Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πληρωμές ενισχύσεων, αποζημιώσεων

Βρέθηκαν 5480 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 548

Ρύθμιση για το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων υπόσχεται ο Αποστόλου, τι ισχύει σήμερα

Ρύθμιση για το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων υπόσχεται ο Αποστόλου, τι ισχύει σήμερα

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου του ακατάσχετου για τους αγρότες αναλαμβάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των υφιστάμενων ρυθμίσεων για το ακατάσχετο του αγροτικού χώρου από το ΥΠΑΑΤ, ο κ. Αποστόλου δήλωσε ότι:


Γ. Καρασμάνης: Αφήστε συσκέψεις και επιτροπές και δώστε αποζημιώσεις και στρεμματική ενίσχυση στα ροδάκινα

Σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Καρασμάνης, στην οποία κάνει λόγο για «οβιδιακές μεταμορφώσεις» κυβερνητικών στελεχών, που από κει που γύριζαν επί δυόμιση χρόνια από χωρίου εις χωρίον και ισχυρίζονταν ότι οι ενισχύσεις που είχαν δοθεί το 2015 επί υπουργίας Καρασμάνη για το χαμένο εισόδημα του 2014 λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία ήταν… παράνομες, έρχονται τώρα και ομολογούν δημόσια ότι ήταν νομιμότατες».


Μέτρα ζητούν οι Περιφερειάρχες για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου καθώς προκαλούνται μεγάλα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή

Να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου, ζητεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Μεταξύ άλλων προτείνουν διεύρυνση της κυνηγετικής περιόδου και έρευνα εφαρμογή νέων μεθόδων ελέγχου ανάπτυξης του πληθυσμού. Επίσης ζητάνε να αποζημιώνονται όλοι οι παραγωγοί από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές που προξενούν οι αγριόχοιροι.


Πώς μπορούν οι αγρότες να κερδίσουν 1.000 ευρώ από την εφορία

Από την αρχή του έτους, μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες άρχισαν να χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το πλαστικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους για να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου των 1.900 -2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Οδηγίες για την πληρωμή των Νέων Αγροτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οδηγίες για την πληρωμή των Νέων Αγροτών

Οδηγίες για τη διαδικασία πληρωμής των δικαιούχων του υπόμετρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2021 παρέχει με εγκύκλιό του ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η διαδικασία εφαρμόζεται στο σύνολο των ενταγμένων πράξεων και σε κάθε αίτηση πληρωμής (1η πληρωμή – 2η πληρωμή) του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση νέων γεωργών», είναι επαναλαμβανόμενη και αρχίζει μετά την ένταξη της πράξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, λήγει δε με την οικονομική εκκαθάριση της.


Απ. Κατσιφάρας: άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών από την κακοκαιρία

Επιστολή παρέμβασης για την άμεση και έγκαιρη αποζημίωση των αγροτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επλήγησαν από τις πρόσφατες παρατεταμένες βροχοπτώσεις και την έντονη χαλαζόπτωση, απέστειλε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρές ζημιές που έπληξαν αγρότες τόσο στην περιοχή της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας στην Π.Ε. Αχαΐας, όσο και ζημιές σε περιοχές του Αγρινίου και του Θέρμου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και σε ολόκληρη την Π.Ε. Ηλείας, σημειώνει ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή που είχε αποδέκτες επίσης τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη και τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Θεοφάνη Κουρεμπέ.


ΕΛΓΑ: Υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης από πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΠΣΕΑ για πυρκαγιές 2014, 2015 και 2016

Ο ΕΛΓΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές κατά τα έτη 2014, 2015 και 2016.


Αποστόλου: Έκτακτη ενίσχυση 10 ευρώ ανά ζώο σε αιγοπροβατοτρόφους για αγορά ζωοτροφών

Έκτακτη βοήθεια θα δοθεί από το ΥπΑΑΤ σε αιγοπροβατοτρόφους που δηλώνουν ως αγελαία μορφής την εκμετάλλευσή τους, για την κάλυψη των αναγκών τους σε ζωοτροφές λόγω των χιονοπτώσεων, με ύψος αποζημίωσης 10 ευρώ / ζώο. Τα παραπάνω ανέφερε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους συνταξιούχους αγρότες που γεννήθηκαν το 1950 υποστηρίζει ο ΕΦΚΑ

Από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει τελικά η καταβολή συντάξεων σε όσους αγρότες γεννήθηκαν το έτος 1950 (που έπρεπε κανονικά να πληρωθούν από την 1η Ιουλίου), υποστηρίζει η Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Η ροή των πληρωμών θα ενταθεί τους μήνες Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο 2017, με στόχο τέλος του έτους να έχει πληρωθεί το σύνολο των αιτούντων.


Λήμνος: Δηλώσεις ζημιάς στις αμπελοκαλλιέργειες από άγρια κουνέλια

Ο δήμος Λήμνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 4,210938 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version