Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πληρωμές ενισχύσεων, αποζημιώσεων

Βρέθηκαν 5452 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 546

Για ένα ακόμη έτος τα έκτακτα μέτρα στα νωπά οπωροκηπευτικά λόγω εμπάργκο Ρωσίας

Για ένα ακόμη έτος τα έκτακτα μέτρα στα νωπά οπωροκηπευτικά λόγω εμπάργκο Ρωσίας

Ο κ. Γ. Πολυχρονάκης, ειδικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS, δήλωσε: «Αναμένεται η δημοσίευση του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον οποίο συνεχίζονται για ένα ακόμη έτος τα προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων φρούτων δηλαδή από 1/7/2017 έως 30/6/2018».


Υπό προϋποθέσεις ακατάσχετα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Όσον αφορά το ακατάσχετο στα οικογενειακά επιδόματα η Διοίκηση του ΟΓΑ τονίζει τα εξής:


Κόκκινα δάνεια πρώην ΑΤΕ: Προστασία της αγροτικής περιουσίας σε όσους παραμένουν παραγωγικοί υπόσχεται ο Ε. Αποστόλου

Στο θέμα της προστασίας της αγροτικής περιουσίας που είναι στα χέρια του εκκαθαριστή της ΑΤΕ ώστε να μην χαθεί από τον αγροτικό χώρο, αναφέρθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου, στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο. «Οποιαδήποτε αγροτική δραστηριότητα είναι σε διαδικασία «παραγωγική», να μη μπει χέρι που θα την οδηγήσει στο κλείσιμο, αρκεί να ανταποκρίνεται στα λειτουργικά της έξοδα», τόνισε.


Μ. Χαρακόπουλος: Δώστε επιτέλους χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις Δασώσεις

Τη «μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές του προγράμματος δάσωσης», η οποία «προκαλεί έντονες αντιδράσεις από πλευράς των δικαιούχων, που νιώθουν ξεχασμένοι και αδικημένοι από την πολιτεία» αναδεικνύει για πολλοστή φορά ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές Αλμωπίας και Πέλλας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία ζητά η ΝΔ

Την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι καλλιεργητές που επλήγησαν από την πρωτόγνωρη θεομηνία της 14ης Ιουνίου, βίωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός ΑΑΤ, Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος επισκέφθηκε τις βαρύτατα πληγείσες περιοχές των Δήμων Αλμωπίας και Πέλλας και διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν την ολοκληρωτική καταστροφή.


Β. Κεγκέρογλου: Μεγάλες αδικίες στη διαχείριση κοινοτικών ενισχύσεων, με ευθύνη της Κυβέρνησης

Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει ότι προκύπτουν μεγάλες αδικίες στη διαχείριση κοινοτικών ενισχύσεων, με ευθύνη της Κυβέρνηση.


Υπουργείο Οικονομικών: 45 εκατ. ευρώ δίνονται για τους πρόσφυγες

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, και άλλων πόρων (Ε.Υ.ΣΥ.Δ. Τ.Α.Μ.Ε.Τ.Ε.Α.Α.Π.) δημοσίευσε πρόσκληση με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών σίτισης, καθαριότητας και συντήρησης στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου».


Χιλιάδες αγρότες κινδυνεύουν να χάσουν τη βασική ενίσχυση λόγω του αγωγού TAP

Χιλιάδες αγρότες κινδυνεύουν να χάσουν τη βασική ενίσχυση λόγω του αγωγού TAP

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσαν 9 Βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Έβρου, Αν. Δημοσχάκης, σχετικά με τον κίνδυνο απώλειας μελλοντικών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για χιλιάδες αγρότες της Βορείου Ελλάδας, λόγω της  διέλευσης του αγωγού TAP από τις καλλιεργητικές τους εκτάσεις.


Αποστόλου: Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση Λεπενούς θα γίνουν έλεγχοι και σε άλλες περιοχές

Στη Δικαιοσύνη πρόκειται να παραπέμψει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης την υπόθεση των μαζικών δηλώσεων ψευδούς ζωικού κεφαλαίου στην περιοχή Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας.


Η λύση που συμφώνησαν το ΥπΑΑΤ με την ΕΕ για τα χαμένα δικαιώματα της Φόρμας 6

Την αντιμετώπιση του προβλήματος των λεγόμενων «χαμένων δικαιωμάτων» συμφώνησε  το ΥπΑΑΤ με τις υπηρεσίες της Ε.Ε., επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μόνη εφικτή λύση. Το ζήτημα που αφορά στα «χαμένα δικαιώματα» (Φόρμα 6) προέκυψε τον Δεκέμβριο του 2015, όταν χορηγήθηκαν τα προσωρινά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης και η ενωσιακή νομοθεσία δεν έλαβε υπόψη τις ιδιαιτερότητες σε επίπεδο κρατών μελών.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,671875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version