Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Λευτέρης Αυγενάκης: Πιστεύουμε στον αγρότη επιχειρηματία, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν οι κόποι και ο μόχθος του να μετατραπούν σε κέρδος


«Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και σήμερα πρωτοστατεί στην αξιοποίησή τους για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας και είναι σε διαρκή διάλογο μαζί τους», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων.

Στην εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, στη Σίνδο, με θέμα: «Τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα ανταγωνιστικά στις παγκόσμιες αγορές. Αξιοποίηση πόρων - Νέο πλαίσιο για τους Συνεταιρισμούς», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το θέμα ανέπτυξαν οι ομιλητές κ. Φωτεινή Αραμπατζή Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης - Βουλευτής Σερρών, ο κ. Δημήτρης Μελλάς πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Σπύρος Μάμαλης Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., ο κ. Χρήστος Γιαννακάκης Πρόεδρος Συνεταιρισμών Ημαθίας, ο κ. Στέλιος Βογιατζής Γ. Γ. Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και ο κ. Θεοφάνης Παπάς Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας - μέλος Π.Ε. Ν.Δ.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Κ. Μπαγινέτα, Γραμματέα Αγροτικών Φορέων Ν.Δ. για την εξαιρετική δουλειά της Γραμματείας, επεσήμανε ότι: «Για τον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους εμάς στη Ν.Δ., ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί μαζί με την ναυτιλία και τον τουρισμό την «βαριά βιομηχανία» της χώρας και βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την «επανεκκίνηση» της οικονομίας».

Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ. υποστήριξε ότι: «Η Ν.Δ. στηρίζει ένα νέο μοντέλο αναφορικά με την αγροτική παραγωγή μακριά από τη στείρα λογική της επιδοτούμενης καλλιέργειας. Πιστεύουμε στον αγρότη - επιχειρηματία, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν οι κόποι και ο μόχθος του να μετατραπούν σε κέρδος. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο κλάδος να καταστεί βιώσιμος και βασικός μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας της εθνικής οικονομίας».

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version