Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Ολοκληρώθηκε η αγορά της Nidera seeds απο την Sygenda


Την απόκτηση της Nidera seeds που είναι μια σημαντική εταιρεία για την αγορά σπόρων της νότιας Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2018 η Sygenda από την εταιρεία COFCO International. Το να έχουμε την Nidera seeds υπό την ηγεσία του Andre Dias ως μέρος της επιχείρησης μας είναι συναρπαστικό τόνισε ο Διευθύνων σύμβουλος της Sygenda Erik Fyrwald.

H Sygenta και οι διευθύνων σύμβουλοι δήλωσαν αναλυτικά:

Η εταιρεία Nidera seeds είναι σημαντικός παίκτης για την αγορά σπόρων της νότιας Αμερικής, παράγει διαφοροποιημένες καλλιέργειες, με μια ικανή δεξαμενή γενετικού υλικού με σημαντική παρουσία σε χώρες της νότιας Αμερικής συμπεριλαμβανομένων της Βραζιλίας, της Αργεντινής της Ουρουγουάης και της Παραγουάης. Αυτές οι ιδιότητες θα ενισχύσουν την δυνατότητα της Sygenta να είναι ανταγωνιστική στον τομέα των σπόρων και να φέρει μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές των προϊόντων της.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Sygenta, Erik Fyrwald είπε: «Το να έχουμε την Nidera seeds υπό την ηγεσία του Andre Dias ως μέρος της επιχείρησης μας είναι συναρπαστικό. Η Nidera seeds έχει εξαιρετικό γενετικό υλικό, ένα ισχυρό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και μια σημαντική παρουσία στην περιοχή. Καλωσορίζουμε την ένθερμη και ικανή ομάδα της Nidera seeds στην επιχείρηση και ανυπομονούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα ως μια ομάδα»

«Αυτή η πράξη μας επιτρέπει να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την στοχεύσή μας στα σιτηρά, τους ελαιούχους σπόρους και την ζάχαρη» είπε ο Johnny Chi Διευθύνων Σύμβουλος της COFCO. «Η Nidera seeds έχει εξαιρετικό δυναμικό ανάπτυξης και πιστεύουμε ότι η Sygenta θα συνεχίσει να αναπτύσσει την επιχείρηση με ένα ευεργετικό αποτέλεσμα για όλους τους εμπλεκόμενους»

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,5 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version