Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9149 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 915

Σύσκεψη για τις ζημιές από την χαλαζόπτωση στο Βελβεντό Κοζάνης

Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντού και τη συνδρομή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα του συλλόγου με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών της περιοχής.


Μέτρο 9 για Ομάδες Παραγωγών: όροι, προϋποθέσεις, μέγιστη ετήσια ενίσχυση

Μέτρο 9 για Ομάδες Παραγωγών: όροι, προϋποθέσεις, μέγιστη ετήσια ενίσχυση

Ο Γεωπόνος - Μελετητής Δρ. Δημήτρης Νάτος αναλύει σε άρθρο του στον ΑγροΤύπο τη χρησιμότητα, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Μέτρου 9: «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών», ενός βασικού εργαλείου για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα. Σκοπός του Μέτρου 9 είναι η προσαρμογή των παραγωγών στις απαιτήσεις της αγοράς, η από κοινού διάθεση εμπορευμάτων στην αγορά, η μείωση του κόστους παραγωγής μέσω της κοινής χρήσης υποδομών. Διαβάστε ποιοι θα έχουν προτεραιότητα ένταξης στο μέτρο το μέγιστο ποσό ετήσια στήριξης και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.


Η Ελπίδα Σιδηροπούλου ξανά στο τιμόνι του Πανσερραϊκού Κτηνοτροφικού Συλλόγου

Η κ. Ελπίδα Σιδηροπούλου, εξελέγη ξανά πρόεδρος του Πανσερραϊκού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σερρών, αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Κουφίδης και γραμματέας ο κ. Κώστας Καταρτζής.


Απειλή για την παραγωγή κηπευτικών οι ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ

Απειλή για την παραγωγή κηπευτικών οι ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ

Με τοποθέτησή του στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραγωγών κηπευτικών «Φιλιατρών Γαία» κ. Γ. Αλεξανδρόπουλος αναφέρεται στο ζήτημα των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ που καλούνται πλέον να καταβάλουν οι παραγωγοί θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Η αλλαγή των ασφαλιστικών εισφορών του αγρότη έτσι όπως τη νομοθέτησε η κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος του πρωτογενή τομέα». Ο ίδιος στην τοποθέτησή του υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη πρακτική αφαιρεί από τους αγρότες που παράγουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν την επόμενη χρονιά, ενώ θα ευνοήσει τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, λειτουργώντας εις βάρος του ΑΕΠ της χώρας.


Ο απολογισμός του 2ου Αγροτικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής - τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Ο απολογισμός του 2ου Αγροτικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής - τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετησεις και μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη την Τετάρτη 5 Απριλίου το 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα «Καλλιεργώντας την Ανάπτυξης ή Αγρανάπαυση;» στον Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Ακολουθεί μια σύνοψη του αναλυτικού Δελτίου Τύπου με τα πεπραγμένα του συνεδρίου.


ΣΕΚ: Άμεσα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την σήμανση της χώρας προέλευσης

Καίριο χτύπημα στις παράνομες ελληνοποιήσεις χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) την εισαγωγή της προέλευσης του κρέατος στις ταμειακές μηχανές στα σημεία λιανικής πώλησης. Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΚ επισημαίνει ότι «κάθε περαιτέρω χρονοτριβή -μέσω παρελκυστικών τακτικών- για τη λήψη και εφαρμογή των προτεινόμενων μέτρων πάταξης των ελληνοποιήσεων θα αποτελέσει την οριστική ταφόπλακα για την Ελληνική κτηνοτροφία και θα επιτρέψει τη συνέχιση της παραπλάνησης - εξαπάτησης του καταναλωτή».


Β. Κόκκαλης: Το νέο ΠΑΑ προσφέρει ισχυρά χρηματοδοτικά εργαλεία για δημιουργία και λειτουργία Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλειος Κόκκαλης, κήρυξε την έναρξη του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου Παραγωγής Αποξηραμένου Σύκου, στην Ιστιαία Εύβοιας


Διαγωνισμό διοργανώνει η ΠΕΝΑ για την ανάδειξη του Έλληνα Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017

Η  Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017», που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 18-19 Οκτωβρίου 2017.


Η νέα διοίκηση του συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Κοζάνης

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, ο σύλλογος Θεριζοαλωνιστών Κοζάνης «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα, ενώ μετά από ομόφωνη απόφαση του σώματος έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.


Λάρισα: Έξι μήνες φυλάκιση στους αγροτοσυνδικαλιστές Μαρούδα, Τζέλα και Πάσχο, για τo μπλόκο στη Νίκαια το 2013

Σε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, κατέληξε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε βάρος τριών συνδικαλιστών αγροτών, για υπόθεση που σχετίζεται με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και το μπλόκο της Νίκαιας το 2013.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,296875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version