Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Πληρωμή ΕΛΓΑ 7,5 εκατ. ευρώ για ζημιές 2016 την Παρασκευή

Πληρωμή ΕΛΓΑ 7,5 εκατ. ευρώ για ζημιές 2016 την Παρασκευή


Πληρωμή ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για ζημιές του 2016 θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Αυτό γνωστοποίησε στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές. Παράλληλα ο πρόεδρος του Οργανισμού ανήγγειλε ακόμα μία πληρωμή η οποία έχει ως πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017. Όσον αφορά την πληρωμή της Παρασκευής αφορά ως επί το πλείστον ζημιές του 2016 και κάποια μικρά υπόλοιπα σε παραγωγούς που τακτοποίησαν ασφαλιστικές εισφορές προηγούμενων ετών.

«Η πληρωμή της Παρακευής αφορά κυρίως ζημιές του 2016. Τα μεγαλύτερα ποσά, (άνω των 500.000 ευρώ για κάθε περιοχή) αναμένεται να καταβληθούν στον Έβρο, στην Κορινθία, στην Ηλεία, στον νομό Λαρίσης και στην Πιερία. Πρόκειται κυρίως για ζημιές από το καλοκαίρι και τις αρχές Φθινοπώρου (έως τον μήνα Σεπτέμβριο)», διευκρίνισε ο κ. Κουρεμπές στον ΑγροΤύπο, συμπληρώνοντας: «υπάρχουν και μικρότερα ποσά που αφορούν μεταγενέστερες ζημιές, όπως στην περίπτωση της Αττικής όπου θα πληρωθούν ζημιές Νοεμβρίου 2016. Επίσης θα γίνει και μια δεύτερη πληρωμή με πιθανότερη ημερομηνία τη Μεγάλη Πέμπτη, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα το ύψος της».

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ θέλησε να τοποθετηθεί και στο θέμα της αποχής των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ στην Καρδίστα, που είχε αναδείξει με ρεπορτάζ ο ΑγροΤύπος πριν από λίγες ημέρες. Όπως είπε: «Θέληση του ΕΛΓΑ είναι να συνεχίσει η επιτυχημένη συνεργασία με τους ανταποκριτές γι' αυτό και έχει προωθήσει ΚΥΑ για λύση του θέματος και ελπίζουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει οριστική λύση». Υπενθυμίζεται ότι οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, όπως καταγγέλουν παραμένουν απλήρωτοι για τα καθήκοντά τους (δηλώσεις ζημιών κ.ά) από τον Δεκέμβριο του 2015.

Εδώ το αναλυτικό δελτίο τύπου του ΕΛΓΑ για την πληρωμή

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,4375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version