Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης


Η άμεση ολοκλήρωση καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η έγκαιρη αποζημίωση των παραγωγών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στα γραφεία  του ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, που συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρο Βέρρα, συναντήθηκε με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Γεώργιο Κεχαγιά και του επόπτη Παναγιώτη Τέκο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις καταστροφές που προξένησε η πρόσφατη κακοκαιρία με χαλαζοπτώσεις και παρατεταμένες βροχοπτώσεις, στη φυτική παραγωγή στην Περιφέρειά μας και ιδιαίτερα σε καλλιέργειες Κορινθιακής Σταφίδας, αμπελιών, βιομηχανικής τομάτας, κηπευτικών και ελαιώνες.

Επίσης, συζητήθηκε η πορεία των εκτιμήσεων των ζημιών αυτών, αλλά και προηγούμενων καταστροφών  τόσο στη φυτική παραγωγή όσο και στο πάγιο κεφάλαιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι πρέπει άμεσα  να προχωρήσουν σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες στις πληγείσες περιοχές ,έτσι ώστε να καταβληθούν έγκαιρα  οι αποζημιώσεις στους παραγωγούς που χάνουν ένα σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους, όπως μάλιστα ανέφερε και προς τον αρμόδιο Υπουργό και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ με επιστολή του ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του ΟΓΑ - Περιφερειακό Υποκατάστημα Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, όπου εκεί ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Γενικός Διευθυντής, οι οποίοι  συναντήθηκαν με την προϊστάμενη του ΕΦΚΑ Ιωάννα Γούλα και τον Διευθυντή του ΟΓΑ Νικόλαο Φραντζή και συζήτησαν για τα θέματα ασφάλισης των νέων αγροτών, καθώς και για την επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος απένταξης των νεοεισερχόμενων αγροτών από το αντίστοιχο πρόγραμμα.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,46875 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version