Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Η Βayer χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο για το Ακτινίδιο

Η Βayer χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο για το Ακτινίδιο


Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της στην ανάπτυξη του τομέα των φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα η Bayer συμμετείχε ως υποστηρικτής στο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη από την HELLEXPO, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Freskon 2017. Οι προβλέψεις για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση τα επόμενα χρόνια, οι νέες τεχνολογίες στην καλλιέργεια του ακτινιδίου, οι νέες ποικιλίες και οι τάσεις της κατανάλωσης, θέματα φυτοπροστασίας και θρέψης, τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών, αλλά και το μάρκετινγκ και οι νέες αγορές, ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου.

Το ακτινίδιο είναι μια από τις πλέον  αναπτυσσόμενες καλλιέργειες στη χώρα μας με πολύ ευνοϊκές προοπτικές τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για την εξαγωγική οικονομία, καθώς η παραγωγή του στην συντριπτική πλειοψηφία εξάγεται στο εξωτερικό. Η Bayer διαθέτει μία συνεχώς διευρυνόμενη παλέτα προϊόντων φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια του ακτινιδίου, προσφέροντας λύσεις στα σημαντικότερα προβλήματά της. Στο πλαίσιο της ενότητας «Φυτοπροστασία» από την πλευρά της Bayer ο κ. Δημήτρης Μπίκας, Field Marketing Management  Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Hellas, ανέπτυξε την πρόταση της εταιρείας για «Ολοκληρωμένες Λύσεις Φυτοπροστασίας στο Ακτινίδιο». Στην ομιλία του κ. Μπίκα παρουσιάστηκαν οι κυριότεροι εχθροί και ασθένειες που προσβάλλουν το ακτινίδιο και οι προτάσεις της Bayer για μια Ολοκληρωμένη Διαχείριση της καλλιέργειας. Προτάσεις, οι οποίες δεν στηρίζονται μόνο στα συμβατικά σκευάσματα φυτοπροστασίας, αλλά και σε πλέον καινοτόμα σκευάσματα Φυσικής Προέλευσης, όπως είναι το Serenade Max, το Flocter ή το BioAct. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι, με την υιοθέτηση ανάλογων καινοτόμων πρακτικών και εστίαση στην ποιοτική παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντων, είναι δυνατόν ο  Έλληνας παραγωγός να διαφοροποιηθεί και να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,46875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version