Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Εκπρόσωποι από 51 Cluster της Ευρώπης συναντιούνται στο ΕΚΕΤΑ


Την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των Cluster στην Ευρώπη, προωθεί η πρωτοβουλία του ECCP – (European Cluster Collaboration Platform), του DG GROWTH (European Commission’s Directorate- General for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs), και του EASME (Executive Agency for SME’s) διοργανώνοντας μια διήμερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Cluster Καθαρής Ενέργειας CHORUS, το Balkan Cluster House, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρήσεων (EEN Hellas - Enterprise Europe Network), το Praxi Network, το SBEE (Federation of Industries of Northern Greece) και το Corallia Cluster. Η πρώτη ημέρα της εκδήλωσης (13/9) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ και η δεύτερη (14/9), στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (περίπτερο 8, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης).

Η συνάντηση αυτή θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες – εκπροσώπους των 51 Cluster από την Ευρώπη να διερευνήσουν κοινά σημεία ενδιαφέροντος για συνεργασία και δραστική αλληλεπίδραση στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, των έξυπνων πόλεων και της βιώσιμης κινητικότητας, των πολυμέσων, του e-gaming, των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών και της αγροδιατροφής.

Οι εκπρόσωποι των Cluster προέρχονται από τη Γαλλία, την Κροατία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία, τη Λιθουανία και τη Σερβία και την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και οι δραστηριότητες του Cluster Καθαρής Ενέργειας, CHORUS, σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειακών και περιβαλλοντικών τεχνολογιών με έμφαση στα πεδία της κυκλικής οικονομίας, των ΑΠΕ, και της Πράσινης Κινητικότητας.

Το CHORUS, φέρνει κοντά επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας με παραγωγικές δυνατότητες που επιτρέπουν την ανάπτυξη καινοτομικών ολοκληρωμένων προϊόντων και λύσεων στους παραπάνω τομείς.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,648438 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version