Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΓΡΟΤΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

Αγροτύπος Forum

Βιολογική Γεωργία 2017 με κριτήριο Natura: Μέχρι 26 Νοεμβρίου οι αιτήσεις απένταξης, πληρωμές προκαταβολής έρχονται στα τέλη Νοεμβρίου


Η Δ/νση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Ανάκληση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020». Όπως αναφέρει σχετικά όσοι από τους εν λόγω δικαιούχους επιθυμούν να αποχωρήσουν από την μία ή και τις δύο Δράσεις του Μέτρου 11, και προκειμένου να μη συμπεριληφθούν στη χορήγηση προκαταβολής, το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου η πληρωμή της προκαταβολής σε όσους εντάχθηκαν στη βιολογική γεωργία το 2017 (με το κριτήριο Natura) προγραμματίζεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ να γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού κ. Αποστόλου, στα γεωργοπεριβαλλοντικά οι εντάξεις θα αφορούν ένα και μόνο περιβαλλοντικό μέτρο για κάθε εκμετάλλευση (π.χ. όποιος έχει μπει στη βιολογική γεωργία δεν θα μπορεί να μπει και σε πρόγραμμα κατά της νιτρορύπανσης).

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Όσοι από τους εν λόγω δικαιούχους επιθυμούν να αποχωρήσουν από την μία ή και τις δύο Δράσεις του Μέτρου 11, και προκειμένου να μη συμπεριληφθούν  στη χορήγηση  προκαταβολής, παρακαλούνται το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 23:59:59, να συμπληρώσουν Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία θα πρέπει να έχει επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής, και να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση .

Στην Υπεύθυνη Δήλωση η οποία θα απευθύνεται προς την Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο δικαιούχος θα πρέπει να δηλώνει τον  Αριθμό   Φορολογικού του Μητρώου (Α.Φ.Μ.),  ότι αιτείται την απένταξή του από τις Δράσεις 11.1.1  ή/και  11.2.1 του εν λόγω Μέτρου, στις οποίες εντάχθηκε με βάση την ανωτέρω Απόφαση, καθώς και να αναλύει τους λόγους αδυναμίας εκτέλεσης της πράξης σύμφωνα με τους όρους ένταξής του.

Επιπρόσθετα, ο δικαιούχος θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει, μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση, τα σχετικά στοιχεία που αναφέρονται στο συνημμένο αρχείο excel (πατήστε εδώ).

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 3,460938 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies / Πολιτική Απορρήτου | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version