Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ για μια ακόμα φορά καινοτομεί και κυκλοφορεί λιπάσματα εμπνευσμένα από την λίπανση του μέλλοντος

Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ για μια ακόμα φορά καινοτομεί και κυκλοφορεί λιπάσματα εμπνευσμένα από την λίπανση του μέλλοντος


Η εταιρεία Λιπασμάτων ΓΑΒΡΙΗΛ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απευθείας συνεργασία της  με την Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσό COMPASS MINERALS  και την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων ιχνοστοιχείων Wolf Trax DDP. 

Η COMPAS MINERALS εδώ και δύο αιώνες είναι από τις κυρίαρχες εταιρείες παραγωγής μετάλλων σε όλο τον κόσμο, ενώ σήμερα είναι η μοναδική που κυκλοφορεί τα ενισχυμένα ιχνοστοιχεία  WOLF Trax DDP με τρεις πατενταρισμένες νέες καινοτομίες, οι οποίες αυξάνουν την δράση τους, ενισχύοντας στο maximum την αποδοτικότητα των καλλιεργειών. Την αποτελεσματικότητα των Wolf Trax DDP και την υπεροχή τους έναντι των κοινών ανόργανων κοκκοδών ιχνοστοιχείων έχουν αποδείξει άλλωστε χιλιάδες πειραματικά αγρού  που έχουν πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα καινοτόμα ιχνοστοιχεία Wolf Trax DDP , έρχονται να αναβαθμίσουν την σειρά λιπασμάτων Αυξημένης αποδοτικότητας NUTRIMORE. Αντικαθιστώντας τα μέχρι σήμερα κοινά κοκκώδη ανόργανα ιχνοστοιχεία, με τα νέας καινοτομίας ιχνοστοιχεία Wolf Trax DDP τα λιπάσματα NUTRIMORE πλέον μετατρέπονται στο  ανώτερο λίπασμα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά.

Οι τρεις καινοτομίες που περικλείουν μέσα τους τα ιχνοστοιχεία Wolf Trax DDP, είναι οι εξής:

  • Καινοτομία EvenCoat : Μέσω της καινοτομίας EvenCoat ,τα ιχνοστοιχεία  Wolf Trax  DDP, καλύπτουν διεξοδικά  κάθε ένα κόκκο  N, P, K των λιπασμάτων NUTRIMORE. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο,  διασκορπισμό των θρεπτικών συστατικών σε όλο το χωράφι, φέρνοντας τα θρεπτικά στοιχεία πιο κοντά στην ρίζα των φυτών, διευκολύνοντας την πρώιμη απορρόφηση τους από τα φυτά.
  • Καινοτομία PlantActiv : Μέσω της καινοτομίας PlantActiv , τα Wolf Trax DDP ιχνοστοιχεία είναι από  χημική άποψη και από τεχνική άποψη σχεδιασμένα για καλύτερη, και πρωιμότερη διαθεσιμότητα στα φυτά.  Το μέγεθος των σωματιδίων σε συνδυασμό με την μοναδική τους σύνθεση βοηθά στην άμεση πρόσληψη των ιχνοστοιχείων από τα φυτά και στον μη  εγκλωβισμό τους στο έδαφος, κάτι που δεν συμβαίνει με τα κοινά ανόργανα ιχνοστοιχεία.
  • Καινοτομία Dual Action: Με τα Θρεπτικά συστατικά  Wolf Trax DDP, τα φυτά παίρνουν την θρέψη που χρειάζονται, την στιγμή που την χρειάζονται περισσότερο. Με την καινοτομία Dual Action τα DDP ιχνοστοιχεία παρέχουν θρέψη με δύο διαφορετικούς τρόπους: α) Άμεση θρέψη που αντιμετωπίζει άριστα την εμφάνιση πρώιμων τροφοπενιών στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. β) Θρέψη διαρκείας που καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των φυτών κατά την διάρκεια της ανάπτυξής τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε DDP ιχνοστοιχείο είναι σχεδιασμένο με τουλάχιστον δύο διαφορετικές μορφές του μετάλλου. Η μια μορφή είναι άμεσα απορροφήσιμη, η δεύτερη μορφή παρέχει παρατεταμένη θρέψη. Με αυτό τον τρόπο η καινοτομία Dual Action, διασφαλίζει την διαθεσιμότητα των ιχνοστοιχείων στα φυτά στον σωστό χρόνο, αντιμετωπίζοντας τις τροφοπενίες σε όλα τα κρίσιμα στάδια ανάπτυξης των φυτών τόσο πρώιμα όσο και στα μετέπειτα στάδια.

Η ΓΑΒΡΙΗΛ, στα πλαίσια της συνεχόμενης ανοδικής της πορείας, έχει επαναλαμβανόμενα αποδείξει ότι αναζητεί, βρίσκει και τοποθετεί στην Ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα θρέψης τα οποία αυξάνουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών, άρα και τα εισοδήματα των παραγωγών, χωρίς να αυξάνονται τα κοστολόγιά τους.

Σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσουν άμεσα αναβαθμισμένα τα λιπάσματα:
NUTRIMORE WINNER Fe και NUTRIMORE WINNER Combi
Πρόκειται για τo καταξιωμένο NUTRIMORE WINNER 40-0-0+14.5 SO3 με AGROTAIN, που πλέον ο κάθε κόκκος του θα είναι ενισχυμένος με τα ιχνοστοιχεία Wolf Trax DDP, τα οποία μάλιστα είναι και 100% υδατοδιαλυτά, επιτρέποντας την χρήση των λιπασμάτων και μέσω υδρολίπανσης.

Στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας σύντομα η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ θα εντάξει και άλλα καινοτόμα προϊόντα της COMPASS MINERALS τα οποία θα κυκλοφορήσουν με την νέα σεζόν. Ένα από αυτά αφορά στην κυκλοφορία μιας μοναδικής σειράς λιπασμάτων που θα περιέχουν τον καινοτόμο φώσφορο NU-TRAX P+, o μόνος φώσφορος στην παγκόσμια αγορά λιπασμάτων που δεν δεσμεύεται στο έδαφος, αλλά παρέχει άμεση θρέψη σε φώσφορο και την ίδια στιγμή κινητοποιεί τον υπάρχον φώσφορο του εδάφους.  Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η άριστη ανάπτυξη της ρίζας, άρα η ανάπτυξη πολύ δυνατών φυτών.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,7041016 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version