικών στον ΟΠΕΚΕΠΕ.


Κόντρα στη Βουλή για τους συμψηφισμούς στα ποσά επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου σε δικαιούχους με ρύθμιση

Κόντρα στη Βουλή για τους συμψηφισμούς στα ποσά επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου σε δικαιούχους με ρύθμιση

Για κατάργηση του διακανονισμού των 100 δόσεων και αυθαίρετη πραγματοποίηση συμψηφισμών σε αγρότες που περίμεναν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από την επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν κανονικά τις δόσεις των οφειλών τους, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Βλάχος. Από την πλευρά της η υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, ανέφερε ότι εκ του νόμου υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη πραγματοποίηση συμψηφισμών σε περίπτωση που ο πολίτης διατηρεί οφειλές στο Δημόσιο, ανεξαρτήτως εάν τις έχει ρυθμίσει.


Πέντε εκατ. ευρώ για πρόωρη συνταξιοδότηση πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πέντε εκατ. ευρώ για πρόωρη συνταξιοδότηση πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμές ύψους 12,8 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το διάστημα από 6/2 έως 22/2/2017. Αυτό προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση των πληρωμών που πραγματοποίησε ο Οργανισμός για το διάστημα αυτό, από τις οποίες ξεχωρίζει η καταβολή 5.122.768 ευρώ σε 27.512 δικαιούχους για πρόωρη συνταξιοδότηση. Οι υπόλοιπες πληρωμές αφορούν σε γενικές γραμμές, ανειλημμένες υποχρεώσεις διαφόρων καθεστώτων (σχέδια βελτίωσης, νέοι αγρότες, συστήματα ποιότητας, κ.ά. καθεστώτα που αφορούν όμως πολύ μικρό αριθμό δικαιούχων.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε online την επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου

Αναρτήθηκε τελικά στο site του ΟΠΕΚΕΠΕ η εφαρμογή ενημέρωσης για τα ποσά επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου που δικαιούνται οι παραγωγοί. Για την εξέλιξη αυτή είχε ενημερώσει εδώ και μέρες με ρεπορτάζ του ο ΑγροΤύπος, επικοινωνώντας τόσο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όσο και με κυβερνητικές πηγές. Ωστόσο οι αρμόδιοι διευκρινίζουν ότι οι παραγωγοί θα μπορούν να βλέπουν τα αρχικά ποσά που δικαιούνται, προ των συμψηφισμών. Αυτό προκαλεί απογοήτευση στις τάξεις των αγροτών, καθώς αρκετοί δε θα μπορούν ακόμα και με την εφαρμογή, να είναι βέβαιοι ότι θα δουν το σωστό ποσό στους λογαριασμούς τους.


Πληρωμή αρχές Μαρτίου για ζημιές 2016 προγραμματίζει ο ΕΛΓΑ

Πληρωμή αρχές Μαρτίου για ζημιές 2016 προγραμματίζει ο ΕΛΓΑ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να προλαβαίνει να πραγματοποιηθεί πληρωμή από τον ΕΛΓΑ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Οι παραγωγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις αρχές Μαρτίου ώστε να δουν αποζημιώσεις για τις ζημιές της Άνοιξης και του Καλοκαιριού του 2016  στην παραγωγή τους.


Παράταση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2014-15 για τις συνεχιζόμενες πράξεις του Μέτρου 132

Ανακοίνωση εξέδωσε η ειδική υπηρεσία εφαρμογής ΠΑΑ, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων πληρωμής έτους υλοποίησης 2014-15 για τις συνεχιζόμενες πράξεις του Μέτρου 132 (Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων) στο Μέτρο 3.1 του ΠΑΑ 2014-2020 μέχρι και τη Δευτέρα 27/2/2017 (καταληκτική ημερομηνία).

 


Διευκρινίσεις στον ΑγροΤύπο από το Οικονομικών για τη διαδικασία του αγροτικού πετρελαίου

Διευκρινίσεις στον ΑγροΤύπο από το Οικονομικών για τη διαδικασία του αγροτικού πετρελαίου

Διευκρινίσεις απέστειλε στον ΑγροΤύπο η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε η υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών για την επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου. Υπενθυμίζεται ότι η δαιδαλώδης και χρονοβόρα διαδικασία επιστροφής ΕΦΚ ορίζεται από την πρόσφατη ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β' 355, 30/9/2016), η οποία συνοψίζεται ως εξής:


Θέμα ημερών η δυνατότητα πληροφόρησης των δικαιούχων για τις πληρωμές αγροτικού πετρελαίου, λένε κυβερνητικά στελέχη

Θέμα ημερών είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς να πληροφορούνται μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ για το ποσό που δικαιούνται για την πληρωμή επιστροφής ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου, όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο βουλευτής Ν. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Αραχωβίτης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα ποσά που θα εμφανίζονται θα είναι χωρίς τους συμψηφισμούς.


Μ. Τζελέπης στον ΑγροΤύπο: σε δύο μήνες οι πληρωμές αγροτικού πετρελαίου που βρίσκονται στις εφορίες

Δηλώσεις στον ΑγροΤύπο παραχώρησε ο βουλευτής Ν. Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μιχάλης Τζελέπης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ περί...κομφούζιου στις εφορίες από χιλιάδες περιπτώσεων αγροτών που περιμένουν τη διεκπεραίωση του συμψηφισμού της επιστροφής πετρελαίου που δικαιούνται, με άλλες οφειλές προς εφορία και δημόσιους φορείς.


Σκόπελο και Αλόνησο επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

Τις καλλιέργειες που επλήγεισαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Σκόπελο και την Αλόννησο πρόκειται να επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α κος Αθανάσιος Ζαννιάς την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,59375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version