Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9099 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 910

Πάνω από 20 Αγροτικοί Σύλλογοι της υπόλοιπης Ελλάδας και όλα τα εργατικά κέντρα του νησιού θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των Κρητικών αγροτών

Πάνω από 20 Αγροτικοί Σύλλογοι της υπόλοιπης Ελλάδας και όλα τα εργατικά κέντρα του νησιού θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των Κρητικών αγροτών

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες των αγροτών της Κρήτης για το Παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο, που θα γίνει στις 8 Μαρτίου, στην Αθήνα. Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Γιώργος Ντισπυράκης, πρόεδρος της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, «έχουμε συμφωνήσει με τα εργατικά κέντρα όλης της Κρήτης και θα έρθουν μαζί μας στην Αθήνα. Οι αγρότες στο νησί, γεωργοί και κτηνοτρόφοι, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την κινητοποίηση. Επίσης θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και πάνω από 20 Αγροτικοί Σύλλογοι από την Φλώρινα μέχρι την Πελοπόννησο».


Μέχρι 31/7 η κατάθεση δικαιολογητικών προγραμμάτων στήριξης οπωροκηπευτικών

Εγκύκλιο εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με την οποία καθορίζει τις λεπτομέρεις αναφορικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συγκεντρώσουν και να καταθέσουν οι Οργανώσεις Παραγωγών (Ομάδες Παραγωγών και Συνεταιρισμοί) έτσι ώστε να λάβουν την ενίσχυση του προγράμματος προσωρινών μέτρων στήριξης για ορισμένα οπωροκηπευτικά. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ οι Ο.Π. μετά την ολοκλήρωση της δράσης δωρεάν διανομής σε επίπεδο χώρας και για κάθε προϊόν του σχετικού Κανονισμού, υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης στην αρμόδια ΔΑΟΚ, όπου βρίσκεται η έδρα της Ο.Π. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς υποβάλλουν αίτηση για την καταβολή της ενίσχυσης έως τις 31 Ιουλίου 2017 στις αρμόδιες ΔΑΟΚ της περιοχής τους.


Να ενδυναμώσουμε την παραγωγή και να δώσουμε ώθηση στις εξαγωγές των ποιοτικών κτηνοτροφικών προϊόντων μας

Να ενδυναμώσουμε την παραγωγή και να δώσουμε ώθηση στις εξαγωγές των ποιοτικών κτηνοτροφικών προϊόντων μας

Με το μέλος της Παγκρήτιας Συντονιστικής Κτηνοτρόφων κ. Βασίλη Σμπώκο συνομίλησε ο ΑγροΤύπος με αφορμή τις φετινές κινητοποιήσεις των αγροτών. Ο αιγοπροβατοτρόφος από τα Ανώγεια μίλησε για τις περσινές και τις φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις, για τα λάθος μηνύματα που στάλθηκαν στην κοινή γνώμη και με ευθύνη ορισμένων αγροτών, ενώ σχολίασε και τις αλλαγές σε φορολογία και ασφαλιστικό. Ο ίδιος τόνισε ότι θα πρέπει οι κυβερνήσεις να κοιτάξουν οργανωμένα τον πρωτογενή τομέα και να μην αρκούνται σε μια διαχείριση των κοινοτικών πόρων. Τέλος , μίλησε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, με τελευταίο και ιδιαίτερα σοβαρό τους δασικούς χάρτες.


Πόλεμο από πολιτικά κόμματα και υπονόμευση από μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, καταγγέλει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

Στον εορτασμό του Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου καλεί με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Με ανακοίνωσή της, απευθύνει ευχαριστίες «στους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες όλης της χώρας που επί 25 μερόνυχτα βρέθηκαν στα μπλόκα του αγώνα», η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έκλεισε και τυπικά τον φετινό κύκλο των αγροτικών κινητοποιήσεων,  κάνοντας λόγο για πόλεμο από κυβέρνηση, ΝΔ και Χρυσή Αυγή, αλλά και για υπονομευτικό ρόλο αγροτικών συνδικαλιστικών σχημάτων και μπλόκων της Κεντρικής Μακεδονίας που ξαφνικά διαφοροποιήθηκαν από το αγροτικό κίνημα.


Αποχωρούν τα τρακτέρ από τα μπλόκα της Θεσσαλίας

Συντεταγμένα όπως ήρθαν, αποχωρούν σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι από τα μπλόκα οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Σε χθεσινή σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας, αποφασίστηκε να αναστείλουν την κινητοποίησή τους και να προχωρήσουν σε νέες μορφές αγώνα. Το επόμενο ραντεβού τους είναι την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, στα Πανεργατικά συλλαλητήρια, που θα πραγματοποιηθούν στις Θεσσαλικές πρωτεύουσες και στη συνέχεια στις αρχές Μαρτίου στον εορτασμό της επετείου του Κιλελέρ.


Οι φορείς της Κρήτης συντονίζονται για την αγροτική διαμαρτυρία στην Αθήνα

Η επικείμενη κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα, και τρέχοντα εργασιακά θέματα, θα τεθούν στην συνάντηση των τεσσάρων Εργατικών Κέντρων της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, αύριο στις 4 το απόγευμα.


Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Δραγασάκη με αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από τα μπλόκα

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Δραγασάκη με αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από τα μπλόκα

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (16/2) η συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία με τον Γ. Δραγασάκη. Οι αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα και των Ευζώνων, αποχώρησαν πριν ακόμη τελειώσει η συνάντηση δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για την μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους, ενώ κι οι αγρότες από τις υπόλοιπες περιοχές δήλωσαν απογοητευμένοι. «Δεν ικανοποιηθήκαμε, τους ακούσαμε δεν μας άκουσαν», δήλωσαν μετά την συνάντηση οι εκπρόσωποι των αγροτών στον ΑγροΤύπο.


Οι αγρότες αγωνίζονται για να συνεχίσουν να καλλιεργούν

Οι αγρότες αγωνίζονται για να συνεχίσουν να καλλιεργούν

«Σήμερα κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας με μια μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρος της Αθήνας», τόνισε στον ΑγροΤύπο ο κ. Ρίζος Μαρούδας πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και πρόσθεσε: «Θέλω να χαιρετήσω όλους τους αγρότες που συμπαραστέκονται στον αγώνα της Πανελλαδική Επιτροπής Μπλόκων. Επίσης απευθύνω χαιρετισμό σε όλα τα εργατικά συνδικάτα και στον λαό της Αθήνας, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Όλοι μαζί «πιέζουμε» την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.


Αγρότες στη Ρόδο απέκλεισαν την εφορία

Δεν λειτουργεί από σήμερα το πρωί η Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου, καθώς οι αγρότες, που, από χθες το μεσημέρι, κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους από τη νότια Ρόδο στο κέντρο της πόλης μας, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.


Σε τρίωρο αποκλεισμό του κόμβου στο Χέρσο προχώρησαν αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Τον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ απέκλεισαν, από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι που βρίσκονται στον κόμβο στο Χέρσο από τις 10 Φεβρουαρίου.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,166016 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version