Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9186 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 919

Σε διαβούλευση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου το νομοσχέδιο για τον αγροτικό συνδικαλισμό, τι περιλαμβάνει

Το σχέδιο νόμου για τον αγροτικό συνδικαλισμό έθεσε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 15/9/2017. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που δόθηκε σε διαβούλευση, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αγροτών και αγροτισσών που μπορούν να συνιστώνται και να λειτουργούν στον αγροτικό χώρο είναι οι Κλαδικοί Αγροτικοί Σύλλογοι (ΚΑΣ), οι Κλαδικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων (ΚΟΑΣ), οι Κλαδικές Εθνικές Συνομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων (ΚΕΣΑΣ), οι Ενώσεις Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ).


Αποζημίωση 8 εκατ. ευρώ από την Interamerican στην ΕΑΣ Αργολίδας

Ανακουφιστική για τους καλλιεργητές της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ήταν η αποζημίωση που κατέβαλε πρόσφατα η Interamerican, ύψους 8 εκατ. ευρώ, για τη ζημιά που υπέστη από πυρκαγιά ο ασφαλισμένος συνεταιριστικός οργανισμός. Η ζημιά στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου "Εσπερίδες", πέρυσι (31 Αυγούστου) στα Λειβάδια Άργους, ήταν εκτεταμένη, τόσο στο κτηριακό συγκρότημα όσο και στο μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και τις αποθηκευμένες ύλες.


Συμβολαιακή Γεωργία της Τράπεζας Πειραιώς για επιτραπέζια σταφύλια

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ομάδα Παραγωγών ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα αλλά και την ενίσχυση της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό όπως είναι η καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού.


Στην ελαιοκομία και την προβατοτροφία αφιερωμένο το συνέδριο της ΠΕΝΑ

Τα στοιχεία και οι τεχνικές που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της ελιάς και των προβάτων αλλά και η σύνδεσή τους με το συνολικά προσφερόμενο τοπικό προϊόν που θα αποτελέσει την αιχμή της τοπικής πρότασης για την ανάπτυξη, θα αποτελέσουν το κύριο θέμα στο 24ο συνέδριο της ΠΕΝΑ. Το συνέδριο φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.


Κάθε έτος η προκήρυξη του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Κάθε έτος η προκήρυξη του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Τα προβλήματα που προέκυψαν από τη διαχείριση του Προγράμματος Νέων Αγροτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) κ. Νίκο Παυλονάσιο, στα Φάρσαλα.


Μέλος της ευρωπαϊκής UECBV έγινε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στους επαγγελματίες του κρέατος πως το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (European Livestock and Meat Trades Union - UECBV) στην πρόσφατη συνεδρίαση του έκανε δεκτή την αίτησή της για την εγγραφή της στην οργάνωση.


Αποζημιώσεις και αλλαγή Κανονισμού του ΕΛΓΑ απαιτούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Νάουσας, Βέροιας και Πέλλας

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», ο Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας «Η Ενότητα», εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής:


Καλπάζουν οι τιμές στο αγελαδινό γάλα στην Ευρώπη, σιωπούν οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες

Καλπάζουν οι τιμές στο αγελαδινό γάλα στην Ευρώπη, σιωπούν οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες

«Οι τιμές του αγελαδινού γάλακτος σε όλη την Ευρώπη καλπάζουν προς τα επάνω (Γερμανία 0,40, Πολωνία 0,40-0,41 κτλ). Οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, οι οποίες αντιδρούν άμεσα σε περιόδους, που οι τιμές πέφτουν, όλο αυτό το διάστημα που ανεβαίνουν οι τιμές στην Ευρώπη φυσικά σιωπούν. Για τον Έλληνα παραγωγό αυξάνονται φυσικά μόνο οι φόροι τα ασφάλιστρα και τα κάθε λογής χαράτσια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θανάσης Βασιλέκας, Πρόεδρος της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας.


Παράταση μέχρι τέλος του χρόνου για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες ζητάει η ΣΑΣΟΕΕ

Παράταση του χρόνου υποβολής των αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Στην επιστολή του ο Σύνδεσμος τονίζει ότι ενώ βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της τρίτης προθεσμίας που έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την υποβολή αντιρρήσεων επί των αναρτηθέντων δασικών χαρτών (27 Ιουλίου 2017), το πρόβλημα για εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες παραμένει τεράστιο.


ΠΕΝΑ: Αρωγός στο νέο ξεκίνημα των Νέων Αγροτών

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση,  της διαδικασίας αξιολόγησης των φακέλων που είχαν υποβάλλει οι νέοι αγρότες για το Υποµέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020, εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ).

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 7,167969 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version