Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

ΛΑΒΑ: Δυναμική παρουσία στην Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2017 για δεύτερη χρονιά


Η ΛΑΒΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε δυναμικό παρών στην 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2017», τη μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προϊόντων στην Κρήτη.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Μαΐου στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 επισκεπτών.

Στη φετινή διοργάνωση η ΛΑΒΑ συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις που προσφέρει. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν το προϊόν agroLAVA ως υπόστρωμα υδροπονικών καλλιεργειών και ως βελτιωτικό εδαφών σε θερμοκήπια και ανοιχτές εκτάσεις, καθώς και το προϊόν oikiaLAVA ως έτοιμο υπόστρωμα για οικιακή παραγωγή λαχανικών.

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου, δήλωσε σχετικά «Η συμμετοχή μας στην 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας είχε ως στόχο να αναδείξουμε περαιτέρω τα πλέον αποτελεσματικά και ποιοτικά μας προϊόντα. Ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και θέτουμε την καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για να προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας στις κατασκευές, τη γεωργία, τα γεωτεχνικά έργα και τη βιομηχανία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 2η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2017» οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λασιθίου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ιεράπετρας και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 74 εκθέτες από τον αγροτικό κλάδο από όλη την Ελλάδα, ενώ παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των αγροτικών τεχνολογιών και προϊόντων.

Χορηγός της έκθεσης AgroExpo Ιεράπετρα 2017 ήταν ο agrotypos.gr και το Περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,890625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version