Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε τις ενδεικτικές τιμές του 2017 για κάθε προϊόν που ανήκει στο καθεστώς συνδεδεμένων ενισχύσεων


Αναλυτική εγκύκλιος που εκδόθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρεται στις ενδεικτικές τιμές των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων στο φυτικό και ζωικό τομέα, της ειδικής καλλιεργητικής ενίσχυσης για το βαμβάκι και των μέτρων μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, για το έτος 2017.

Στη φυτική παραγωγή έχουμε την είσοδο νέων προϊόντων που είναι: η κορινθιακή σταφίδα, οι καρποί με κέλυφος, τα μήλα και τα πρωτεϊνούχα ψυχανθή.

Στο βαμβάκι η ελάχιστη στρεμματική απόδοση ορίζεται σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας (νομός), με βάση το μέσο όρο της πραγματικής στρεμματικής απόδοσης της πενταετίας 2011-2015 κάθε περιφερειακής ενότητας μειωμένο κατά 20%. Η ελάχιστη απόδοση μπορεί να μειωθεί εφόσον υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας και αυτές επιβεβαιωθούν από τους αρμόδιους φορείς. Το ποσό της ειδικής ενίσχυσης καθορίζεται σε 749,38 €/εκτάριο για βασική έκταση 250.000 εκταρίων.

Οι ενισχύσεις στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους, στα εξής τοπικά γεωργικά προϊόντα: 1. Δαμάσκηνα Σκοπέλου. 2. Φασόλια και βρώσιμο λαθούρι 3. Αμπελοοινικός τομέας 4. Διατήρηση παραδοσιακών ελαιώνων 5. Γεώμηλα 6. Τοματάκι Σαντορίνης. 7. Αγκινάρα Τήνου. 8. Εσπεριδοειδή 9. Διατήρηση της παραδοσιακής καλλιέργειας της μαστίχας Χίου. 10. Κριθάρι Λήμνου 11. Παραγωγή γάλακτος που προορίζεται για την παραγωγή παραδοσιακών τυριών και για την παραγωγή γιαούρτης.

Διαβάστε την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,484375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version