Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Δεύτερη αποφοίτηση αγροτών σπουδαστών Ακαδημίας Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ


Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση και του δεύτερου έτους λειτουργίας της Ακαδημία Σίτου ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, η 2η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κοσμήτορας του Perrotis College Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης , ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Ευάγγελος Βέλλιος καθώς και πλήθος επιχειρηματιών, συνεργατών και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Η εκπαίδευση στην Ακαδημίας Σίτου για την οποία δημιουργήθηκε νέο, ξεχωριστό κτίριο, δίνοντας έτσι ένα μόνιμο χαρακτήρα στην εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία, συνίσταται στην παροχή θεωρητικών αλλά και πρακτικών γνώσεων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγής και τη μείωση των κοστολογίων στην παραγωγή σκληρού σίτου.

Στην Ακαδημίας Σίτου φοιτούν κάθε χρόνο 25 νέοι αγρότες, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σχετικά με τις ορθές πρακτικές καλλιέργειας του σκληρού σιταριού, την ενδεδειγμένη χρήση λιπασμάτων και μηχανημάτων, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και τη σωστή κοστολόγηση.

Επιπλέον, οι αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ λαμβάνουν καθημερινά συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους Γεωπόνους της εταιρίας καθώς και από τους Καθηγητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης μέσα στο χωράφι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένας από τους συμμετέχοντες παραγωγούς έλαβε πλήρη υποτροφία για να φοιτήσει στο ετήσιο πρόγραμμα «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στους απόφοιτους σπουδαστές-αγρότες της δεύτερης χρονιάς της Ακαδημίας Σίτου», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κ. Αλέξανδρος Κίκιζας. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε το εγχείρημά μας να αναπτύσσεται και μας τιμάει η εμπιστοσύνη και η αποδοχή από τους νέους αγρότες που μοιράζονται το όραμά μας για στήριξη της καλλιέργειας για ποιοτικό σκληρό σιτάρι. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και σύγχρονων τεχνικών για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας».

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 1,1875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version