Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Περιφέρεια Αττικής: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEX 2017


Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «19η Τροφίμων και Ποτών Foodex Retall 2017», η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, από 6-8 Νοεμβρίου 2017. Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία «Vertical Communications».

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και επιθυμούν να αξιοποιήσουν προς όφελός τους ένα σημαντικό κανάλι διανομής των προϊόντων τους και ταυτόχρονα ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερες από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους.

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες. Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 6τ.μ., το οποίο θα περιλαμβάνει: ίχνος εδάφους, τοιχοποιία περιπτέρου, κατασκευή μετώπης με την επωνυμία του εκάστοτε εκθέτη, 1 spot φωτισμού ανά 3m2 και μια πρίζα 500 watt. Διευκρινίζεται ότι για το περιεχόμενο και την διακόσμηση του περιπτέρου (info desk, ράφια, καρέκλες κ.λ.π.) θα πρέπει να φροντίσει ο ίδιος εκθέτης. Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 110 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics).

Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής. Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών και θα προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Μετά την λήξη της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών (τουλάχιστον 9 εκθέτες), η Περιφέρεια Αττικής θα δρομολογήσει τη συμμετοχή της στην «FOODEX 2017». Διευκρινίζεται ότι η επιλογή της θέσης που θα καταλάβει η κάθε επιχείρηση εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το αύξοντα αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.

Ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 17/09/2017 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020. (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:
1) παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή, η μεταποίηση ή η τυποποίηση γίνεται στην Αττική)
2) την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,578125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version