Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

OLIVE YOU, European Table Olives: Παρουσίαση της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας ελιάς στις ΗΠΑ


Η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών - Τυποποιητών – Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ) παρουσίασε την καμπάνια «OLIVE YOU, European Table Olives» στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για το 3ετές προωθητικό πρόγραμμα της ΠΕΜΕΤΕ συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο τόσο στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και ζήτησης της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας ελιάς από καταναλωτές και των επαγγελματίες, όσο και την ανάπτυξη των εξαγωγών στις αγορές - στόχους των ΗΠΑ και του Καναδά.

Η καμπάνια «OLIVE YOU, European Table Olives» ξεκίνησε από την «Summer Fancy Food Show», την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στη Βόρεια Αμερική, που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, το χρονικό διάστημα 25-27 Ιουνίου, καταγράφοντας περισσότερους από 40.000 επισκέπτες και συμμετέχοντες.

Κάτω από την «ομπρέλα» της καμπάνιας Olive You, η ΠΕΜΕΤΕ και οι 7 εταιρίες-μέλη της συμμετείχαν στη σημαντική αυτή διεθνή έκθεση με μία σειρά από σύγχρονα περίπτερα, με κομψή ενιαία οπτική ταυτότητα που αναδείκνυε το σύγχρονο προφίλ των ευρωπαϊκών επιτραπέζιων ελιών.

Περισσότεροι από 2.000 εισαγωγείς και επαγγελματίες των κλάδων διανομής και HoReCa επισκέφθηκαν τα περίπτερα «OLIVE YOU, European Table Olives» γνωρίζοντας τις ποικιλίες των ευρωπαϊκών επιτραπέζιων ελιών, ενώ παράλληλα πληροφορήθηκαν για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους δοκιμάζοντας νέους εμπορικούς τύπους από τις δημοφιλέστερες ποικιλίες.

Αντίστοιχα μεγάλος αριθμός επισκεπτών ανταποκρίθηκε απαντώντας στο ερωτηματολόγιο της καμπάνιας, με αποτέλεσμα την συλλογή χρήσιμων πληροφοριών για τις γνώσεις και την τάση της αγοράς των ΗΠΑ σχετικά με τις ποικιλίες, τις συσκευασίες και τους εμπορικούς τύπους των επιτραπέζιων ελιών.

Σύμφωνα με την ΠΕΜΕΤΕ, η παρουσίαση της καμπάνιας στη «Summer Fancy Food Show 2017» στέφθηκε με επιτυχία, καθώς επιτεύχθηκαν οι στόχοι της ενημέρωσης των επισκεπτών και της πραγματοποίησης επαγγελματικών συναντήσεων με σκοπό στην εδραίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών συμφωνιών.

Στη συνέχεια, η 3ετής καμπάνια σε ΗΠΑ και Καναδά θα προσεγγίσει δημοσιογράφους, chefs, foodies, εμπόρους λιανικής και καταναλωτές όλων των ηλικιών, μέσα από διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες, εκδηλώσεις, δειγματοδιανομές, ενέργειες δημοσιότητας, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, κ.α. με στόχο την περαιτέρω εξοικείωση του κοινού με τις διατροφικές αξίες και την φυσική ωρίμανση του προϊόντος (black natural olives).

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version