Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9317 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 932

Οι θέσεις του ΣΕΚ για τη νέα ΚΑΠ σε συνάντηση με τον σύμβουλο Αγροτικής Ανάπτυξης του γαλλικού υπουργείου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/4/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) συνάντηση αντιπροσωπείας, στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΚ Πεβερέτος Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος Διδάγγελος Γεώργιος και ο επιστημονικός σύμβουλος της GAIA Επιχειρείν και συνεργάτης του ΣΕΚ Τσιφόρος Ιωάννης, με τον σύμβουλο Αγροτικής Ανάπτυξης του Γαλλικού Υπουργείου κο Erhel και τους συνεργάτες του.


Δεκαήμερο αγωνιστικών δράσεων το καλοκαίρι προανήγγειλε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

Την οργάνωση δεκαήμερου αγωνιστικής πανελλαδικής δράσης στα τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου 2018 αποφάσισε η συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.


Βελτιώσεις σε θέματα μεταβιβάσεων παραγωγικών αδειών και καταστάσεων ΕΛΓΑ ζητούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Βελτιώσεις σε θέματα μεταβιβάσεων παραγωγικών αδειών και καταστάσεων ΕΛΓΑ ζητούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Να συμπεριληφθούν όλες οι περιπτώσεις μεταβίβασης παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών κι όχι μόνο εκείνη της συνταξιοδότησης ζητούν οι παραγωγοί από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Παράλληλα, αιτούνται αλλαγές στις καταστάσεις του ΕΛΓΑ, με αποκατάσταση των πραγματικών στρεμματικών αποδόσεων των παραγόμενων χωραφιών (στρέμμα/ κιλά).


Πανθεσσαλική συνάντηση για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας Σάββατο 21 Απριλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας αποφάσισε την διεξαγωγή πανθεσσαλικής συνάντησης των κτηνοτρόφων το Σάββατο (21/4/2018) και ώρα 11:30, στο Εμμανουήλιο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο.


Σάββατο η 18η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι στη Δράμα

Η 18η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι θα πραγματοποιηθεί στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας, το Σάββατο (14 Απριλίου 2018).


Αυτόνομο ΟΓΑ και αποσύνδεση ασφαλιστικών εισφορών αγροτών από το καθαρό τους εισόδημα φέρνει η απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ

Αυτόνομο ΟΓΑ και αποσύνδεση ασφαλιστικών εισφορών αγροτών από το καθαρό τους εισόδημα φέρνει η απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ

Εντός ενός μήνα, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, υπολογίζουν οι αγρότες που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για το θέμα του ΕΦΚΑ, ότι θα δημοσιοποιηθεί και θα καθαρογραφεί η απόφαση που φέρεται να κρίνει αντισυνταγματική την ένταξη των αγροτών στο νέο υπερ-ταμείο με το νόμο Κατρούγκαλου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση εκ μέρους της κυβέρνησης, ενώ οι πρωτεργάτες της κίνησης μιλώντας στον ΑγροΤύπο, κάνουν λόγο για δικαίωση.


Πλοίο για την μεταφορά των προϊόντων τους ζητάνε οι αγρότες της Κρήτης ενόψει της απεργίας της ΠΝΟ

Την πραγματοποίηση σύσκεψης ζητάνε από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, Σητείας και Ιεράπετρας, για το θέμα της απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), την Τετάρτη (18 Απριλίου). Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Μανώλης Μιχαλάκης, πρόεδρος στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, «φοβόμαστε ότι η απεργία των ναυτικών θα είναι διαρκείας».


Ανά αγροτεμάχιο θέλουν την ασφάλιση ΕΛΓΑ οι αγρότες Αμυνταίου

Να μπορούν να ασφαλίζουν την παραγωγή τους ανά αγροτεμάχιο ζητούν με επιστολή τους από τον ΕΛΓΑ τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου. Όπως τονίζουν το πρόβλημά τους έχει να κάνει με τη δυνατότητα των παραγωγών, όταν ασφαλίζουν την παραγωγή τους, να δηλώνουν (-20%) ή (+20%) για την ποσότητα της παραγωγής που ασφαλίζουν.


Όχι από ΥπΑΑΤ στο αίτημα τεσσάρων χωριών της Λάρισας να απενταχθούν από τον ΓΟΕΒ

Αρνητική ήταν η απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, στο αίτημα τεσσάρων χωριών του νομού Λάρισας να απενταχθούν από τον ΓΟΕΒ (Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) για να μην πληρώνουν αποστραγγιστικά τέλη.


ΠΕΝΑ: Οι προτάσεις μας γίνονται πράξη από το ΥπΑΑΤ

Τις προτάσεις και επισημάνσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους νέους αγρότες, υιοθετεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,234375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version