Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Bookmark and Share
Βρίσκεστε εδώ: Home / Ειδήσεις - αγροτικά νέα / Αγορά / TÜV HELLAS: Forum για ασφ...

TÜV HELLAS: Forum για ασφαλείς και Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές


Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει με τον διεθνή Οργανισμό GLOBAG.A.P., στις 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα, το GLOBAG.A.P. Forum με θέμα: «Ασφαλείς και Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές»,, με στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων της Ασφάλειας των Τροφίμων και της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής.

Στο Forum θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του GLOBALG.A.P., Guy Callebaut, για να παρουσιάσει τις παγκόσμιες προκλήσεις, τις λύσεις αλλά και τη διεθνή εμπειρία στον τομέα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής.

Ο Dr. Friedrich Luedeke, Senior Expert/Training, του GLOBALG.A.P θα αναπτύξει τα νέα πρότυπα (CFP, CoC & GRASP) και τις θέσεις του Οργανισμού για τη βιωσιμότητα και την αειφορία, σε συνδυασμό με ένα αναλυτικό στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής του Αγρο-Διατροφικού Τομέα Νοτίου Ελλάδας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα μοιραστεί με το ακροατήριο τα συμπεράσματα για την Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη σπουδαία και ευρεία εμπειρία του Φορέα στον τομέα των πιστοποιήσεων κατά GLOBAG.A.P ενώ ο Γιώργος Κράββας, Scheme Manager και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της GlobalG.A.P. στην Ελλάδα & Agrisystems Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της Επιτροπής και τους Ελληνικούς στόχους.

Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων θα αναπτύξουν τα ελληνικά δεδομένα, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για το μέλλον, ενώ εκπρόσωποι supermarket από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις απαιτήσεις της αγοράς για ασφαλή τρόφιμα.

Το Forum θα διοργανωθεί στο Wyndham Hotel, στις 31 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης στις 9:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site www.tuvhellas.gr.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 2,128906 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version