Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Πληρωμές ενισχύσεων, αποζημιώσεων

Βρέθηκαν 5418 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 542

Καταγγελίες για οριζόντιες περικοπές στις άμεσες ενισχύσεις σε ποσοστό 5 τοις εκατό, κατατέθηκε ερώτημα στη Βουλή

Καταγγελίες για οριζόντιες περικοπές στις άμεσες ενισχύσεις σε ποσοστό 5 τοις εκατό, κατατέθηκε ερώτημα στη Βουλή

Κίνδυνος για οριζόντιες περικοπές στις άμεσες ενισχύσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι και ποσοστό 5%. Μάλιστα οι περικοπές αναμένεται να εφαρμοστούν αναδρομικά από το 2015. Την αποκάλυψη της υπόθεσης έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ) Γιώργος Τζωρτζάκης. Σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει και αν ισχύουν οι καταγγελίες πολλοί παραγωγοί θα βρεθούν προ εκπλήξεων.


Σύσκεψη για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση στο Βελβεντό Κοζάνης

Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντού και τη συνδρομή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα του συλλόγου με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών της περιοχής.


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για τις μεταβιβάσεις για να ξεμπλοκάρει το ΟΣΔΕ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για τις μεταβιβάσεις για να ξεμπλοκάρει το ΟΣΔΕ

Θέμα ωρών ή στη χειρότερη περίπτωση λίγων ημερών αποτελεί η επικείμενη έκδοση της Υπουργικής Απόφασης που θα σημάνει και τη δυνατότητα να μπορούν να προχωρήσουν οι αγρότες σε μεταβιβάσεις, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Η παρέλευση της περιόδου των διακοπών του Πάσχα θα σημάνει την επιτάχυνση των διαδικασιών σε μια σειρά ζητημάτων που εκκρεμούν από τη Βάθης, ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζεται από στελέχη του ΥπΑΑΤ.


Ξεκίνησαν οι καταβολές αποζημιώσεων για βερίκοκα και κηπευτικά στην Αργολίδα λέει ο Αποστόλου

Πάνω από 110.000 ευρώ σε δύο πληρωμές μέσα στο 2017 καταβλήθηκαν σε παραγωγούς βερίκοκων και κηπευτικών στο Άργος που ζημιώθηκαν από χαλαζοπτώσεις και πλημμύρες τον Μάιο του 2016, αναφέρει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Β. Αποστόλου , διευκρινίζοντας ότι μία τρίτη πληρωμή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο τέλος Μαρτίου.


Φάνηκαν οι ζημιές από τον παγετό στα δέντρα της Λάρισας, παράταση υποβολής δηλώσεων ζημιάς ζήτησαν οι παραγωγοί από τον ΕΛΓΑ

Φάνηκαν οι ζημιές από τον παγετό στα δέντρα της Λάρισας, παράταση υποβολής δηλώσεων ζημιάς ζήτησαν οι παραγωγοί από τον ΕΛΓΑ

Αυτές τις ημέρες τα δέντρα «δείχνουν» τις ζημιές από τον παγετό που είχαν υποστεί τον Χειμώνα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί παραγωγοί που δεν μπορούσαν να δουν τις ζημιές στις καλλιέργειές τους νωρίτερα έμειναν ακάλυπτοι καθώς η σχετική προθεσμία δηλώσεων από τον ΕΛΓΑ έληξε στις 18/4. Με ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας ζητάει την παράταση της προθεσμίας καθώς και την όσο το δυνατόν πιο άμεση αποζημίωση των αγροτών που υπέστησαν πρόβλημα στις καλλιέργειές τους.


Προσωρινή λύση για την ασφαλιστική ενημερότητα αγροτών από τον ΕΦΚΑ

Όλοι οι ανταποκριτές του πρώην ΟΓΑ θα δίνουν βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας, για την χρονική περίοδο μέχρι 30 Απριλίου 2017, εφόσον οι αγρότες προσκομίζουν τα παραστατικά πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2017 και έχουν εξοφλήσει την Α΄ δόση του έτους 2016. Αυτό διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στον βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, ο πρόεδρος του ΕΦΚΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης. Πρόκειται για μία προσωρινή έστω λύση στο πρόβλημα με τις πρόσφατες πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων.


Μέτρο 9 για Ομάδες Παραγωγών: όροι, προϋποθέσεις, μέγιστη ετήσια ενίσχυση

Μέτρο 9 για Ομάδες Παραγωγών: όροι, προϋποθέσεις, μέγιστη ετήσια ενίσχυση

Ο Γεωπόνος - Μελετητής Δρ. Δημήτρης Νάτος αναλύει σε άρθρο του στον ΑγροΤύπο τη χρησιμότητα, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Μέτρου 9: «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών», ενός βασικού εργαλείου για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα. Σκοπός του Μέτρου 9 είναι η προσαρμογή των παραγωγών στις απαιτήσεις της αγοράς, η από κοινού διάθεση εμπορευμάτων στην αγορά, η μείωση του κόστους παραγωγής μέσω της κοινής χρήσης υποδομών. Διαβάστε ποιοι θα έχουν προτεραιότητα ένταξης στο μέτρο το μέγιστο ποσό ετήσια στήριξης και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.


Ζημιές στις καλλιέργειες από το χαλάζι στο Βελβεντό Κοζάνης

Χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στο Βελβεντό Κοζάνης, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες.


Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Πότε πληρώνονται οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής και οι συνδεδεμένες σε ρύζι, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση

Μια ακόμη λίστα με πληρωμές δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προσθέτοντας στα 6,2 εκατ. της 11ης Απριλίου επιπλέον 3,5 εκατ. ευρώ στις 12 Απριλίου. Όπως αναφέρεται στην αναλυτική λίστα πληρωμών του Οργανισμού, η πληρωμή αφορά κυρίως τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε αιγοπροβατοτρόφους, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ 92.796 ευρώ καταβλήθηκαν σε μικρό αριθμό αγελαδοτρόφων επίσης ως έκτακτη στήριξη. Ωστόσο η πλειονότητα των κτηνοτρόφων θα πρέπει να κάνει υπομονή κατά τα φαινόμενα έως τον Μάιο, μήνα κατά τον οποίο ο Οργανισμός Πληρωμών σχεδιάζει να καταβάλει τις συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής για φέτος.


Νέα πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ στις 11/4 για πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών και ανειλημμένες ύψους 6,2 εκατ. ευρώ. Τι αναφέρει η αναλυτική λίστα πληρωμών στις 10/4

Στον απόηχο των μεγάλων πληρωμών της Μεγάλης Δευτέρας και της Μεγάλης Τρίτης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε την πραγματοποίηση πληρωμής που έγινε στις 11/4 και αφορούσε ως επί το πλείστον δικαιούχους πρόωρης συνταξιοδότηση αγροτών. Ελάχιστοι δικαιούχοι έλαβαν ποσά για ανειλημμένες υποχρεώσεις. Το σύνολο των χρημάτων που καταβλήθηκαν ανήλθε σε 6.224.517 ευρώ και αφορούσε 25.406 δικαιούχους. Δείτε επίσης την αναλυτική λίστα με το μεγάλο πακέτο πληρωμών που ολοκληρώθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της εβδομάδας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,46875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version