Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9248 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 925

Σύσκεψη στη Νάουσα πραγματοποιεί ο Αγροτικός Σύλλογος Μαρίνος Αντύπας

Σε σύσκεψη τη Δευτέρα, 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Βέτλανς στη Νάουσα, καλεί ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας», ο οποίος πρόσκειται στην ΠΑΣΥ και την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.


Στις 22 Ιανουαρίου βγαίνουν τα πρώτα τρακτέρ στους δρόμους, ξεκινούν συσκέψεις αγροτών σε όλη την χώρα για να καθορίσουν την στάση τους

Στις 22 Ιανουαρίου βγαίνουν τα πρώτα τρακτέρ στους δρόμους, ξεκινούν συσκέψεις αγροτών σε όλη την χώρα για να καθορίσουν την στάση τους

Να στήσουν μπλόκο, στις 22 Ιανουαρίου, στον Ε65 (νέο αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος) με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, αποφάσισαν το βράδυ της Δευτέρας (15/1) οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.


Συνεδριάζουν οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα για να αποφασίσουν αν φέτος προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις

Συνάντηση στον κόμβο της Κουλούρας θα έχουν οι αγρότες της Ημαθίας (διοργανώνεται από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας), την Παρασκευή (12/1), για να αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις. Στο μεταξύ την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους απέναντι στα προβλήματα του κλάδου. Την ίδια ημέρα θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση των Θεσσαλών στη Γυρτώνη.


Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Λάρισας, στις 19 Ιανουαρίου γίνεται συλλαλητήριο στα Φάρσαλα

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Λάρισας, στις 19 Ιανουαρίου γίνεται συλλαλητήριο στα Φάρσαλα

Στη Γυρτώνη του νομού Λάρισας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γεωργών και κτηνοτρόφων, στις 15 Ιανουαρίου 2018, στις 6:30 το απόγευμα, στο χάνι, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Νομού Λάρισας. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι συσκέψεις της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) σε περιοχές του Νομού Λάρισας, με στόχο «την ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων και την αγωνιστική απάντηση στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημα των αγροτών, τους οδηγούν στην φτώχεια και τον αφανισμό».


Με προβλήματα η πληρωμή βοσκοτόπων μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, τι αναφέρουν οι κτηνοτρόφοι στον ΑγροΤύπο

Τα μισθώματα για τους δημόσιους βοσκότοπους του 2016 και 2017, καλούνται να έχουν πληρώσει οι κτηνοτρόφοι έως τις 15 Φεβρουάριου 2018 (μετά την παράταση που δόθηκε). Στο ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου άλλοι κτηνοτροφικοί σύλλογοι την χαρακτήρισαν ικανοποιητική και άλλοι ανεπαρκή. Προβλήματα ωστόσο αναφέρουν όλοι σχετικά με την «τεχνική λύση», σύμφωνα με την οποία πολλές φορές κτηνοτρόφοι καλούνται να καταβάλλουν μισθώματα για βοσκότοπους που δεν βόσκουν, σε πολλούς και μακρινούς δήμους.


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών, πως καθορίζεται το ποσό στήριξης ανά έτος

Από τις 8 Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 9 για Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, που είναι προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ. Οι αιτήσεις θα μπορούν να κατατεθούν έως 7/5/2018. Στόχος του Μέτρου είναι η συσπείρωση των παραγωγών σε ομάδες ή οργανώσεις στο τομέα της γεωργίας που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις της αγοράς, να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους δύναμη, να διευρύνουν τον αριθμό των πιθανών αγοραστών και να μειώσουν το ανά παραγωγό κόστος παραγωγής.


Επιχειρησιακά Προγράμματα οπωροκηπευτικών: Υποχρεωτικές περιβαλλοντικές δράσεις

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας με τους Κοινοτικούς Κανονισμός για τα κριτήρια αναγνώρισης Οργανώσεων Παραγωγών του τομέα των οπωροκηπευτικών, καθώς και η Εθνική Στρατηγική για βιώσιμα Επιχειρησιακά Προγράμματα στον τομέα.


Συνάντηση αγροτών στις 15 Ιανουαρίου στη Γυρτώνη του νομού Λάρισας

Στη Γυρτώνη του νομού Λάρισας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γεωργών και κτηνοτρόφων του νομού.


Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ κάνουν οι Δενδροκαλλιεργητές

Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ κάνουν οι Δενδροκαλλιεργητές

Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου του ΕΛΓΑ απέστειλε στον οργανισμό η Ομοσπονδία Δενδροκαλλιεργητών Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στη διαβούλευση που πρότεινε ο ΕΛΓΑ. Η Ομοσπονδία θεωρεί «τομή» τις προτάσεις που καταθέτει και ζητά την τοποθέτηση 1 έως 2 εκπροσώπων της ως μέλη στο Δ.Σ. του ΕΛΓΑ.


Συνεχίζονται οι συσκέψεις της ΕΟΑΣΝΛ σε χωριά της Λάρισας

Συνεχίζονται οι συσκέψεις που διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών, στις οποίες καλούνται εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα στα χωριά να συμμετέχουν με σκοπό την ενημέρωση για τα τρέχοντα οξυμένα προβλήματα, τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, το διεκδικητικό πλαίσιο και την οργάνωση της δράσης μας.

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,8125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version