Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ευρωβουλευτές προς πρόεδρο ΑΚΚΕΛ: Σε έξι μήνες, από τότε που θα εισπράττει η Ελλάδα τα χρήματα από την ΕΕ, πρέπει να πληρώνονται οι αγροτικές ενισχύσεις


Στις 10/7/2017, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας) κ. Τσιομπανίδης, στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την αναφορά που ο ίδιος είχε υποβάλει για τις καθυστερήσεις πληρωμών του προγράμματος βιολογικής γεωργίας- κτηνοτροφίας αλλά και γενικά όλων των επιδοτήσεων.

Η επιτροπή αποφάσισε πως θα πρέπει να μπει ένα τέρμα στην τακτική των Ελληνικών κυβερνήσεων να καθυστερούν τις πληρωμές και  - από το 2018 - οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται το αργότερο εντός 6 μηνών από την ημερομηνία που το κράτος μέλος έλαβε τα χρήματα από την ΕΕ.

Την αναφορά του κ. Τσιομπανίδη στήριξαν όλοι οι ευρωβουλευτές ανεξαρτήτως παράταξης (ακόμη και η κα Κούνεβα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), ενώ κρατάνε την αναφορά ανοιχτή έως ότου αποπληρωθούν οι παραγωγοί τέλος Ιουλίου, όπως υποσχέθηκε ο κ. Αποστόλου.

Μάλιστα οι Ευρωβουλευτές αποστέλλουν διάβημα διαμαρτυρίας και προβληματισμού προς την Ελληνική κυβέρνηση και παραπέμπουν το ελληνικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς απολογία στην αρμόδια επιτροπή γεωργίας της ΕΕ.

Να σημειωθεί το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ είχε ζητήσει την οικονομική συνδρομή του αγροτικού κόσμου ώστε να καλυφθούν τα έξοδα του ταξιδιού και ο αγροτικός κόσμος δεν ανταποκρίθηκε. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν μόλις 190 ευρώ, όπως ανέφερε ο ίδιος.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5625 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version