Είσοδος μελών

Χρήστης:
Κωδικός:
Να με θυμάσαι 

Απόκτηση πρόσβασης
Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας.
 

 
e-shop

Tags

ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

ΑΡΟΤΡΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΡΟΦΕΣ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Αγροτύπος Forum

 
Περιοδικό

 
Για συνδρομητές

 
ΑγροΠροϊόντα

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας του παραγωγού.


Προϊόντα κατά σύστημα παραγωγής:

Άλλες επιλογές:

 
Επιχειρήσεις

Quick Search Tip: Γράψτε τα αρχικά ή τμήμα της επωνυμίας της επιχείρησης.


Επιχειρήσεις κατά κατηγορία:

Άλλες επιλογές:

Γιάννης Περουλάκης: Να πάρουν τα Σχέδια Βελτίωσης και άλλη παράταση, έλλειψη ενημέρωσης από το ΥπΑΑΤ

Γιάννης Περουλάκης: Να πάρουν τα Σχέδια Βελτίωσης και άλλη παράταση, έλλειψη ενημέρωσης από το ΥπΑΑΤ


Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ούτε έχει βγει κάποιο εγχειρίδιο για το πώς θα γίνεται η 2η φάση κατάθεσης των αιτήσεων για τα σχέδια βελτίωσης. Σε αυτό το δεδομένο έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει να απαντήσει στα ερωτήματα των μελετητών, αναφορικά με το συγκεκριμένο υπομέτρο εδώ και ένα μήνα. Συνεπώς, όταν έχει οριστικοποιηθεί μόνο ένας μικρός αριθμός των σχεδίων βελτίωσης, το υπουργείο θα πρέπει να δώσει κάποιες κατευθύνσεις, όπως και μια ακόμα παράταση τουλάχιστον ενός μήνα.

Σημαντικό πρόβλημα θα προκύψει, σύμφωνα με τον γεωπόνο - μελετητή κ. Γιάννη. Περουλάκη, στην ολοκλήρωση των αιτήσεων για τα σχέδια βελτίωσης, καθώς όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο:
«για την 2η φάση της κατάθεσης των αιτήσεων για τα σχέδια βελτίωσης δεν υπάρχει κάποια κατεύθυνση από το υπουργείο για το τι πρέπει να κάνουμε, ναι μεν κάποια πράγματα είναι μπούσουλας αλλά για τα υπόλοιπα δε γνωρίζουμε πως πρέπει να κινηθούμε».

«Σε αυτά έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι το υπουργείο δεν απαντάει στα ερωτήματα των μελετητών σχετικά με τα σχέδια βελτίωσης στην Ιστοσελίδα τεχνικής υποστήριξης, εδώ και ένα μήνα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων (ΠΟΣΕΓ) κ. Ευθύμιος Ιακωβάκης σε επικοινωνία που είχε με τον ΑγροΤύπο ανέφερε: «Ο αριθμός των σχεδίων βελτίωσης που έχουν οριστικοποιηθεί είναι ακόμα πολύ μικρός, ενώ η οριστικοποίηση κλείνει στις 2 Μαΐου 2018. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια βελτίωσης θα πρέπει να πάρουν παράταση τουλάχιστον 1 μήνα ακόμα».

 
 

Επιστροφή

1990-2018 © www.agrotypos.gr. All rights reserved. XE: 0,3125 sec | Top
English version | Facebook | Twitter | Youtube | Olive clima | Credits | Xρήση Cookies | Τρόποι Πληρωμής | Bug report Αναφορά σφάλματος | Mobile version