Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Εκδηλώσεις από ΣΕΒΙΤΕΛ και ΦΙΛΑΙΟΣ στα πλαίσια του εορτασμού Ημέρες Ελαιολάδου


Δύο ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εκδηλώσεις με θέμα το ελαιόλαδο θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου) και της ΦΙΛΑΙΟΣ (Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου) στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού του θεσμού «Ημέρες Ελαιολάδου».

Ειδικότερα, την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου και ώρα 5 μμ, στην Συνεδριακή αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46, Αθήνα) ο ΣΕΒΙΤΕΛ και η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων) συνδιοργανώνουν Εσπερίδα με θέμα: «το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση».

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση θα αναπτυχθεί από τον κ. Χρήστο Νικόλσκυ, Διευθυντή Θεσμικών Ρυθμίσεων και Εποπτείας Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και το ελαιόλαδο στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και Διευθυντής Τμ. Διατροφολογίας του NEW YORK COLLEGE.

Επίσης, για τις προκλήσεις και ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στην μαζική εστίαση θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ, για το ελαιόλαδο στη γαστρονομία, ο Πρόεδρος του ΙΕΓ κ. Νίκος Φωτιάδης και για τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου ο Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Γιώργος Οικονόμου.

Παράλληλα, την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου και ώρα 5 μμ, στο ΒΕΑ – Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ακαδημίας 18, η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ διοργανώνει Εσπερίδα με τίτλο: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Επενδυτικές Δυνατότητες και Προωθητικές Ευκαιρίες στον Ελαιοκομικό Τομέα».

Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας θα αναπτυχθούν θέματα όπως: «Χρηματοδοτικά εργαλεία αναπτυξιακών πρωτοβουλιών» από στέλεχος της Τραπεζικής αγοράς, «Επενδυτικές δυνατότητες βελτίωσης υποδομών» από τον κ. Παναγιώτη Καραντώνη, Αν. Διευθυντή ΣΕΒΙΤΕΛ και Μέλος Δ.Σ. ΦΙΛΑΙΟΣ, «Προωθητικές ευκαιρίες και Εξωστρέφεια» από τον κ. Γιώργο Οικονόμου, Διευθυντή του ΣΕΒΙΤΕΛ και Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ και «Οι εκθέσεις, εργαλείο στην προώθησης των ελαιοκομικών προϊόντων» από τον κ. Νίκο Χουδαλάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM AE.

Θα γίνει επίσης Παρουσίαση του θεσμού «Ημέρες Ελαιολάδου» που περιλαμβάνει δράσεις στο πλαίσιο της περιόδου εορτασμού από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, καθώς και του Διαγωνισμού Ποιότητας Ελαιολάδου «ΚΟΤΙΝΟΣ 2018», ως «Κορυφαία ευκαιρία για διάκριση» από την Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, κα Έφη Χριστοπούλου.

Πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της εκδήλωσης βραβευθέντες του Διαγωνισμού «ΚΟΤΙΝΟΣ 2017», θα παρουσιάσουν την εμπειρία, τις διαπιστώσεις και τα επαγγελματικά οφέλη που είχαν από τη βράβευσή τους. Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτή για το κοινό μετά από δήλωση στο τηλ. 2103238856.

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,484375 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version