Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Ενισχύσεις, αποζημιώσεις

Βρέθηκαν 5600 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 560

B. Κεγκέρογλου: Άμεση αποζημίωση για τις ζημιές που έγιναν στις καλλιέργειες της Κρήτης

Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση αποζημίωση για τις ζημιές, που προξένησαν στις αγροτικές καλλιέργειες τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, τα τελευταία 24ωρα.


Πρόγραμμα απονιτροποίησης: Κοπή ξυλώδους βλάστησης σε αγροτεμάχια με αγρανάπαυση και κλίση μικρότερη του 8% για να πληρωθεί ενίσχυση

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων σχετικά με την χορήγηση ενισχύσεων σε δικαιούχους του προγράμματος μείωσης της νιτρορύπανσης. Οι αγρότες που εφαρμόζουν τη δέσμευση της αγρανάπαυσης στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.4 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» σε χωράφια με κλίση μικρότερη απο 8%, μόνο όταν αφαιρούν τη ξυλώδη βλάστηση η οποία ξεπερνά τα 50 εκατοστά.


Τις ενδεικτικές τιμές για τις συνδεδεμένες του 2018 όρισε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, δείτε αναλυτικά τα ποσά

Τις ενδεικτικές τιμές για τις συνδεδεμένες του 2018 όρισε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, δείτε αναλυτικά τα ποσά

Στα ίδια επίπεδα με εκείνα του 2017 όρισε το ύψος της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος για το 2018, ο αρμόδιος οργανισμός πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ), του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σημειωτέον ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε τώρα τη συγκεκριμένη εγκύκλιο, καθώς τώρα υποβάλλονται τα αιτήματα των παραγωγών, μέσω των δηλώσεων ΟΣΔΕ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της νέας χρονιάς.


Τροποποίηση στην επιλεξιμότητα των ζώων για τις συνδεδεμένες ζωικής

Μία σειρά διευκρινιστικών αλλαγών σχετικά με τις λεπτομέρειες για την χορήγηση των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής, φέρνει η τροποποιητική απόφαση, με υπογραφή Αποστόλου, η οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, στην ιστοσελίδα του ΥπΑΑΤ. Οι τροποποιήσεις θα ισχύσουν για την ενίσχυση του 2018, καθώς και για τα επόμενα έτη.


Κατσιαντώνης σε Αποστόλου: Τέσσερα χρόνια περιμένουν οι κτηνοτρόφοι τις αποζημιώσεις για τον καταρροϊκό

Διορθώστε άμεσα το σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν στελέχη του Υπουργείου σας, και προβείτε άμεσα στις δέουσες ενέργειες για την καταβολή των αποζημιώσεων στο 100% των απωλειών, όπως αιτούνται οι κτηνοτρόφοι που ζημιώθηκαν το 2014 από τον καταρροϊκό πυρετό στο Νομό Λάρισας. Αυτό ζητά κατεπειγόντως από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, ο Βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, που μέσα από την ερώτησή του κάνει λόγο για ανεπάρκεια του υπηρεσιακού μηχανισμού, αφού πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο εργαστηριακός έλεγχος στο σφαγείο των δειγμάτων των νεκρών ζώων, εδόθη εντολή χωρίς να υπάρξει πιστοποίηση για την ασθένεια τους, για την καταστροφή τους.


Την πλήρη αποζημίωση των αγροτών του Έβρου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Πέτροβιτς

Την πλήρη αποζημίωση των αγροτών του Έβρου που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Μαρτίου 2018, ζητά με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, η οποία κοινοποιείται στον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γεώργιο Κέντρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτριος Πέτροβιτς.


Οι αγρότες των Μεγάρων διαμαρτύρονται επειδή αποκλείστηκαν από το επίδομα 8.000 ευρώ για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Ο Δήμος Μεγαρέων, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, ο Σύλλογος Αλιέων Νέας Περάμου και Πάχης και ο Σύλλογος Πλημμυροπαθών Μάνδρας, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συζήτηση την Παρασκευή (25/5/2018) και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου (Κύπρου 12).


Γιάννης Περουλάκης: Καθαρά εισπρακτικά τα κριτήρια για τον παραγωγό και τις συνδεδεμένες ενισχύσεις

Γιάννης Περουλάκης: Καθαρά εισπρακτικά τα κριτήρια για τον παραγωγό και τις συνδεδεμένες ενισχύσεις

Μεγάλη ήταν η πτώση στην συνδεδεμένη ενίσχυση για τους σπόρους σποράς, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα του ΑγροΤύπου, φτάνοντας τα 31,2 ευρώ ανά στρέμμα, όταν η ενδεικτική τιμή ήταν τα 68,4  € ανά στρέμμα. Σε αυτή τη μείωση αναφέρθηκε και ο γεωπόνος - μελετητής κ. Γ. Περουλάκης, τονίζοντας στον ΑγροΤύπο ότι «οι συνδεδεμένες ενισχύσεις λειτουργούν με βάσει το νόμο προσφοράς και ζήτησης, με καθαρά εισπρακτικά κριτήρια για τον παραγωγό και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει».


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 4.938.116,45 ευρώ, 15 έως 16 Μαίου 2018 σε 16.868 δικαιούχους, για πρόωρη συνταξιοδότηση κ.α.

Πληρωμές οι οποίες σχετίζονται κυρίως με την πρόωρη συνταξιοδότηση αλλά και προώθηση προϊόντων σε τρίτες χώρες, ανειλημμένες υποχρεώσεις προηγούμενων ΠΑΑ, τεχνική βοήθεια κ.α. ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την Τρίτη και Τετάρτη 15 και 16 Μαΐου 2018.


Κομφούζιο και Νέους Γεωργούς πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Νέους γεωργούς και κομφούζιο πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ την Παρασκευή 11 και Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στην ιστοσελίδα του. Ειδικότερα όσον αφορά τους νέους γεωργούς πλήρωσε 610 δικαιούχους με 7.997.000 ευρώ, ενώ για το κομφούζιο, 1.786 δικαιούχοι πήραν 749.990,52 ευρώ.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,890625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version