Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9018 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 902

Παγκρήτια αγροτική σύσκεψη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Σε Παγκρήτια σύσκεψη καλούν οι αγροτικοί σύλλογοι του νησιού την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στο Τυμπάκι της Μεσαράς προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.


Συνάντηση αγροτών στην Χαλκιδική για οργάνωση κινητοποιήσεων

Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο κλειστό θέατρο Ν. Μουδανιών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ενημέρωση με πρωτοβουλία αγροτών που βρίσκονταν στην συνάντηση του Τριλόφου με αγρότες από όλη την κεντρική Μακεδονία για το ξεκίνημα ενός ενιαίου αγώνα σε επίπεδο Μακεδονίας.


Ιδρυτική διακύρηξη αλλά και αιτήματα από το Δίκτυο Αγροτών

Στην ιδρυτική διακύρηξη αλλά και στα αιτήματά τους δημοσιοποίησε το «Δίκτυο Αγροτών». Όπως συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετράμε πλέον αρκετές δεκαετίες εφαρμογής καταστροφικών πολιτικών και ανυπαρξία στοιχειώδους  εθνικού σχεδιασμού στον αγροτικό τομέα. Τα αποτελέσματα αυτού του ελλείματος, βιώνονται με τραγικό τρόπο από την πλειοψηφία των Ελλήνων γεωργών κτηνοτρόφων και αλιέων αλλά και των καταναλωτών. Οι πολιτικές και οι πρακτικές που υιοθετήθηκαν από πολιτικούς, υπηρεσιακούς παράγοντες, ακαδημαϊκή κοινότητα και αγροτοσυνδικαλιστές, τόσο όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία, όσο και τη διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων, οδήγησε σε:


Προσπάθεια να βγουν οι αγρότες ενωμένοι στους δρόμους στην Κεντρική Μακεδονία

Να «βγουν» δυναμικά στις επερχόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις «ως Κεντρική Μακεδονία», δουλεύουν εντατικά το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, με τις συζητήσεις μεταξύ τους να διεξάγονται σε θετικό, αλλά και ενωτικό κλίμα. Έτσι κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ημέρες μέχρι και το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου του 2017, οπότε και αναμένεται να γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους δρόμους, περίπου στο τέλος του τρέχοντος μηνός.


Για τεράστιες καταστροφές στη φυτική παραγωγή από την κακοκαιρία κάνει λόγο η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

Για τεράστιες καταστροφές στην φυτική παραγωγή, αλλά και στο φυτικό κεφάλαιο από τον χιονιά και τον παγετό, κάνει λόγο σε νέα ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, μετά από την πρώτη ανακοίνωση για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στους κτηνοτρόφους. Όπως αναφέρει η νέα ανακοίνωση, «ιδιαίτερα πλήττεται η παραγωγή εσπεριδοειδών, (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια) και κηπευτικών, ενώ ζημιές, που το μέγεθός τους θα φανεί αργότερα, θα υποστούν  δενδρώδεις καλλιέργειες,  όπως τα ελαιόδενδρα και άλλα».  Η ανακοίνωση μιλάει για ανεπάρκεια του καθεστώτος αποζημίωσης των πληγέντων παραγωγών από πλευράς ΕΛΓΑ, καλώντας τους μικρομεσαίους αγρότες «να  βγουν στα μπλόκα στις 23 Γενάρη».


Δήλωση Ρ. Μαρούδα για συνάντηση Αποστόλου με τους συνεταιριστές

Σε δήλωσή του σχετικά με την συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με εκπροσώπους Συνεταιριστικών Ενώσεων από διάφορες περιοχές της χώρας, ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, σημειώνει:


Ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αποστόλου θα επιδώσει η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου μετά τη χθεσινή συνεδρίαση που είχαν τα μέλη της. Σε αυτήν ανανκοινώνεται η συμμετοχή της στις αγροτικές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την επίδοση ψηφίσματος διαμαρτηρίας στον Υπουργός ΑΑΤ Β. Αποστόλου που θα επισκεφθεί την Τρίπολη την Κυριακή.


Σύσκεψη γεωργών και κτηνοτρόφων στη Βόνιτσα


Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: μεγάλες ζημιές στο εισόδημα των κτηνοτρόφων από τον χιονιά

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: μεγάλες ζημιές στο εισόδημα των κτηνοτρόφων από τον χιονιά

Για δραματική μείωση στην παραγωγή γάλακτος λόγω του ψύχους και για επιπτώσεις στις γεννήσεις των ζώων που θα προκαλέσουν μεγάλες απώλειες στα εισοδήματα των Ελλήνων κτηνοτρόφων, κάνει λόγω σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ζητώντας από την κυβέρνηση να καλύψει τις απώλειες στα εισοδήματα των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων αλλά και οικονομική στήριξη σε όσους έχουν υποστεί ζημιές στις εγκαταστάσεις τους λόγω των σφοδρών καιρικών φαινομένων.


Ενημέρωση αγροτών στην Πέλλα για ασφαλιστικό, φορολογικό, Net Metering και μείωση ρύπανσης νερού

Ενημέρωση, ανοικτή σε όλους τους αγρότες της Μακεδονίας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Θεμάτων (ΠΣΑΘ), σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και την τοπική κοινότητα της (παλιάς) Πέλλας.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6259766 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version