Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Εβδομάδα ελληνικής κουζίνας και τουριστικής προβολής της χώρας μας στη Βιέννη


Η ελληνική Πρεσβεία στην Αυστρία διοργάνωσε εβδομάδα ελληνικής κουζίνας και τουριστικής προβολής της χώρας μας, σε κτήριο της έδρας της Μόνιμης Αντιπροσωπείας του ΟΗΕ στη Βιέννη, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2017.

Παράλληλα, το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη προέβαλε, στους χώρους των εστιατορίων, τον ελληνικό τουρισμό και  ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η εβδομάδα ελληνικής κουζίνας διοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας, σε συνεργασία με την αυστριακή εταιρεία Eurest, η οποία έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση αυτών των εστιατορίων.

Πάνω από 4.500 εργαζόμενοι στο κτήριο του ΟΗΕ, από 130 χώρες, καθώς και εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά, είχαν τη δυνατότητα να γευθούν ποιοτικά ελληνικά εδέσματα, που παρασκεύασαν, με ιδιαίτερη επιμέλεια και επαγγελματισμό, τέσσερις Έλληνες μάγειροι από τη Βιέννη, απασχολούμενοι σε 8ωρη καθημερινή βάση και με συμβολική αμοιβή, σύμφωνα με τα δεδομένα της πόλης.

Κλασσικά ελληνικά φαγητά όπως μουσακάς, εξοχικό, σπετσιότα, στιφάδο, μπιφτέκι με γέμιση φέτα κ.α, έγιναν ανάρπαστα από τους επισκέπτες, αναδεικνύοντας την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής κουζίνας.

Για την παρασκευή των φαγητών χρησιμοποιήθηκαν ελληνικά προϊόντα: γιαούρτι, φέτα, φύλλα κρούστας, πιπεριές Φλωρίνης, μελιτζανοπολτός, αυγοτάραχο για ταραμά, ντολμαδάκια, βρώσιμες ελιές, κρεμμυδάκι για στιφάδο, έτοιμη σάλτσα για γιουβέτσι, κριθαράκι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε τραπέζια, καθώς και ελληνικά κρασιά, ούζο και μπύρες.

Για την εκδήλωση αυτή υπήρξαν, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια ως προς την ποιότητα και ευρύτατη ποικιλία των ελληνικών εδεσμάτων, γεγονός που οδήγησε στην καθιέρωσή της σε ετήσια, πλέον, βάση.

 
 

Επιστροφή

1990-2017 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5146484 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version