Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης / Οργανώσεις αγροτών

Βρέθηκαν 9133 εγγραφές. Μετάβαση στη σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 914

Εορτασμός του Κιλελέρ έγινε από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Με αγροτική συγκέντρωση και τη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας, γιορτάστηκε, στις 19 Μάρτη 2017, στον χώρο του Μνημείου του Αγρότη στο Κιλελέρ Λάρισας, η επέτειος των 107 χρόνων από την αιματηρή εξέγερση των κολίγων του Κιλελέρ. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλίες μπροστά από το μνημείο, όπου πρώτος χαιρέτησε το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζέλλας.


Μ. Χαρακόπουλος: Να στηρίξει το κράτος τον Έλληνα αγρότη

Με αφορμή τον εορτασμό του Κιλελέρ την Κυριακή 19 Μαρτίου ο βουλευτής Λαρίσης κ. Μ. Χαρακόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από το κράτος να στηρίζει τον Έλληνα αγρότη και όχι να αποτελεί απλά έναν «μηχανισμό φορολόγησης».


Ο.Α.Σ.Κ.: Επιτυχημένες οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Κέρκυρα

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας (Ο.Α.Σ.Κ.), εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «σε σύντομο σχετικά χρόνο καταξιώνεται στη συνείδηση των Κερκυραίων Ελαιοπαραγωγών, αποδεικνύοντας με την αγωνιστική της δραστηριότητα την ανάγκη της οργανωμένης πάλης σαν μονόδρομο αντιμετώπισης των ευρωπαϊκών και κυβερνητικών πολιτικών που δυσκολεύουν τη ζωή μας.


Επανεκλογή Χρήστου Βαλιανάτου στην θέση του προέδρου στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

Ο Χρήστος Βαλιανάτος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, μετά τις εκλογές της περασμένης Δευτέρας 14 Μαρτίου και την αμέσως μετά σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.


Εκλέχτηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΚ

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017 η Γενική Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) στο ξενοδοχείο Stanley, στο κέντρο της Αθήνας.


Εκλογές στον σύλλογο τευτλοπαραγωγών Η Μακεδονία

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος τευτλοπαραγωγών «Η Μακεδονία» καλεί τους καλλιεργητές να πάρουν μέρος στις εκλογές που θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 8 Απριλίου, στο εργοστάσιο Πλατέος. Υπενθυμίζει, μάλιστα, στους ενδιαφερόμενους ότι η κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου.


Για το νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας της ΝΔ μίλησε η Φωτεινή Αραμπατζή στο Συνέδριο του Economist

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για ένα νέο μοντέλο αγροτικής επιχειρηματικότητας με ισχυρούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες αγρότες, ανέπτυξε η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φ. Αραμπατζή από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του Economist για την αγροτική επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου 2017.


Στις 5 Απριλίου το 2ο Αγροτικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ διοργανώνει το 2ο Αγροτικό Συνέδριο με τίτλο Καλλιεργώντας την Ανάπτυξη ή «Αγρανάπαυση»;, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Divani Caravel στην Αθήνα. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ΑγροΤύπος. Η βασική θεματολογία του συνεδρίου αναπτύσσεται σε τρεις άξονες:


Σε ποια μέτρα του ΠΑΑ 2014 - 2020 μπορούν να ενταχθούν οι Ομάδες και οι Οργανώσεις Παραγωγών

Σε ποια μέτρα του ΠΑΑ 2014 - 2020 μπορούν να ενταχθούν οι Ομάδες και οι Οργανώσεις Παραγωγών

Να ιδρύσουν Ομάδες Παραγωγών, προτρέπει τους παραγωγούς με ανακοίνωσή της η ΔΑΟΚ Σερρών, ενημερώνοντας για τα μέτρα του ΠΑΑ 2014 - 2020, στα οποία μπορούν να ενταχθούν οι Ομάδες Παραγωγών, οι Οργανώσεις Παραγωγών και οι Ενώσεις Οργανώσεων παραγωγών, μετά και την πρόσφατη απόφαση που αφορά στη διαδικασία και στα δικαιολογητικά αναγνώρισής τους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η αναγνώριση ενός νομικού προσώπου ως Ομ.Π., Ο.Π. ή Ε.Ο.Π. είναι απαραίτητη, προκειμένου η Οργάνωση να τύχει ενίσχυσης από τα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».


Συνάντηση για το ΟΣΔΕ 2017 πραγματοπoίησε η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

Σύσκεψη των Πυλών υποβολής αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 9/3 στην Αθήνα η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ ενόψει των αλλαγών που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,859375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version