Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Floradecora: η διεθνής έκθεση ειδών διακόσμησης Christmasworld αποκτά έναν νέο χώρο με άνθη και φυτά

Floradecora: η διεθνής έκθεση ειδών διακόσμησης Christmasworld αποκτά έναν νέο χώρο με άνθη και φυτά


Μια νέα έκθεση περιλαμβάνει από φέτος η Christmasworld. Ίσως η κορυφαία διεθνής έκθεση παρουσίασης τάσεων στον κλάδο της εποχιακής διακόσμησης, θα φιλοξενήσει και φέτος στη Φρανκφούρτη από 27 έως 31 Ιανουαρίου, τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες τάσεις εποχιακού στολισμού. Για πρώτη φορά από φέτος, με την Floradecora, τα φρέσκα λουλούδια και τα καλλωπιστικά φυτά αποκτούν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά την ευρεία γκάμα προϊόντων εποχιακής διακόσμησης της Christmasworld. Εκτός από τη Floradecora, στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης θα διεξάγονται παράλληλα οι εκθέσεις Paperworld και Creativeworld.

Christmasworld: πανδαισία ειδών εποχιακού στολισμού

Από 27 έως 31 Ιανουαρίου2017, η πόλη της Φρανκφούρτης θα αποτελέσει το επίκεντρο του διεθνούς εμπορίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών 2,938 εκθέτες αναμένεται να παρουσιάσουν τις κυρίαρχες τάσεις στα είδη διακόσμησης επαγγελματικών χώρων, εξοπλισμού γραφείου, ειδών δημιουργικής απασχόλησης και άλλων συναφών προϊοντικών κατηγοριών στις εκθέσεις Christmasworld, Paperworld και Creativeworld, καθώς και στη νέα ειδική έκθεση Floradecora. Η τελευταία συνδέει με ιδανικό τρόπο φρέσκα λουλούδια και εποχιακή διακόσμηση με ένα πρωτοποριακό εκθεσιακό concept, προσελκύοντας κορυφαίoυς αγοραστές από τους τομείς εξοπλισμού ανθοπωλείων και κήπων, ξενοδοχείων, εσιατορίων και επαγγελματικών χώρων.

63 χώρες - παραγωγοί και επισκέπτες από 150 χώρες θα συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή έκθεση της Φρανκφούρτης. «Αξίζει να σημειωθεί ότι το 81% των επισκεπτών θα προέρχεται από χώρες εκτός Γερμανίας ενώ τα τέσσερα εμπορικά γεγονότα συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά του διεθνούς εμπορίου», δηλώνει το μέλος του Δ.Σ. του εκθεσιακού κέντρου Messe Frankfurt, κ. Detlef Braun. Η πλειοψηφία των εκθετών προέρχεται από χώρες της Ε.Ε. όπως η Ολλανδία, η Μ. Βρετανία, η Αυστρία, η Ισπανία, το Βέλγιο και η Γερμανία, ενώ θα υπάρχουν και εκθέτες από την Τουρκία και τις Η.Π.Α. «Οι τάσεις τις αγοράς είναι θετικές, προωθώντας ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό κλίμα παγκοσμίως», συμπληρώνει ο κ. Braun. Ξεκινώντας από φέτος για πρώτη φορά τα λουλούδια και τα φυτά θα εκτίθενται σε μια νέα εμπορική έκθεση, τη Floradecora, αποτελώντας ιδανικό συμπλήρωμα στα είδη διακόσμησης και εποχιακού στολισμού της Christmasworld.

Πρεμιέρα για τη Floradecora

Φρέσκα λουλούδια, φυτά, συνθέσεις μπουκέτων και στολισμών αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία ως ελκυστικές προσθήκες του κλάδου της εποχιακής διακόσμησης. Επιπλέον, η αγορά των φρέσκων λουλουδιών και φυτών εστιάζει το ενδιαφέρον της στην εξασφάλιση πρόσβασης σε νέους τομείς του εμπορίου. «Δημιουργήσαμε τη νέα Floradecora ειδικά για να ανταποκριθούμε σε αυτό το αίτημα. Στο ντεμπούτο της έκθεσης, περισσότεροι από 60 έμποροι θα εκθέσουν άνθη και καλλωπιστικά φυτά στο Hall 11.1 σε ένα εντελώς νέο concept παρουσίασης», αναφέρει η κ. Cordelia von Gymnich. Το σημείο ενδιαφέροντος δεν είναι τα περίπτερα των εκθετών αλλά τα λουλούδια και τα φυτά που θα εκτεθούν δίπλα - δίπλα, ανεξαρτήτως προμηθευτή. «Η ιδέα έχει ως επίκεντρο τον πελάτη καθώς θα εκείνος θα μπορεί να συγκρίνει άμεσα προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές και να κάνει την καλύτερη δυνατή αγορά», συμπληρώνει η αντιπρόεδρος του εκθεσιακού κέντρου.

Η προϊοντική γκάμα της Floradecora εστιάζει σε φρέσκα λουλούδια, φυτά και έτοιμες συνθέσεις που είναι εύκολο να ενσωματωθούν στα υπάρχοντα είδη, είτε πρόκειται για supermarkets, garden centres, καταστήματα επίπλων ή μικρά καταστήματα με είδη δώρων. Αυτό δίνει στους επισκέπτες φρέσκες επιλογές αγορών για κάθε εποχή του χρόνου. Ο Thomas Grothkopp, Διευθύνων Σύμβουλος της εμπορικής ένωσης Handelsverband Wohnen and Büro e.V. (HWB) επιβεβαιώνει, με τη σειρά του την αυξανόμενη ζήτηση για εορταστικούς και επιτραπέζιους στολισμούς και καινοτόμες ιδέες: «Οι στολισμοί ζητούνται και στις περιόδους μεταξύ των εορτών και των αργιών. Γι' αυτόν τον λόγο το εξειδικευμένο εμπόριο προσβλέπει με μεγάλο ενδιαφέρον στη νέα Floradecora,  καθώς αποτελεί μια ουσιαστική προσθήκη στην Christmasworld.» Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου 2017 θα εκτίθενται μεταξύ άλλων τριαντάφυλλα, ζέρμπερες, τουλίπες, χρυσάνθεμα, ορχιδέες, κάκτοι και άλλα είδη λουλουδιών και φυτών από τους δέκα κορυφαίους προμηθευτές διεθνώς. «Αυτό θα είναι το ιδανικό έδαφος για περαιτέρω επέκταση αυτού του εκθεσιακού τομέα» , δήλωσε ο Detlef Braun.

Περισσότερες πληροφορίες για την Christmasworld και τη Floradecora θα βρείτε εδώ

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,546875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version