Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9212 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 922

Κτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Είκοσι προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να συνεχίσουμε να παράγουμε

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που απαιτούν «άμεση ενεργοποίηση της κυβέρνησης και της Περιφέρειας για τη λύση των χρόνιων προβλημάτων της κτηνοτροφίας στην Περιφέρειά μας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα». Οι κτηνοτρόφοι συνέταξαν ένα ψήφισμα, το οποίο υπογράφουν 9 κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Περιφέρειας, με 20 βασικά και χρόνια αιτήματα, το οποίο κοινοποιούν στο ΥπΑΑΤ και στη διοίκηση της Περιφέρειας, ζητώντας να πραγματοποιηθούν για να έχουν τη δυνατότητα «να συνεχίσουν να παράγουν».


Γ. Τσιρώνης: Το βάρος των ελέγχων για την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων πρέπει να το έχουν οι διεπαγγελματικές

Η αντιμετώπιση των «ελληνοποιήσεων» είναι κυρίως θέμα των διεπαγγελματικών, τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο: «Διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις». «Προφανώς, οι αιτίες των ελληνοποιήσεων δεν λύνονται με μια απλή αναγραφή, ούτε πολύ περισσότερο με την αναγραφή του κρέατος», πρόσθεσε.


SOS από τους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή

Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΑΜΘ), θα διοργανωθεί από τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της περιοχής την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, στις 11:30 π.μ., στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην Κομοτηνή. Όπως τονίζει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ν. Δημόπουλος, «αφορμή της διαμαρτυρίας είναι οι αποζημιώσεις από την κακοκαιρία τον χειμώνα του 2017.


Στη Λάρισα πάει ο πρωθυπουργός, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι αγρότες

Το 4ο κατά σειρά Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, αυτό της Θεσσαλίας, πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, στη Λάρισα, στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».


Αθωώθηκαν οι αγρότες Γυψοχωρίου για τα μπλόκα του 2016

Αθωώθηκαν οι αγρότες Γυψοχωρίου για τα μπλόκα του 2016

Αθωώθηκαν οι 8 αγρότες που δικάστηκαν στο Δικαστήριο Γιαννιτσών, για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του 2016. Οι αγρότες συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις με το πλαίσιο πάλης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Διώκονταν με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.


Κάλεσμα συμπαράστασης από ΑΣ Νάουσας Μαρίνος Αντύπας στις διώξεις των μελών του ΑΣ Πέλλας Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Σε δίκη παραπέμπονται ο Πρόεδρος και άλλοι 7 αγρότες του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις και το μπλόκο στον κόμβο Γυψοχωρίου-Τριφυλλίου τον χειμώνα του 2016.


Με αγροτικό συλλαλητήριο θα υποδεχτούν τον πρωθυπουργό στη Λάρισα

Οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Αγροτικοί Σύλλογοι Μαγνησίας καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να ακυρώσει την ολοκλήρωση των έργων εκτροπής του Αχελώου. «Με την απόφασή της αυτή η κυβέρνηση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις αγωνιώδεις προσπάθειες των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας να παραμείνουν στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, εξασφαλίζοντας το ψωμί των οικογενειών τους», τονίζουν.


Συγκέντρωση κατά του Αγροτοδικείου θα κάνουν οι αγρότες στα Γιαννιτσά

Συγκέντρωση κατά του Αγροτοδικείου θα κάνουν οι αγρότες στα Γιαννιτσά

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «Ενότητα» Πέλλας καλεί όλους τους αγρότες και όλους τους φορείς της ευρύτερης περιοχής του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης, τη Δευτέρα (9 Οκτωβρίου 2017), έξω από το Δικαστήριο των Γιαννιτσών, για τους αγρότες που δικάζονται. Η συγκέντρωση αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου.


Τις θέσεις της για τον συνδικαλιστικό νόμο κατέθεσαι η ΠΕΝΑ στο ΥπΑΑΤ

Τις θέσεις της για τον συνδικαλιστικό νόμο κατέθεσαι η ΠΕΝΑ στο ΥπΑΑΤ

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου πραγματοποίησε  την περασμένη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, το διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το κείμενο του Συνδικαλιστικού Νόμου που έχει δημοσιευθεί προς διαβούλευση και για το οποίο η Π.Ε.Ν.Α. κατέθεσε τις θέσεις της.


Δ. Καμπούρης: Συνεχίζουμε ενωμένα και δυναμικά, όλα νόμιμα στις αρχαιρεσίες της ΠΕΚ

Δ. Καμπούρης: Συνεχίζουμε ενωμένα και δυναμικά, όλα νόμιμα στις αρχαιρεσίες της ΠΕΚ

Συνεχίζουν ενωμένοι τον αγώνα τους οι κτηνοτρόφοι στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), με στόχο την διαφύλαξη του εισοδήματος των κτηνοτρόφων και την προστασία της ΠΟΠ φέτας. Το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Καμπούρης, δηλώνει στον ΑγροΤύπο ότι «όπως είπαμε κατά τις αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση μόνο ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε τις μάχες για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι με τις τιμές στο γάλα και την προστασία της φέτας». Όσον αφορά τις διαδικασίες εκλογής για νέα διοίκησης τονίζει ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το καταστατικό και «δεν τίθεται θέμα νομιμότητας».

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,007813 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version