Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Μ. Χαρακόπουλος: Να στηρίξει το κράτος τον Έλληνα αγρότη


Με αφορμή τον εορτασμό του Κιλελέρ την Κυριακή 19 Μαρτίου ο βουλευτής Λαρίσης κ. Μ. Χαρακόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από το κράτος να στηρίζει τον Έλληνα αγρότη και όχι να αποτελεί απλά έναν «μηχανισμό φορολόγησης».

Αναλυτικότερα ο κ. Χαρακόπουλος ανέφερε τα εξής:

Το κράτος στήριγμα του αγρότη και όχι μηχανισμός αφυδάτωσής του

«Ο στόχος μιας αναγεννημένης περιφέρειας και ενός ισχυρού πρωτογενούς τομέα που θα αποτελέσει την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, με αυτοπεποίθηση και εξωστρέφεια, θα ήταν και το όραμα του ριζοσπάστη αυτού αγωνιστή, εάν ζούσε σήμερα ανάμεσά μας». Τα παραπάνω υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του προς τον δήμαρχο Τεμπών κ Κωνσταντίνο Κολλάτο, με την ευκαιρία της πανδημοτικής εορτής στην μνήμη του Μαρίνου Αντύπα στον Πυργετό, που διοργάνωσε ο Δ. Τεμπών.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση του Δήμου στην οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, λόγω της συμμετοχής του στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή κ. Καράογλου για την συνταγματική αναθεώρηση εξέφρασε την ευχή τόσο για την επιτυχία της εκδήλωσης όσο και στο να βρουν επιτέλους οι Έλληνες αγρότες το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Και, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει ο κόσμος της αγροτιάς και του μόχθου να βρει στο κράτος στήριγμα των προσπαθειών του, και όχι αντιθέτως έναν μηχανισμό φορολόγησης που αφυδατώνει τις παραγωγικές δυνάμεις προς όφελος παρασιτικών λειτουργιών που οδηγούν τον αγροτικό τομέα και την ελληνική περιφέρεια στην παρακμή και την εξαφάνιση».

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,6875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version