Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά / Eurobank: Το Go International ...

Eurobank: Το Go International πάει Κρήτη


Το «Go In Crete» αποτελεί την 7η Επιχειρηματική Αποστολή του Προγράμματος «Go International» και θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, στις 24 – 26 Μαΐου 2017.

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικών Αποστολών Go International ξεκίνησε το 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία μεγάλης κλίμακας της Eurobank με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας την ευκαιρία σε ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με αγοραστές ελληνικών προϊόντων από τη διεθνή αγορά.

Έως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία έξι επιχειρηματικές αποστολές (Ρουμανία / 2010, Κύπρος / 2011, Σερβία / 2011, Ρουμανία / 2012, Ρωσία / 2013 και Ελλάδα / 2016) και έχουν υλοποιηθεί  περισσότερες από 7.650 Β2Β συναντήσεις ανάμεσα σε 520 ελληνικές επιχειρήσεις και 880 αγοραστές από χώρες του εξωτερικού.

Το Go In Crete είναι η δεύτερη επιχειρηματική  αποστολή που πραγματοποιείται στην Ελλάδα μετά το Go In Athens, που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Αθήνα. Θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 100 Έλληνες εξαγωγείς να έρθουν σε επαφή, στη χώρα τους, με περίπου 50 εξέχοντες διεθνείς buyers, στοχεύοντας έτσι σε περισσότερες από 1.000 προκαθορισμένες B2B συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

Στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Exportgate.gr, της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πύλης εξαγωγών η οποία λειτουργεί από σήμερα ανανεωμένη και μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να δικτυωθούν μέσω του νέου Trade Club, ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρήσεων για το οποίο συνεργάζονται 16 διεθνείς τράπεζες με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες!

Την πρώτη ημέρα του Go In Crete θα πραγματοποιηθεί Forum και Ανοιχτή Συζήτηση με τη συμμετοχή στελεχών Διοίκησης της Eurobank, εκπροσώπων των συνδιοργανωτών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, ενώ θα λάβει χώρα τριήμερο προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,453125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version