Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά

Νέα προϊόντα από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων σε βαμβάκι, αμπέλι, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά


Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό  έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC (ίδιας δραστικής ουσίας) το οποίο αφορά καλλιέργειες βαμβακιού και της αμπέλου.

Το Spinetoram είναι νέο μέλος της χημικής ομάδας των σπινοσινών με διαφορετικό  τρόπος δράσης από όλα τα μέχρι τώρα   γνωστά εντομοκτόνα.

Στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με την Dow AgroSciences  συμμετείχαν πάνω από 120 συνεργάτες της εταιρείας από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Καθόλη την διάρκεια των παρουσιάσεων, το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο. Ειδικοί επιστήμονες στον τομέα   έρευνας και ανάπτυξης αναφέρθηκαν στα νέα δεδομένα  και δόθηκαν απαντήσεις σε βασικές απορίες και ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση του Εμπορικού Διευθυντή της Dow AgroSciences Νοτίου Ευρώπης, κ. Javier Negro, ο οποίος στην ομιλία του πέραν της αναλυτικής και εμπεριστατωμένης ανάλυσης της παγκόσμιας αγοράς των εντομοκτόνων, αναφέρθηκε στην σημαντική προσπάθεια την οποία καταβάλλει η εταιρεία Dow AgroSciences ως προς την ενίσχυση του ήδη εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν οι νέες δραστικές ουσίες Isoclast και Spinetoram, οι οποίες θα αποτελέσουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο για τους Έλληνες καλλιεργητές στο μέλλον.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Άρης Χλωρίδης, Διευθυντής του Πειραματικού Σταθμού της Dow AgroSciences στην Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύφθηκε από την εταιρεία Dow το νέο αυτό δραστικό της οικογένειας των σπινοσινοειδών.

Η  παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του  κυρίου Χαράλαμπου Νίκα, Marketing Specialist της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ. Στην ομιλία του παρουσίασε την τεχνική τοποθέτηση των προιόντων DELEGATE™ 250WG και RADIANT™ 120SC στις διάφορες καλλιέργειες και  έδωσε  ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά που κάνουν το Spinetoram μοναδικό.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,097656 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version