Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Διεθνή Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics το Νοέμβριο στην Αθήνα


Ενάμιση μήνα πριν από την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με πάνω από 200 εκθέτες να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και αρκετές ξένες αποστολές να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για επαγγελματικές επαφές, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης o.mind Creatives, καλεί και επισήμως να γιορτάσετε τα Logistics και τις διεθνείς δυνατότητες που έχει η αγορά μας, στις 4 - 5 - 6 Νοεμβρίου, στα 10α γενέθλια της μοναδικής στο είδος της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2017, στο Metropolitan Expo.

Το ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά. Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από την διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές, αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των logistics που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα από το maritime cluster στα φετινά συνέδρια LOGI.C στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.

Το ελληνικό εθνικό Hub που… γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που ήδη συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», βελτιώνει διαρκώς και εμπράκτως τις υπηρεσίες της προς όλους τους εκθέτες της. Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες, αλλά και οι εθνικές αποστολές έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρίες, τα συνέδρια ανανεώνονται τόσο σε θεματικές, όσο και σε συνεργασίες, ενώ μερικά από μεγαλύτερα λιμάνια-διαχειριστές, θα δώσουν ενεργητικά το παρών, στο διεθνές συνέδριο της πρώτης ημέρας της Έκθεσης, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,8125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version